21+3 nap Ágipilates- és életflow :)

Eleged van már a kihívásokból??? Mi lenne, ha az idén flow-val tornáznánk ;)?

 

Beköszöntött a nyár! Bár az idei első félév elég furcsán alakult: a tavasz pont úgy indult, mint mindig … a folytatás viszont az egész emberiséget próbára tette. Most már a visszarendeződés állapotában vagyunk, ám a történtek nem minden tanulság nékül valók!
A számomra az egyik legmélyebb ilyen tanulság, hogy épp akkor, amikor a világ felbolydul körülötted, a “közeped”, a belső egyensúlyod megőrzése fontosabb, mint valaha! Ilyenkor mindennek, ami Számodra örömet okoz, ami emlékeztet a “normálisra”, fontos szerepe van – nem csak fizikai, de mentális egészséged szempontjából is!

Eddig minden tavaszkezdést azzal ünnepeltél, hogy belelendülsz újra az edzésekbe?! Nyárelőn pedig a bikiniformád miatt folytatod? Akkor tégy most is így 😉 … Az Ágipilatesnél hosszú évek óta hagyomány, hogy együtt vágunk bele az edzésekbe a tavasz kezdetén és folytatjuk őket egész nyáron! Tavaly több, mint 1600 lelkes, mozogni és önmagáért tenni vágyó Nő tartott velem a “Tavaszi Test-ébresztő Kihívásban” :).  Az idén azonban egy kicsit másképp csináljuk: NEM Kihívás formátumban. Amikor azon töprengtem, mi is legyen idei, formába hozó együtt tornázásunk címe, az ugrott be: jajj, dehogy akarok még egy kihívást! Borsózik a hátam, ha csak meghallom ezt a szót! Lehet, hogy Te is így vagy vele? 

A mi korosztályunknak kihívásból jut bőven elég – dehogy vágyik még egyre! Még akkor sem, ha ez Pilates 🙂 …
Épp ezért, sokkal jobban esett a lelkemnek, amikor arra gondoltam: inkább egy kis Pilates flow-ra invitállak! Hisz, végül is az áramlás az egyik a 6 fő alapelve közül! Miért is ne próbálhatnánk az idén így ;)? Így született meg a “21+3 napos Ágipilates-és lifeflow Program”! (amelyben most már szintén 1 600-an tornázunk együtt ;))

 

 

 

 

S mivel azt is tudom, hogy a világ olyanná válik, amilyen szemüvegen keresztül tekintesz rá, e logika mentén haladva minden, amire kihívásként tekintesz, tényleg azzá is válik – és még több kihívást hoz az életedbe. Mint ahogy a “leküzdendő akadályok” is csak még több akadályt és küzdelmet gördítenek eléd.

Nagyon fontos tehát a mentális kiinduló helyzetünk (csakúgy, mint a Pilatesben a gyakorlat helyes kiinduló helyzete): mi itt most KÖNNYEDÉN, FLOW-val fogunk haladni és egy új szokást megalapozni Neked. Tudod, csakúgy, mint a folyó: “ő” sem erőlködik, csak folyik 😉 … Erre a 21+3 napra pedig játékos kísérletképp tekints: olyan lehetőségként, amelynek során rengeteg mindent fedezel fel a testedről – amely az egyik legnagyobb Tanítómestered, már amennyiben hajlandó vagy odafigyelni rá -, a videók végi, kis mentális gyakorlatok segítségével pedig Önmagadról.

A Program – a hozzám beérkező visszajelzések alapján – eredeti célján túl sok ember számára különleges jelentőséggel bíróvá vált:

“Ágikám, fantasztikus időzítéssel indítottad útjára a 21+3 napos edzés sorozatodat. 😉

Ma reggel kaptam a hírt, hogy az érdi sportközpontot is bezárják 😟 ide én heti 3-szor járok edzésekre. Ha Te nem lennél, és nem lenne ez a fantasztikus lehetőség, akkor bizony el lennék keseredve. Így azonban nem vagyok, legalább lesz időm esténként arra, hogy alaposabban végig nézzem a videóidat. 😊

Ezer köszönet.! 💝” (Bálintné Borhidi Eszter)

“Kisebb nagyobb kihagyásokkal már 10 éve Pilatesezem! Fiatal lányként szerettem bele ebbe a mozgásformába és azóta is nagy kedvencem! Helyben, ahol élek jártam órákra, de egy betegség és műtét miatt hosszabb ideig nélkülöznöm kellett! Mikor megláttam, hogy ismét lesz egy ilyen 21 napos program, kérdés sem volt, hogy csatlakozom! Jelen helyzetben pedig olyan nekem, mint sivatagban egy csepp víz! Köszönöm kedves Ági! :)” (Gránicz Mária)

 

 

 

 

Én is Veletek tartok, Ági!

 

 

Hogy mi is vár Rád pontosan ebben a 21+3 napban? A “menetrend” :)…

 

 

 

 

 

Én is Veletek tartok, Ági!

 

 

21 nap – 21 mini Pilates videó (10-15 percben) – 7 kritikus női testtájék. Minden nap teljes figyelmet kap az egyikük!
A 3 hét során újra-és újra visszatérünk rájuk, egyre magasabb nehézségi szinten. Így azt is megtapasztalhatod, milyen a Pilatesszel szintről-szintre és szinte napról-napra fejlődni! S ha már Nálad mind a 21 videód, azt is megteheted, hogy az összes, egy “témához” tartozó filmecskét fűzöd össze (pl. mindhárom csípőst) és tornázod le flow-val 😉 …

A fókuszt kapó testtájak:

 1. Megnyitjuk és nyújtjuk a csípőd – ami 40 felett mindnyájunk számára kritikusan fontos!
 2. Dolgozunk a popsi-comb területen …
 3. S természetesen nem maradhat ki a has-derék régió
 4. Mint ahogy a hát sem 😉
 5. A Pilates nem Pilates gerincruganyosítás nélkül – épp ezért, mindhárom hétből 1-1 nap az “övé”.
 6. Külön fókuszt kap a mellkasod megnyitása és a felső háti szakasz “restaurációja” 😉 …
 7. No és persze, a karokat ki ne feledjem! Hogy bátran bújhass bele a legklasszabb ujjatlan ruhádba a nyáron 😉 …

Ennek a 3 hétnek a végére a gerinced ruganyossá, tested karcsúvá, erőssé és fitté válik. Úgy fogod érezni Magad, mint akit kicseréltek – és nem csak testileg ;)!

Hisz a videók végén érkeznek az “Életflow” tanítások is, 2-3 percben. Kb. 3 éve kezdtem az összes online programunk keretei között önismeretet, észjárást tanítani a Résztvevőknek, mert hiszem, hogy egy Edző (=Coach) munkája nem korlátozódhat a testre! Az a feladatom, hogy ott segítsek, ahol az “elakadás” van. A test nagyon gyakran fizikai tünet formájában “csak” leképezi, ami a lélekben van, vagy amit az elme gondol-érez … Ezért nagyon fontosnak tartom, hogy ezzel is foglalkozzunk.
(A “Jövőre fiatalabb!” Programunk egyik Résztvevője pl. ezen videók hatására rendezte be teljesen másképp a nyugdíjas életét, mint amire gondolt, mielőtt nyugdíjba ment :)! Ez hatalmas dolog ! Ilyen kis tanításokból kapsz most ízelítőt a videók végén.)

Nem, nem mondom meg a “tutit” – sokszor inkább kérdezek … én is mindig akkor tanultam magamról a legtöbbet, amikor a megfelelő helyen, a megfelelő időben egyik, vagy másik mentorom feltett nekem egy kérdést. Ha akár csak néhány ember elgondolkodik ezeken és egy kicsit valamit másképp kezd látni – már megérte :)! 

 

“Ki vagy Te? Miért pont Neked higgyek, Ági?!”

 

“Messziről jött ember azt mond, amit akar.” – tartja a mondás. S ha Te esetleg még nem ismersz, felmerülhetnek kérdéseid velem kapcsolatban – teljesen jogosan, sőt, örülök neki, ha így van :)! Ebben a rövid videóban kicsit bemutatkozom Neked és elmesélem azt is, mi minden vár Rád az előtted álló 21+3 napban. Már amennyiben úgy döntesz, hogy Te is csatlakozol a Csapathoz ;)!

 

 

 

 

Én is Veletek tartok, Ági!

 

“Elköteleződési díj” …

Az elmúlt évek gyakorlatával szemben a mostani programnak díja van. Ennek pedig több oka:

 • hogy tényleg vedd komolyan Magad! Sajna, az elmúlt évek tapasztalata megmutatta, hogy rengetegen hatalmas lelkesedéssel és lendülettel vetik bele magukat egy ilyen jellegű programba … majd menet közben valahol “elveszítjük” egymást, s mire befordulunk a célegyenesbe, az elindultaknak csak töredéke tart még velem. Én ezt nem szeretném. Kérlek, csak akkor tarts velünk, ha TÉNYLEG komolyan is gondolod! S ha én megkapom a Te elköteleződésed, tudd, hogy én is maximálisan elköteleződöm melletted – s mindent megteszek, hogy átsegítselek az esetleges mélypontokon.
 • hogy értékén kezeld ezt a programot. Te mennyire becsülöd azt, ami ingyen van? Na látod …! Egy egész Csapat dolgozott szívvel-lélekkel – és én nagyon hálás vagyok Nekik ezért – hogy ez a szuper Pilates anyag és az egyéb hasznos tudás eljuthasson Hozzád! Az Ő munkájuk-tudásuk, csakúgy, ahogyan az enyém is: érték. Mi ezt az értéket szeretnénk közvetíteni Feléd – hogy tudd, a legjobb minőséget kapod!

  Ezt pedig egész egyszerűen nem adhatom ingyen. 

  Viszont hogy lásd, mennyire elkötelezett vagyok a Te sikered iránt, úgy döntöttem, egy olyan jelképes “elköteleződési díjért” adom Neked ezt a 21+3 napot, amit BÁRKI, aki tényleg komolyan veszi magát és a Pilatesszel elérni kívánt céljait, megengedhet magának.

  A Program értéke 19 900 Ft.  Viszont 19 900 Ft helyett most mindössze 2 990 Ft-ért lehet a Tiéd!
  Vagyis nagyjából napi 100 Ft-ért. Komolyan veszed Magad, a Programot és engem? Akkor szeretettel várunk ;)!
  Jelentkezési határidő: 2020. augusztus 15.

 

Mi fog történni, ha Te is csatlakozol hozzánk?

Amennyiben úgy döntesz, velünk tartasz – aminek én nagyon örülök, ha így van 🙂 – kérlek, töltsd ki az oldal alján található Jelentkezési lapot. Kérlek, amennyiben az utalásos fizetési módot választod, ragaszkodj is ehhez! Ne térj át menet közben kártyás fizetésre, mert a rendszer nem fog tudni beazonosítani! Befizetésedről automatikusan érkezik a számla Hozzád.

Aztán készülj! A Program 1. napja Számodra a jelentkezésed követő nap. A 21+3 napos Ágipilates-és Életflowhoz augusztus 15-ig tudsz csatlakozni. Jelentkezésed követően megkapod azt az e-mailt, amelyben felhasználóneved és jelszavad segítségével be tudsz lépni arra a zárt felületre, ahol sorban, nap-nap után nyílnak majd a videóid :)! Beleértve a 3 db meglepetés videód is 😉 …

S onnantól, hogy a Program elindul, minden nap együtt leszünk. Minden áldott reggelen kapsz tőlem egy rövid mailt, amelyben az új videódról írok és megosztok Veled néhány érdekességet a Pilatesszel kapcsolatban. Menet közben biztosan lesz majd 1-2 olyan dolog is a levelekben, amikre nem számítanál – tán hívhatjuk őket meglepetéseknek ;)!
E gyakori kapcsolattartásra pedig úgy tekints, kérlek, mint “útontartó támogatásra” (és semmiképp ne vedd “zaklatásnak”, lécci)!

A  Csapat tagjai a “21+3 nap Ágipilates-és életflow” zárt FB csoporton keresztül tartják egymással és velem is a kapcsolatot. Ennek a linkjét is küldjük e-mailen.

Készülj! A jelentkezésed követő naptól horgony fel és együtt áramlunk, úgy, ahogy azt Joe bácsi is tanította ;)!

Fontos! Igen, a Program videói onnantól, hogy regisztrálsz, “örökre” a Tiéd maradnak :)! Bármikor, a nap bármely szakában a belső, zárt felületen belül eléred őket, a 21+3 napon túl is! Tehát annyiszor végzed el a videókat, ahányszor csak akarod! Kitartó, lelkes napi Pilatest Neked!  

 

Hogy Nagy Változások szemtanúi lehessünk …

 

A világon egyetlen ember, egyedül, még soha nem ért el semmi átütőt. Minden jelentős emberi teljesítmény mögött sok ember összefogása, álma, kitartása, szorgalma, lelkesedése áll. Tudom, hogy nélküled, a Te részvételed és támogatásod nélkül az én igyekezetem sem ér sokat. Hiába akarom én eljuttatni rengeteg és még annál is több magyarhoz a Pilatest (annak eredeti formájában), a mozgás szeretetét, azt a Módszert, amelynek Joseph Pilates köszönhette, hogy ép bőrrel átvészelte a spanyolnátha járványt (!) – ez egyedül nem fog menni …

Ezért arra kérlek, ha tetszik ez a kezdeményezés és az ismeretségi körödben tudsz olyanról, akinek szüksége lenne rá, vagy jó hasznát venné e Programnak, oszd meg vele ezt a linket, légy szíves! Persze, csakis akkor, ha ezt szívből tudod megtenni 😉 … 
A közösségi médiában pedig #agipilatesflow és #pilatesezzeseljflowval a “jelünk” – ha szeretnél, így hivatkozhatsz rá!

Mert hiszek az emberi összefogás és együttműködés erejében! Úgy gondolom, hogy csakis ez mentheti meg és viheti előre a világot! A jelen helyzetben pedig különösképp. Megtisztel, hogy itt vagy velem! Köszönöm.

Pilates-ezz és élj flow-val!

Szeretettel: Ági 

 

 

 

 • Keserű Hajni

  Valóban jön a tavasz és én is keresem egy ideje a számomra megfeleő mozgásformát. Jártam jógára és megpróbálkoztam a futással is. Pilates könyvem van már, próbálgattam otthon ezt a mozgásformát is. Tetszik, mert nem ugri-bugri. A tartásomat is javítani kellene. Te végigmentél az egész testen és nem vesz el sok időt a napból, mégis minőségi mozgást adsz. Már írtam, hogy egy nagyon kellemes és szimpatikus személy is vagy egyben és az idézetekkel nálam betaláltál. Nem bántam meg, hogy csatlakoztam és egyszer szeretnék élőben is részt venni az általad vezetett tornán. 🙂

  Keserű Hajni

  Continue reading →
 • Judit

  Megdöbbentő volt, hogy már az első hét gyakorlás után elmúlt a derékfájásom és a jógaórán megdicsértek, hogy ügyesen leadtam pár fölös kilót. Ami sajnos nem igaz, de úgy látszik, a torna szebb tartást eredményezett és valahogy „összekapta” az izmaim  . Korábban már próbálkoztam pilátesszel, de valahogy nem voltam kitartó. A Te videóidról viszont sugárzik a jókedv és a szimpatikus egyéniséged miatt mindig vártam az újabb leckéket 🙂 Köszönöm.”

  Judit

  Continue reading →
 • Petró Nóra

  Voltak derék problémáim és ebből adódóan úgy gondoltam, hogy nem csinálhatok bizonyos mozdulatokat. Egyik ilyen volt a hátragördülés és láb fej mögött tartása…..először nem is csináltam meg, aztán megpróbáltam… és döbbenten ültem utána a szőnyegen: képes vagyok rá! És nem kezdett el fájni újra a derekam! Azaz az erősítő jellegű videókon kívül – mert szeretnék, minél formásabb lenni 🙂 – nekem jót tesz a derék fájás elleni, gerinc ruganyosságot fokozó mozgás is! Köszönöm szépen Neked! Nagyon hálás vagyok azért, amit eddig kaptam!

  Petró Nóra

  Continue reading →
 • Bódi Réka

  A csodálatos személyiséged igazán elragadott, mindenkinek ilyen pozitív kisugárzású oktatót kívánok 🙂

  Bódi Réka

  Continue reading →
 • Tókné Molnár Éva

  Torna közben, után mindig érzem, hogy milyen jó mozogni és mennyire jó hatása van rám. Szeretnék feleannyira könnyeden mozogni, mint Te! Köszönöm a videókat! Jól estek!

  Tókné Molnár Éva

  Continue reading →
 • Hilda

  Jó volt minden nap veled tornászni. Soha nem éreztem, hogy egyedül vagyok a szőnyegen. Mivel már jó ideje egyik videódra szoktam piláteszezni, úgy éreztem, sikerült mindent jól csinálni. Izomlázam is lett néhányszor. Jó volt. Köszi szépen!

  Hilda

  Continue reading →
 • Szilágyi Adrienn

  A 11 éves kisfiam megjegyezte, hogy szimpatikus a „néni” és tornázik velem, de csak a Te anyagaidra :)!

  Szilágyi Adrienn

  Continue reading →
 • Valler Marcsi

  Ráéreztem a mozgás örömére. Tudom, milyen érzés volt, amikor elkezdtem a tornákat és milyen érzés most hozzá látni. Sokkal lendületesebb lettem. Elindult a súlyom lefelé, a közérzetem, hangulatom nagyon nagyot fordult. JÓL ÉRZEM MAGAM!!!! Tudom, mik a gyengébb részeim, azokat erősítem, mozgatom. Pl. erre is jó a 21 napos kihívás. A többi torna videó mellett 🙂 Én nagyon – nagyon hálás vagyok nektek. A legjobb döntés volt az életemben, hogy elkezdtem a 66-os utamat róni (Jövőre fiatalabb! Program). És nem is akarom abbahagyni! Ennek következtében a 21 napos kihívás már evidens volt. Még egyszer köszönöm.

  Valler Marcsi

  Continue reading →
 • Heléna

  Kedves Ági! Teljesen jól esett a minden napi mozgás, igaz álló munkát végzek! Mindenemet át mozgatott, olyan izmokat is, amikről nem is tudtam, hogy van! Igaz, a csípőgyakorlatoknál kicsit csaltam, mert csípőprotézisem van! Nagyon jól éreztem magam az általad tartott programtól! Nagyon köszönöm Neked!

  Heléna

  Continue reading →
 • Hargitai Ági

  Kedves Ági! Örülök,hogy csatlakozhattam a Kihívásodhoz!! Lelkesítő és ami fontos: kivitelezhető. Mire unalmassá válna már be is fejeztem a gyakorlatokat.
  Nem mondom, hogy minden tökéletesen sikerül és meg tudom csinálni de igyekszem.Rájöttem vannak izmaim,még ha jól el vannak rejtve akkor is. :)Köszönöm szépen!!!!!!
  Szeretettel: Ági (Hargitai Ági)

  Continue reading →

 

 

 

 

Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé.

CAPTCHA Kép
*

78 db hozzászólás

 • Mariann

  2020-07-27 19:05:57

  Nem volt egyértelmű: ha regisztrálok,befizetem de nem tudom kezdeni csak jövő héten, az első videó megnyitásától számolódik a 21 nap? Vagy küldöd a befizetéstől és én akkor végzem el amikir tudom? Erős farokcsont fájdalommal küzdök 08. 11én kezdem a gyógytornát. Mehet a kettő együtt? Köszönöm

  • Ági

   2020-07-28 15:55:41

   Kedves Mariann,

   Onnantól indul, hogy a rendszerünk beazonosította a befizetésed. Mivel a videók a Tieid, a 21+3 nap lejárta után is eléred őket. Igen, akkor végzed, amikor tudod, amikor időd engedi … igen, mehet a kettő együtt. A gyógytornászt is kérdezd meg, lécci! A farkcsonton ülős gyakorlatokat hagyd ki (nincs belőlük sok)

   Üdv. a Csapatban!

   Ági

 • Kenesei Judit

  2020-07-21 21:01:58

  Kedves Ági!
  Szeretnék én is részt venni, de csak közvetlen befizetéssel tudom megoldani a díj kifizetését. Ez is lehetséges opció? Köszönöm válaszod!

  • Ági

   2020-07-28 15:53:42

   Kedves Judit,

   Persze. Kérlek, az utalásos fizetést válaszd ez esetben és a befizetésnél hivatkozd le a díjbekérő sorszámát, lécci! Köszönjük :)!
   Üdv. a Csapatban!

   Szép nyári napot Neked: Ági

 • Krisztina

  2020-07-21 20:34:19

  Kedves Ági!
  Jelentkeztem a 21+3 napos programra, be is fizettem a díját, de nem kaptam semmi visszajelzést, hogy hol érhetem el az egyes videókat. Kérnék szépen erre vonatkozóan visszajelzést. Köszönöm! Krisztina

  • Ági

   2020-07-28 15:52:40

   Kedves Kriszti,

   Jajj … elnézést a megkésett válaszért, de most értem vissza szabadságról. Kérlek, írj Hildának, az informatikusunknak a hilda.segitseg@gmail.com címre. Ő segíteni fog azonnal. Előtte azért nézz bele a spambe, kérlek, mert előfordul, hogy oda megy az automatikus mail.

   Köszi! És jó ismerkedést a Programmal ;)!

   Ági

 • Kitty

  2020-07-17 13:12:31

  Szia Ági!
  Szeretnem megrendelni a programot! Megkérdezhetem hogy működik? Mi van akkor ha abban az időben nem tudok csatlakozni mert éppen dolgozom?
  Köszönöm a választ!

  • Ági

   2020-07-17 18:32:06

   Szia Kitty,

   Köszi a program iránti megtisztelő érdeklődésed :)! Semmi nincs. Ezek előre felvett videók, amelyek naponta nyílnak – vagyis minden nap kapsz egy újabbat. Akkor végzed őket, amikor időd van rájuk ;)! S mivel “örökre” a Tiéd maradnak, így akármeddig vissza is térhetsz hozzájuk.
   Szeretettel várunk a Csapatban!

   Puszi: Ági

 • Siposs Ildi

  2020-07-14 21:26:47

  Kedves Ági,
  megrendeltem, de nem kaptam semmilyen visszajelzést (emailt, utalási adatokat, semmit). Mi a teendő?

  • Ági

   2020-07-16 13:51:56

   Kedves Ildi,

   Automatikusan ment egy mail az általad megadott mail címre, benne a belépési adataiddal. Előfordul, hogy a levelező spambe rakja. Amennyiben nem találod ott, kérlek, írj Hildának, az informatikusunknak, az alábbi mail címre: hilda.segitseg@gmail.com
   Ő segít Neked :)! Majd írd meg, hogy minden OK-e.
   Jó ismerkedést a programokkal!
   Szép napot Neked: Ági

 • Annamária

  2020-07-09 18:58:52

  Kedves Ági!
  Ma megvenném a programot, de csak egy hét múlva kezdeném el. Működni fog így? Elérhetők lesznek a videók?
  Köszönöm, Annamária

  • Ági

   2020-07-16 13:52:37

   Kedves Annamária,

   Persze, működik így is ;)! Szeretettel várunk a Csapatban!
   Csodás napokat Neked: Ági

 • Kerekes Irén

  2020-07-09 10:15:02

  Szeretnék csatlakozni.

  • Ági

   2020-07-09 10:27:00

   Kedves Irén,

   Szeretettel várunk :)!

   Puszi: Ági

 • Pirosné Németh ildikó

  2020-07-08 11:17:18

  Szeretnék csatlakozni.☺️

  • Ági

   2020-07-09 10:27:27

   Kedves Ildikó,

   Itt a helyed – szeretettel várunk :)!

   Szép napot Neked: Ági

 • Hargitai Krisztina

  2020-06-28 07:24:33

  Szeretnék csatlakozni! 🤗

  • Ági

   2020-06-29 12:25:32

   Kedves Krisztina,

   Töltsd ki a Jelentkezési lapot és szeretettel várunk ;)!

   Jó ismerkedést a programmal!

   Ági

 • Asztalos Éva

  2020-06-15 11:49:25

  Szia Ági!
  Örülök,hogy rád találtam!
  Ez szuper jó,hogy bármikor elérem a videót.
  Ez azért érdekes,mert most lettem nyugdíjas és sokat vagyunk a nyaralóban.
  Így bármikor elő kaphatom!👌😊😘
  Üdv;
  Évi.

 • Anna

  2020-06-08 11:32:34

  Köszönöm

 • Emese

  2020-06-05 18:22:49

  Kedves Ági!
  Utaltam, köszönöm szépen a lehetőséget! Kíváncsian várom, hogy kezdhessem 🙂
  Köszönettel:
  Emese

 • Polgári Évi

  2020-06-04 22:11:38

  Kedves Ági!

  Szeretném elkezdeni a tornát, de még nem kaptam az e-mail címemre semmit.
  Május 30.-án csatlakoztam hozzátok, akkor bankkártyás fizetési módot választottam. Az összeget viszont csak 3.-án írták jóvá.
  Talán ez lehet a baj?

  Várom visszajelzésed!
  Köszönettel:
  Évi

 • Feketéné Szabó Emese

  2020-05-31 20:14:28

  Várom a kezdést

 • Feketéné Szabó Emese

  2020-05-31 20:10:34

  Szeretném végigcsinálni!

 • Rozsa

  2020-05-31 08:19:35

  Nagyon orulok, hogy rad találtam 😍

 • Tóth Éva

  2020-05-29 09:28:45

  Kedves Ági!

  Nagyon boldog vagyok, hogy újra többed-magammal pilatesezhetek! Sokkal inspirálóbb, mint egyedül egy DVD-re tornázni! Főleg, hogy napi figyelmet és iránymutatást is kapunk tőled, és egymástól.
  Köszönöm a lehetőséget!

  Szeretettel és üdvözlettel:

  Éva

 • Brunda Éva

  2020-05-25 15:34:57

  Várom a kezdést

  • Ági

   2020-05-28 10:37:27

   Kedves Éva,

   Hajrá-hajrá :)! Jó tornát Neked!

   Szeretettel: Ági

 • Szamos Annabella

  2020-05-24 11:51:45

  Szia!

  Kiváncsian várom a pilátes videókat.

  • Ági

   2020-05-28 10:38:55

   Kedves Annabella,

   Bízom benne, hogy azóta már tornázol is rájuk 😉 …

   SZép napot: Ági

 • T. Bernadett

  2020-05-23 06:57:33

  Kedves Ági,

  két napja online befizettem a pénzt, de semmi nem érkezett az email fiókomba.

  Várom szíves visszajelzésed.

  • Ági

   2020-05-28 10:39:47

   Kedves Bernadett,

   Úgy tudom, Hildával azóta már sikerült rendezni a dologt. Bízom benne, hogy javában tornázol már 😉 …

   Szép napot: Ági

 • Judit

  2020-05-21 23:40:09

  Egyszer már segített formába igazodnom. Megpróbálom újra.

  • Ági

   2020-05-28 10:40:16

   Kedves Judit,

   Nagyon jól teszed :)! Naná, hogy újra segíteni fog …

   Hajrá Neked: Ági

 • Csillagne Hajnalka

  2020-05-18 19:36:12

  Kedves Ági!
  Ma megkaptam a számlát és a belépési jelszót is a 21 napos flow programba, de a videókat nem találom.
  Várom sok szerettel.

  • Ági

   2020-05-19 14:58:20

   Kedves Hajnalka,

   Lépj be itt: http://www.jovorefiatalabb/hu/belepes/, jobb oldalon találsz egy menüoszlopot. Ott megtalálod a 21+3 napos Ágipilates-és Életflowt. Rákattintasz és már benne is vagy a programban 🙂 …
   Technikai kérdés esetén fordulj Hildához, kérlek: hilda.segitseg@gmail.com

   Köszönöm! Jó tornát!

   Szeretettel: Ági

 • Kriszta

  2020-05-18 11:45:11

  Kedves Ági!
  Egy hete szombaton ( máj. 9) utaltam. A számlát már megkapam, de mást még nem.

  • Ági

   2020-05-18 14:34:44

   Kedves Kriszta,

   Utánanézünk. Hilda – az informatikusunk – jelentkezik Nálad! Addig megnéznéd, kérlek, nem ment-e a spambe a levelünk? Sajna, előfordul néha …

   Köszi!

   Szép napot Neked: Ági

 • Zsuzsi

  2020-05-17 21:33:48

  Kedves Ági! SZÉP kártyával lehet-e fizetni?

  • Ági

   2020-05-18 09:07:05

   Kedves Zsuzsi,

   Nem, sajna, ezt a programot nem tudod SZÉP kártyával fizetni.

   Köszi: Ági

 • Évi

  2020-05-17 17:49:15

  Kedves Ági:)
  Nagyon várom, mindig szívesen tanulok Tőled!😃

  • Ági

   2020-05-18 09:07:34

   Kedves Évi,

   Hajrá-hajrá :)! Jó tornát!

 • Kriszta

  2020-05-13 10:54:54

  Kedves Ági! Szombaton utaltam, a számlát meg is kaptam, de mást még nem.

  • Ági

   2020-05-13 12:09:31

   Kedves Kriszta,

   Utánanézünk :). Jelentkezünk hamarost 😉 … mindjárt bent leszel.

   Puszi: Ági

 • Kerekesné Éva

  2020-05-12 22:08:02

  Belevágok, kíváncsian várom!

  • Ági

   2020-05-13 12:10:35

   Hajrá, Éva :)!

 • Boros Veronika

  2020-05-12 17:57:22

  Köszönöm a lehetőséget, kiváncsian várom!

  • Ági

   2020-05-12 19:19:44

   Nagyon szívesen :)!

 • Erdős Gabriella

  2020-05-12 12:44:57

  Tegnap utaltam a 21+3 napos csomag árát, de nem kaptam semmit. Mikor és melyik platformon várhatom?

  • Ági

   2020-05-12 19:19:31

   Szia Gabikám,

   Írtam Hildának, az informatikusunkak. Megnézi ;). Jelentkezik Nálad.
   Köszi a türelmed!

   Puszi: Ági

 • Márkusné Kriszta

  2020-05-10 11:20:07

  Kedves Ági !! Nagyon örülök hogy van ilyenre lehetőség !! Köszönöm szépen !!

  • Ági

   2020-05-12 11:50:47

   Kedves Kriszta,

   Nagyon szívesen :)!

   Puszillak!

 • Babi

  2020-05-10 10:27:10

  Kedves Ági!
  Porckorong sérv mütét után érdekelne, decemberben volt de még mindig nem az igazi néha fáj azt mondták hogy a hegesedés is okozhatja mert 2*szer vágtak.De most a nyakam (csigolyám) is be van állva ha előre hajolok vagy oldalra akkor úgy húzódik nagyon. Ülő munkát végezem.
  Köszönöm válaszát!

  • Ági

   2020-05-12 11:53:58

   Kedves Babi,

   Elnézést a kicsit megkésett válaszért! A műtét után voltál rehabilitáción, gyógytornásznál, ugye?
   Nagyon fontos, hogy mozgasd a gerinced, finoman, minden irányba. A Pilates a legjobb gerinctréning. Azért a gyógytornászoddal beszéld meg, kérlek, hogy ő mit javasol … a kötőszövet mobilizálására is nagyon szükséged lenne, pláne, ha 2x vágtak (a mozgás mellett pl.flossing, tape, köpöly)

   Ha ezek után is úgy gondolod, szeretettel várunk a Csapatban ;)!

   Puszi: Ági

 • Szilvi

  2020-05-07 09:46:23

  Rectus Diastasis, azaz szétnyílt hasizommal is lehet végezni a gyakorlatokat?

  • Ági

   2020-05-12 11:57:01

   Kedves Szilvi,

   Igen, de Te külön figyelmet fogsz kapni, ha belevágsz :)4 Megvan a módszertana, hogyan zárjuk össze a rectus diastasis-t Pilatesszel ;)!

   Szeretettel várunk: Ági

 • Bea

  2020-05-02 06:25:36

  Kedves Ági!
  Jelentkeztem a programmra, és remélem, hogy vegig tudom csinálni.
  Szép napot kívánok!
  Bea

  • Ági

   2020-05-04 15:56:00

   Kedves Bea,

   Szuper – nagyon örülünk, hogy velünk tartasz :)! És persze, naná, hogy végig tudod csinálni!
   Gyere sokat a zárt FB-csoportba – ott vár Rád a motiváció ;)!

   Szeretettel: Ági

 • Tanyik

  2020-04-19 13:35:03

  Köszönöm a lehetőséget, és várom a program kezdetét.Egyre jobban kezdem megszeretni a pilates mozgásformát.🙋

 • Andi

  2020-04-15 20:39:12

  Kedves Ági!
  Én abszolút kezdő vagyok Pilatesben (is). Még sose voltam ilyen órán, nem is ismerem igazán, csak amit olvastam róla. Így is el tudom kezdeni ezt a programot? Vagy jobb lenne valami előélet ezzel kapcsolatban? Nagy túlsúllyal rendelkezem, így is kivitelezhető?

  • Ági

   2020-04-17 12:27:06

   Kedves Andi,

   Köszönöm a Program iránti megtisztelő érdeklődésed :)! Az Ágipilates YouTube csatornáján rengeteget tanulhatsz a Módszerről. Keresd az Ágipilates 1 perceseket – a Program elkezdhető. Lehet, hogy kicsit lassabban fogsz haladni vele pl. az 1. hét anyagát javaslom, hogy végezd el 2-3x és után térj át a 2. hétre, majd a 3-ra. Így az alapvető mozdulatok jobban be tudnak idegződni :)!

   Jó tornát Neked!

   Szeretettel: Ági

 • Reichertné Guth Éva

  2020-04-15 14:21:32

  Farkas Móni fizeti be. Akkor hogy csináljuk?

 • Csilla

  2020-03-28 10:15:49

  Kedves Ági! Jelentkeztem a programra. Érdeklődni szeretnék, hogy ez is korlátozott hozzáférésű lesz-e, illetve maguk az egyes napok videói, vagy később is elő lehet majd venni újbóli gyakorlásra? Köszönöm! Jó egészséget!

  • Ági

   2020-03-30 12:20:16

   Kedves Csilla,

   Üdv. a Programban :)! Örülök, hogy velünk tartasz! Igen, ezek a videók innentől szabadon hozzáférhetők lesznek Számodra. Bármikor újból előveheted őket … jó gyakorlást!

   Pilatesre fel!

   Sok puszi: Ági

 • Juhász Jánosné

  2020-03-26 23:05:52

  Szeretnék a bezártság ellenére mozogni, kicsit felfrissülni!

  • Ági

   2020-03-30 12:18:58

   Kedves Magdi,

   Szeretettel várunk a Programban :)! És a Közösségünkben!

   Kitartás, fel a fejjel!

   Puszillak: Ági

 • Gabi

  2020-03-25 20:01:35

  Szia! Vajon mit nem csinalok jól h nem tudok utalni?

  • Ági

   2020-03-30 12:18:17

   Kedves Gabi,

   Sajna, ezt így nem tudom megmondani! Bármi technikai kérdésed merülne fel, kérlek, ide írj: hilda.segitseg@gmail.com Az informatikusunk, Hilda, segíteni fog Neked! Jó ismerkedést a programokkal!

   Puszi: Ági

 • Szabó Kata

  2020-03-20 23:22:51

  Kedves Ági!

  1) A leírásból számomra nem egyértelmű, hogy a 21+3 napra szóló programhoz az előfizetők a későbbiekben is, tehát a 21+3 nap leteltét követően is bármikor és bármilyen sorrendben hozzá fognak-e tudni férni (további díjfizetés nélkül)?

  2) Illetve a leírásból az sem derül ki számomra, hogy a 21+3 napos program időszaka alatt a már megvalósult napokhoz tartozó videók a 21+3 napos időszak keretében bármikor a későbbiekben is elérhetőek-e lesznek? Akár úgy is, hogy az adott napi program az adott napon belül többször -például reggel és este is- hozzáférhető és elvégezhető.

  3) Továbbá, a leírásból arra se kaptam választ, hogy a 21+3 napos program leteltét követően mely programmal, programokkal célszerű továbbhaladni, melyik épül a 21+3 napos programra?

  Első körben ezek lennének a kérdéseim. A válaszokat előre is köszönöm!

  • Ági

   2020-03-30 12:16:59

   Kedves Kata,

   Köszönöm a kérdéseidet :)! A videók a Résztvevők számára bármikor elérhetők, hozzáférhetők a nap bármely szakában. Nem, nem kell semmi többet fizetni értük – “örökre” a Tiétek.

   Az a Program, amely erre épül, hamarosan meghirdetésre kerül … minden Résztvevő fog értesülni róla ;)!

   Ha bármely, további kérdésed merülne fel, írj nyugodtan!

   Szeretettel: Ági 🙂

 • Toplek Erzsébet

  2020-03-11 22:57:35

  Kedves Ági!
  9 gerincsérvem van. Szeretném kérdezni Tőled, nekem is jó lenne e a program
  Köszönettel: Zsóka

  • Ági

   2020-03-12 11:17:07

   Kedves Zsóka,

   A biztonság kedvéért inkább nem. Nem tudok eleget Rólad ahhoz és nem láttalak mozogni, hogy azt mondjam, gyere bátran! Ne haragudj …
   De szívesen beszélek Veled, ha szeretnéd arról hogy mit ajánlok.

   Köszönöm.

   Szép napot: Ági

 • Herendi

  2020-03-10 16:58:17

  Hol van a CÍM?

  • Ági

   2020-03-12 11:17:52

   Kedves Ibolya,

   Milyen címet keresel? Ez egy online program – mindent egy online felületen belül érhetsz el …

   Köszönöm az érdeklődésed.

   Szép napot Neked: Ági

 • Zsiba Mària

  2020-03-07 08:06:26

  Szeretnèk csatlakozni a 21+3 napos Pilates Flow programra.Fizetès, stb.
  Köszönöm
  Mara

  • Ági

   2020-03-12 11:18:26

   Kedves Mara,

   Mindent leírtam ezen az oldalon :). Szeretettel várunk.

   Szép napot: Ági

 • Dr Tóth Katalin

  2020-03-04 15:45:09

  Szia Ági!
  Nagyon tetszik ez az egész! legalább, nem csak a 66-osat fogom csinálni, úgyis arra akartam merészkedni: reggel egyet, este egy másikat..(.S.Á. trend függés ez, vagy mi?) …de kérdezném: ezt most kaphatnám csak gratis? Emlékszem, a városokat stréberül és feleslegesen befizettem, igaz Te világosítottál fel róla! Vigyázz Magadra és a Szent családra!! Apukádra meg különösen! Amúgy a koncert 04.04-én szombaton lesz, hat fős asztalt kapsz, hányan jönnétek, ha jönnétek? (Jazzation, https://kulturalisszalon.hu/ nem tudom kiemelni…bocsánat) Ölellek Kati

  • Ági

   2020-03-05 13:24:47

   Szia Katikám,

   Szuper, köszi :)! Nem tudom, hányan … az még messze van ;). Persze, emlékszem. Írnál egyet Hildának, lécci, hogy engedjen be – a múltkor túlfizetésed ellentételezéseként ;)? Örülök, hogy Te is köztünk! Millió pussz: Ági