21+3 nap Ágipilates- és életflow :)

Eleged van már a kihívásokból??? Mi lenne, ha az idén flow-val tornáznánk ;)?

 

Azt hiszem, nem tévedek nagyot, ha azt mondom: sokan nem bánják, hogy 2020-at magunk mögött hagytuk végre! S némi megkönnyebbüléssel, egy jobb jövő reményével, bizakodva tekinthetünk az újév elébe :)! Mert az ember már csak ilyen: a lelkébe van kódolva a “túlélés”, az újrakezdés … biztos ismered Te is az érzést: új év – új élet 😉 …

Ám a “régiből” nem árt megtartani, átmenteni azt, ami jó, ami működik! A Pilates pedig pont ilyen: most nagyobb létjogosultsággal bír, mint eddig bármikor! Részben, mert az ünnepek utáni formába hozás egyik leghatékonyabb eszköze; részben, mert újra az íróasztal melletti üldögélés/görnyedés jellemzi a legtöbb ember hétköznapjait. Ja, és nem mellesleg, továbbra sem árt, ha az immunrendszered a topon tudod tartani! Joe bácsi sem tudhatta az 1918-19-es spanyolnátha járvány idején, meddig is tart. Egyet tudott – és azt meg is tette: hogy végeznie kell a gyakorlatait és akkor valószínűleg ép bőrrel kerül ki egy közel sem “épeszű” helyzetből … s lőn! 

Számomra a 2020-as év egyik legmélyebb tanulsága az volt, hogy épp akkor, amikor a világ felbolydul körülötted, a “közeped”, a belső egyensúlyod megőrzése fontosabb, mint valaha! Ilyenkor mindennek, ami Számodra örömet okoz, ami emlékeztet a “normálisra”, fontos szerepe van – nem csak fizikai, de mentális és lelki egészséged szempontjából is!

Ha szeretnéd minden szempontból felkészülten végigcsinálni ezt a telet, ezzel a Programmal a legjobbat választod ;).
Az Ágipilatesnél hosszú évek óta hagyomány, hogy együtt vágunk bele az edzésekbe a tavasz kezdetén és folytatjuk őket egész évben! 2019-ben több, mint 1600 lelkes, mozogni és önmagáért tenni vágyó Nő tartott velem a “Tavaszi Test-ébresztő Kihívásban” :).  Tavaly egy kicsit másképp csináltuk, s ehhez a jószokáshoz az újévben is ragaszkodom: NEM Kihívás formájában. Amikor azon töprengtem, mi is legyen formába hozó együtt tornázásunk címe, az ugrott be: jajj, dehogy akarok még egy kihívást! Borsózik a hátam, ha csak meghallom ezt a szót! Lehet, hogy Te is így vagy vele? 

A mi korosztályunknak (40+-osok :)) kihívásból jut bőven elég – dehogy vágyik még egyre! Még akkor sem, ha ez Pilates 🙂 …
Épp ezért, sokkal jobban esett a lelkemnek, amikor arra gondoltam: inkább egy kis Pilates flow-ra invitállak! Hisz, végül is az áramlás az egyik a 6 fő alapelve közül! Miért is ne próbálhatnánk az idén így ;)? Így született meg a “21+3 napos Ágipilates-és lifeflow Program”! (amelyben most már több, mint 3 000-en tornázunk együtt ;))

 

 

 

 

S mivel azt is tudom, hogy a világ olyanná válik, amilyen szemüvegen keresztül tekintesz rá, e logika mentén haladva minden, amire kihívásként tekintesz, tényleg azzá is válik – és még több kihívást hoz az életedbe. Mint ahogy a “leküzdendő akadályok” is csak még több akadályt és küzdelmet gördítenek eléd.

Nagyon fontos tehát a mentális kiinduló helyzetünk (csakúgy, mint a Pilatesben a gyakorlat helyes kiinduló helyzete): mi itt most KÖNNYEDÉN, FLOW-val fogunk haladni és egy új szokást megalapozni Neked. Tudod, csakúgy, mint a folyó: “ő” sem erőlködik, csak folyik 😉 … Erre a 21+3 napra pedig játékos kísérletképp tekints: olyan lehetőségként, amelynek során rengeteg mindent fedezel fel a testedről – amely az egyik legnagyobb Tanítómestered, már amennyiben hajlandó vagy odafigyelni rá -, a videók végi, kis mentális gyakorlatok segítségével pedig Önmagadról.

A Program – a hozzám beérkező visszajelzések alapján – eredeti célján túl sok ember számára különleges jelentőséggel bíróvá vált:

“Ágikám, fantasztikus időzítéssel indítottad útjára a 21+3 napos edzés sorozatodat. ?

Ma reggel kaptam a hírt, hogy az érdi sportközpontot is bezárják! Ide én heti 3-szor járok edzésekre. Ha Te nem lennél, és nem lenne ez a fantasztikus lehetőség, akkor bizony el lennék keseredve. Így azonban nem vagyok, legalább lesz időm esténként arra, hogy alaposabban végig nézzem a videóidat. ?

Ezer köszönet.! ?” (Bálintné Borhidi Eszter)

“Kisebb nagyobb kihagyásokkal már 10 éve Pilatesezem! Fiatal lányként szerettem bele ebbe a mozgásformába és azóta is nagy kedvencem! Helyben, ahol élek jártam órákra, de egy betegség és műtét miatt hosszabb ideig nélkülöznöm kellett! Mikor megláttam, hogy ismét lesz egy ilyen 21 napos program, kérdés sem volt, hogy csatlakozom! Jelen helyzetben pedig olyan nekem, mint sivatagban egy csepp víz! Köszönöm kedves Ági! :)” (Gránicz Mária)

“Ma kezdtem el a 21+3 napos Pilates- és életflow programot. Nehezen szántam rá magam, hogy csatlakozzam hozzátok, mert elég nagy túlsúllyal rendelkezem, és az utóbbi hónapok tornázós próbálkozásai mind kudarcba fulladtak,nem bírtam semmit sem csinálni a gyalogláson kívül. Muszáj fogynom, mert már nem csak esztétikai problémát jelent, hanem egészségügyit is. Szóval, most végeztem az első videóval, és meglepődtem, hogy már vége is. És végig tudtam csinálni, el sem hittem! Hosszú idő óta az első sikerélményem ? Na és a végén Ági kérdései, ott meg elbőgtem magam, azon a téren is van dolgom, saját magammal.”
(Szalai-Csuka Böbi)

 

 

 

 

Én is Veletek tartok, Ági!

 

 

Hogy mi is vár Rád pontosan ebben a 21+3 napban? A “menetrend” :)…

 

 

 

 

 

Én is Veletek tartok, Ági!

 

 

21 nap – 21 mini Pilates videó (10-15 percben) – 7 kritikus női testtájék. Minden nap teljes figyelmet kap az egyikük!
A 3 hét során újra-és újra visszatérünk rájuk, egyre magasabb nehézségi szinten. Így azt is megtapasztalhatod, milyen a Pilatesszel szintről-szintre és szinte napról-napra fejlődni! S ha már Nálad mind a 21 videód, azt is megteheted, hogy az összes, egy “témához” tartozó filmecskét fűzöd össze (pl. mindhárom csípőst) és tornázod le flow-val 😉 …

A fókuszt kapó testtájak:

 1. Megnyitjuk és nyújtjuk a csípőd – ami 40 felett mindnyájunk számára kritikusan fontos!
 2. Dolgozunk a popsi-comb területen …
 3. S természetesen nem maradhat ki a has-derék régió
 4. Mint ahogy a hát sem 😉
 5. A Pilates nem Pilates gerincruganyosítás nélkül – épp ezért, mindhárom hétből 1-1 nap az “övé”.
 6. Külön fókuszt kap a mellkasod megnyitása és a felső háti szakasz “restaurációja” 😉 …
 7. No és persze, a karokat ki ne feledjem! Hogy bátran bújhass bele a legklasszabb ujjatlan ruhádba a nyáron 😉 …

Ennek a 3 hétnek a végére a gerinced ruganyossá, tested karcsúvá, erőssé és fitté válik. Úgy fogod érezni Magad, mint akit kicseréltek – és nem csak testileg ;)!

Hisz a videók végén érkeznek az “Életflow” tanítások is, 2-3 percben. Kb. 4 éve kezdtem az összes online programunk keretei között önismeretet, észjárást tanítani a Résztvevőknek, mert hiszem, hogy egy Edző (=Coach) munkája nem korlátozódhat a testre! Az a feladatom, hogy ott segítsek, ahol az “elakadás” van. A test nagyon gyakran fizikai tünet formájában “csak” leképezi, ami a lélekben van, vagy amit az elme gondol-érez … Ezért nagyon fontosnak tartom, hogy ezzel is foglalkozzunk.
(A “Jövőre fiatalabb!” Programunk egyik Résztvevője pl. ezen videók hatására rendezte be teljesen másképp a nyugdíjas életét, mint amire gondolt, mielőtt nyugdíjba ment :)! Ez hatalmas dolog ! Ilyen kis tanításokból kapsz most ízelítőt a videók végén.)

Nem, nem mondom meg a “tutit” – sokszor inkább kérdezek … én is mindig akkor tanultam magamról a legtöbbet, amikor a megfelelő helyen, a megfelelő időben egyik, vagy másik mentorom feltett nekem egy kérdést. Ha akár csak néhány ember elgondolkodik ezeken és egy kicsit valamit másképp kezd látni – már megérte :)! 

 

“Ki vagy Te? Miért pont Neked higgyek, Ági?!”

 

“Messziről jött ember azt mond, amit akar.” – tartja a mondás. S ha Te esetleg még nem ismersz, felmerülhetnek kérdéseid velem kapcsolatban – teljesen jogosan, sőt, örülök neki, ha így van :)! Ebben a rövid videóban kicsit bemutatkozom Neked és elmesélem azt is, mi minden vár Rád az előtted álló 21+3 napban. Már amennyiben úgy döntesz, hogy Te is csatlakozol a Csapathoz ;)!

 

 

 

 

Én is Veletek tartok, Ági!

 

“Elköteleződési díj” …

Az elmúlt évek gyakorlatával szemben a mostani programnak díja van. Ennek pedig több oka:

 • hogy tényleg vedd komolyan Magad! Sajna, az elmúlt évek tapasztalata megmutatta, hogy rengetegen hatalmas lelkesedéssel és lendülettel vetik bele magukat egy ilyen jellegű programba … majd menet közben valahol “elveszítjük” egymást, s mire befordulunk a célegyenesbe, az elindultaknak csak töredéke tart még velem. Én ezt nem szeretném. Kérlek, csak akkor tarts velünk, ha TÉNYLEG komolyan is gondolod! S ha én megkapom a Te elköteleződésed, tudd, hogy én is maximálisan elköteleződöm melletted – s mindent megteszek, hogy átsegítselek az esetleges mélypontokon.
 • hogy értékén kezeld ezt a programot. Te mennyire becsülöd azt, ami ingyen van? Na látod …! Egy egész Csapat dolgozott szívvel-lélekkel – és én nagyon hálás vagyok Nekik ezért – hogy ez a szuper Pilates anyag és az egyéb hasznos tudás eljuthasson Hozzád! Az Ő munkájuk-tudásuk, csakúgy, ahogyan az enyém is: érték. Mi ezt az értéket szeretnénk közvetíteni Feléd – hogy tudd, a legjobb minőséget kapod!

  Ezt pedig egész egyszerűen nem adhatom ingyen. 

  Viszont hogy lásd, mennyire elkötelezett vagyok a Te sikered iránt, úgy döntöttem, egy olyan jelképes “elköteleződési díjért” adom Neked ezt a 21+3 napot, amit BÁRKI, aki tényleg komolyan veszi magát és a Pilatesszel elérni kívánt céljait, megengedhet magának.

  A Program értéke 19 900 Ft.  Viszont 19 900 Ft helyett most mindössze 2 990 Ft-ért lehet a Tiéd!
  Vagyis nagyjából napi 120 Ft-ért. Komolyan veszed Magad, a Programot és engem? Akkor szeretettel várunk ;)!
  Jelentkezési határidő: 2021. január 31.

 

Mi fog történni, ha Te is csatlakozol hozzánk?

Amennyiben úgy döntesz, velünk tartasz – aminek én nagyon örülök, ha így van 🙂 – kérlek, töltsd ki az oldal alján található Jelentkezési lapot. Kérlek, amennyiben az utalásos fizetési módot választod, ragaszkodj is ehhez! Ne térj át menet közben kártyás fizetésre, mert a rendszer nem fog tudni beazonosítani! Befizetésedről automatikusan érkezik a számla Hozzád.

Aztán készülj! A Program 1. napja Számodra a jelentkezésed követő nap. A 21+3 napos Ágipilates-és Életflowhoz 2021. január 31-ig tudsz csatlakozni. Jelentkezésed követően megkapod azt az e-mailt, amelyben felhasználóneved és jelszavad segítségével be tudsz lépni arra a zárt felületre, ahol sorban, nap-nap után nyílnak majd a videóid :)! Beleértve a 3 db meglepetés videód is 😉 …

S onnantól, hogy a Program elindul, minden nap együtt leszünk. Minden áldott reggelen kapsz tőlem egy rövid mailt, amelyben az új videódról írok és megosztok Veled néhány érdekességet a Pilatesszel kapcsolatban. Menet közben biztosan lesz majd 1-2 olyan dolog is a levelekben, amikre nem számítanál – tán hívhatjuk őket meglepetéseknek ;)!
E gyakori kapcsolattartásra pedig úgy tekints, kérlek, mint “útontartó támogatásra” (és semmiképp ne vedd “zaklatásnak”, lécci)!

A  Csapat tagjai a “21+3 nap Ágipilates-és életflow” zárt FB csoporton keresztül tartják egymással és velem is a kapcsolatot. Ennek a linkjét is küldjük e-mailen.

Készülj! A jelentkezésed követő naptól horgony fel és együtt áramlunk, úgy, ahogy azt Joe bácsi is tanította ;)!

Fontos! Igen, a Program videói onnantól, hogy regisztrálsz, “örökre” a Tiéd maradnak :)! Bármikor, a nap bármely szakában a belső, zárt felületen belül eléred őket, a 21+3 napon túl is! Tehát annyiszor végzed el a videókat, ahányszor csak akarod! Kitartó, lelkes napi Pilatest Neked!  

 

Hogy Nagy Változások szemtanúi lehessünk …

 

A világon egyetlen ember, egyedül, még soha nem ért el semmi átütőt. Minden jelentős emberi teljesítmény mögött sok ember összefogása, álma, kitartása, szorgalma, lelkesedése áll. Tudom, hogy nélküled, a Te részvételed és támogatásod nélkül az én igyekezetem sem ér sokat. Hiába akarom én eljuttatni rengeteg és még annál is több magyarhoz a Pilatest (annak eredeti formájában), a mozgás szeretetét, azt a Módszert, amelynek Joseph Pilates köszönhette, hogy ép bőrrel átvészelte a spanyolnátha járványt (!) – ez egyedül nem fog menni …

Ezért arra kérlek, ha tetszik ez a kezdeményezés és az ismeretségi körödben tudsz olyanról, akinek szüksége lenne rá, vagy jó hasznát venné e Programnak, oszd meg vele ezt a linket, légy szíves! Persze, csakis akkor, ha ezt szívből tudod megtenni 😉 … 
A közösségi médiában pedig #agipilatesflow és #pilatesezzeseljflowval a “jelünk” – ha szeretnél, így hivatkozhatsz rá!

Mert hiszek az emberi összefogás és együttműködés erejében! Úgy gondolom, hogy csakis ez mentheti meg és viheti előre a világot! A jelen helyzetben pedig különösképp. Megtisztel, hogy itt vagy velem! Köszönöm.

Pilates-ezz és élj flow-val!

Szeretettel: Ági 

 

 

 

 • Keserű Hajni

  Valóban jön a tavasz és én is keresem egy ideje a számomra megfeleő mozgásformát. Jártam jógára és megpróbálkoztam a futással is. Pilates könyvem van már, próbálgattam otthon ezt a mozgásformát is. Tetszik, mert nem ugri-bugri. A tartásomat is javítani kellene. Te végigmentél az egész testen és nem vesz el sok időt a napból, mégis minőségi mozgást adsz. Már írtam, hogy egy nagyon kellemes és szimpatikus személy is vagy egyben és az idézetekkel nálam betaláltál. Nem bántam meg, hogy csatlakoztam és egyszer szeretnék élőben is részt venni az általad vezetett tornán. 🙂

  Keserű Hajni

  Continue reading →
 • Judit

  Megdöbbentő volt, hogy már az első hét gyakorlás után elmúlt a derékfájásom és a jógaórán megdicsértek, hogy ügyesen leadtam pár fölös kilót. Ami sajnos nem igaz, de úgy látszik, a torna szebb tartást eredményezett és valahogy „összekapta” az izmaim  . Korábban már próbálkoztam pilátesszel, de valahogy nem voltam kitartó. A Te videóidról viszont sugárzik a jókedv és a szimpatikus egyéniséged miatt mindig vártam az újabb leckéket 🙂 Köszönöm.”

  Judit

  Continue reading →
 • Petró Nóra

  Voltak derék problémáim és ebből adódóan úgy gondoltam, hogy nem csinálhatok bizonyos mozdulatokat. Egyik ilyen volt a hátragördülés és láb fej mögött tartása…..először nem is csináltam meg, aztán megpróbáltam… és döbbenten ültem utána a szőnyegen: képes vagyok rá! És nem kezdett el fájni újra a derekam! Azaz az erősítő jellegű videókon kívül – mert szeretnék, minél formásabb lenni 🙂 – nekem jót tesz a derék fájás elleni, gerinc ruganyosságot fokozó mozgás is! Köszönöm szépen Neked! Nagyon hálás vagyok azért, amit eddig kaptam!

  Petró Nóra

  Continue reading →
 • Bódi Réka

  A csodálatos személyiséged igazán elragadott, mindenkinek ilyen pozitív kisugárzású oktatót kívánok 🙂

  Bódi Réka

  Continue reading →
 • Tókné Molnár Éva

  Torna közben, után mindig érzem, hogy milyen jó mozogni és mennyire jó hatása van rám. Szeretnék feleannyira könnyeden mozogni, mint Te! Köszönöm a videókat! Jól estek!

  Tókné Molnár Éva

  Continue reading →
 • Hilda

  Jó volt minden nap veled tornászni. Soha nem éreztem, hogy egyedül vagyok a szőnyegen. Mivel már jó ideje egyik videódra szoktam piláteszezni, úgy éreztem, sikerült mindent jól csinálni. Izomlázam is lett néhányszor. Jó volt. Köszi szépen!

  Hilda

  Continue reading →
 • Szilágyi Adrienn

  A 11 éves kisfiam megjegyezte, hogy szimpatikus a „néni” és tornázik velem, de csak a Te anyagaidra :)!

  Szilágyi Adrienn

  Continue reading →
 • Valler Marcsi

  Ráéreztem a mozgás örömére. Tudom, milyen érzés volt, amikor elkezdtem a tornákat és milyen érzés most hozzá látni. Sokkal lendületesebb lettem. Elindult a súlyom lefelé, a közérzetem, hangulatom nagyon nagyot fordult. JÓL ÉRZEM MAGAM!!!! Tudom, mik a gyengébb részeim, azokat erősítem, mozgatom. Pl. erre is jó a 21 napos kihívás. A többi torna videó mellett 🙂 Én nagyon – nagyon hálás vagyok nektek. A legjobb döntés volt az életemben, hogy elkezdtem a 66-os utamat róni (Jövőre fiatalabb! Program). És nem is akarom abbahagyni! Ennek következtében a 21 napos kihívás már evidens volt. Még egyszer köszönöm.

  Valler Marcsi

  Continue reading →
 • Heléna

  Kedves Ági! Teljesen jól esett a minden napi mozgás, igaz álló munkát végzek! Mindenemet át mozgatott, olyan izmokat is, amikről nem is tudtam, hogy van! Igaz, a csípőgyakorlatoknál kicsit csaltam, mert csípőprotézisem van! Nagyon jól éreztem magam az általad tartott programtól! Nagyon köszönöm Neked!

  Heléna

  Continue reading →
 • Hargitai Ági

  Kedves Ági! Örülök,hogy csatlakozhattam a Kihívásodhoz!! Lelkesítő és ami fontos: kivitelezhető. Mire unalmassá válna már be is fejeztem a gyakorlatokat.
  Nem mondom, hogy minden tökéletesen sikerül és meg tudom csinálni de igyekszem.Rájöttem vannak izmaim,még ha jól el vannak rejtve akkor is. :)Köszönöm szépen!!!!!!
  Szeretettel: Ági (Hargitai Ági)

  Continue reading →

 

 

 

 

FONTOS!

Előfordulhat, hogy elakadsz a Simple fizetésnél

A változtatást az OTPdirekt oldalon vagy az OTP SmartBank alkalmazásában végezheted el (Bankkártyás tranzakció menüpont > Jóváhagyásra váró tranzakciók, és ott a Jóváhagyás gombbal tudod engedélyezni).

Bővebben itt olvashatsz róla: OTP információs oldala!

 

 

 

Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé.

CAPTCHA Kép
*

144 db hozzászólás

 • Kiss Judit

  2020-12-08 18:41:07

  Kedves Ági!
  Az imént megpróbáltam megrendelni a csomagot, és a fizetésnél azt a választ küldte a rendszer hogy hiba történt a banki tranzakció során, és a megrendelés visszaigazolását elküldtétek e-mailen. Sajnos akárhányszor próbálkoztam újra, mindig ugyanez az üzenet fogadott, e-mailt pedig nem kaptam. Ilyenkor mi a teendő?
  Köszönöm, ha segítesz!
  Üdvözlettel: Judit

  • Ági

   2020-12-09 08:33:20

   Kedves Judit,

   Megpróbálnád esetleg egy másik böngészőből? Ha ilyen történik, az az OTP Simple fennakadása miatt szokott előfordulni. Ezért található fent az utalásos fizetési lehetőség – ha azt jelölöd be, kapsz egy díjbekérőt, amire el tudod utalni a részvételi díjat … amennyiben a kártyás épp nem akarja beadni a derekát :)!

   Szeretettel várunk a Csapatban.

   Szép napot Neked: Ági

 • Sebestyén Beatrix

  2020-12-05 11:35:18

  Nagyon vàrom a felületet ahol làthatò lesz a program.

  • Ági

   2020-12-09 08:31:00

   Kedves Beatrix,

   Vásárlás után egy automatikus e-mailben értesülsz róla, hol érhető el a felület. Szintén ebben a mailben kapod meg a belépési adataidat.
   Jó tornát Neked :)!

   Szép napot: Ági

 • Fábiánné Gyimesi Lívia

  2020-11-30 18:41:16

  Szia Ági!

  Szeretném. Így nem leszek időhöz kötve, de ha tudok, a ZOOM-hoz is csatlakozom! Lívi

  • Ági

   2020-12-01 16:58:42

   Szia Lívikém,

   Ezen a megrendelő lapon keresztül tudsz rá befizetni :)! Remélem, sikerült …
   Puszi: Ági

 • Koroknai Zsuzsa

  2020-11-23 17:52:07

  Kedves Ági! Nem ismerem a programot, de érdekelne, ezért van pár kérdésem: hogy zajlik pontosan ez a közös torna, minden nap adott időpontban a gép-monitor előtt, vagy a kapott napi program a nap bármely szakában elvégezhető? Mikortól indul pontosan?

  Előre is köszönöm a választ!

  • Ági

   2020-11-24 16:12:05

   Kedves Zsuzsa,

   Köszönöm a program iránti megtisztelő érdeklődésed :)! Előre felvett videókból áll a program, amelyek egy zárt felületen belül nyílnak meg Számodra, nap nap után. Akkor végzed őket, amikor csak kedved tartja 😉 …
   A program a bejelentkezésed – illetve a befizetés – utáni napon indul.

   Remélem, sikerült választ adnom a kérdéseidre!

   Szeretettel várunk! Szép napot Neked: Ági

 • Petrás Erzsébet

  2020-11-17 11:10:37

  Kedves Ági! Én már “törzsvásárló” vagyok. Nekem még azok a DVD-k is megvannak amiket kiadtál anno. Most megint (egypár pl. Tavaszi testébresztő, stb) kíváncsi vagyok az újabb és újabb gyakorlatokra is,(nem baj ha ismétlések) mert a régebbiek között is vannak a mai napig kedvencek. Tőled tanultam meg, hogy milyen fontos a lábfej, ezeket a gyakorlatokat azóta is minden nap csinálom. Na meg nagy kedvenceim a seprűnyeles gyakorlatok, nyújtó gyakorlatok. Nekem ezek a 10-15 perces gyakorlatok nagyon jók bemelegítésnek, naponta a szobakerékpár, gyaloglás előtt és után. A napi mozgás és testem karbantartása nagyon fontos nekem a kb. 8 órás számítógépes munka előtt. Igaz, hogy nem vagyok már 40+, sőt jó 20 évvel több, de egész életemben a mozgás alapvető volt a 11 műtétem ellenére is. Köszönöm szépen az újbóli lehetőséget, élek vele.

  • Ági

   2020-11-19 11:05:29

   Kedves Erzsike,

   Nagyon szívesen :)! Használd egészséggel! Csak így tovább!

   Sok puszi: Ági

 • Mátis Eszter

  2020-11-08 11:21:28

  Nagyon örülök a lehetőségnek. Köszönöm!

  • Ági

   2020-11-13 10:42:11

   Nagyon szívesen, Eszter :)!

 • Merklné Anna

  2020-10-27 12:53:28

  Köszönöm a lehetőséget. Gerincproblémáim miatt keveset mozgok. A súlyom is nőtt. Most mentem nyugdìjba, szeret nék rendszeresen mozogni. Örülök, hogy csatlakozhatok a csoporthoz. Mégegyszer köszönöm.

  • Ági

   2020-11-13 10:41:48

   Kedves Anna,

   Nagyon szívesen :)! Én is örülök, hogy velünk tartasz!
   Lelkes, kitartó tornát Neked!

   Szeretettel: Ági

 • Arany-Tóth Katalin

  2020-10-15 22:10:35

  Csatlakozom. Köszönöm a lehetőséget!

  • Ági

   2020-10-22 09:25:38

   Nagyon szívesen, Katalin :)!

 • Mucha Andrea

  2020-10-09 22:08:24

  Köszönöm a lehetőséget. Próbálok felzárkózni az elmúlt 10 év elhanyagoltsága miatt. Remélem jó úton járok, már -11 kg-t sikerült leadnom, már csak 5-6 kg hiányzik és a mozgás, mint motiváció. ?

  • Ági

   2020-10-12 12:33:43

   Kedves Andrea,

   Én köszönöm, hogy velem tartasz! Tudd, hogy jó uton jársz ;)! A mozgással együtt simán eléred majd a célod! Hajrá-hajrá!

   Szeretettel: Ági

 • Csörgő Sziklavari Annamária

  2020-10-09 17:12:46

  Örülök, hogy “együtt” tornázhatunk!

  • Ági

   2020-10-12 12:34:06

   Én is nagyon örülök, Annamária :)! Hajrá Neked!

 • Bán Éva

  2020-09-30 14:14:10

  Sikerülni fog’

  • Ági

   2020-10-12 12:34:34

   Kedves Éva,

   Ez nem is lehet kérdés 😉 …

   Hajrá!

   Szeretettel: Ági

 • Dallos Fanni

  2020-09-22 18:57:29

  Kedves Ági!
  Eszközök kellenek a gyakorlatokhoz? Labda, súlyzók…? Mit érdemes beszerezni?

  • Ági

   2020-09-24 09:55:33

   Kedves Fanni,

   Nincs nagy eszközigény – háztartásból megoldható eszközök vannak zömében :)! MInt seprűnyél, szék, ásványvizes palack, törölköző … egyedül a gumiszalag olyan, ami beszerzendő 🙂

   Szeretettel várunk!

   Ági

 • Görögh Lászlóné

  2020-09-22 11:54:33

  Már a jelentkezésemre is olyan pozitív visszajelzést-támogatást kaptam ami csak megerősített abban, hogy csapatod tagja legyek.
  Most komolyan gondolom, hogy elkezdem, bebizonyítom – főleg magamnak -, hogy 67-évesen sem késő.

  • Ági

   2020-09-24 09:57:21

   Kedves Erika,

   SOHA nem késő 🙂 – és ez nem csak közhely, ennek van egy biológiája, neurológiája, amit nem győzök osztani Veletek ;)!
   Örülök, hogy Te is a Csapat tagja lettél! Hajrá-hajrá!

   Puszi: Ági

 • Lovas Ilona

  2020-09-21 17:56:30

  Szervusz!
  Lehet október közepén kezdeni?
  Üdv!

  • Ági

   2020-09-22 10:02:56

   Kedves Ilona,
   Valószínűleg nyitva tartaom még egy ideig a Programot, akkora az érdeklődés rá ;)! Figyeld a honlapot, kérlek!

   Szeretettel várunk: Ági

 • Tanos Józsefné

  2020-09-15 09:02:46

  Szia Ági!
  A bankom elnézést kért, hibára hivatkozva nem teljesült a tranzakció.
  Természetesen megpróbálom még ma de mi van, ha ismét kudarc lesz?
  üdv Tanos Emii

  • Ági

   2020-09-15 15:21:16

   Kedves Emi,

   Köszi, hogy írtál :)! Akkor jelentkezz be átutalásos fizetésre. Automatikusan kapsz egy díjbekérőt, amit ha elutalsz, már bent is vagy a programban.

   Szeretettel várunk: Ági

 • Mayer Kati

  2020-09-10 13:36:17

  Veled tartok.

  • Ági

   2020-09-15 15:21:35

   Örülök Neked, Kati :)! Hajrá!

 • Mariabna

  2020-09-10 12:42:44

  Szia Ági!
  Szép napot kívánok!
  Örülök a kezdeményezésednek már nagyon várom. Így szeretném rávenni magam , hogy itthon is rendszeresen jógázzak.

  • Ági

   2020-09-15 15:22:12

   Szia Marianna,

   Örülök, hogy velünk tartasz :)! Jó ismerkedést a Pilates gyakorlatokkal!

   Szép napot Neked: Ági

 • Enikő

  2020-09-07 10:46:03

  Kedves Ági! Érdeklődöm, hogy hány percesek a videók? Erre vonatkozóan nem találtam információt. Köszönöm.

  • Ági

   2020-09-07 11:28:42

   Kedves Enikő,

   A videók hossza 10-15 perc :).

   Szeretettel várunk!

   Szép napot Neked: Ági

 • Kopácsy Anikó

  2020-09-02 15:05:26

  Kedves Ági!

  Zöld utat kaptam az orvosomtól. Ő is örül, hogy belekezdek ebbe a tornába. Csak ajánlani tudja nekem!

  Köszönöm, hogy csatlakozhatok hozzád!

  Anikó

  • Ági

   2020-09-03 14:57:36

   Kedves Anikó,

   Szuper!!! Nagyon örülök Neked :)! Menet közben bármiben bizonytalan lennél, vagy kérdésed merülne fel, írj nyugodtan!

   Hajrá-hajrá!

   Puszi: Ági

 • Kopácsy Anikó

  2020-09-02 15:00:50

  Kedves Ági!
  Zöld utat kaptam az orvosomtól! Ő is örömmel fogadta és csak ajánlani tudta nekem ezt a tornát!
  Köszönöm, hogy csatlakozhatom!

 • Németh Gy Zsuzsanna

  2020-09-02 04:43:06

  Szeretném végig csinálni.

  • Ági

   2020-09-03 15:00:06

   Hajrá, kedves Zsuzsa :)!

 • Kopácsy Anikó

  2020-09-01 00:22:28

  Kedves Ági! Érdeklődni szeretnék, hogy én is részt vehetek ebben? Sajnos volt 2 db agyműtétem 2005 és 2006 évben. Jó indulatu daganatom volt. Közben volt 2 mélyvénás trombózisom, és 1 felszíni trombózis. Növekedési hormont pótolják. Szóval nem vagyok egy egyszerű eset. De nagyon szeretnék valamit mozogni! Köszönöm szépen!

  • Ági

   2020-09-01 15:38:05

   Kedves Anikó,

   Felelőtlenség lenne részemről ennyi alapján azt mondani, hogy igen, vagy nem! Kérlek, egyeztess az orvosoddal, mielőtt belevágnál!
   Annyit tudj, hogy a Pilates egy kíméletes módszer (Joseph Pilates 1. Világháborús sérültek kórházi rehabilitációjára is használta a gyakorlatait) – szépen, fokozatosan lehet vele haladni, mindenkinek annyit végezve és olyan építőkockával, amit bír a teste.

   Ha az orvos zöld jelzést ad, szeretettel várunk ;)!

   Ági

 • Perecsi Marianna

  2020-08-31 11:58:01

  Kõszõnõm szépen!

  • Ági

   2020-09-01 15:34:48

   Nagyon szívesen, Marianna :)!

 • Márti

  2020-08-30 11:39:00

  Szia Ági!

  Eleg naponta a 10 15 perc edzés?
  Köszu
  Márti

  • Ági

   2020-09-01 15:34:26

   Kedves Márti,

   Ezekből a programokból, amiket összeraktam, igen :)! Napi 10-15 perc sokkal jobb, mint a semmi, vagy mint a heti 1-2×1 óra 😉 …

   Szeretettel: Ági

 • Bihariné Ildikó

  2020-08-30 07:14:10

  Még csak most ismerkedem a pilatesszel. Szeretném tudni hogy elcsúszott csigolyákkal is lehet pl. olyan gyakorlatokat végezni mint a gördülés. Sajnos van néhány gyakorlat amit az orvos kifejezetten megtiltott. Ilyen a gerinccsavarás, a felülés ill. lefekvés csigolyáról csigolyára.

  • Ági

   2020-09-01 15:33:39

   Kedves Ildikó,

   Nem vagyok orvos – fontos, hogy egyeztess az orvosoddal /gyógytornászoddal, mielőtt belekezdesz.
   Edzőként és sok-sok tapasztalattal a hátam mögött azt tudom mondani, hogy egy csigolyaoszlop azért csúszik szét, mert az őt körülvevő támasztószerkezet (vagyis az izomzatod és bizonyos mértékig a szalagjaid) nem tartják, nem támasszák meg eléggé, mert mondjuk nem elég erősek, rugalmasak.
   Azzal, hogy kiiktatod a gerinced egy funkcionális, természetes mozdulatát (mint amilyen a hajlítás, a nyújtás és a csavarás – ami mindjárt 3!), nem biztos, hogy a legjobbat teszed vele!
   Mert a “use it, or lose it” (használd, vary elveszíted-elv) itt is érvényes.

   Igen, az orvosnak igaza van abban, hogy úgy, ahogy egy “normál” ember csavar, NE csavarj! Csakhogy: a Pilatesben megtanítom, HOGYAN csavarj úgy, hogy biztonságos legyen, mi több, a hasznodra váljon! És ezt (volt) gerincbetegként bizton állítom Neked! Nekem csigolyaív szakadásom van. Az orvos azt mondta, nem futhatok, nem ugrálhatok! Nem csavarhatok és felejtsem el, hogy valaha lemegyek még hídba … jelen pillanatban fentiek mindegyikét csinálom, miközben 47 éves lettem ;)! Jobb állapotban a gerincem, mint valaha!

   Nyilván, Neked kell a döntést meghozni, hisz a testmozgást a saját felelősségedre végzed. Ám ha fokozatos az ember, betart minden utasítást a gyakorlás közben, odafigyel a teste visszajelzéseire és nem tolja túl + elhiszi, hogy lehet sokkal jobban, az így is lesz :)!

   Ahogy döntesz, pont úgy lesz jó ;)!

   Szeretettel: Ági

 • Bartal Krisztina

  2020-08-29 22:49:59

  Kedves Àgi
  Sajnos nem működik a kitöltő oldalatok, próbálok jelentkezni de nem tudok. Nem lehet tovább lépni.

  • Ági

   2020-09-01 15:24:04

   Kedves Krisztina,

   Folyamatosan érkeznek a megrendelések, nem érkezett panasz mástól, hogy ne működne 🙂 … esetleg próbáld meg egy másik böngészőről és/vagy eszközről. És lehet, hogy egy előzmény törlés sem ártana a gépeden. Hátha úgy sikerült :)! Köszi!
   Szeretettel várunk: Ági

 • Miklós Katalin

  2020-08-27 20:49:20

  Kedves Ági!
  Kérdéseim vannak.
  1. Gerinc kímélőek e a gyakorlatok? (gerincsérvecskéim vannak)
  2. A gyakorlatok korlátlan ideig hozzáférhetőek e?

  Választ köszönöm,
  Miklós Katalin

  • Ági

   2020-08-28 09:17:49

   Kedves Katalin,

   Köszönöm a kérdéseket – a válaszaim :):

   1. Igen. Az egész Pilates mozgásrendszer gerinckímélő. Én is gerincbeteg vagyok, ezzel sikerült tünetmentessé tennem magam és “úgy maradnom”, most már lassan másfél évtizede …
   2. Igen.

   Szeretettel várunk: Ági

 • Horváth Edit

  2020-08-25 20:09:10

  Kedves Ági! 2020.08.18-án elküldtem igénylésemet a programra, a bankkártyám terhelése is megtörtént, de még semmilyen anyagot nem kaptam az e-mail címemre. Kérlek nézzél utána, hogy mi a gond, köszönöm! Ez nem kifejezetten vélemény, de nem találtam más lehetőséget, hogy jelezzem a problémát. Üdvözlettel: Edit

  • Hosszú Hilda

   2020-08-26 16:45:18

   Kedves Edit! Valamit elírtál, mert azt írja, hogy nem létező e-mail cím. A címedre is rákerestem, úgy meg sem találtalak, a nevedre kerestem rá, úgy leltelek meg. Megtennéd, hogy írsz nekem egy levelet a hilda.segitseg@gmail.com címre? Segítek, és megoldjuk. Köszönöm.

  • Ági

   2020-08-26 10:47:22

   Kedves Edit,

   Köszi, hogy írtál! Természetesen megnézzük. Automatikusan ment ki a belépési adataid tartalmazó levél – kérlek, nézd meg a Levélszemét mappádban, mert előfordul, hogy oda kerül. Hilda, az informatikusunk fog segíteni Neked! Ha bármely technikai kérdésed merülne fel, Neki jelezd, légy szíves: hilda.segitseg@gmail.com

   Köszönjük a türelmed!

   Szép napot Neked: Ági

 • Hajni

  2020-08-16 14:25:38

  Kedves Ági!

  Addig halogattam a befizetést,hogy most mikor végre leültem a gép elé hogy megtegyem és végig olvastam a kiírást, jöttem rá,tegnap lejárt a jelentkezési határidő. 🙁 Van esetleg mégis rá lehetőség a továbbiakban is csatlakozni?
  Befizethetem még?

  Köszönöm válaszod!

  További szép napot ! 🙂

  • Hosszú Hilda

   2020-08-18 09:22:04

   Kedves Hajni!
   Igen, természetesen. A nagy érdeklődésre való tekintettel meghosszabbítottuk a határidőt, tudsz jelentkezni:)

 • Hajni

  2020-08-13 17:01:26

  Kedves Agi!

  Milyen hosszu egy-egy napi video?

  Koszi,
  Hajni

  • Hosszú Hilda

   2020-08-18 09:23:43

   Kedves Hajni!
   A videók hossza 10-15 perc között van.

 • Ildikó

  2020-08-12 15:43:45

  Most vagyok itt először, még nem tudok véleményt írni.

  • Hosszú Hilda

   2020-08-18 09:25:45

   Kedves Ildikó!
   Köszöntünk az oldalon. Ha bármilyen kérdésed van, amire nem találtál választ, írj nyugodtan:)

 • Eszter

  2020-08-12 05:57:53

  Szia!
  Kerestem valamit a leveleidben, és véletlenül (szemüveg nélkül 🙂 leiratkoztam erről a hírlevélről. Visszatennétek? Köszi szépen!

  • Hosszú Hilda

   2020-08-18 09:24:25

   Kedves Eszter!
   Ha jól emlékszem, megoldottuk:)

 • Aranka

  2020-08-03 04:58:11

  Kedves Ági! Szeretnék részt venni,de 8-án egy hétre elutazom.Ott nem tudom végezni a gyakorlatokat.Jelentkezhetem,befizethetem,meglesz később is az elmaradt hét?

  • Ági

   2020-08-04 15:44:29

   Kedves Aranka,

   Persze :). A videók örökre a Tieid – tehát bármikor később is eléred az anyagokat. Emiatt ne fájjon a fejed ;)! Jó nyaralást!

   Puszi: Ági

 • Mariann

  2020-07-27 19:05:57

  Nem volt egyértelmű: ha regisztrálok,befizetem de nem tudom kezdeni csak jövő héten, az első videó megnyitásától számolódik a 21 nap? Vagy küldöd a befizetéstől és én akkor végzem el amikir tudom? Erős farokcsont fájdalommal küzdök 08. 11én kezdem a gyógytornát. Mehet a kettő együtt? Köszönöm

  • Ági

   2020-07-28 15:55:41

   Kedves Mariann,

   Onnantól indul, hogy a rendszerünk beazonosította a befizetésed. Mivel a videók a Tieid, a 21+3 nap lejárta után is eléred őket. Igen, akkor végzed, amikor tudod, amikor időd engedi … igen, mehet a kettő együtt. A gyógytornászt is kérdezd meg, lécci! A farkcsonton ülős gyakorlatokat hagyd ki (nincs belőlük sok)

   Üdv. a Csapatban!

   Ági

 • Kenesei Judit

  2020-07-21 21:01:58

  Kedves Ági!
  Szeretnék én is részt venni, de csak közvetlen befizetéssel tudom megoldani a díj kifizetését. Ez is lehetséges opció? Köszönöm válaszod!

  • Ági

   2020-07-28 15:53:42

   Kedves Judit,

   Persze. Kérlek, az utalásos fizetést válaszd ez esetben és a befizetésnél hivatkozd le a díjbekérő sorszámát, lécci! Köszönjük :)!
   Üdv. a Csapatban!

   Szép nyári napot Neked: Ági

 • Krisztina

  2020-07-21 20:34:19

  Kedves Ági!
  Jelentkeztem a 21+3 napos programra, be is fizettem a díját, de nem kaptam semmi visszajelzést, hogy hol érhetem el az egyes videókat. Kérnék szépen erre vonatkozóan visszajelzést. Köszönöm! Krisztina

  • Ági

   2020-07-28 15:52:40

   Kedves Kriszti,

   Jajj … elnézést a megkésett válaszért, de most értem vissza szabadságról. Kérlek, írj Hildának, az informatikusunknak a hilda.segitseg@gmail.com címre. Ő segíteni fog azonnal. Előtte azért nézz bele a spambe, kérlek, mert előfordul, hogy oda megy az automatikus mail.

   Köszi! És jó ismerkedést a Programmal ;)!

   Ági

 • Kitty

  2020-07-17 13:12:31

  Szia Ági!
  Szeretnem megrendelni a programot! Megkérdezhetem hogy működik? Mi van akkor ha abban az időben nem tudok csatlakozni mert éppen dolgozom?
  Köszönöm a választ!

  • Ági

   2020-07-17 18:32:06

   Szia Kitty,

   Köszi a program iránti megtisztelő érdeklődésed :)! Semmi nincs. Ezek előre felvett videók, amelyek naponta nyílnak – vagyis minden nap kapsz egy újabbat. Akkor végzed őket, amikor időd van rájuk ;)! S mivel “örökre” a Tiéd maradnak, így akármeddig vissza is térhetsz hozzájuk.
   Szeretettel várunk a Csapatban!

   Puszi: Ági

 • Siposs Ildi

  2020-07-14 21:26:47

  Kedves Ági,
  megrendeltem, de nem kaptam semmilyen visszajelzést (emailt, utalási adatokat, semmit). Mi a teendő?

  • Ági

   2020-07-16 13:51:56

   Kedves Ildi,

   Automatikusan ment egy mail az általad megadott mail címre, benne a belépési adataiddal. Előfordul, hogy a levelező spambe rakja. Amennyiben nem találod ott, kérlek, írj Hildának, az informatikusunknak, az alábbi mail címre: hilda.segitseg@gmail.com
   Ő segít Neked :)! Majd írd meg, hogy minden OK-e.
   Jó ismerkedést a programokkal!
   Szép napot Neked: Ági

 • Annamária

  2020-07-09 18:58:52

  Kedves Ági!
  Ma megvenném a programot, de csak egy hét múlva kezdeném el. Működni fog így? Elérhetők lesznek a videók?
  Köszönöm, Annamária

  • Ági

   2020-07-16 13:52:37

   Kedves Annamária,

   Persze, működik így is ;)! Szeretettel várunk a Csapatban!
   Csodás napokat Neked: Ági

 • Kerekes Irén

  2020-07-09 10:15:02

  Szeretnék csatlakozni.

  • Ági

   2020-07-09 10:27:00

   Kedves Irén,

   Szeretettel várunk :)!

   Puszi: Ági

 • Pirosné Németh ildikó

  2020-07-08 11:17:18

  Szeretnék csatlakozni.☺️

  • Ági

   2020-07-09 10:27:27

   Kedves Ildikó,

   Itt a helyed – szeretettel várunk :)!

   Szép napot Neked: Ági

 • Hargitai Krisztina

  2020-06-28 07:24:33

  Szeretnék csatlakozni! ?

  • Ági

   2020-06-29 12:25:32

   Kedves Krisztina,

   Töltsd ki a Jelentkezési lapot és szeretettel várunk ;)!

   Jó ismerkedést a programmal!

   Ági

 • Asztalos Éva

  2020-06-15 11:49:25

  Szia Ági!
  Örülök,hogy rád találtam!
  Ez szuper jó,hogy bármikor elérem a videót.
  Ez azért érdekes,mert most lettem nyugdíjas és sokat vagyunk a nyaralóban.
  Így bármikor elő kaphatom!???
  Üdv;
  Évi.

 • Anna

  2020-06-08 11:32:34

  Köszönöm

 • Emese

  2020-06-05 18:22:49

  Kedves Ági!
  Utaltam, köszönöm szépen a lehetőséget! Kíváncsian várom, hogy kezdhessem 🙂
  Köszönettel:
  Emese

 • Polgári Évi

  2020-06-04 22:11:38

  Kedves Ági!

  Szeretném elkezdeni a tornát, de még nem kaptam az e-mail címemre semmit.
  Május 30.-án csatlakoztam hozzátok, akkor bankkártyás fizetési módot választottam. Az összeget viszont csak 3.-án írták jóvá.
  Talán ez lehet a baj?

  Várom visszajelzésed!
  Köszönettel:
  Évi

 • Feketéné Szabó Emese

  2020-05-31 20:14:28

  Várom a kezdést

 • Feketéné Szabó Emese

  2020-05-31 20:10:34

  Szeretném végigcsinálni!

 • Rozsa

  2020-05-31 08:19:35

  Nagyon orulok, hogy rad találtam ?

 • Tóth Éva

  2020-05-29 09:28:45

  Kedves Ági!

  Nagyon boldog vagyok, hogy újra többed-magammal pilatesezhetek! Sokkal inspirálóbb, mint egyedül egy DVD-re tornázni! Főleg, hogy napi figyelmet és iránymutatást is kapunk tőled, és egymástól.
  Köszönöm a lehetőséget!

  Szeretettel és üdvözlettel:

  Éva