21+3 nap Ágipilates- és életflow :)

Eleged van már a kihívásokból??? Mi lenne, ha az idén flow-val tornáznánk ;)?

 

Tombol a nyár – megérkezett az abszolút strandszezon :)! Lassan eljön a várva-várt nyaralás is, ám Te még nem érzel felhőtlen boldogságot a tükörképed láttán? 🙂 Semmi gond – a Pilates mozgásforma a legjobb gyorssegély erre a helyzetre! Tudod, “10 alkalmat érzel, 20 már látszik, 30 után pedig, mintha új testet kaptál volna” – mondja Joseph Pilates 😉 … Itt a remek alkalom, hogy “leteszteld”! Az eredmény láttán magad is leglepődsz majd ;)!

Az Ágipilatesnél hosszú évek óta hagyomány, hogy együtt vágunk bele az edzésekbe a tavasz kezdetén és folytatjuk őket egész évben! 2019-ben több, mint 1600 lelkes, mozogni és önmagáért tenni vágyó Nő tartott velem a “Tavaszi Test-ébresztő Kihívásban” :).  Tavaly egy kicsit másképp csináltuk, s ehhez a jószokáshoz az újévben is ragaszkodom: NEM Kihívás formájában. Amikor azon töprengtem, mi is legyen formába hozó együtt tornázásunk címe, az ugrott be: jajj, dehogy akarok még egy kihívást! Borsózik a hátam, ha csak meghallom ezt a szót! Lehet, hogy Te is így vagy vele? 

A mi korosztályunknak (40+-osok :)) kihívásból jut bőven elég – dehogy vágyik még egyre! Még akkor sem, ha ez Pilates 🙂 …
Épp ezért, sokkal jobban esett a lelkemnek, amikor arra gondoltam: inkább egy kis Pilates flow-ra invitállak! Hisz, végül is az áramlás az egyik a 6 fő alapelve közül! Miért is ne próbálhatnánk az idén így ;)? Így született meg a “21+3 napos Ágipilates-és lifeflow Program”! (amelyben most már több, mint 4 000-en tornázunk, formálódunk együtt ;))

 

 

 

 

S mivel azt is tudom, hogy a világ olyanná válik, amilyen szemüvegen keresztül tekintesz rá, e logika mentén haladva minden, amire kihívásként tekintesz, tényleg azzá is válik – és még több kihívást hoz az életedbe. Mint ahogy a “leküzdendő akadályok” is csak még több akadályt és küzdelmet gördítenek eléd.

Nagyon fontos tehát a mentális kiinduló helyzetünk (csakúgy, mint a Pilatesben a gyakorlat helyes kiinduló helyzete): mi itt most KÖNNYEDÉN, FLOW-val fogunk haladni és egy új szokást megalapozni Neked. Tudod, csakúgy, mint a folyó: “ő” sem erőlködik, csak folyik 😉 … Erre a 21+3 napra pedig játékos kísérletképp tekints: olyan lehetőségként, amelynek során rengeteg mindent fedezel fel a testedről – amely az egyik legnagyobb Tanítómestered, már amennyiben hajlandó vagy odafigyelni rá -, a videók végi, kis mentális gyakorlatok segítségével pedig Önmagadról.

A Program – a hozzám beérkező visszajelzések alapján – eredeti célján túl sok ember számára különleges jelentőséggel bíróvá vált:

“Ágikám, fantasztikus időzítéssel indítottad útjára a 21+3 napos edzés sorozatodat!

Ma reggel kaptam a hírt, hogy az érdi sportközpontot is bezárják! Ide én heti 3-szor járok edzésekre. Ha Te nem lennél, és nem lenne ez a fantasztikus lehetőség, akkor bizony el lennék keseredve. Így azonban nem vagyok, legalább lesz időm esténként arra, hogy alaposabban végig nézzem a videóidat. ?

Ezer köszönet.! ?” (Bálintné Borhidi Eszter)

“Kisebb nagyobb kihagyásokkal már 10 éve Pilatesezem! Fiatal lányként szerettem bele ebbe a mozgásformába és azóta is nagy kedvencem! Helyben, ahol élek jártam órákra, de egy betegség és műtét miatt hosszabb ideig nélkülöznöm kellett! Mikor megláttam, hogy ismét lesz egy ilyen 21 napos program, kérdés sem volt, hogy csatlakozom! Jelen helyzetben pedig olyan nekem, mint sivatagban egy csepp víz! Köszönöm kedves Ági! :)” (Gránicz Mária)

“Ma kezdtem el a 21+3 napos Pilates- és életflow programot. Nehezen szántam rá magam, hogy csatlakozzam hozzátok, mert elég nagy túlsúllyal rendelkezem, és az utóbbi hónapok tornázós próbálkozásai mind kudarcba fulladtak,nem bírtam semmit sem csinálni a gyalogláson kívül. Muszáj fogynom, mert már nem csak esztétikai problémát jelent, hanem egészségügyit is. Szóval, most végeztem az első videóval, és meglepődtem, hogy már vége is. És végig tudtam csinálni, el sem hittem! Hosszú idő óta az első sikerélményem ? Na és a végén Ági kérdései, ott meg elbőgtem magam, azon a téren is van dolgom, saját magammal.”
(Szalai-Csuka Böbi)

 

 

 

 

Én is Veletek tartok, Ági!

 

 

Hogy mi is vár Rád pontosan ebben a 21+3 napban? A “menetrend” :)…

 

 

 

 

 

Én is Veletek tartok, Ági!

 

 

21 nap – 21 mini Pilates videó (10-15 percben) – 7 kritikus női testtájék. Minden nap teljes figyelmet kap az egyikük!
A 3 hét során újra-és újra visszatérünk rájuk, egyre magasabb nehézségi szinten. Így azt is megtapasztalhatod, milyen a Pilatesszel szintről-szintre és szinte napról-napra fejlődni! S ha már Nálad mind a 21 videód, azt is megteheted, hogy az összes, egy “témához” tartozó filmecskét fűzöd össze (pl. mindhárom csípőst) és tornázod le flow-val 😉 …

A fókuszt kapó testtájak:

 1. Megnyitjuk és nyújtjuk a csípőd – ami 40 felett mindnyájunk számára kritikusan fontos!
 2. Dolgozunk a popsi-comb területen …
 3. S természetesen nem maradhat ki a has-derék régió
 4. Mint ahogy a hát sem 😉
 5. A Pilates nem Pilates gerincruganyosítás nélkül – épp ezért, mindhárom hétből 1-1 nap az “övé”.
 6. Külön fókuszt kap a mellkasod megnyitása és a felső háti szakasz “restaurációja” 😉 …
 7. No és persze, a karokat ki ne feledjem! Hogy bátran bújhass bele a legklasszabb ujjatlan ruhádba a nyáron 😉 …

Ennek a 3 hétnek a végére a gerinced ruganyossá, tested karcsúvá, erőssé és fitté válik. Úgy fogod érezni Magad, mint akit kicseréltek – és nem csak testileg ;)!

Hisz a videók végén érkeznek az “Életflow” tanítások is, 2-3 percben. Kb. 4 éve kezdtem az összes online programunk keretei között önismeretet, észjárást tanítani a Résztvevőknek, mert hiszem, hogy egy Edző (=Coach) munkája nem korlátozódhat a testre! Az a feladatom, hogy ott segítsek, ahol az “elakadás” van. A test nagyon gyakran fizikai tünet formájában “csak” leképezi, ami a lélekben van, vagy amit az elme gondol-érez … Ezért nagyon fontosnak tartom, hogy ezzel is foglalkozzunk.
(A “Jövőre fiatalabb!” Programunk egyik Résztvevője pl. ezen videók hatására rendezte be teljesen másképp a nyugdíjas életét, mint amire gondolt, mielőtt nyugdíjba ment :)! Ez hatalmas dolog ! Ilyen kis tanításokból kapsz most ízelítőt a videók végén.)

Nem, nem mondom meg a “tutit” – sokszor inkább kérdezek … én is mindig akkor tanultam magamról a legtöbbet, amikor a megfelelő helyen, a megfelelő időben egyik, vagy másik mentorom feltett nekem egy kérdést. Ha akár csak néhány ember elgondolkodik ezeken és egy kicsit valamit másképp kezd látni – már megérte :)! 

 

“Ki vagy Te? Miért pont Neked higgyek, Ági?!”

 

“Messziről jött ember azt mond, amit akar.” – tartja a mondás. S ha Te esetleg még nem ismersz, felmerülhetnek kérdéseid velem kapcsolatban – teljesen jogosan, sőt, örülök neki, ha így van :)! Ebben a rövid videóban kicsit bemutatkozom Neked és elmesélem azt is, mi minden vár Rád az előtted álló 21+3 napban. Már amennyiben úgy döntesz, hogy Te is csatlakozol a Csapathoz ;)!

 

 

 

 

Én is Veletek tartok, Ági!

 

“Elköteleződési díj” …

Az elmúlt évek gyakorlatával szemben a mostani programnak díja van. Ennek pedig több oka:

 • hogy tényleg vedd komolyan Magad! Sajna, az elmúlt évek tapasztalata megmutatta, hogy rengetegen hatalmas lelkesedéssel és lendülettel vetik bele magukat egy ilyen jellegű programba … majd menet közben valahol “elveszítjük” egymást, s mire befordulunk a célegyenesbe, az elindultaknak csak töredéke tart még velem. Én ezt nem szeretném. Kérlek, csak akkor tarts velünk, ha TÉNYLEG komolyan is gondolod! S ha én megkapom a Te elköteleződésed, tudd, hogy én is maximálisan elköteleződöm melletted – s mindent megteszek, hogy átsegítselek az esetleges mélypontokon.
 • hogy értékén kezeld ezt a programot. Te mennyire becsülöd azt, ami ingyen van? Na látod …! Egy egész Csapat dolgozott szívvel-lélekkel – és én nagyon hálás vagyok Nekik ezért – hogy ez a szuper Pilates anyag és az egyéb hasznos tudás eljuthasson Hozzád! Az Ő munkájuk-tudásuk, csakúgy, ahogyan az enyém is: érték. Mi ezt az értéket szeretnénk közvetíteni Feléd – hogy tudd, a legjobb minőséget kapod!

  Ezt pedig egész egyszerűen nem adhatom ingyen. 

  Viszont hogy lásd, mennyire elkötelezett vagyok a Te sikered iránt, úgy döntöttem, egy olyan jelképes “elköteleződési díjért” adom Neked ezt a 21+3 napot, amit BÁRKI, aki tényleg komolyan veszi magát és a Pilatesszel elérni kívánt céljait, megengedhet magának.

  A Program értéke 19 900 Ft.  Viszont 19 900 Ft helyett most mindössze 3 990 Ft-ért lehet a Tiéd!
  Vagyis nagyjából napi 166 Ft-ért. Komolyan veszed Magad, a Programot és engem? Akkor szeretettel várunk ;)!
  Jelentkezési határidő: 2021. július 31.

 

Mi fog történni, ha Te is csatlakozol hozzánk?

Amennyiben úgy döntesz, velünk tartasz – aminek én nagyon örülök, ha így van 🙂 – kérlek, töltsd ki az oldal alján található Jelentkezési lapot. Kérlek, amennyiben az utalásos fizetési módot választod, ragaszkodj is ehhez! Ne térj át menet közben kártyás fizetésre, mert a rendszer nem fog tudni beazonosítani! Befizetésedről automatikusan érkezik a számla Hozzád.

Aztán készülj! A Program 1. napja Számodra a jelentkezésed követő nap. A 21+3 napos Ágipilates-és Életflowhoz 2021. július 31-ig tudsz csatlakozni. Jelentkezésed követően megkapod azt az e-mailt, amelyben felhasználóneved és jelszavad segítségével be tudsz lépni arra a zárt felületre, ahol sorban, nap-nap után nyílnak majd a videóid :)! Beleértve a 3 db meglepetés videód is 😉 …

S onnantól, hogy a Program elindul, minden nap együtt leszünk. Minden áldott reggelen kapsz tőlem egy rövid mailt, amelyben az új videódról írok és megosztok Veled néhány érdekességet a Pilatesszel kapcsolatban. Menet közben biztosan lesz majd 1-2 olyan dolog is a levelekben, amikre nem számítanál – tán hívhatjuk őket meglepetéseknek ;)!
E gyakori kapcsolattartásra pedig úgy tekints, kérlek, mint “útontartó támogatásra” (és semmiképp ne vedd “zaklatásnak”, lécci)!

A  Csapat tagjai a “21+3 nap Ágipilates-és életflow” zárt FB csoporton keresztül tartják egymással és velem is a kapcsolatot. Ennek a linkjét is küldjük e-mailen.

Készülj! A jelentkezésed követő naptól horgony fel és együtt áramlunk, úgy, ahogy azt Joe bácsi is tanította ;)!

Fontos! Igen, a Program videói onnantól, hogy regisztrálsz, “örökre” a Tiéd maradnak :)! Bármikor, a nap bármely szakában a belső, zárt felületen belül eléred őket, a 21+3 napon túl is! Tehát annyiszor végzed el a videókat, ahányszor csak akarod! Kitartó, lelkes napi Pilatest Neked!  

 

Hogy Nagy Változások szemtanúi lehessünk …

 

A világon egyetlen ember, egyedül, még soha nem ért el semmi átütőt. Minden jelentős emberi teljesítmény mögött sok ember összefogása, álma, kitartása, szorgalma, lelkesedése áll. Tudom, hogy nélküled, a Te részvételed és támogatásod nélkül az én igyekezetem sem ér sokat. Hiába akarom én eljuttatni rengeteg és még annál is több magyarhoz a Pilatest (annak eredeti formájában), a mozgás szeretetét, azt a Módszert, amelynek Joseph Pilates köszönhette, hogy ép bőrrel átvészelte a spanyolnátha járványt (!) – ez egyedül nem fog menni …

Ezért arra kérlek, ha tetszik ez a kezdeményezés és az ismeretségi körödben tudsz olyanról, akinek szüksége lenne rá, vagy jó hasznát venné e Programnak, oszd meg vele ezt a linket, légy szíves! Persze, csakis akkor, ha ezt szívből tudod megtenni 😉 … 
A közösségi médiában pedig #agipilatesflow és #pilatesezzeseljflowval a “jelünk” – ha szeretnél, így hivatkozhatsz rá!

Mert hiszek az emberi összefogás és együttműködés erejében! Úgy gondolom, hogy csakis ez mentheti meg és viheti előre a világot! A jelen helyzetben pedig különösképp. Megtisztel, hogy itt vagy velem! Köszönöm.

Pilates-ezz és élj flow-val!

Szeretettel: Ági 

 

 

 

 • Pászti Kata

  Kedves Ági!
  Nagyon köszönöm a sok levelet a sok-sok hasznos tartalommal.
  AZ eddig megvásárolt programjaidat is még emésztgetem, és tervezem a Jövőre fiatalabb programra is a benevezést! Bár 32 évesen sem érdemes már elhanyagolni a fittséget, én egyelőre elég jól állok, úgy érzem:)
  Most egyelőre rendszerezek az életemet tekintve, ez mostmár 2,5 éve tart, és szépen haladok, csendesedek le. A mozgásnak is kezd meglenni a rendszeres helye, szerepe, formája stb.
  Nagyon szeretem a munkásságod és követlek! Meglátjuk a következő csatlakozáskor hol tartok majd az utamon. 😉
  Szép napokat kívánok!
  Kata

  Continue reading →
 • Fetzerné Ágnes

  Szia Ági!
  Ma volt a negyedik napom az edzésből és egyre jobban élvezem. Sajnos, a neten található edzések közül egyikben sem tudtam kitartó lenni.
  Nagyon örülök,hogy megtaláltam az általad vezetett edzéseket, őszintén szólva motivált, hogy ezek végleg megmaradhatnak a gépemen és így bármikor keresgélés nélkül azonnal használhatom.
  Tetszik, hogy naponkénti bontásban mindig más és más izomcsoportot erősítünk és minden alkalomkor elvégzem az edzés előtti bemelegítést é sa végén a nyújtást.
  Nagyon tetszik és nagyon élvezem ezt a fajta mozgásformát,most már ott tartok ki nem hagynám egyik nap sem.
  Ugyan még erőteljes izomlázat érzek az edzéseket követően de egyre jobban érzem magam tőle és már most jobban érzem magam a bőrömben.
  Köszönöm: Ági

  Continue reading →
 • Ildikó

  Kedves Ági! Nagyon köszönöm a programot. Én SM beteg vagyok, nagyon fontos számomra a rendszeres, nem túl megerőltető mozgás. Úgy vélem, ez a program megfelelt ennek a célnak. Legtöbbször az egész hét gyakorlatait próbáltam elvégezni, igaz ez nem minden nap sikerült. 🙂 Szeretném megkérdezni, hogy a program lejárta után is visszanézhetem majd ezeket a videókat? Megmarad a belépésem?
  Köszönöm!

  Continue reading →
 • Tonomárnė Csilla

  Kedves Ági!
  Nagyon köszönöm neked ezt a 21 napos szuper gyakorlatsort és a sok kedvességet, mosolyt, szeretetet, ami a videókból sugárzik, a lélek simogatást is. Minden porcikámat jólesően megmozgatta. Kíváncsian várom a további programokat is.
  Még egyszer hálás köszönet mindenért! Vidám, szép napot kívánok! 🌞♥️💐

  Continue reading →
 • Bálintné Borhidi Eszter

  53 éves vagyok, Ágihoz 6 éve csatlakoztam. Előtte szinte egyáltalán nem mozogtam. Azóta a rendszeres mozgás az életem része lett. Könyvelőként csak ülőmunkát végzek, így a rendszeres mozgás nálam a túlélés eszköze. Mióta heti 3-4 alkalommal is edzek, energikusabb, nyugodtabb, egészségesebb lettem. A – 12 kilóról és a – 3 méreteről már nem is beszélek. Mindenki a maga életének a kovácsa. Az azonban biztos, aki a változást el akarja kezdeni, a legjobb helyen van! Áginál szuperebb embert, edzőt, lelki társat nehéz találni.

  Continue reading →
 • Pados Edit

  Nagyon sokat nyertem a tornákkal, személyiség fejlesztésekkel, mióta csatlakoztam az Ágipilates csoporthoz! Szinte naponta tornázom Velük és ha valamiért nem, akkor az észjárás-motivációkat hallgatom, ami szintén nagyon feltölt. Személy szerint sokkal energikusabb, jókedvűbb vagyok, mióta itt lehetek, nem mellesleg sokan megjegyezték, hogy szépen formálódok is ( férjem sem kivétel 😊)

  Continue reading →
 • Veiland Melinda

  Túl vagyok az első héten! A tegnapi napot leszámítva minden nap megcsináltam a napi adagot, a tegnapit a maival együtt. Az eredmény: derék nem változott, csípő: -2 cm, comb és kar: -1 cm, mell: +3 cm. Nem mondom, hogy hiányzott az a +3 centi, de így látszik, hogy mennyire megváltozott a testtartásom. A közérzetem nagyon jó, nem fájok, van energiám, ami áramlik bennem.

  Continue reading →
 • Trautsch Ildikó

  7 napja csinálom a 21+3 napos programot, minden nap már ugye a 6 napból válogatva többet is, és nagyon boldog vagyok vele, pont ilyen mozgásformát kerestem. Köszi Ági, végre értem, látom, hogyan is kell megvalósítani pl. egy fekvőtámaszt, vagy hogyan lehet fekvő helyzetből ülésbe kapaszkodás nélkül feljönni, és végre, így 40 felé sikerült is, ami gyerekkoromban se soha. Olyan izmoknál érzek izomlázat, amiknek a létezéséről eddig nem is tudtam. A facebook csoport is rendkívül motiváló, mindenki hús-vér ember, nincsenek “ma sajnos csak 50 km-t futottam, mert kicsit fáradt vagyok” posztok, melyektől az ember olyan kis mazsolának érzi magát. A lélekgyógyító monológok is szuperek, a játszótér vagy csatatér eddig a kedvencem.

  Continue reading →
 • Pektor Gabriella

  Kedves Ági!
  Nagyon megkedveltem a Pilatest❤Köszönöm a remek gyakorlatokat, melyek valóban jól estek a testemnek és a lelkemnek.Úgy érzem, becsülettel megcsináltam…Bevallom, egy-egy olyan nagyon húzós nap volt, amikor nem szakítottam rá magamnak időt, de legközelebb duplán bepótoltam.Nagyon kedves, emberi az a hang, közlésmód, ahogy az emberekkel kommunikálsz és lelkesíted őket.Köszönöm. Jó egészséget kívánok Neked és szeretteidnek! Gabi

  Continue reading →
 • Keserű Hajni

  Valóban jön a tavasz és én is keresem egy ideje a számomra megfeleő mozgásformát. Jártam jógára és megpróbálkoztam a futással is. Pilates könyvem van már, próbálgattam otthon ezt a mozgásformát is. Tetszik, mert nem ugri-bugri. A tartásomat is javítani kellene. Te végigmentél az egész testen és nem vesz el sok időt a napból, mégis minőségi mozgást adsz. Már írtam, hogy egy nagyon kellemes és szimpatikus személy is vagy egyben és az idézetekkel nálam betaláltál. Nem bántam meg, hogy csatlakoztam és egyszer szeretnék élőben is részt venni az általad vezetett tornán. 🙂

  Keserű Hajni

  Continue reading →

 

 

 

 

FONTOS!

Előfordulhat, hogy elakadsz a Simple fizetésnél

A változtatást az OTPdirekt oldalon vagy az OTP SmartBank alkalmazásában végezheted el (Bankkártyás tranzakció menüpont > Jóváhagyásra váró tranzakciók, és ott a Jóváhagyás gombbal tudod engedélyezni).

Bővebben itt olvashatsz róla: OTP információs oldala!

 

 

 

 

 

Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé.

CAPTCHA Kép
*

211 db hozzászólás

 • Mészáros Tímea

  2021-07-27 20:43:52

  Kedves Ági!
  Ma láttam meg a hirdetést. Lehet még jelentkezni?
  Timi

  • Ági

   2021-07-28 10:17:53

   Kedves Timi,

   Igen, szeretettel várunk :)!

   Szép napot Neked: Ági

 • Gini

  2021-07-27 11:20:48

  Kedves Ági! Lehet még csatlakozni?

  • Ági

   2021-07-27 14:47:30

   Kedves Gini,

   Lehet, persze :)! Szeretettel várunk!

   Puszi: Ági

 • Gábor Mónika

  2021-07-21 15:30:02

  Erdeklődnek, h most lattam a facebookon a 21+3 napos programot de julius 15 a jelentkezesi hataridő lejárt…tudnek megis csatlakozni? Köszönöm.

  • Hosszú Hilda

   2021-07-22 18:41:34

   Kedves Mónika!
   Lehet még jelentkezni, nem maradtál le, várunk szeretettel

 • Sallainé Kata

  2021-07-21 10:50:14

  Szia Ági!
  Lehet még csatlakozni a 21+3 napos Pilates Flow programhoz? Tudom, hogy július 15 volt a határidő. De nekem sajnos még csak most dobta fel a fecebook!

  • Hosszú Hilda

   2021-07-22 18:40:52

   Kedves Kata!
   Lehet még jelentkezni, várunk szeretettel

 • Tóth Imréné

  2021-07-19 11:23:12

  Már nem lehet jelentkezni? 19-e van. Júl. 15-öt írtatok!

  • Hosszú Hilda

   2021-07-22 18:40:15

   Kedves Tóth Imréné!
   Lehet még jelentkezni, várunk szeretettel

 • Asztalos Márta

  2021-06-29 09:25:56

  Szia Ági!

  Lehetséges esetleg valami élő programban való részvétel? Ilyen tábor jellegű megoldásra gondolok. Ha valamikor lenne rá lehetőség értesíts légyszíves!
  Köszönöm!

  Márti

  • Ági

   2021-07-05 13:40:31

   Kedves Márti,

   Természetesen :)! Augusztus 15-18. között rendezzük az idei Szupertáborunkat. Szeptember utolsó hétvégéjén pedig az Őszköszöntőt. Kapod a hírleveleim? Ha igen, értesülni fogsz róluk!
   Ha nem, érdemes visszalátogatni a honlapra, ahol ki lesz téve a tábor, amint meghirdetjük.

   Szeretettel várunk: Ági

 • Melinda

  2021-06-27 07:15:26

  Szeretném végig csinálni!

  Innentől, életem végéig! 🙂

  • Ági

   2021-07-05 13:38:53

   Így legyen :)! Hajrááá!!!

 • Bárányné Dancs Mária

  2021-06-25 18:25:14

  Kedves Ági!
  55 éves leszek nem sokára. Egy kicsit túlsúlyos, (167 cm, 79 kg)
  Ha nekem is ajánlod szívesen csatlakozom.

  • Ági

   2021-07-05 13:38:33

   Kedves Mária,

   Persze, hogy ajánlom :). A program szépen, fokozatosan került felépítésre … ha lépésről-lépésre haladsz vele, hozzáerősödik a tested és remekül fogod érezni magad a bőrödben is!

   Sok szeretettel várunk: Ági

 • Kéri Csabáné

  2021-06-19 08:12:57

  Kedves Ágnes,
  Csatlakoznék csak az a problémám hogy 6 éve csípőprotézisem van, és nem tudom mindent szabad e a tornával kapcsolatban. Várom tanácsát.
  Üdv
  Kériné Kata

  • Ági

   2021-06-19 16:16:34

   Kedves Kata,

   Köszönöm leveled és a program iránti, megtisztelő érdeklődésed! (remélem, nem gond a tegeződés :))
   Csípőprotézissel a lábak keresztezése nem javasolt (mint törökülés), illetve pl. az 1-láb körzés gyakorlatnál a túl nagy mozgástartománnyal végzett, befelé irányuló körzés.
   Aranyszabály, hogy hallgass a tested visszajelzéseire! Ami nem esik jól, bármilyen fájdalmat okoz, azt módosítva végezd, vagy hagyd ki.

   Gondolom, a műtét után jártál gyógytornára, ahol tettek javaslatokat, mit hogyan végezz :).
   Clare Dunphy-nak, a Peak Pilates (az én anyaiskolám) oktatási program alkotójának 2 csípőprotézise van – simán pilatesezik vele :). Fenti, apró módosításokkal Számodra is remek lesz a program.

   Remélem, tudtam segíteni kicsit! Szeretettel várunk!

   Szép napot Neked: Ági

 • Henrietta

  2021-06-16 06:21:42

  Szia Ági!
  Hová kell utalni?

  • Ági

   2021-06-19 16:11:26

   Szia Heni,

   Amikor beregisztrálsz a programra, automatikusan érkezik hozzád egy díjbekérő, az általad megadott e-mail címre. Az azon szereplő banszámla számra tudod elutalni a program részvételi díját.
   Szeretettel várunk :)!

   Ági

 • Bozorádi Réka

  2021-06-09 07:36:29

  Szuper az Ágipilátes

  • Ági

   2021-06-12 18:21:55

   Köszönjük szépen! 🙂

 • Wenhard Mónika

  2021-06-09 00:36:00

  Kedves Ági! Szeretnék csatlakozni ha van még rá lehetőség. Köszönettel: Móni

  • Ági

   2021-06-12 18:21:44

   Kedves Móni,

   Gyere bátran – szeretettel várunk!

   Puszi: Ági

 • Somogyi Rózsa

  2021-06-06 09:10:41

  Kedves Ági!
  Mennyi időt vesz igénybe naponta a program?
  Köszönöm,
  Rózsa

  • Ági

   2021-06-12 18:21:20

   Kedves Rózsa,

   Napi 10-15 percet :)!

   Szeretettel várunk: Ági

 • Szilvia Homolya

  2021-05-31 19:12:11

  Kedves Ági, csatlakozhatom most is – most találtam a facebookon.
  A gyakorlatok akkor végezhetőek amikor ráérek, vagy egy bizonyos időhöz vannak kötve a 3 hét alatt?
  Köszönöm: Szilvi

  • Hosszú Hilda

   2021-06-01 14:17:12

   Kedves Szilvia!
   Tudsz csatlakozni most is, amikor szeretnél.
   A tornákat a saját időbeosztásod szerint tudod végezni. A program örökös tagsággal a Tied, akkor veszed elő, amikor csak szeretnéd.
   Várunk szeretettel: Ági és az egész csapat

 • Sebestyén Tünde

  2021-05-17 07:35:15

  Kedves Ági! Csak most találtam ezt a lehetöséget. Tudok még csatlakozni?

  • Ági

   2021-05-17 15:22:25

   Kedves Tünde,

   Igen, szeretettel várunk :)!

 • Diána

  2021-05-01 06:54:03

  Kedves Ági, elkéstem, vagy még lehet jelentkezni? Köszönöm!

  • Ági

   2021-05-03 13:15:29

   Kedves Diána,

   Velünk tudsz még tartani :)!

   Szeretettel várunk: Ági

  • Ági

   2021-05-03 13:15:29

   Kedves Diána,

   Velünk tudsz még tartani :)!

   Szeretettel várunk: Ági

 • Haris Andrea

  2021-04-21 07:14:51

  Köszönöm a lehetőséget!

  • Ági

   2021-04-21 12:33:51

   Nagyon szívesen :)!

 • Török Anikó

  2021-04-09 07:18:31

  Kedves Ági! Ma reggel határoztam el magam, hogy újra mozgok. Biztos nem véletlen, hogy épp a te hírdetésed láttam meg. Nagyon jó lenne, ha lehetne még jelentkezni

  • Ági

   2021-04-09 13:20:57

   Kedves Anikó,

   Jelentkezz bátran! Szeretettel várunk :)!

   Szép napot: Ági

 • Tünde Sitkeiné Magyar

  2021-04-03 18:01:50

  Kedves Ágnes! Csak így, az ünnepek alatt szereztem tudomást az online akcióról.Lehetséges-e még a jelentkezés?
  Köszönettel:

  • Ági

   2021-04-07 09:48:47

   Kedves Tünde,

   Igen, velünk tarthatsz még :)! Szeretettel várunk!

   Szép napot Neked: Ági

 • K. Judit

  2021-03-30 17:03:33

  Kedves Ági! Nekem egy hosszabb betegeskedési időszak és nagy mértékű fogyás után erősödnöm kellene. (Tehát semmiképpen nem tovább fogyni.) Ebben az esetben is ajánlanád 21+3 napos kihívást? Köszi a választ előre is!

  • Ági

   2021-04-07 09:50:16

   Kedves Judit,

   Köszi az érdeklődést. A Pilatesszel elsősorban nem fogyni lehet – hanem erősödni és rugalmasabbá válni. Ez a mozgásforma az immunrendszer – és az összes, egyéb szervrendszered – működését is serkenti :). Jó szívvel ajánlom!

   Szeretettel: Ági

 • Csordás Melinda

  2021-03-20 06:58:14

  🙂

 • Etele Mária

  2021-03-19 11:06:46

  Kedves Ági! Milyen eszközökre lesz szükség a feladatokhoz?

  • Ági

   2021-03-24 15:09:10

   Kedves Mária,

   Olyanokra, amelyek megtalálhatók bármely háztartásban :). Seprűnyél, törölköző, szék, ásványvizes palack. A gumiszalag olyan, ami beszerzendő, ha esetleg még nincs …

   Szeretettel várunk: Ági

 • Csobán Enikő

  2021-03-16 19:30:27

  Kedves Ági ! 21+3 programra jelentkeznék. Az volna a kerdesem, hogy egyszeri 2990 Ft a program ár? Másik kérdés , hogy az eredeti arat miért csökkentette ? Válaszát előre is köszönöm!

  • Ági

   2021-03-18 10:33:03

   Kedves Enikő,

   Igen, ez egy egyszeri 2 990 Ft.
   Azért, mert azt szeretném, ha minél többen végezhetnék ezt a Programot! S a jelen körülmények között nem az ár lenne az, ami miatt valaki úgy érzi, nem csatlakozhat.

   Szeretettel várunk :)!

 • Joó Mária

  2021-03-16 09:17:46

  Voltam már Ágival 1 hetes táborban. Az is fantasztikus volt. Jó,hogy újra rátaláltam. Már nagyon várom a videókat.

 • Renáta

  2021-03-15 09:07:53

  Ma találtam rá a programra. Szeretnék érdeklődni, hogy lehet-e még csatlakozni a fenti feltételekkel?Előre is köszönöm szépen a választ!

  • Hosszú Hilda

   2021-03-15 15:41:34

   Kedves Renáta!
   Tudsz még csatlakozni a programhoz, meghosszabbítottuk a jelentkezést többek kérésére.
   Szeretettel várunk

 • Vass Éva

  2021-03-14 16:53:33

  Kipróbálnám

  • Hosszú Hilda

   2021-03-15 15:41:09

   Kedves Éva!
   Tudsz még csatlakozni a programhoz, meghosszabbítottuk a jelentkezést többek kérésére.
   Szeretettel várunk.

 • Zsolnai Panni

  2021-03-14 14:09:03

  Szeretném kérdezni, hogy lehet e még csatlakozni? Sajnos csak most olvastam, és nagyon érdekelne.

  • Hosszú Hilda

   2021-03-15 15:40:36

   Kedves Panni!
   Tudsz még csatlakozni a programhoz, meghosszabbítottuk a jelentkezést többek kérésére.

 • Dicso Rita

  2021-03-14 02:34:20

  Kedves Agi,
  Most hozta fel az FB a kedvezmenyes pilateshez valo csatlakozast, de ugy latom, hogy febr 28-dikan lejart a jelentkezesi hatarido.
  Mikor lehet csatlakozni ujra a kedvezmenyes aron?
  Valaszod elore is koszonom,
  Rita

  • Hosszú Hilda

   2021-03-15 15:40:18

   Kedves Rita!
   Tudsz még csatlakozni a programhoz, meghosszabbítottuk a jelentkezést többek kérésére.

 • Dóra

  2021-03-09 13:12:57

  Érdeklődni szeretnék, hogy lehet e még csatlakozni a fenti feltételekkel?

  • Hosszú Hilda

   2021-03-09 15:50:31

   Kedves Dóra!
   Természetesen, tudsz csatlakozni, várunk szeretettel.

 • Takácsné Kis Márta

  2021-03-05 22:26:49

  Kedves Ági! Most találtam rá a progamra, és látom, hogy lejárt a jelentkezési határidő! Lehet mégis csatlakozni? Üdvözlettel: Márti

  • Ági

   2021-03-09 10:14:00

   Kedves Márta,

   Köszi a megtisztelő érdeklődést! Időről-időre újranyitjuk a Programot, mert hatalmas az érdeklődés rá ;)! Igen, még velünk tudsz tartani! Szeretettel várunk: Ági

 • Sermanné Szabó Katalin

  2021-02-12 08:34:55

  Kíváncsian várom a Pilates hatásait.

  • Ági

   2021-02-15 17:42:26

   Én pedig kíváncsi vagyok, hogy érzed magad a bőrödben, amikor már egy ideje végzed 😉 … örülök, ha megosztod velünk!

   Szeretettel: Ági

 • Lívia Török

  2021-02-09 18:54:34

  Kedves Ági és Csapat!

  21+3 napos videókat egy ideje nem érem el.
  Próbáltam kérni “elfelejett jelszó” – val, de nem jött semmi 🙁
  Ha kell, újra befizetem azt a szimbolikus pár ezer ft-ot, mert szeretném tovább végezni a gyakorlatokat.
  Kérlek, jelezzetek, mi a teendőm.

  Köszönöm,
  Lívia

  • Ági

   2021-02-15 17:41:44

   Kedves Lívia,

   Jajj, dehogy! Ne fizess semmit, hisz már kifizetted … nem tudom, mi lehet a probléma, de ha írsz Hildának, az informatikusunknak, segít Neked! 🙂
   hilda.segitseg@gmail.com
   Megoldjuk, Lívia! Nemsokára megint bent tornázol majd 😉 …
   Puszi: Ági

 • Vargáné Termeczky Katalin

  2021-02-04 18:19:46

  Csatlakozom a csoporthoz.

  • Ági

   2021-02-05 10:06:45

   Kedves Katalin,

   Köszönjük :)! Örülünk Neked!

   Puszi: Ági

 • Pusztai Kata

  2021-02-03 18:09:49

  Kedves Ági!
  Felkeltettem érdeklődésemet ez a program. Kérdésem lenne, hogy naponta kb. milyen hosszúságú videókat kapunk?
  Szép estét kívánva, Kata

  • Ági

   2021-02-05 10:06:18

   Kedves Kata,

   Örülök :)! A napi videók 10-15 perc hosszúak.

   Szeretettel vár Téged is a program!

   Csodaszép napot Neked: Ági

 • Kiss Judit

  2020-12-08 18:41:07

  Kedves Ági!
  Az imént megpróbáltam megrendelni a csomagot, és a fizetésnél azt a választ küldte a rendszer hogy hiba történt a banki tranzakció során, és a megrendelés visszaigazolását elküldtétek e-mailen. Sajnos akárhányszor próbálkoztam újra, mindig ugyanez az üzenet fogadott, e-mailt pedig nem kaptam. Ilyenkor mi a teendő?
  Köszönöm, ha segítesz!
  Üdvözlettel: Judit

  • Ági

   2020-12-09 08:33:20

   Kedves Judit,

   Megpróbálnád esetleg egy másik böngészőből? Ha ilyen történik, az az OTP Simple fennakadása miatt szokott előfordulni. Ezért található fent az utalásos fizetési lehetőség – ha azt jelölöd be, kapsz egy díjbekérőt, amire el tudod utalni a részvételi díjat … amennyiben a kártyás épp nem akarja beadni a derekát :)!

   Szeretettel várunk a Csapatban.

   Szép napot Neked: Ági

 • Sebestyén Beatrix

  2020-12-05 11:35:18

  Nagyon vàrom a felületet ahol làthatò lesz a program.

  • Ági

   2020-12-09 08:31:00

   Kedves Beatrix,

   Vásárlás után egy automatikus e-mailben értesülsz róla, hol érhető el a felület. Szintén ebben a mailben kapod meg a belépési adataidat.
   Jó tornát Neked :)!

   Szép napot: Ági

 • Fábiánné Gyimesi Lívia

  2020-11-30 18:41:16

  Szia Ági!

  Szeretném. Így nem leszek időhöz kötve, de ha tudok, a ZOOM-hoz is csatlakozom! Lívi

  • Ági

   2020-12-01 16:58:42

   Szia Lívikém,

   Ezen a megrendelő lapon keresztül tudsz rá befizetni :)! Remélem, sikerült …
   Puszi: Ági

 • Koroknai Zsuzsa

  2020-11-23 17:52:07

  Kedves Ági! Nem ismerem a programot, de érdekelne, ezért van pár kérdésem: hogy zajlik pontosan ez a közös torna, minden nap adott időpontban a gép-monitor előtt, vagy a kapott napi program a nap bármely szakában elvégezhető? Mikortól indul pontosan?

  Előre is köszönöm a választ!

  • Ági

   2020-11-24 16:12:05

   Kedves Zsuzsa,

   Köszönöm a program iránti megtisztelő érdeklődésed :)! Előre felvett videókból áll a program, amelyek egy zárt felületen belül nyílnak meg Számodra, nap nap után. Akkor végzed őket, amikor csak kedved tartja 😉 …
   A program a bejelentkezésed – illetve a befizetés – utáni napon indul.

   Remélem, sikerült választ adnom a kérdéseidre!

   Szeretettel várunk! Szép napot Neked: Ági

 • Petrás Erzsébet

  2020-11-17 11:10:37

  Kedves Ági! Én már “törzsvásárló” vagyok. Nekem még azok a DVD-k is megvannak amiket kiadtál anno. Most megint (egypár pl. Tavaszi testébresztő, stb) kíváncsi vagyok az újabb és újabb gyakorlatokra is,(nem baj ha ismétlések) mert a régebbiek között is vannak a mai napig kedvencek. Tőled tanultam meg, hogy milyen fontos a lábfej, ezeket a gyakorlatokat azóta is minden nap csinálom. Na meg nagy kedvenceim a seprűnyeles gyakorlatok, nyújtó gyakorlatok. Nekem ezek a 10-15 perces gyakorlatok nagyon jók bemelegítésnek, naponta a szobakerékpár, gyaloglás előtt és után. A napi mozgás és testem karbantartása nagyon fontos nekem a kb. 8 órás számítógépes munka előtt. Igaz, hogy nem vagyok már 40+, sőt jó 20 évvel több, de egész életemben a mozgás alapvető volt a 11 műtétem ellenére is. Köszönöm szépen az újbóli lehetőséget, élek vele.

  • Ági

   2020-11-19 11:05:29

   Kedves Erzsike,

   Nagyon szívesen :)! Használd egészséggel! Csak így tovább!

   Sok puszi: Ági

 • Mátis Eszter

  2020-11-08 11:21:28

  Nagyon örülök a lehetőségnek. Köszönöm!

  • Ági

   2020-11-13 10:42:11

   Nagyon szívesen, Eszter :)!

 • Merklné Anna

  2020-10-27 12:53:28

  Köszönöm a lehetőséget. Gerincproblémáim miatt keveset mozgok. A súlyom is nőtt. Most mentem nyugdìjba, szeret nék rendszeresen mozogni. Örülök, hogy csatlakozhatok a csoporthoz. Mégegyszer köszönöm.

  • Ági

   2020-11-13 10:41:48

   Kedves Anna,

   Nagyon szívesen :)! Én is örülök, hogy velünk tartasz!
   Lelkes, kitartó tornát Neked!

   Szeretettel: Ági

 • Arany-Tóth Katalin

  2020-10-15 22:10:35

  Csatlakozom. Köszönöm a lehetőséget!

  • Ági

   2020-10-22 09:25:38

   Nagyon szívesen, Katalin :)!

 • Mucha Andrea

  2020-10-09 22:08:24

  Köszönöm a lehetőséget. Próbálok felzárkózni az elmúlt 10 év elhanyagoltsága miatt. Remélem jó úton járok, már -11 kg-t sikerült leadnom, már csak 5-6 kg hiányzik és a mozgás, mint motiváció. ?

  • Ági

   2020-10-12 12:33:43

   Kedves Andrea,

   Én köszönöm, hogy velem tartasz! Tudd, hogy jó uton jársz ;)! A mozgással együtt simán eléred majd a célod! Hajrá-hajrá!

   Szeretettel: Ági

 • Csörgő Sziklavari Annamária

  2020-10-09 17:12:46

  Örülök, hogy “együtt” tornázhatunk!

  • Ági

   2020-10-12 12:34:06

   Én is nagyon örülök, Annamária :)! Hajrá Neked!

 • Bán Éva

  2020-09-30 14:14:10

  Sikerülni fog’

  • Ági

   2020-10-12 12:34:34

   Kedves Éva,

   Ez nem is lehet kérdés 😉 …

   Hajrá!

   Szeretettel: Ági

 • Dallos Fanni

  2020-09-22 18:57:29

  Kedves Ági!
  Eszközök kellenek a gyakorlatokhoz? Labda, súlyzók…? Mit érdemes beszerezni?

  • Ági

   2020-09-24 09:55:33

   Kedves Fanni,

   Nincs nagy eszközigény – háztartásból megoldható eszközök vannak zömében :)! MInt seprűnyél, szék, ásványvizes palack, törölköző … egyedül a gumiszalag olyan, ami beszerzendő 🙂

   Szeretettel várunk!

   Ági

 • Görögh Lászlóné

  2020-09-22 11:54:33

  Már a jelentkezésemre is olyan pozitív visszajelzést-támogatást kaptam ami csak megerősített abban, hogy csapatod tagja legyek.
  Most komolyan gondolom, hogy elkezdem, bebizonyítom – főleg magamnak -, hogy 67-évesen sem késő.

  • Ági

   2020-09-24 09:57:21

   Kedves Erika,

   SOHA nem késő 🙂 – és ez nem csak közhely, ennek van egy biológiája, neurológiája, amit nem győzök osztani Veletek ;)!
   Örülök, hogy Te is a Csapat tagja lettél! Hajrá-hajrá!

   Puszi: Ági

 • Lovas Ilona

  2020-09-21 17:56:30

  Szervusz!
  Lehet október közepén kezdeni?
  Üdv!

  • Ági

   2020-09-22 10:02:56

   Kedves Ilona,
   Valószínűleg nyitva tartaom még egy ideig a Programot, akkora az érdeklődés rá ;)! Figyeld a honlapot, kérlek!

   Szeretettel várunk: Ági

 • Tanos Józsefné

  2020-09-15 09:02:46

  Szia Ági!
  A bankom elnézést kért, hibára hivatkozva nem teljesült a tranzakció.
  Természetesen megpróbálom még ma de mi van, ha ismét kudarc lesz?
  üdv Tanos Emii

  • Ági

   2020-09-15 15:21:16

   Kedves Emi,

   Köszi, hogy írtál :)! Akkor jelentkezz be átutalásos fizetésre. Automatikusan kapsz egy díjbekérőt, amit ha elutalsz, már bent is vagy a programban.

   Szeretettel várunk: Ági

 • Mayer Kati

  2020-09-10 13:36:17

  Veled tartok.

  • Ági

   2020-09-15 15:21:35

   Örülök Neked, Kati :)! Hajrá!