21+3 nap Ágipilates- és életflow :)

Eleged van már a kihívásokból??? Mi lenne, ha az idén flow-val tornáznánk ;)?

 

Most már TÉNYLEG itt a valódi, hamisítatlan nyár – napsütéssel, meleggel, s a maga záporaival! 🙂 Jajj, de nagyon vágytam már rá!

S ha NYÁR, akkor itt idén sem maradhat el a bikiniformára hangolódás, méghozzá maximális hatékonysággal! Évek óta együtt tornázunk ebben az időszakban – s ez az idén sem történik majd másként!

A nyárral-napsütéssel együtt jár energiaszinted emelkedése is – vagyis sokkal szívesebben kezdesz el rendszeresen mozogni-sportolni és valahogy, mintha a kitartás sem esne annyira nehezedre, nem igaz?! 😉
 
Nem kell sem nagyon sok, sem túl hosszú, vagy állati intenzív – csak legyen és végezd céllal-tudatosan. Olyan legyen, amivel kapcsolatban azt érzed: jutalom magadtól – Önmagadnak! Ami felfrissít és közelebb visz a célodhoz, legyen ez akár a centijeid lefaragása, néhány kilótól való megszabadulás, vagy a sziluetted feszesítése. 
 
Ha ilyen mozgásformára vágysz, a 21+3 napos Ágipilates Flow programmal “jó lóra teszel”! 🙂 Mert ez az anyag pont ilyen: viszonylag rövid, izgalmas – és über-hatékony videók összessége.
Aki rendszeresen Pilatesezik rá, 1x csak – méghozzá elég hamar! – azt veszi észre magán, hogy lapos lesz a hasa, formás a csípője, karcsúbb a sziluettje – és úgy “összecuppan” 😀 (ahogy az egyik edzőképzős, kedves tanítványom fogalmazott néhány nappal ezelőtt, utalva arra a Vendégére, aki 1 év Pilatesszel – 15 kg-nál tart!)

S hogy nekem hány-meg-hány ilyen történetem van a 21+3 napos programmal kapcsolatban! Mert erre a videós anyagra több ezer Nő tornázik ma Magyarországon! Egy remek kis Csapat, akik – ha személyesen mindnyájan nem is, de – a FB zárt csoporton belül nagyon is jól ismerik és támogatják egymást! Szeretnél Te is a Csapat tagjává válni? Szeretettel várunk!

 

A kezdet …

Az Ágipilatesnél hosszú évek óta hagyomány, hogy együtt vágunk bele az edzésekbe a tavasz kezdetén és folytatjuk őket egész évben! 2019-ben több, mint 1600 lelkes, mozogni és önmagáért tenni vágyó Nő tartott velem a “Tavaszi Test-ébresztő Kihívásban” :).  2020-ban egy kicsit másképp csináltuk, s ehhez a jószokáshoz azóta is ragaszkodom: NEM Kihívás formájában. Amikor azon töprengtem, mi is legyen formába hozó együtt tornázásunk címe, az ugrott be: jajj, dehogy akarok még egy kihívást! Borsózik a hátam, ha csak meghallom ezt a szót! Lehet, hogy Te is így vagy vele? 

A mi korosztályunknak (40+-osok :)) kihívásból jut bőven elég – dehogy vágyik még egyre! Még akkor sem, ha ez Pilates 🙂 …
Épp ezért, sokkal jobban esett a lelkemnek, amikor arra gondoltam: inkább egy kis Pilates flow-ra invitállak! Hisz, végül is az áramlás az egyik a 6 fő alapelve közül! Miért is ne próbálhatnánk az idén így ;)? Így született meg a “21+3 napos Ágipilates-és lifeflow Program”! (amelyben most már több, mint 7 000-en tornázunk, formálódunk együtt ;))

 

 

 

 

S mivel azt is tudom, hogy a világ olyanná válik, amilyen szemüvegen keresztül tekintesz rá, e logika mentén haladva minden, amire kihívásként tekintesz, tényleg azzá is válik – és még több kihívást hoz az életedbe. Mint ahogy a “leküzdendő akadályok” is csak még több akadályt és küzdelmet gördítenek eléd.

Nagyon fontos tehát a mentális kiinduló helyzetünk (csakúgy, mint a Pilatesben a gyakorlat helyes kiinduló helyzete): mi itt most KÖNNYEDÉN, FLOW-val fogunk haladni és egy új szokást megalapozni Neked. Tudod, csakúgy, mint a folyó: “ő” sem erőlködik, csak folyik 😉 … Erre a 21+3 napra pedig játékos kísérletképp tekints: olyan lehetőségként, amelynek során rengeteg mindent fedezel fel a testedről – amely az egyik legnagyobb Tanítómestered, már amennyiben hajlandó vagy odafigyelni rá -, a videók végi, kis mentális gyakorlatok segítségével pedig Önmagadról.

A Program – a hozzám beérkező visszajelzések alapján – eredeti célján túl sok ember számára különleges jelentőséggel bíróvá vált:

“Ágikám, fantasztikus időzítéssel indítottad útjára a 21+3 napos edzés sorozatodat!

Ma reggel kaptam a hírt, hogy az érdi sportközpontot is bezárják! Ide én heti 3-szor járok edzésekre. Ha Te nem lennél, és nem lenne ez a fantasztikus lehetőség, akkor bizony el lennék keseredve. Így azonban nem vagyok, legalább lesz időm esténként arra, hogy alaposabban végig nézzem a videóidat. ?

Ezer köszönet.! ?” (Bálintné Borhidi Eszter)

“Kisebb nagyobb kihagyásokkal már 10 éve Pilatesezem! Fiatal lányként szerettem bele ebbe a mozgásformába és azóta is nagy kedvencem! Helyben, ahol élek jártam órákra, de egy betegség és műtét miatt hosszabb ideig nélkülöznöm kellett! Mikor megláttam, hogy ismét lesz egy ilyen 21 napos program, kérdés sem volt, hogy csatlakozom! Jelen helyzetben pedig olyan nekem, mint sivatagban egy csepp víz! Köszönöm kedves Ági! :)” (Gránicz Mária)

“Ma kezdtem el a 21+3 napos Pilates- és életflow programot. Nehezen szántam rá magam, hogy csatlakozzam hozzátok, mert elég nagy túlsúllyal rendelkezem, és az utóbbi hónapok tornázós próbálkozásai mind kudarcba fulladtak,nem bírtam semmit sem csinálni a gyalogláson kívül. Muszáj fogynom, mert már nem csak esztétikai problémát jelent, hanem egészségügyit is. Szóval, most végeztem az első videóval, és meglepődtem, hogy már vége is. És végig tudtam csinálni, el sem hittem! Hosszú idő óta az első sikerélményem ? Na és a végén Ági kérdései, ott meg elbőgtem magam, azon a téren is van dolgom, saját magammal.”
(Szalai-Csuka Böbi)

 

 

 

 

Én is Veletek tartok, Ági!

 

 

Hogy mi is vár Rád pontosan ebben a 21+3 napban? A “menetrend” :)…

 

 

 

 

 

Én is Veletek tartok, Ági!

 

 

21 nap – 21 mini Pilates videó (10-15 percben) – 7 kritikus női testtájék. Minden nap teljes figyelmet kap az egyikük!
A 3 hét során újra-és újra visszatérünk rájuk, egyre magasabb nehézségi szinten. Így azt is megtapasztalhatod, milyen a Pilatesszel szintről-szintre és szinte napról-napra fejlődni! S ha már Nálad mind a 21 videód, azt is megteheted, hogy az összes, egy “témához” tartozó filmecskét fűzöd össze (pl. mindhárom csípőst) és tornázod le flow-val 😉 …

A fókuszt kapó testtájak:

 1. Megnyitjuk és nyújtjuk a csípőd – ami 40 felett mindnyájunk számára kritikusan fontos!
 2. Dolgozunk a popsi-comb területen …
 3. S természetesen nem maradhat ki a has-derék régió
 4. Mint ahogy a hát sem 😉
 5. A Pilates nem Pilates gerincruganyosítás nélkül – épp ezért, mindhárom hétből 1-1 nap az “övé”.
 6. Külön fókuszt kap a mellkasod megnyitása és a felső háti szakasz “restaurációja” 😉 …
 7. No és persze, a karokat ki ne feledjem! Hogy bátran bújhass bele a legklasszabb ujjatlan ruhádba a nyáron 😉 …

Ennek a 3 hétnek a végére a gerinced ruganyossá, tested karcsúvá, erőssé és fitté válik. Úgy fogod érezni Magad, mint akit kicseréltek – és nem csak testileg ;)!

Hisz a videók végén érkeznek az “Életflow” tanítások is, 2-3 percben. Kb. 4 éve kezdtem az összes online programunk keretei között önismeretet, észjárást tanítani a Résztvevőknek, mert hiszem, hogy egy Edző (=Coach) munkája nem korlátozódhat a testre! Az a feladatom, hogy ott segítsek, ahol az “elakadás” van. A test nagyon gyakran fizikai tünet formájában “csak” leképezi, ami a lélekben van, vagy amit az elme gondol-érez … Ezért nagyon fontosnak tartom, hogy ezzel is foglalkozzunk.
(A “Jövőre fiatalabb!” Programunk egyik Résztvevője pl. ezen videók hatására rendezte be teljesen másképp a nyugdíjas életét, mint amire gondolt, mielőtt nyugdíjba ment :)! Ez hatalmas dolog ! Ilyen kis tanításokból kapsz most ízelítőt a videók végén.)

Nem, nem mondom meg a “tutit” – sokszor inkább kérdezek … én is mindig akkor tanultam magamról a legtöbbet, amikor a megfelelő helyen, a megfelelő időben egyik, vagy másik mentorom feltett nekem egy kérdést. Ha akár csak néhány ember elgondolkodik ezeken és egy kicsit valamit másképp kezd látni – már megérte :)! 

 

“Ki vagy Te? Miért pont Neked higgyek, Ági?!”

 

“Messziről jött ember azt mond, amit akar.” – tartja a mondás. S ha Te esetleg még nem ismersz, felmerülhetnek kérdéseid velem kapcsolatban – teljesen jogosan, sőt, örülök neki, ha így van :)! Ebben a rövid videóban kicsit bemutatkozom Neked és elmesélem azt is, mi minden vár Rád az előtted álló 21+3 napban. Már amennyiben úgy döntesz, hogy Te is csatlakozol a Csapathoz ;)!

 

 

 

 

Én is Veletek tartok, Ági!

 

“Elköteleződési díj” …

Az elmúlt évek gyakorlatával szemben a mostani programnak díja van. Ennek pedig több oka:

 • hogy tényleg vedd komolyan Magad! Sajna, az elmúlt évek tapasztalata megmutatta, hogy rengetegen hatalmas lelkesedéssel és lendülettel vetik bele magukat egy ilyen jellegű programba … majd menet közben valahol “elveszítjük” egymást, s mire befordulunk a célegyenesbe, az elindultaknak csak töredéke tart még velem. Én ezt nem szeretném. Kérlek, csak akkor tarts velünk, ha TÉNYLEG komolyan is gondolod! S ha én megkapom a Te elköteleződésed, tudd, hogy én is maximálisan elköteleződöm melletted – s mindent megteszek, hogy átsegítselek az esetleges mélypontokon.
 • hogy értékén kezeld ezt a programot. Te mennyire becsülöd azt, ami ingyen van? Na látod …! Egy egész Csapat dolgozott szívvel-lélekkel – és én nagyon hálás vagyok Nekik ezért – hogy ez a szuper Pilates anyag és az egyéb hasznos tudás eljuthasson Hozzád! Az Ő munkájuk-tudásuk, csakúgy, ahogyan az enyém is: érték. Mi ezt az értéket szeretnénk közvetíteni Feléd – hogy tudd, a legjobb minőséget kapod!

  Ezt pedig egész egyszerűen nem adhatom ingyen. 

  Viszont hogy lásd, mennyire elkötelezett vagyok a Te sikered iránt, úgy döntöttem, egy olyan jelképes “elköteleződési díjért” adom Neked ezt a 21+3 napot, amit BÁRKI, aki tényleg komolyan veszi magát és a Pilatesszel elérni kívánt céljait, megengedhet magának.

  A Program értéke 19 900 Ft.  Viszont 19 900 Ft helyett most mindössze 3 990 Ft-ért lehet a Tiéd!
  Vagyis nagyjából napi 166 Ft-ért. Komolyan veszed Magad, a Programot és engem? Akkor szeretettel várunk ;)!
  Jelentkezési határidő: 2022. július 15.

 

Mi fog történni, ha Te is csatlakozol hozzánk?

Amennyiben úgy döntesz, velünk tartasz – aminek én nagyon örülök, ha így van 🙂 – kérlek, töltsd ki az oldal alján található Jelentkezési lapot. Kérlek, amennyiben az utalásos fizetési módot választod, ragaszkodj is ehhez! Ne térj át menet közben kártyás fizetésre, mert a rendszer nem fog tudni beazonosítani! Befizetésedről automatikusan érkezik a számla Hozzád.

Aztán készülj! A Program 1. napja Számodra a jelentkezésed követő nap. A 21+3 napos Ágipilates-és Életflow következő turnusához 2022. július 15-ig tudsz csatlakozni. Jelentkezésed követően megkapod azt az e-mailt, amelyben felhasználóneved és jelszavad segítségével be tudsz lépni arra a zárt felületre, ahol sorban, nap-nap után nyílnak majd a videóid :)! Beleértve a 3 db meglepetés videód is 😉 …

S onnantól, hogy a Program elindul, minden nap együtt leszünk. Minden áldott reggelen kapsz tőlem egy rövid mailt, amelyben az új videódról írok és megosztok Veled néhány érdekességet a Pilatesszel kapcsolatban. Menet közben biztosan lesz majd 1-2 olyan dolog is a levelekben, amikre nem számítanál – tán hívhatjuk őket meglepetéseknek ;)!
E gyakori kapcsolattartásra pedig úgy tekints, kérlek, mint “útontartó támogatásra” (és semmiképp ne vedd “zaklatásnak”, lécci)!

A  Csapat tagjai a “21+3 nap Ágipilates-és életflow” zárt FB csoporton keresztül tartják egymással és velem is a kapcsolatot. Ennek a linkjét is küldjük e-mailen.

Készülj! A jelentkezésed követő naptól horgony fel és együtt áramlunk, úgy, ahogy azt Joe bácsi is tanította ;)!

Fontos! Igen, a Program videói onnantól, hogy regisztrálsz, “örökre” a Tiéd maradnak :)! Bármikor, a nap bármely szakában a belső, zárt felületen belül eléred őket, a 21+3 napon túl is! Tehát annyiszor végzed el a videókat, ahányszor csak akarod! Kitartó, lelkes napi Pilatest Neked!  

 

Hogy Nagy Változások szemtanúi lehessünk …

 

A világon egyetlen ember, egyedül, még soha nem ért el semmi átütőt. Minden jelentős emberi teljesítmény mögött sok ember összefogása, álma, kitartása, szorgalma, lelkesedése áll. Tudom, hogy nélküled, a Te részvételed és támogatásod nélkül az én igyekezetem sem ér sokat. Hiába akarom én eljuttatni rengeteg és még annál is több magyarhoz a Pilatest (annak eredeti formájában), a mozgás szeretetét, azt a Módszert, amelynek Joseph Pilates köszönhette, hogy ép bőrrel átvészelte a spanyolnátha járványt (!) – ez egyedül nem fog menni …

Ezért arra kérlek, ha tetszik ez a kezdeményezés és az ismeretségi körödben tudsz olyanról, akinek szüksége lenne rá, vagy jó hasznát venné e Programnak, oszd meg vele ezt a linket, légy szíves! Persze, csakis akkor, ha ezt szívből tudod megtenni 😉 … 
A közösségi médiában pedig #agipilatesflow és #pilatesezzeseljflowval a “jelünk” – ha szeretnél, így hivatkozhatsz rá!

Mert hiszek az emberi összefogás és együttműködés erejében! Úgy gondolom, hogy csakis ez mentheti meg és viheti előre a világot! A jelen helyzetben pedig különösképp. Megtisztel, hogy itt vagy velem! Köszönöm.

Pilates-ezz és élj flow-val!

Szeretettel: Ági 

 

 

 

 • Pászti Kata

  Kedves Ági!
  Nagyon köszönöm a sok levelet a sok-sok hasznos tartalommal.
  AZ eddig megvásárolt programjaidat is még emésztgetem, és tervezem a Jövőre fiatalabb programra is a benevezést! Bár 32 évesen sem érdemes már elhanyagolni a fittséget, én egyelőre elég jól állok, úgy érzem:)
  Most egyelőre rendszerezek az életemet tekintve, ez mostmár 2,5 éve tart, és szépen haladok, csendesedek le. A mozgásnak is kezd meglenni a rendszeres helye, szerepe, formája stb.
  Nagyon szeretem a munkásságod és követlek! Meglátjuk a következő csatlakozáskor hol tartok majd az utamon. 😉
  Szép napokat kívánok!
  Kata

  Continue reading →
 • Fetzerné Ágnes

  Szia Ági!
  Ma volt a negyedik napom az edzésből és egyre jobban élvezem. Sajnos, a neten található edzések közül egyikben sem tudtam kitartó lenni.
  Nagyon örülök,hogy megtaláltam az általad vezetett edzéseket, őszintén szólva motivált, hogy ezek végleg megmaradhatnak a gépemen és így bármikor keresgélés nélkül azonnal használhatom.
  Tetszik, hogy naponkénti bontásban mindig más és más izomcsoportot erősítünk és minden alkalomkor elvégzem az edzés előtti bemelegítést é sa végén a nyújtást.
  Nagyon tetszik és nagyon élvezem ezt a fajta mozgásformát,most már ott tartok ki nem hagynám egyik nap sem.
  Ugyan még erőteljes izomlázat érzek az edzéseket követően de egyre jobban érzem magam tőle és már most jobban érzem magam a bőrömben.
  Köszönöm: Ági

  Continue reading →
 • Ildikó

  Kedves Ági! Nagyon köszönöm a programot. Én SM beteg vagyok, nagyon fontos számomra a rendszeres, nem túl megerőltető mozgás. Úgy vélem, ez a program megfelelt ennek a célnak. Legtöbbször az egész hét gyakorlatait próbáltam elvégezni, igaz ez nem minden nap sikerült. 🙂 Szeretném megkérdezni, hogy a program lejárta után is visszanézhetem majd ezeket a videókat? Megmarad a belépésem?
  Köszönöm!

  Continue reading →
 • Tonomárnė Csilla

  Kedves Ági!
  Nagyon köszönöm neked ezt a 21 napos szuper gyakorlatsort és a sok kedvességet, mosolyt, szeretetet, ami a videókból sugárzik, a lélek simogatást is. Minden porcikámat jólesően megmozgatta. Kíváncsian várom a további programokat is.
  Még egyszer hálás köszönet mindenért! Vidám, szép napot kívánok! 🌞♥️💐

  Continue reading →
 • Bálintné Borhidi Eszter

  53 éves vagyok, Ágihoz 6 éve csatlakoztam. Előtte szinte egyáltalán nem mozogtam. Azóta a rendszeres mozgás az életem része lett. Könyvelőként csak ülőmunkát végzek, így a rendszeres mozgás nálam a túlélés eszköze. Mióta heti 3-4 alkalommal is edzek, energikusabb, nyugodtabb, egészségesebb lettem. A – 12 kilóról és a – 3 méreteről már nem is beszélek. Mindenki a maga életének a kovácsa. Az azonban biztos, aki a változást el akarja kezdeni, a legjobb helyen van! Áginál szuperebb embert, edzőt, lelki társat nehéz találni.

  Continue reading →
 • Pados Edit

  Nagyon sokat nyertem a tornákkal, személyiség fejlesztésekkel, mióta csatlakoztam az Ágipilates csoporthoz! Szinte naponta tornázom Velük és ha valamiért nem, akkor az észjárás-motivációkat hallgatom, ami szintén nagyon feltölt. Személy szerint sokkal energikusabb, jókedvűbb vagyok, mióta itt lehetek, nem mellesleg sokan megjegyezték, hogy szépen formálódok is ( férjem sem kivétel 😊)

  Continue reading →
 • Veiland Melinda

  Túl vagyok az első héten! A tegnapi napot leszámítva minden nap megcsináltam a napi adagot, a tegnapit a maival együtt. Az eredmény: derék nem változott, csípő: -2 cm, comb és kar: -1 cm, mell: +3 cm. Nem mondom, hogy hiányzott az a +3 centi, de így látszik, hogy mennyire megváltozott a testtartásom. A közérzetem nagyon jó, nem fájok, van energiám, ami áramlik bennem.

  Continue reading →
 • Trautsch Ildikó

  7 napja csinálom a 21+3 napos programot, minden nap már ugye a 6 napból válogatva többet is, és nagyon boldog vagyok vele, pont ilyen mozgásformát kerestem. Köszi Ági, végre értem, látom, hogyan is kell megvalósítani pl. egy fekvőtámaszt, vagy hogyan lehet fekvő helyzetből ülésbe kapaszkodás nélkül feljönni, és végre, így 40 felé sikerült is, ami gyerekkoromban se soha. Olyan izmoknál érzek izomlázat, amiknek a létezéséről eddig nem is tudtam. A facebook csoport is rendkívül motiváló, mindenki hús-vér ember, nincsenek “ma sajnos csak 50 km-t futottam, mert kicsit fáradt vagyok” posztok, melyektől az ember olyan kis mazsolának érzi magát. A lélekgyógyító monológok is szuperek, a játszótér vagy csatatér eddig a kedvencem.

  Continue reading →
 • Pektor Gabriella

  Kedves Ági!
  Nagyon megkedveltem a Pilatest❤Köszönöm a remek gyakorlatokat, melyek valóban jól estek a testemnek és a lelkemnek.Úgy érzem, becsülettel megcsináltam…Bevallom, egy-egy olyan nagyon húzós nap volt, amikor nem szakítottam rá magamnak időt, de legközelebb duplán bepótoltam.Nagyon kedves, emberi az a hang, közlésmód, ahogy az emberekkel kommunikálsz és lelkesíted őket.Köszönöm. Jó egészséget kívánok Neked és szeretteidnek! Gabi

  Continue reading →
 • Keserű Hajni

  Valóban jön a tavasz és én is keresem egy ideje a számomra megfeleő mozgásformát. Jártam jógára és megpróbálkoztam a futással is. Pilates könyvem van már, próbálgattam otthon ezt a mozgásformát is. Tetszik, mert nem ugri-bugri. A tartásomat is javítani kellene. Te végigmentél az egész testen és nem vesz el sok időt a napból, mégis minőségi mozgást adsz. Már írtam, hogy egy nagyon kellemes és szimpatikus személy is vagy egyben és az idézetekkel nálam betaláltál. Nem bántam meg, hogy csatlakoztam és egyszer szeretnék élőben is részt venni az általad vezetett tornán. 🙂

  Keserű Hajni

  Continue reading →

 

 

 

 

 

 

 

FONTOS!

Előfordulhat, hogy elakadsz a Simple fizetésnél

A változtatást az OTPdirekt oldalon vagy az OTP SmartBank alkalmazásában végezheted el (Bankkártyás tranzakció menüpont > Jóváhagyásra váró tranzakciók, és ott a Jóváhagyás gombbal tudod engedélyezni).

Bővebben itt olvashatsz róla: OTP információs oldala!

 

 

Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé.

CAPTCHA Kép
*

321 db hozzászólás

 • Ambrus Marika

  2022-06-16 14:22:30

  Lehet, hogy lekéstem a mostani jelentkezésről? Jól láttam, hogy tegnapig lehetett?
  Ha van á mód, szívesen csatlakoznék.
  köszönöm

  • Hosszú Hilda

   2022-06-22 11:19:21

   Kedves Marika!
   Nem késtél le, meghosszabbítottuk a jelentkezés dátumát a nagy érdeklődésre való tekintettel.
   Ha szeretnéd, megtudod vásárolni, várunk szeretettel.

 • Kiss Judit

  2022-06-14 15:13:48

  Szia Ági!

  Lehet e az időponton változtatni. Nekem július 27-e után lenne jó kezdenem.

  • Hosszú Hilda

   2022-06-22 11:17:30

   Kedves Judit!
   Akkor kezded, amikor szeretnéd. Az online programoknak ez az egyik előnye. Örökre a Tied marad, így későbbiekben is vissza tudsz térni hozzá

 • Kriskóné Piroska

  2022-06-04 09:06:25

  Kedves Ági!
  Nagyon érdekesnek tűnik számomra a program, de mielőtt megrendeltem szeretném tudni hogy a polifoamon kívül milyen segédeszközöket kell hozzá beszerezni.
  Gondolok itt pl: jogatégla, seprű nyél stb.
  Segítségedet előre is köszönöm!
  Üdv: Piroska

  • Ági

   2022-06-04 11:00:27

   Kedves Piroska,

   Egy normál háztartásban fellelhető eszközökkel dolgozunk (pl. szék, ásványvizes palack, seprűnyél, törölköző). Jógatéglára nem lesz szükség 🙂 … max. egy gumiszalagot jó, ha beszerzel pluszban.
   Örülünk, ha velünk tartasz! 🙂

   Jó ismerkedést a programokkal!

   Szeretettel: Ági

 • Orosz Csilla

  2022-05-27 21:24:00

  Hálásan köszönöm,hogy ide terelt engemet valaki.
  Kíváncsian várom

 • Vargáné Czifra Zsuzsa

  2022-04-28 13:54:54

  Izgatottan várom a folytatást!
  Köszönöm szépen a lehetőséget 🤗

  Szia Ági 🤗💝

 • Nehéz Zsiros Ildikó

  2022-04-21 14:14:57

  Kedves Ági és Hilda! 19-én sikeres utásom volt. Azóta várom a csodát! Nagyon szeretném elkezdeni😊🙏

 • Márkus Edit

  2022-04-15 12:26:54

  Kedves Hilda!
  Nem kaptam meg a belépési adataimat a zárt felülethez. Április 9-én utaltam. Segítségedet előre is köszönöm!

 • Mihácsi Bernadett

  2022-04-14 18:57:46

  Köszönöm

 • Hurták Borbála

  2022-04-04 22:26:15

  Kíváncsian várom a kezdést és köszönöm a lehetőséget.

 • Gonda Gabriella

  2022-04-01 06:44:34

  Türelmetlenül várom a programot!

 • Jékel Paula

  2022-03-30 05:03:54

  Kezdjük😆

 • Szemerédi Ildikó

  2022-03-29 14:18:34

  Köszönöm ezt a csodás lehetöséget.🤗😊

 • Fa Annamária

  2022-03-27 18:08:28

  Köszönöm, várom a programot!

 • Molnár Sándorné

  2022-03-24 18:56:34

  Kedves Ági.
  03.23.-án megtörtént az utalás. Hogyan jutok a programhoz. Hol folytassan?

  • Ági

   2022-03-28 13:52:24

   Egy automatikus e-mailben meg kellett kapnod a belépési adataidat a zárt felülethez. Ha nem érkezett volna meg, kérlek, írj Hildának a hilda.segitseg@gmail.com -ra. Ő az informatikusunk, Ő tud segíteni Neked ez ügyben! Jó ismerkedést a programmal! 🙂

   Szeretettel: Ági

 • Richter Bea

  2022-03-14 21:47:02

  Számlaszámra szeretnék utalni, valami miatt leállt a regisztrálásom most.
  Üdv: Bea.

 • Anikó

  2022-03-07 22:39:28

  Kedves Ági!
  02.22-én utaltam a 21+3 programra az összeget. Abank fogadta, azóta sem kaptam egyéb értesítést.
  Mi a teendő?
  Köszönöm

  • Ági

   2022-03-08 10:06:50

   Kedves Anikó,

   Megtennéd, kérlek szépen, hogy írsz Hildának? Ő fog tudni segíteni Neked … hilda.segitseg@gmail.com

   Köszönöm szépen! Örülök, hogy velünk tartasz!

   Szeretettel: Ági

 • Ildikó

  2022-03-04 18:52:48

  Kedves Ági!

  Nagy szükségem van a változásra testileg és lelkileg is. Biztos vagyok benne, hogy a Pilatesszel sikerül.😊

  Üdvözlettel Szűcs Ildikó

 • Ági

  2022-02-28 19:55:24

  Nagyon várom! Rám fér 🙂

 • Kata

  2022-02-27 05:57:10

  Kedves Ági!
  25-én előfizettem a 21+3 programra, de csak banki visszajelzést kaptam az átutalásról. Mi ilyenkor a teendőm?
  Előre is köszönöm válaszod.

  • Hosszú Hilda

   2022-03-01 04:34:06

   Kedves Kata!
   Azóta a rendszerbe is beérkezett, feldolgozásra is került, tudod használni

 • Tamás Lászlóné

  2022-02-22 06:52:05

  Szia
  Megkaptam az első napi videót, de nincs felhasználónév és jelszó. Azt nem kaptam

  • Hosszú Hilda

   2022-03-01 04:32:22

   Kedves Szilvia!
   Amikor ezt írtad, aznap ment a hozzáférés, meg is nyitottad, ez megoldódott:)

 • Simon Tünde

  2022-02-13 22:13:08

  Kedves Ági és csapata, jelentkezés/fizetés után nem kaptam hozzáférést. Reklámanyagok érkeztek további vásárlási lehetőségekkel, de kód vagy hasonló nem. Várom. Köszönöm!

  • Hosszú Hilda

   2022-02-16 11:34:59

   Kedves Tünde!
   Utána néztem. Megrendelésed van 2 db, nyilván az egyiket törölni fogom. Ha jól gondolom, utalással fizetted, ha Simple felületén, akkor megtennéd, hogy a visszaigazoló levelet továbbítod nekem a hilda.segitseg@gmail.com címre? Ha sima banki utalás volt, a tegnapi listában még nem voltál benne. Kis türelmet kérek. Köszönöm

 • Pintér Rita

  2022-02-10 05:06:32

  Kedves Ági!

  Szeretném megkérdezni, ha térdproblémákkal küzdök, akkor is el tudom végezni a gyakorlatokat?

  Várom válaszodat!

  Üdvözlettel:

  Pintér Rita

  • Ági

   2022-02-17 17:22:05

   Kedves Rita,

   Köszi, hogy írtál! Igen, a PIlatesben a térdre nem kerül különösebb terhelés, hisz alátámasztott testhelyzetben dologzunk az esetek döntő többségében.

   Ha mégis is van olyan, amit nem esik jól, azt nyugodtan hagyd ki! De ilyen nem lesz sok 🙂 …

   Szeretettel várunk!

   Ági

 • Erila

  2022-02-08 05:53:24

  Izgatottam várom az első alkalmat

 • Stumpf Ágnes

  2022-02-07 10:34:14

  Nagy várakozással várom a videókat!

 • Turai Krisztina

  2022-02-06 14:57:00

  Kedves Ági!
  Nincs Fb-m, és nem is lesz!
  Így is jelentkezhetek?
  Köszönöm!
  Krisztina

 • Héjjáné Éva

  2022-02-05 19:02:56

  Kedves Ági!
  Térd problémával küszködök,ezért nehéz megtalálni azt a mozgás formát, amit el tudok végezni.
  Remélem a pilates segít, hogy lazábbak legyenek az izmaim.

 • Vers Anita

  2022-01-31 06:00:02

  Kedves Ági !
  Köszönöm a lehetőséget !
  15 év szünet után újra várom a kihívásokat ! Önmagamért.
  Anita

  • Ági

   2022-02-01 10:02:13

   Kedves Anita,

   Nagyon jól teszed! 🙂 Hajrá Neked!

   Szeretettel: Ági

 • Szabó Zsuzsanna

  2022-01-27 12:42:55

  Nagyon izgatottan vágok bele ebbe a programba.

 • Anna

  2022-01-22 02:31:46

  Szép napot! Számlaszám rá szeretném utalni az összeget. Van rá lehetőség? Nyaki gerincsérvvel végezhető a gyakorlatot? Köszönöm

 • Földvári Márta

  2022-01-18 14:35:33

  Kedves Ági, csatlakozhatok még?

  • Ági

   2022-01-19 16:47:13

   Persze, szeretettel várunk! 🙂

 • Katona Zsuzsanna

  2022-01-17 08:34:25

  Csatlakozhatok még?

  • Hosszú Hilda

   2022-01-17 13:49:25

   Kedves Zsuzsanna!
   A nagy érdeklődésre való tekintettel meghosszabbítottuk a jelentkezési határidőt, várunk szeretettel

 • Évi

  2022-01-15 09:43:10

  Kedves Ági,
  Nagyon örülök a lehetőségnek, mert munkámból kifolyólag sokszor nem vagyok itthon, vagy épp este 9 után érek rá magammal foglalkozni. Korábban futottam és pilates-eztem is, de pajzsmirigy alulműködés miatt rengeteget híztam, így a futás most nem opció. A pilates viszont igen… yuppiii! 🤗
  Így előre is nagyon hálás vagyok a programért, a munkátokért és hogy mindezt elérhető áron valósítottátok meg! 🥰

 • Klári

  2022-01-12 07:50:49

  Nagy izgalommal várom a gyakorlatokat.Eddig saját gyakorlataimat csináltam,amit már meguntam.Az újításhoz az én tudásom már kevés!😁🤩

 • Gabriella Lendvai

  2022-01-11 17:48:03

  Szeretném megkérdezni, hogy ha csatlakozom, de időközben elutazom és nem leszek net közelben, akkor kezdhetem visszaérkezésem után, hogy folyamatos legyen a testedzés?

 • Molnár Viola

  2022-01-08 08:23:10

  Szia.
  47 éves vagyok.Volt egy meniscus szakadásom,nem tudok guggolni,térdepelni.De igyekszem mindent jól csinálni.Sokat biciklizek,ami most nincs,fázik a térdem.Csak szobában tudom megvalósítani.De érzem, hogy kevés.Úgyhogy pont jó időben jön a segítséged, köszönöm!

 • Németh Mónika

  2022-01-07 17:38:57

  Üdv!

  A megvásárolt videókat örökre megtarthatom?

  Üdv! Mónika

 • Évi

  2022-01-06 13:26:34

  Kedves Ági!

  Örülök a lehetőségnek. Köszönöm.

 • Csepi Eszter

  2022-01-06 03:33:45

  Kipróbálom

 • Szilvi

  2022-01-02 10:01:34

  Kedves Ági!
  Hát, lássuk a .medvét! 😀
  Hátha most sikerül!

  • Ági

   2022-01-04 13:46:12

   Naná, hogy sikerül, Szilvi! 🙂 Hajrá!!!

 • Ballabásné Dudás Márta

  2021-12-31 21:05:20

  Köszönöm a lehetőséget.

  • Ági

   2022-01-04 13:46:35

   Én köszönöm, hogy velünk tartasz, Márta! 🙂

 • Ildikó Hegyi

  2021-12-29 20:21:20

  Kedves Ági! Köszönöm a lehetőséget, most kezdem először, nagyon kíváncsi vagyok, kicsit izgulok is, hogy milyen lesz.
  Üdv.: Ildikó

  • Ági

   2021-12-31 12:24:46

   Kedves Ildikó,

   Nagyon szívesen! Jó ismerkedést a programokkal! 🙂 És csak élvezd! 😉

   Szeretettel: Ági

 • Zeibel Lászlóné

  2021-12-28 18:03:50

  Kicsit ellustultam az utóbbi 1 évben,muszáj formába jönni.

 • Beáta Tasnády

  2021-12-20 20:45:49

  A legjobbkor érkezik, köszönöm szépen Bálintné Borhidi Eszter ajánlását <3

 • Cserepkekné

  2021-12-12 13:15:31

  Izgatottan várom a videókat.

  • Ági

   2021-12-31 12:25:32

   Remélem, azóta már lelkesen, rendszeresen tornázol rájuk! 🙂
   Jó ismerkedést a programokkal!

 • Tóth Beatrix

  2021-11-28 04:56:58

  Kedves Ági! Kb. másfél éve jelentkeztem egy ugyanilyen programra. Szégyellem, de még csak bele sem kezdtem. Most érkezett el az a pont, hogy tennem kell magamért, így nem mehet tovább. 8 éve semmi mozgás, előtte sokmindent végeztem, gépi Pilatesre is jártam, de térdműtét után abbahagytam. Azt szeretném kérdezni, ez a mostani program mennyiben más a kb. másfél évvel ezelőttihez képest? Te melyiket javaslod egy berozsdásodott testnek? Köszönöm válaszod! Bea

  • Ági

   2021-11-29 15:03:44

   Kedves Bea,

   Ha erre a programra jelentkeztél be, akkor ez ugyanaz :)! Ez esetben be tudsz lépni a zárt felületedre és ott eléred a program videóit. Azóta számtalan, egyéb programunk is született, pl.

   – Az 5 legjobb … – 5×5 napos Pilates kaland, Ágival: https://www.agipilates.hu/angyal-projekt/
   – És most a 3 legújabb csomagunk: Fascia-fitnesz, Dancing Queen, Szilárd vázon: https://www.agipilates.hu/ismerd-meg-a-tested/

   “Berozsdásodott” testek újraolajozásához a 21+3 napos a tökéletes választás ;)!
   Ha már fogalmad sincs, hol tudsz belépni, vagy hogy mi a felhasználóneved és jelszavad, írj Hildának, kérlek, és Ő segít Neked:
   hilda.segitseg@gmail.com

   Nagyon jól látod – magadért tenni csakis Te tudsz! Gratulálok, hogy elkötelezted magad a döntés és a cselekvés mellett!

   Szeretettel: Ági

 • Bartucz- Kovács Erzsébet

  2021-11-14 22:32:10

  Kedves Ági! Jó pár évvel ezelőtt vettem egy cd-t amire ” veled együtt” tornáztam. Neked köszönhetem, hogy megszerettem a pilatest.☺️ Örülök, hogy újra rátaláltam. Kíváncsian várom a videókat ☺️ üdv Böbe

  • Ági

   2021-11-16 15:37:13

   Kedves Böbe,

   De jó, hogy itt vagy újra :)! Örülök Neked! Jó ismerkedést a programokkal, s ha bármi kérdésed merülne fel, írj nyugodtan :)!

   Puszi: Ági

 • Éva

  2021-11-14 08:18:35

  Kedves Ági!
  61 éves vagyok, évek óta nem mozogtam. Megúntam , hogy mindig fáj vmi.. hátam,derekam, nyakam, hol a karomat nem tudom emelni rendesen. Persze van túlsúlyom is, de ezelőtt ez nem volt akadály a mozgásomban. Szóval tudom e csinálni a gyakorlatokat és és eredményes lesz e ? Tudom nem vagy jós, de a tapasztalatod alapján mi a véleményed? Köszönöm

  • Ági

   2021-11-16 15:35:58

   Kedves Éva,

   Nagyon köszönöm, hogy írtál :)! A tapasztalatom az, hogy a test, amint elkezdik helyesen, funkcionálisan mozgatni, nagyon hamar alakul, adaptálódik az őt érő ingerekhez. Én azt mondom, hogy az első 2 hét anyagát mindenképp fogod tudni végezni … jó módszer, hogy pl. az 1. hét anyagát elvégzi az ember 3x (vagy annyiszor, amennyire úgy érzi, szüksége van a “berozsdásodott” ízületei megolajozásához ;)), utána halad tovább!

   Bátorítalak, hogy vágj bele – mert a test mozgás útján változik, a mozgás pedig gyógyít (ezt Joseph Pilates mondta :))

   Szeretettel várunk Téged is: Ági

 • Kornacker Gyuláné

  2021-11-09 10:03:01

  Kedves Ági! szeretnék csatlakozni a 21+3 programra,de nem tudok kártyával fizetni,viszont átutalni igen.
  szeretnélek megkérni add meg azt a számlaszámot amelyre utalhatok.
  Köszönöm
  Kornacker Gyné.Ossó lilian

  • Ági

   2021-11-10 10:00:37

   Kedves Lilian,

   Kérlek, az űrlapon add le megrendelésed. Válaszd ki az utalásos fizetési lehetőséget. Így automatikusan kapsz majd egy díjbekérőt az általad megadott mail címre, amelyen szerepel a bankszámlaszám és az utalandó összeg is! Köszönjük.

   Örülünk, hogy Te is velünk tartasz! 🙂
   Szép napot: Ági

 • Gombolyainé Soós Aliz

  2021-11-05 10:47:42

  Szia! Úgy olvastam , hogy november 15- ig lehet jelentkezni, majd alatta, ezt, hogy
  “A 21+3 napos Ágipilates-és Életflowhoz 2021. augusztus 31-ig tudsz csatlakozni”! Vagy a két program nem ugyanaz?!
  Szeretnék részt venni!
  Aliz

  • Ági

   2021-11-08 11:15:40

   Szia Alíz,

   De-de :)! Egyszerűen ott nem javítottuk ki a dátumot – köszi, hogy jelezted ;)! A Program 2 hetes turnusokban kerül újraindításra.
   Szeretettel várunk! Jelentkezz nyugodtan …

   Puszi: Ági

 • SLENNER Éva

  2021-10-30 11:26:14

  Szeretném megkérdezni, hogy lehet-e még csatlakizni?

  • Hosszú Hilda

   2021-11-02 13:22:19

   Kedves Éva!
   Igen, lehet, várunk szeretettel:)