21+3 nap Ágipilates- és életflow :)

Eleged van már a kihívásokból??? Mi lenne, ha az idén flow-val tornáznánk ;)?

 

Nem tudom, Te hogy vagy vele, de nekem a január nem tartozik a kedvenc hónapjaim közé! S akkor finoman fogalmaztam 🙂 … Pedig, a mondás szerint: “új év – új élet” – s Te pontosan tudod is, hogy most kéne kitűznöd az éves céljaidat … Meg az se lenne baj, ha tennél 1-2 fogadalmat (bár Te ezekben nem hiszel, de azért a társadalmi nyomás mégis csak nagy!) … csak éppen Neked ehhez az egészhez semmi kedved!

Hagyjon mindenki békén – legszívesebben bekuckóznál egy puha, bolyhos pléd alá a sarokba, a dán hygge jegyében, egy jó kis könyvvel a kezedben! Hidd el, nem vagy vele egyedül … nagyon megértelek.
Hiába, no! A januári szürkeség nem kedvez az alkotó energiáknak – s ha Te így érzed, a legbölcsebb, amit tehetsz, hogy nyugodtan megengeded magadnak, hogy kicsit kisebb hőfokon működj! A természet is ezt diktálja …
 
Ám a testmozgásból ne engedj! Nem kell sem sok, sem túl hosszú, vagy állati intenzív – csak legyen. Olyan, amivel kapcsolatban azt érzed: jutalom magadtól – Önmagadnak! Ami felfrissít, s még a hangulatod is vidámabbá varázsolja! S ha még az ünnepek alatt kicsit megszaporodott kilókra és megsokasodott centikre is hatással van, az már csak “hab a tortán” :)!
 
Márpedig, a 21+3 napos Ágipilates Flow program pont ilyen! 🙂 Viszonylag rövid, izgalmas – és über-hatékony videók összessége.
Aki rendszeresen Pilatesezik rá, 1x csak – méghozzá elég hamar! – azt veszi észre magán, hogy lapos lesz a hasa, formás a csípője, karcsúbb a sziluettje – és úgy “összecuppan” 😀 (ahogy az egyik edzőképzős, kedves tanítványom fogalmazott néhány nappal ezelőtt, utalva arra a Vendégére, aki 1 év Pilatesszel – 15 kg-nál tart!)

S hogy nekem hány-meg-hány ilyen történetem van a 21+3 napos programmal kapcsolatban! Mert ezt a programot több ezer Nő végzi ma Magyarországon! Egy remek kis Csapat, akik – ha személyesen mindnyájan nem is, de – a FB zárt csoporton belül nagyon is jól ismerik és támogatják egymást! Szeretnél Te is a Csapat tagjává válni? Szeretettel várunk!

 

A kezdet …

Az Ágipilatesnél hosszú évek óta hagyomány, hogy együtt vágunk bele az edzésekbe a tavasz kezdetén és folytatjuk őket egész évben! 2019-ben több, mint 1600 lelkes, mozogni és önmagáért tenni vágyó Nő tartott velem a “Tavaszi Test-ébresztő Kihívásban” :).  Tavaly egy kicsit másképp csináltuk, s ehhez a jószokáshoz 2021-ben is ragaszkodtam, sőt, idén is fogok: NEM Kihívás formájában. Amikor azon töprengtem, mi is legyen formába hozó együtt tornázásunk címe, az ugrott be: jajj, dehogy akarok még egy kihívást! Borsózik a hátam, ha csak meghallom ezt a szót! Lehet, hogy Te is így vagy vele? 

A mi korosztályunknak (40+-osok :)) kihívásból jut bőven elég – dehogy vágyik még egyre! Még akkor sem, ha ez Pilates 🙂 …
Épp ezért, sokkal jobban esett a lelkemnek, amikor arra gondoltam: inkább egy kis Pilates flow-ra invitállak! Hisz, végül is az áramlás az egyik a 6 fő alapelve közül! Miért is ne próbálhatnánk az idén így ;)? Így született meg a “21+3 napos Ágipilates-és lifeflow Program”! (amelyben most már több, mint 5 000-en tornázunk, formálódunk együtt ;))

 

 

 

 

S mivel azt is tudom, hogy a világ olyanná válik, amilyen szemüvegen keresztül tekintesz rá, e logika mentén haladva minden, amire kihívásként tekintesz, tényleg azzá is válik – és még több kihívást hoz az életedbe. Mint ahogy a “leküzdendő akadályok” is csak még több akadályt és küzdelmet gördítenek eléd.

Nagyon fontos tehát a mentális kiinduló helyzetünk (csakúgy, mint a Pilatesben a gyakorlat helyes kiinduló helyzete): mi itt most KÖNNYEDÉN, FLOW-val fogunk haladni és egy új szokást megalapozni Neked. Tudod, csakúgy, mint a folyó: “ő” sem erőlködik, csak folyik 😉 … Erre a 21+3 napra pedig játékos kísérletképp tekints: olyan lehetőségként, amelynek során rengeteg mindent fedezel fel a testedről – amely az egyik legnagyobb Tanítómestered, már amennyiben hajlandó vagy odafigyelni rá -, a videók végi, kis mentális gyakorlatok segítségével pedig Önmagadról.

A Program – a hozzám beérkező visszajelzések alapján – eredeti célján túl sok ember számára különleges jelentőséggel bíróvá vált:

“Ágikám, fantasztikus időzítéssel indítottad útjára a 21+3 napos edzés sorozatodat!

Ma reggel kaptam a hírt, hogy az érdi sportközpontot is bezárják! Ide én heti 3-szor járok edzésekre. Ha Te nem lennél, és nem lenne ez a fantasztikus lehetőség, akkor bizony el lennék keseredve. Így azonban nem vagyok, legalább lesz időm esténként arra, hogy alaposabban végig nézzem a videóidat. ?

Ezer köszönet.! ?” (Bálintné Borhidi Eszter)

“Kisebb nagyobb kihagyásokkal már 10 éve Pilatesezem! Fiatal lányként szerettem bele ebbe a mozgásformába és azóta is nagy kedvencem! Helyben, ahol élek jártam órákra, de egy betegség és műtét miatt hosszabb ideig nélkülöznöm kellett! Mikor megláttam, hogy ismét lesz egy ilyen 21 napos program, kérdés sem volt, hogy csatlakozom! Jelen helyzetben pedig olyan nekem, mint sivatagban egy csepp víz! Köszönöm kedves Ági! :)” (Gránicz Mária)

“Ma kezdtem el a 21+3 napos Pilates- és életflow programot. Nehezen szántam rá magam, hogy csatlakozzam hozzátok, mert elég nagy túlsúllyal rendelkezem, és az utóbbi hónapok tornázós próbálkozásai mind kudarcba fulladtak,nem bírtam semmit sem csinálni a gyalogláson kívül. Muszáj fogynom, mert már nem csak esztétikai problémát jelent, hanem egészségügyit is. Szóval, most végeztem az első videóval, és meglepődtem, hogy már vége is. És végig tudtam csinálni, el sem hittem! Hosszú idő óta az első sikerélményem ? Na és a végén Ági kérdései, ott meg elbőgtem magam, azon a téren is van dolgom, saját magammal.”
(Szalai-Csuka Böbi)

 

 

 

 

Én is Veletek tartok, Ági!

 

 

Hogy mi is vár Rád pontosan ebben a 21+3 napban? A “menetrend” :)…

 

 

 

 

 

Én is Veletek tartok, Ági!

 

 

21 nap – 21 mini Pilates videó (10-15 percben) – 7 kritikus női testtájék. Minden nap teljes figyelmet kap az egyikük!
A 3 hét során újra-és újra visszatérünk rájuk, egyre magasabb nehézségi szinten. Így azt is megtapasztalhatod, milyen a Pilatesszel szintről-szintre és szinte napról-napra fejlődni! S ha már Nálad mind a 21 videód, azt is megteheted, hogy az összes, egy “témához” tartozó filmecskét fűzöd össze (pl. mindhárom csípőst) és tornázod le flow-val 😉 …

A fókuszt kapó testtájak:

 1. Megnyitjuk és nyújtjuk a csípőd – ami 40 felett mindnyájunk számára kritikusan fontos!
 2. Dolgozunk a popsi-comb területen …
 3. S természetesen nem maradhat ki a has-derék régió
 4. Mint ahogy a hát sem 😉
 5. A Pilates nem Pilates gerincruganyosítás nélkül – épp ezért, mindhárom hétből 1-1 nap az “övé”.
 6. Külön fókuszt kap a mellkasod megnyitása és a felső háti szakasz “restaurációja” 😉 …
 7. No és persze, a karokat ki ne feledjem! Hogy bátran bújhass bele a legklasszabb ujjatlan ruhádba a nyáron 😉 …

Ennek a 3 hétnek a végére a gerinced ruganyossá, tested karcsúvá, erőssé és fitté válik. Úgy fogod érezni Magad, mint akit kicseréltek – és nem csak testileg ;)!

Hisz a videók végén érkeznek az “Életflow” tanítások is, 2-3 percben. Kb. 4 éve kezdtem az összes online programunk keretei között önismeretet, észjárást tanítani a Résztvevőknek, mert hiszem, hogy egy Edző (=Coach) munkája nem korlátozódhat a testre! Az a feladatom, hogy ott segítsek, ahol az “elakadás” van. A test nagyon gyakran fizikai tünet formájában “csak” leképezi, ami a lélekben van, vagy amit az elme gondol-érez … Ezért nagyon fontosnak tartom, hogy ezzel is foglalkozzunk.
(A “Jövőre fiatalabb!” Programunk egyik Résztvevője pl. ezen videók hatására rendezte be teljesen másképp a nyugdíjas életét, mint amire gondolt, mielőtt nyugdíjba ment :)! Ez hatalmas dolog ! Ilyen kis tanításokból kapsz most ízelítőt a videók végén.)

Nem, nem mondom meg a “tutit” – sokszor inkább kérdezek … én is mindig akkor tanultam magamról a legtöbbet, amikor a megfelelő helyen, a megfelelő időben egyik, vagy másik mentorom feltett nekem egy kérdést. Ha akár csak néhány ember elgondolkodik ezeken és egy kicsit valamit másképp kezd látni – már megérte :)! 

 

“Ki vagy Te? Miért pont Neked higgyek, Ági?!”

 

“Messziről jött ember azt mond, amit akar.” – tartja a mondás. S ha Te esetleg még nem ismersz, felmerülhetnek kérdéseid velem kapcsolatban – teljesen jogosan, sőt, örülök neki, ha így van :)! Ebben a rövid videóban kicsit bemutatkozom Neked és elmesélem azt is, mi minden vár Rád az előtted álló 21+3 napban. Már amennyiben úgy döntesz, hogy Te is csatlakozol a Csapathoz ;)!

 

 

 

 

Én is Veletek tartok, Ági!

 

“Elköteleződési díj” …

Az elmúlt évek gyakorlatával szemben a mostani programnak díja van. Ennek pedig több oka:

 • hogy tényleg vedd komolyan Magad! Sajna, az elmúlt évek tapasztalata megmutatta, hogy rengetegen hatalmas lelkesedéssel és lendülettel vetik bele magukat egy ilyen jellegű programba … majd menet közben valahol “elveszítjük” egymást, s mire befordulunk a célegyenesbe, az elindultaknak csak töredéke tart még velem. Én ezt nem szeretném. Kérlek, csak akkor tarts velünk, ha TÉNYLEG komolyan is gondolod! S ha én megkapom a Te elköteleződésed, tudd, hogy én is maximálisan elköteleződöm melletted – s mindent megteszek, hogy átsegítselek az esetleges mélypontokon.
 • hogy értékén kezeld ezt a programot. Te mennyire becsülöd azt, ami ingyen van? Na látod …! Egy egész Csapat dolgozott szívvel-lélekkel – és én nagyon hálás vagyok Nekik ezért – hogy ez a szuper Pilates anyag és az egyéb hasznos tudás eljuthasson Hozzád! Az Ő munkájuk-tudásuk, csakúgy, ahogyan az enyém is: érték. Mi ezt az értéket szeretnénk közvetíteni Feléd – hogy tudd, a legjobb minőséget kapod!

  Ezt pedig egész egyszerűen nem adhatom ingyen. 

  Viszont hogy lásd, mennyire elkötelezett vagyok a Te sikered iránt, úgy döntöttem, egy olyan jelképes “elköteleződési díjért” adom Neked ezt a 21+3 napot, amit BÁRKI, aki tényleg komolyan veszi magát és a Pilatesszel elérni kívánt céljait, megengedhet magának.

  A Program értéke 19 900 Ft.  Viszont 19 900 Ft helyett most mindössze 3 990 Ft-ért lehet a Tiéd!
  Vagyis nagyjából napi 166 Ft-ért. Komolyan veszed Magad, a Programot és engem? Akkor szeretettel várunk ;)!
  Jelentkezési határidő: 2022. január 31.

 

Mi fog történni, ha Te is csatlakozol hozzánk?

Amennyiben úgy döntesz, velünk tartasz – aminek én nagyon örülök, ha így van 🙂 – kérlek, töltsd ki az oldal alján található Jelentkezési lapot. Kérlek, amennyiben az utalásos fizetési módot választod, ragaszkodj is ehhez! Ne térj át menet közben kártyás fizetésre, mert a rendszer nem fog tudni beazonosítani! Befizetésedről automatikusan érkezik a számla Hozzád.

Aztán készülj! A Program 1. napja Számodra a jelentkezésed követő nap. A 21+3 napos Ágipilates-és Életflowhoz 2022. január 31-ig tudsz csatlakozni. Jelentkezésed követően megkapod azt az e-mailt, amelyben felhasználóneved és jelszavad segítségével be tudsz lépni arra a zárt felületre, ahol sorban, nap-nap után nyílnak majd a videóid :)! Beleértve a 3 db meglepetés videód is 😉 …

S onnantól, hogy a Program elindul, minden nap együtt leszünk. Minden áldott reggelen kapsz tőlem egy rövid mailt, amelyben az új videódról írok és megosztok Veled néhány érdekességet a Pilatesszel kapcsolatban. Menet közben biztosan lesz majd 1-2 olyan dolog is a levelekben, amikre nem számítanál – tán hívhatjuk őket meglepetéseknek ;)!
E gyakori kapcsolattartásra pedig úgy tekints, kérlek, mint “útontartó támogatásra” (és semmiképp ne vedd “zaklatásnak”, lécci)!

A  Csapat tagjai a “21+3 nap Ágipilates-és életflow” zárt FB csoporton keresztül tartják egymással és velem is a kapcsolatot. Ennek a linkjét is küldjük e-mailen.

Készülj! A jelentkezésed követő naptól horgony fel és együtt áramlunk, úgy, ahogy azt Joe bácsi is tanította ;)!

Fontos! Igen, a Program videói onnantól, hogy regisztrálsz, “örökre” a Tiéd maradnak :)! Bármikor, a nap bármely szakában a belső, zárt felületen belül eléred őket, a 21+3 napon túl is! Tehát annyiszor végzed el a videókat, ahányszor csak akarod! Kitartó, lelkes napi Pilatest Neked!  

 

Hogy Nagy Változások szemtanúi lehessünk …

 

A világon egyetlen ember, egyedül, még soha nem ért el semmi átütőt. Minden jelentős emberi teljesítmény mögött sok ember összefogása, álma, kitartása, szorgalma, lelkesedése áll. Tudom, hogy nélküled, a Te részvételed és támogatásod nélkül az én igyekezetem sem ér sokat. Hiába akarom én eljuttatni rengeteg és még annál is több magyarhoz a Pilatest (annak eredeti formájában), a mozgás szeretetét, azt a Módszert, amelynek Joseph Pilates köszönhette, hogy ép bőrrel átvészelte a spanyolnátha járványt (!) – ez egyedül nem fog menni …

Ezért arra kérlek, ha tetszik ez a kezdeményezés és az ismeretségi körödben tudsz olyanról, akinek szüksége lenne rá, vagy jó hasznát venné e Programnak, oszd meg vele ezt a linket, légy szíves! Persze, csakis akkor, ha ezt szívből tudod megtenni 😉 … 
A közösségi médiában pedig #agipilatesflow és #pilatesezzeseljflowval a “jelünk” – ha szeretnél, így hivatkozhatsz rá!

Mert hiszek az emberi összefogás és együttműködés erejében! Úgy gondolom, hogy csakis ez mentheti meg és viheti előre a világot! A jelen helyzetben pedig különösképp. Megtisztel, hogy itt vagy velem! Köszönöm.

Pilates-ezz és élj flow-val!

Szeretettel: Ági 

 

 

 

 • Pászti Kata

  Kedves Ági!
  Nagyon köszönöm a sok levelet a sok-sok hasznos tartalommal.
  AZ eddig megvásárolt programjaidat is még emésztgetem, és tervezem a Jövőre fiatalabb programra is a benevezést! Bár 32 évesen sem érdemes már elhanyagolni a fittséget, én egyelőre elég jól állok, úgy érzem:)
  Most egyelőre rendszerezek az életemet tekintve, ez mostmár 2,5 éve tart, és szépen haladok, csendesedek le. A mozgásnak is kezd meglenni a rendszeres helye, szerepe, formája stb.
  Nagyon szeretem a munkásságod és követlek! Meglátjuk a következő csatlakozáskor hol tartok majd az utamon. 😉
  Szép napokat kívánok!
  Kata

  Continue reading →
 • Fetzerné Ágnes

  Szia Ági!
  Ma volt a negyedik napom az edzésből és egyre jobban élvezem. Sajnos, a neten található edzések közül egyikben sem tudtam kitartó lenni.
  Nagyon örülök,hogy megtaláltam az általad vezetett edzéseket, őszintén szólva motivált, hogy ezek végleg megmaradhatnak a gépemen és így bármikor keresgélés nélkül azonnal használhatom.
  Tetszik, hogy naponkénti bontásban mindig más és más izomcsoportot erősítünk és minden alkalomkor elvégzem az edzés előtti bemelegítést é sa végén a nyújtást.
  Nagyon tetszik és nagyon élvezem ezt a fajta mozgásformát,most már ott tartok ki nem hagynám egyik nap sem.
  Ugyan még erőteljes izomlázat érzek az edzéseket követően de egyre jobban érzem magam tőle és már most jobban érzem magam a bőrömben.
  Köszönöm: Ági

  Continue reading →
 • Ildikó

  Kedves Ági! Nagyon köszönöm a programot. Én SM beteg vagyok, nagyon fontos számomra a rendszeres, nem túl megerőltető mozgás. Úgy vélem, ez a program megfelelt ennek a célnak. Legtöbbször az egész hét gyakorlatait próbáltam elvégezni, igaz ez nem minden nap sikerült. 🙂 Szeretném megkérdezni, hogy a program lejárta után is visszanézhetem majd ezeket a videókat? Megmarad a belépésem?
  Köszönöm!

  Continue reading →
 • Tonomárnė Csilla

  Kedves Ági!
  Nagyon köszönöm neked ezt a 21 napos szuper gyakorlatsort és a sok kedvességet, mosolyt, szeretetet, ami a videókból sugárzik, a lélek simogatást is. Minden porcikámat jólesően megmozgatta. Kíváncsian várom a további programokat is.
  Még egyszer hálás köszönet mindenért! Vidám, szép napot kívánok! 🌞♥️💐

  Continue reading →
 • Bálintné Borhidi Eszter

  53 éves vagyok, Ágihoz 6 éve csatlakoztam. Előtte szinte egyáltalán nem mozogtam. Azóta a rendszeres mozgás az életem része lett. Könyvelőként csak ülőmunkát végzek, így a rendszeres mozgás nálam a túlélés eszköze. Mióta heti 3-4 alkalommal is edzek, energikusabb, nyugodtabb, egészségesebb lettem. A – 12 kilóról és a – 3 méreteről már nem is beszélek. Mindenki a maga életének a kovácsa. Az azonban biztos, aki a változást el akarja kezdeni, a legjobb helyen van! Áginál szuperebb embert, edzőt, lelki társat nehéz találni.

  Continue reading →
 • Pados Edit

  Nagyon sokat nyertem a tornákkal, személyiség fejlesztésekkel, mióta csatlakoztam az Ágipilates csoporthoz! Szinte naponta tornázom Velük és ha valamiért nem, akkor az észjárás-motivációkat hallgatom, ami szintén nagyon feltölt. Személy szerint sokkal energikusabb, jókedvűbb vagyok, mióta itt lehetek, nem mellesleg sokan megjegyezték, hogy szépen formálódok is ( férjem sem kivétel 😊)

  Continue reading →
 • Veiland Melinda

  Túl vagyok az első héten! A tegnapi napot leszámítva minden nap megcsináltam a napi adagot, a tegnapit a maival együtt. Az eredmény: derék nem változott, csípő: -2 cm, comb és kar: -1 cm, mell: +3 cm. Nem mondom, hogy hiányzott az a +3 centi, de így látszik, hogy mennyire megváltozott a testtartásom. A közérzetem nagyon jó, nem fájok, van energiám, ami áramlik bennem.

  Continue reading →
 • Trautsch Ildikó

  7 napja csinálom a 21+3 napos programot, minden nap már ugye a 6 napból válogatva többet is, és nagyon boldog vagyok vele, pont ilyen mozgásformát kerestem. Köszi Ági, végre értem, látom, hogyan is kell megvalósítani pl. egy fekvőtámaszt, vagy hogyan lehet fekvő helyzetből ülésbe kapaszkodás nélkül feljönni, és végre, így 40 felé sikerült is, ami gyerekkoromban se soha. Olyan izmoknál érzek izomlázat, amiknek a létezéséről eddig nem is tudtam. A facebook csoport is rendkívül motiváló, mindenki hús-vér ember, nincsenek “ma sajnos csak 50 km-t futottam, mert kicsit fáradt vagyok” posztok, melyektől az ember olyan kis mazsolának érzi magát. A lélekgyógyító monológok is szuperek, a játszótér vagy csatatér eddig a kedvencem.

  Continue reading →
 • Pektor Gabriella

  Kedves Ági!
  Nagyon megkedveltem a Pilatest❤Köszönöm a remek gyakorlatokat, melyek valóban jól estek a testemnek és a lelkemnek.Úgy érzem, becsülettel megcsináltam…Bevallom, egy-egy olyan nagyon húzós nap volt, amikor nem szakítottam rá magamnak időt, de legközelebb duplán bepótoltam.Nagyon kedves, emberi az a hang, közlésmód, ahogy az emberekkel kommunikálsz és lelkesíted őket.Köszönöm. Jó egészséget kívánok Neked és szeretteidnek! Gabi

  Continue reading →
 • Keserű Hajni

  Valóban jön a tavasz és én is keresem egy ideje a számomra megfeleő mozgásformát. Jártam jógára és megpróbálkoztam a futással is. Pilates könyvem van már, próbálgattam otthon ezt a mozgásformát is. Tetszik, mert nem ugri-bugri. A tartásomat is javítani kellene. Te végigmentél az egész testen és nem vesz el sok időt a napból, mégis minőségi mozgást adsz. Már írtam, hogy egy nagyon kellemes és szimpatikus személy is vagy egyben és az idézetekkel nálam betaláltál. Nem bántam meg, hogy csatlakoztam és egyszer szeretnék élőben is részt venni az általad vezetett tornán. 🙂

  Keserű Hajni

  Continue reading →

 

 

 

 

FONTOS!

Előfordulhat, hogy elakadsz a Simple fizetésnél

A változtatást az OTPdirekt oldalon vagy az OTP SmartBank alkalmazásában végezheted el (Bankkártyás tranzakció menüpont > Jóváhagyásra váró tranzakciók, és ott a Jóváhagyás gombbal tudod engedélyezni).

Bővebben itt olvashatsz róla: OTP információs oldala!

 

 

 

 

 

Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé.

CAPTCHA Kép
*

282 db hozzászólás

 • Földvári Márta

  2022-01-18 14:35:33

  Kedves Ági, csatlakozhatok még?

  • Ági

   2022-01-19 16:47:13

   Persze, szeretettel várunk! 🙂

 • Katona Zsuzsanna

  2022-01-17 08:34:25

  Csatlakozhatok még?

  • Hosszú Hilda

   2022-01-17 13:49:25

   Kedves Zsuzsanna!
   A nagy érdeklődésre való tekintettel meghosszabbítottuk a jelentkezési határidőt, várunk szeretettel

 • Évi

  2022-01-15 09:43:10

  Kedves Ági,
  Nagyon örülök a lehetőségnek, mert munkámból kifolyólag sokszor nem vagyok itthon, vagy épp este 9 után érek rá magammal foglalkozni. Korábban futottam és pilates-eztem is, de pajzsmirigy alulműködés miatt rengeteget híztam, így a futás most nem opció. A pilates viszont igen… yuppiii! 🤗
  Így előre is nagyon hálás vagyok a programért, a munkátokért és hogy mindezt elérhető áron valósítottátok meg! 🥰

 • Klári

  2022-01-12 07:50:49

  Nagy izgalommal várom a gyakorlatokat.Eddig saját gyakorlataimat csináltam,amit már meguntam.Az újításhoz az én tudásom már kevés!😁🤩

 • Gabriella Lendvai

  2022-01-11 17:48:03

  Szeretném megkérdezni, hogy ha csatlakozom, de időközben elutazom és nem leszek net közelben, akkor kezdhetem visszaérkezésem után, hogy folyamatos legyen a testedzés?

 • Molnár Viola

  2022-01-08 08:23:10

  Szia.
  47 éves vagyok.Volt egy meniscus szakadásom,nem tudok guggolni,térdepelni.De igyekszem mindent jól csinálni.Sokat biciklizek,ami most nincs,fázik a térdem.Csak szobában tudom megvalósítani.De érzem, hogy kevés.Úgyhogy pont jó időben jön a segítséged, köszönöm!

 • Németh Mónika

  2022-01-07 17:38:57

  Üdv!

  A megvásárolt videókat örökre megtarthatom?

  Üdv! Mónika

 • Évi

  2022-01-06 13:26:34

  Kedves Ági!

  Örülök a lehetőségnek. Köszönöm.

 • Csepi Eszter

  2022-01-06 03:33:45

  Kipróbálom

 • Szilvi

  2022-01-02 10:01:34

  Kedves Ági!
  Hát, lássuk a .medvét! 😀
  Hátha most sikerül!

  • Ági

   2022-01-04 13:46:12

   Naná, hogy sikerül, Szilvi! 🙂 Hajrá!!!

 • Ballabásné Dudás Márta

  2021-12-31 21:05:20

  Köszönöm a lehetőséget.

  • Ági

   2022-01-04 13:46:35

   Én köszönöm, hogy velünk tartasz, Márta! 🙂

 • Ildikó Hegyi

  2021-12-29 20:21:20

  Kedves Ági! Köszönöm a lehetőséget, most kezdem először, nagyon kíváncsi vagyok, kicsit izgulok is, hogy milyen lesz.
  Üdv.: Ildikó

  • Ági

   2021-12-31 12:24:46

   Kedves Ildikó,

   Nagyon szívesen! Jó ismerkedést a programokkal! 🙂 És csak élvezd! 😉

   Szeretettel: Ági

 • Zeibel Lászlóné

  2021-12-28 18:03:50

  Kicsit ellustultam az utóbbi 1 évben,muszáj formába jönni.

 • Beáta Tasnády

  2021-12-20 20:45:49

  A legjobbkor érkezik, köszönöm szépen Bálintné Borhidi Eszter ajánlását <3

 • Cserepkekné

  2021-12-12 13:15:31

  Izgatottan várom a videókat.

  • Ági

   2021-12-31 12:25:32

   Remélem, azóta már lelkesen, rendszeresen tornázol rájuk! 🙂
   Jó ismerkedést a programokkal!

 • Tóth Beatrix

  2021-11-28 04:56:58

  Kedves Ági! Kb. másfél éve jelentkeztem egy ugyanilyen programra. Szégyellem, de még csak bele sem kezdtem. Most érkezett el az a pont, hogy tennem kell magamért, így nem mehet tovább. 8 éve semmi mozgás, előtte sokmindent végeztem, gépi Pilatesre is jártam, de térdműtét után abbahagytam. Azt szeretném kérdezni, ez a mostani program mennyiben más a kb. másfél évvel ezelőttihez képest? Te melyiket javaslod egy berozsdásodott testnek? Köszönöm válaszod! Bea

  • Ági

   2021-11-29 15:03:44

   Kedves Bea,

   Ha erre a programra jelentkeztél be, akkor ez ugyanaz :)! Ez esetben be tudsz lépni a zárt felületedre és ott eléred a program videóit. Azóta számtalan, egyéb programunk is született, pl.

   – Az 5 legjobb … – 5×5 napos Pilates kaland, Ágival: https://www.agipilates.hu/angyal-projekt/
   – És most a 3 legújabb csomagunk: Fascia-fitnesz, Dancing Queen, Szilárd vázon: https://www.agipilates.hu/ismerd-meg-a-tested/

   “Berozsdásodott” testek újraolajozásához a 21+3 napos a tökéletes választás ;)!
   Ha már fogalmad sincs, hol tudsz belépni, vagy hogy mi a felhasználóneved és jelszavad, írj Hildának, kérlek, és Ő segít Neked:
   hilda.segitseg@gmail.com

   Nagyon jól látod – magadért tenni csakis Te tudsz! Gratulálok, hogy elkötelezted magad a döntés és a cselekvés mellett!

   Szeretettel: Ági

 • Bartucz- Kovács Erzsébet

  2021-11-14 22:32:10

  Kedves Ági! Jó pár évvel ezelőtt vettem egy cd-t amire ” veled együtt” tornáztam. Neked köszönhetem, hogy megszerettem a pilatest.☺️ Örülök, hogy újra rátaláltam. Kíváncsian várom a videókat ☺️ üdv Böbe

  • Ági

   2021-11-16 15:37:13

   Kedves Böbe,

   De jó, hogy itt vagy újra :)! Örülök Neked! Jó ismerkedést a programokkal, s ha bármi kérdésed merülne fel, írj nyugodtan :)!

   Puszi: Ági

 • Éva

  2021-11-14 08:18:35

  Kedves Ági!
  61 éves vagyok, évek óta nem mozogtam. Megúntam , hogy mindig fáj vmi.. hátam,derekam, nyakam, hol a karomat nem tudom emelni rendesen. Persze van túlsúlyom is, de ezelőtt ez nem volt akadály a mozgásomban. Szóval tudom e csinálni a gyakorlatokat és és eredményes lesz e ? Tudom nem vagy jós, de a tapasztalatod alapján mi a véleményed? Köszönöm

  • Ági

   2021-11-16 15:35:58

   Kedves Éva,

   Nagyon köszönöm, hogy írtál :)! A tapasztalatom az, hogy a test, amint elkezdik helyesen, funkcionálisan mozgatni, nagyon hamar alakul, adaptálódik az őt érő ingerekhez. Én azt mondom, hogy az első 2 hét anyagát mindenképp fogod tudni végezni … jó módszer, hogy pl. az 1. hét anyagát elvégzi az ember 3x (vagy annyiszor, amennyire úgy érzi, szüksége van a “berozsdásodott” ízületei megolajozásához ;)), utána halad tovább!

   Bátorítalak, hogy vágj bele – mert a test mozgás útján változik, a mozgás pedig gyógyít (ezt Joseph Pilates mondta :))

   Szeretettel várunk Téged is: Ági

 • Kornacker Gyuláné

  2021-11-09 10:03:01

  Kedves Ági! szeretnék csatlakozni a 21+3 programra,de nem tudok kártyával fizetni,viszont átutalni igen.
  szeretnélek megkérni add meg azt a számlaszámot amelyre utalhatok.
  Köszönöm
  Kornacker Gyné.Ossó lilian

  • Ági

   2021-11-10 10:00:37

   Kedves Lilian,

   Kérlek, az űrlapon add le megrendelésed. Válaszd ki az utalásos fizetési lehetőséget. Így automatikusan kapsz majd egy díjbekérőt az általad megadott mail címre, amelyen szerepel a bankszámlaszám és az utalandó összeg is! Köszönjük.

   Örülünk, hogy Te is velünk tartasz! 🙂
   Szép napot: Ági

 • Gombolyainé Soós Aliz

  2021-11-05 10:47:42

  Szia! Úgy olvastam , hogy november 15- ig lehet jelentkezni, majd alatta, ezt, hogy
  “A 21+3 napos Ágipilates-és Életflowhoz 2021. augusztus 31-ig tudsz csatlakozni”! Vagy a két program nem ugyanaz?!
  Szeretnék részt venni!
  Aliz

  • Ági

   2021-11-08 11:15:40

   Szia Alíz,

   De-de :)! Egyszerűen ott nem javítottuk ki a dátumot – köszi, hogy jelezted ;)! A Program 2 hetes turnusokban kerül újraindításra.
   Szeretettel várunk! Jelentkezz nyugodtan …

   Puszi: Ági

 • SLENNER Éva

  2021-10-30 11:26:14

  Szeretném megkérdezni, hogy lehet-e még csatlakizni?

  • Hosszú Hilda

   2021-11-02 13:22:19

   Kedves Éva!
   Igen, lehet, várunk szeretettel:)

 • Földesi Klára

  2021-10-26 22:20:34

  Kedves Ági! Bármikor lehet csatlakozni?
  Köszönöm, Klári

  • Hosszú Hilda

   2021-11-02 13:22:01

   Kedves Klári!
   Igen, lehet, várunk szeretettel:)

 • Király Éva

  2021-10-26 20:50:23

  Kedves Ági!

  Lehet még csatlakozni? Most találtam rá a programra.
  Válaszodat köszönöm.

  Üdvözlettel:
  Éva

 • Sebők Mártonné, Erzsi

  2021-10-18 06:23:05

  Szia Ági! Lemaradtam, vagy még csatlakozhatok? Erzsi

  • Hosszú Hilda

   2021-10-18 14:26:15

   Kedves Erzsi!
   Igen, természetesen, várunk szeretettel

 • Kecskeméti Éva

  2021-10-10 20:26:00

  Szeretnèm megkèrdezni, hogy reumatiod artritiszem van, porckorong sèrvem, autoimunom, több lábfej ès tèrdműtèten vagyok tùl, àllandò izületi gyulladàssal ès fàjdalommal, gugolni tèrdelni egyàltalan nem tudok, ezèrt felmerült bennem mielőtt jelentkeznèk, egyàlltalàn kèpes lennèk e a gyakorlatok vègrehajtàsàra.

  • Ági

   2021-10-20 11:51:15

   Kedves Éva,

   Nagyon köszönjük a program iránti megtisztelő érdeklődésed! A finom, tudatos mozgás jót tesz a problémáidnak (az ízületi gyulladás fellángolás időszakában inkább ne forszírozd, de egyébként a tested visszajelzéseire odahallgatva nyugodtan mozoghatsz – az segít)

   Az 1. hét anyagát biztosan fogod tudni csinálni. Azt javaslom, hogy azt legalább 3x végezd el. Aztán térj át a következő hetire. A 3. hét anyaga már nagyobb kihívás, de a tested határainak finom tágításával, – amihez a rendszeres, kitartó testmozgás vezet – és sok türelemmel arra is hamarosan képes leszel!

   Várunk sok szeretettel a Csapatban!

   Puszi: Ági

 • Amilet

  2021-10-01 07:35:56

  Kedves Ági!
  Vállsérülés miatt lecsúsztam erről a 21+3 napos lehetőségről.
  Mikor lesz megint hasonló program?
  Üdvözlettel
  Amilet

  • Hosszú Hilda

   2021-10-06 00:50:20

   Kedves Amilet! Nem csúsztál le róla, még lehet jelentkezni rá, várunk szeretettel

 • Pap Annamária

  2021-09-27 23:27:16

  Köszönöm a lehetőséget☺️

  • Ági

   2021-09-28 10:04:15

   Nagyon szívesen :)! Használd egészséggel!

 • Bojt Gertrud

  2021-09-18 10:05:49

  Kedves Àgi!
  Csatlakozhatok még?
  Trudi

  • Ági

   2021-09-28 10:03:41

   Kedves Trudi,

   Igen, gyere nyugodtan!
   Szeretettel várunk: Ági 🙂

 • Bojt Gertrud

  2021-09-16 20:33:53

  Kedves Àgi!
  Szeretnék csatlakozni,tudok még!

 • Nagy Helga

  2021-09-16 11:56:39

  Kedves Ági,lehet még jelentkezni vagy már késő?
  Üdv Helga

  • Ági

   2021-09-28 10:03:06

   Kedves Helga,

   Gyere nyugodtan! Szeretettel várunk! 🙂

   Ági

 • Fazekas Györgyi

  2021-09-08 21:29:25

  Kedves Ági!
  Még lehet csatlakozni hozzátok?

  • Hosszú Hilda

   2021-09-15 17:55:24

   Kedves Györgyi!
   Igen, még lehet, várunk szeretettel

 • Kállai Sándorné/Margó/

  2021-08-31 09:03:26

  Kedves Ági! Megelégeltem az önsajnálatot és úgy döntöttem,hogy szeptembertől teszek is valamit az egészségemért! Ebben a hónapban leszek 64 éves. Sajnos túlsúlyos vagyok és a jobb térdemben protézis van. Ennek ellenére remélem végig tudom csinálni a programot!Köszönöm a lehetőséget! Üdvözlettel : Margó

  • Ági

   2021-09-01 10:51:30

   Kedves Margó,

   A legnehezebb lépést már meg is tetted – mert eldöntötted! 🙂 Gratulálok hozzá és sok szeretettel várunk a Csapatban! (naná, hogy végigcsinálod ;))

   Puszi: Ági

 • Domán Miklósné

  2021-08-23 21:32:35

  Üdvözlöm!
  Őző nap is jelentkeztem de semmilyen visszajelzést nem kaptam, így a pénzt sem tudtam hova átutalni!!

  • Ági

   2021-08-25 11:43:18

   Szia,

   Köszönjük az érdeklődésed a program iránt! Valamiért nem vette a rendszer a jelentkezésed, valószínűleg, mert különben kaptál volna egy díjbekérőt automatikusan. Kérlek, írj az informatikusunknak, Hildának, Ő segít Neked: hilda.segitseg@gmail.com
   Köszi!

   És szeretettel várunk: Ági

 • Àgi

  2021-08-16 22:09:44

  Kedves Àgi, pont ma làttam még a hirdetést. Lehet még jelentkezni?

  • Hosszú Hilda

   2021-08-17 11:42:41

   Kedves Ági!
   Igen, lehet jelentkezni még, várunk szeretettel

 • Krajcsik Andrea

  2021-08-16 17:26:39

  Kedves Ági!

  Augusztus 8-án kifizettem, de nem jött még felhasználónév-jelszó.
  Segíts kérlek, mit rontottam el?

  Köszönöm szépen,

  Andrea

  • Hosszú Hilda

   2021-08-17 11:44:12

   Kedves Andrea!
   Légy szíves írj nekem, hilda.segitseg@gmail.com címre. Banki visszaigazolást vagy ha kártyával fizettél, a Simple levelét át tudnád küldeni továbbítva nekem?
   Köszönöm

 • Gátiné Barta Erzsébet

  2021-08-16 06:56:11

  Kedves Ági! Ma láttam meg a hirdetésed, lehet még jelentkezni?

  • Hosszú Hilda

   2021-08-17 11:45:10

   Kedves Erzsébet!
   Igen, lehet jelentkezni még, várunk szeretettel.

 • Hilda

  2021-08-10 12:18:50

  Szia Ági! Szeretném megtudni,hogy lehetséges,hogy csatlakozom,de csak később tudom elkezdeni?Megtudom nézni bármikor a videókat? Köszönöm 😊

  • Hosszú Hilda

   2021-08-17 11:47:48

   Kedves Hilda!
   A program örökre a Tied marad. Ha megvásárolod, fogod kapni a napi inspiráló leveleket. Azokat is tedd el, és akkor kezded és akkor veszed elő, amikor csak szeretnéd.
   Várunk szeretettel.

 • Haraszti Erika

  2021-08-10 00:23:42

  Szeretnék csatlakozni!

  • Hosszú Hilda

   2021-08-17 11:48:06

   Várunk szeretettel

 • Pataki Ibolya

  2021-08-03 19:39:27

  Szia Ági!
  Lehet még jelentkezni a 21+3 napos Àgipilátesre?
  Köszönöm szépen!
  Ibolya

  • Hosszú Hilda

   2021-08-17 11:48:44

   Kedves Ibolya!
   Igen, lehet jelentkezni még, várunk szeretettel:)

 • Gyöngyi

  2021-08-01 22:17:33

  MOST TALÁLTAM RÁ A HIRDETÉSRE. JELENTKEZHETEM MEG??

  • Hosszú Hilda

   2021-08-17 11:49:01

   Kedves Gyöngyi!
   Igen, lehet jelentkezni még, várunk szeretettel:)

 • Móni

  2021-08-01 07:26:55

  Szia Ági!
  Szeretnék csatlakozni ha lehetséges. Sajnos csak most láttam a fb. – on a programot.

  • Hosszú Hilda

   2021-08-17 11:49:19

   Kedves Móni!
   Igen, lehet jelentkezni még, várunk szeretettel:)

 • Mészáros Tímea

  2021-07-27 20:43:52

  Kedves Ági!
  Ma láttam meg a hirdetést. Lehet még jelentkezni?
  Timi

  • Ági

   2021-07-28 10:17:53

   Kedves Timi,

   Igen, szeretettel várunk :)!

   Szép napot Neked: Ági

 • Gini

  2021-07-27 11:20:48

  Kedves Ági! Lehet még csatlakozni?

  • Ági

   2021-07-27 14:47:30

   Kedves Gini,

   Lehet, persze :)! Szeretettel várunk!

   Puszi: Ági

 • Gábor Mónika

  2021-07-21 15:30:02

  Erdeklődnek, h most lattam a facebookon a 21+3 napos programot de julius 15 a jelentkezesi hataridő lejárt…tudnek megis csatlakozni? Köszönöm.

  • Hosszú Hilda

   2021-07-22 18:41:34

   Kedves Mónika!
   Lehet még jelentkezni, nem maradtál le, várunk szeretettel

 • Sallainé Kata

  2021-07-21 10:50:14

  Szia Ági!
  Lehet még csatlakozni a 21+3 napos Pilates Flow programhoz? Tudom, hogy július 15 volt a határidő. De nekem sajnos még csak most dobta fel a fecebook!

  • Hosszú Hilda

   2021-07-22 18:40:52

   Kedves Kata!
   Lehet még jelentkezni, várunk szeretettel

 • Tóth Imréné

  2021-07-19 11:23:12

  Már nem lehet jelentkezni? 19-e van. Júl. 15-öt írtatok!

  • Hosszú Hilda

   2021-07-22 18:40:15

   Kedves Tóth Imréné!
   Lehet még jelentkezni, várunk szeretettel

 • Asztalos Márta

  2021-06-29 09:25:56

  Szia Ági!

  Lehetséges esetleg valami élő programban való részvétel? Ilyen tábor jellegű megoldásra gondolok. Ha valamikor lenne rá lehetőség értesíts légyszíves!
  Köszönöm!

  Márti

  • Ági

   2021-07-05 13:40:31

   Kedves Márti,

   Természetesen :)! Augusztus 15-18. között rendezzük az idei Szupertáborunkat. Szeptember utolsó hétvégéjén pedig az Őszköszöntőt. Kapod a hírleveleim? Ha igen, értesülni fogsz róluk!
   Ha nem, érdemes visszalátogatni a honlapra, ahol ki lesz téve a tábor, amint meghirdetjük.

   Szeretettel várunk: Ági

 • Melinda

  2021-06-27 07:15:26

  Szeretném végig csinálni!

  Innentől, életem végéig! 🙂

  • Ági

   2021-07-05 13:38:53

   Így legyen :)! Hajrááá!!!

 • Bárányné Dancs Mária

  2021-06-25 18:25:14

  Kedves Ági!
  55 éves leszek nem sokára. Egy kicsit túlsúlyos, (167 cm, 79 kg)
  Ha nekem is ajánlod szívesen csatlakozom.

  • Ági

   2021-07-05 13:38:33

   Kedves Mária,

   Persze, hogy ajánlom :). A program szépen, fokozatosan került felépítésre … ha lépésről-lépésre haladsz vele, hozzáerősödik a tested és remekül fogod érezni magad a bőrödben is!

   Sok szeretettel várunk: Ági

 • Kéri Csabáné

  2021-06-19 08:12:57

  Kedves Ágnes,
  Csatlakoznék csak az a problémám hogy 6 éve csípőprotézisem van, és nem tudom mindent szabad e a tornával kapcsolatban. Várom tanácsát.
  Üdv
  Kériné Kata

  • Ági

   2021-06-19 16:16:34

   Kedves Kata,

   Köszönöm leveled és a program iránti, megtisztelő érdeklődésed! (remélem, nem gond a tegeződés :))
   Csípőprotézissel a lábak keresztezése nem javasolt (mint törökülés), illetve pl. az 1-láb körzés gyakorlatnál a túl nagy mozgástartománnyal végzett, befelé irányuló körzés.
   Aranyszabály, hogy hallgass a tested visszajelzéseire! Ami nem esik jól, bármilyen fájdalmat okoz, azt módosítva végezd, vagy hagyd ki.

   Gondolom, a műtét után jártál gyógytornára, ahol tettek javaslatokat, mit hogyan végezz :).
   Clare Dunphy-nak, a Peak Pilates (az én anyaiskolám) oktatási program alkotójának 2 csípőprotézise van – simán pilatesezik vele :). Fenti, apró módosításokkal Számodra is remek lesz a program.

   Remélem, tudtam segíteni kicsit! Szeretettel várunk!

   Szép napot Neked: Ági