30 napos Bikiniforma Program

Hogyan érheted el legjobb örök-nyári formád, lehetőleg mihamarabb :)?
Ez a Program ebben segít …

 

 

 

Ahhoz, hogy önmagad legjobb formáját elérd, a Pilatesszel nincs is szükséged sok időre ;)! 30 nap – s ha minden nap végigcsinálod, amit a Program javasol Neked, Te sem fogsz Magadra ismerni! Ezt nagyon komolyan mondom: minden alkalommal lenyűgöz engem is a Lányok által elért változás, pedig számtalanszor végignéztem már! Hisz 2017. óta több, mint 600 Nő csinálta végig ezt a Programot – és ért el több, mint látványos eredményeket vele ;)!
A 30. nap végére a Te bikinid (fürdőruhád) is tényleg úgy áll majd rajtad, mintha Rád öntötték volna …! Nyaralás, üdülés előtt állva ezt a lehetőséget nem érdemes kihagynod, nyáron, ősszel, tavasszal vagy télen is akár :)!

 

Nehézségi szint: 2-es, Középhaladó
Jelentkezési határidő: 2022. május 31.
Időtartam: 30 nap

Ez egy nagyon intenzív Program (és itt nem feltétlen a fizikai részére gondolok), amelynek viszont elérhető eredménye is igen látványos és a befektetett energiával egyenesen arányos! A 30 nap alatt minden nap kapcsolatban leszel velem – ott “landolok” a postaládádban és küldöm a teendőket :)!

 

Célunk

Célunk, hogy a 30. nap végére elérd Önmagad legjobb formáját! Hogy tested feszesebb-ruganyosabb legyen és bátran-büszkén lejthess végig a strandon nyaraláskor. Emellett az is, hogy megismerkedj elméd működésével és megtudd, mi az az X-faktor, amely oly’ sokszor szabotálja az életed, s megakadályoz céljaid elérésében. Ha fordult már elő Veled is, hogy valamibe nagy lelkesen belevetetted magad – pl. a sportba, valamilyen diétába, netán az angol tanulásba 😉 -, aztán valahol menet közben szépen, lassan “elhalt” az egész, itt most megérted miért – mi több, képes leszel kezelni az ilyen helyzeteket. A végigcsinálási stratégiák segítségével innentől bármit, bármikor képes leszel VÉGIGCSINÁLNI! BÁRMIT elérhetsz, határ a csillagos ég …

 

 

A 30 napos Bikiniforma Program hangulatába itt kukkanthatsz bele 🙂 …

 

Mire számíts a 30 nap folyamán?

Ebben a Programban alakod és észjárásod alakításához ennyi mindent kapsz tőlem:

 • 3 db Pilates torna videót, méghozzá 10 naponta egyet! Az Ágipilates Vendégei között végzett kutatás eredményeképpen azt a választ kaptam, hogy mindenre dolgozzunk a nyárra :). Volt, aki a popsit-combot említette, mások a hasra voksoltak, megint mások a karok és a vállöv edzése mellett kardoskodtak – magyarán, szinte minden, a nyári forma szempontjából fontos terület említésre került! Így olyan, az összes “kritikus” női testtájékot lefedő, tematikus videókat forgattuk, amelyek – tapasztalataim alapján – a leghatékonyabban működnek! Nevezetesen :):
  – “Mindent bele!” – popsi-és comb program, a formás, “magasan illesztett” fenékért és a narancsbőr-mentes combokért 🙂
  “Beach Body” – a tökéletes bikiniforma programja, teljes testre, 3-ismétléses, dinamikus sorozat formájában, extra súlyzós karblokkal
  “Hasmánia” – mert a hasad mindig szem előtt van, s mert a Pilates hasgyakorlatokból soha nem elég 😉

Az első 10 napban 1 videód lesz, a harmadikban már három, s úgy kombinálod-variálod őket, ahogy tetszik!

 • a tornák időtartama 16-30 perc
 • A videóid a Program végeztével még 15 napig elérhetők. A tornák hanganyagát letölthető formában megkapod.
 • Napi “3 perces Győztes Észjárás” videókat – igen, a 30 nap alatt harmincat –, amelyek segítségével elindulsz egy mélyebb megértés és önismeret útján. Vajon szokásoddá teszed, hogy a napot velük kezdve, meg is nézed őket? Ha igen, ezt ígérhetem: rájössz, hol, s miért akadsz el, ha sportról van szó; megismerkedsz a “Tervezési Hiba” elmélettel, az ember kettős irányítórendszerével (ami megmutatja, hogy nem Veled van a “baj”, amikor valamit nem csinálsz végig :)), s olyan végigcsinálási stratégiákat adok a kezedbe, amelyeket alkalmazva a napi szintű testmozgás életedbe való beiktatása könnyebben fog menni, mint gondolnád :)! Megismerkedhetsz az általam kifejlesztett Egészséges Életmód Észjárás Rendszer elemeivel; megtudod, Számodra melyik jelenti a “szűk keresztmetszetet” a 9 tényező közül, s hogy hogyan dolgozz rajtuk. Hogyan kezeld a mindnyájunkat fojtogató időhiányt??? Beszélünk arról is, hogyan érdemes célokat kitűznöd, döntéseket meghoznod. Megismerkedhetsz a viselkedésed, reakcióid leginkább meghatározó paradigmáiddal, s lesz szó arról is, hogyan változtass rajtuk! Megnézzük, mitől függ a kitartás, az akaraterő, a motiváció, s mindazok a tulajdonságok, amelyek egy sikeres embert jellemeznek – s persze, azt is, mit szükséges tenned Neked ahhoz, hogy a Tiéd is olyan legyen, ami sikerre visz 😉 … És egy nagyon érdekes megközelítést is bemutatok Neked: nevezetesen, hogy hogyan befolyásolják a gondolataid a tested!
 • Egy 30 napos letölthető, nyomtatható öröknaptárt, amelyet jól látható helyre, a faladra kitéve rajta tarthatod a fókuszt a “Bikiniforma Projecten”, s így saját célodon :)! Nincs más dolgod, mint egy X-et berajzolni az adott naphoz, amellyel jelzed, ahogy a program során haladsz előre mindennapi Pilateseddel ;)! Egy dolgod van: mindig az adott napi X megszerzésére koncentrálj csak, a többivel NE foglalkozz! Tudod Te, milyen motiváló tud lenni az a sok, piros X sorban, egymás után ;)?
 • 30 napos Bikiniforma – motivációs- és edzésnaptárat (szintén letölthető formátumban), amelyben napi motiváló idézetek, elgondolkodtató történetek igyekeznek rajta tartani Téged az úton, s természetesen gondolataid, érzéseid lejegyzésére is lesz elegendő helyed :)! Ez a Napló a Tied – tégy vele belátásod szerint!
 • Jól megérdemelt OKLEVELED a program végén, amely mindig emlékeztetni fog Téged arra, hogy képes vagy BÁRMIT, amit nagyon akarsz, ami iránt izzó vágy ég Benned, végig is csinálni ;)!
 • A program közben tartogatok még Neked sok-sok meglepetést, amit most nem árulok el – hisz meglepetésről van szó ;)! De hogy örülni fogsz neki, az biztos :)!
 • BÓNUSZ! Vár Rád egy zárt, “Ágipilates Közösség” Facebook csoport is, ahol azonos célért küzdő Sorstársaiddal oszthatod meg tapasztalataidat, gondolataidat – kérhetsz és kaphatsz segítséget, ha épp arra van szükséged, vagy mesélheted el napi sikereidet :)! Mert EGYÜTT sokkal könnyebb!
 • együtt haladunk majd, amíg a 30. napod végére eléred a Célkártyádon megfogalmazott célt!

 

Egy kis “kóstoló” a Mindent bele! popsi-comb programból: Térdelő Oldalláb széria

 

A “30 napos Bikiniforma Programod” értéke – szerintem – felbecsülhetetlen :)! Tudom, mert 2017. óta rengeteg Csapattal végigcsináltuk! Ám mivel azt akarom, hogy mire elérkezik a várva-várt nyaralás, egy önmagával elégedett, szilárd önbecsülésű, magabiztos, formás NŐ nézzen vissza Rád a tükörből, aki most már tudja, hogy KÉPES VÉGIGCSINÁLNI, amit kitűzött maga elé, mindössze napi 1 kávé áráért, vagyis összesen 19 500 Ft-ért ajánlom fel ezen a felbecsülhetetlen értékű programon való részvételt!
Te is velünk tartasz ;)?

 

FONTOS!

Előfordulhat, hogy elakadsz a Simple fizetésnél

A változtatást az OTPdirekt oldalon vagy az OTP SmartBank alkalmazásában végezheted el (Bankkártyás tranzakció menüpont > Jóváhagyásra váró tranzakciók, és ott a Jóváhagyás gombbal tudod engedélyezni).

Bővebben itt olvashatsz róla: OTP információs oldala!