30 napos örök-bikiniforma kihívás az Ágipilatesszel – hogy többé ne kelljen aggódva nézned a nyár elébe …

Itt találkozhattál velünk:

tv2rtlklub m1duna noklapja elixir anyaklapja wellness sikeresnok vitaltv kossuthradio

 

Jó az a bikiniforma ősszel is, nem igaz :)? 
Sosem tudhatod, mikor van szükséged a legjobb formádra …
Így az a biztos, ha évszaktól függetlenül a Tiéd.

KÖZKÍVÁNATRA, idén utoljára, október 3-i indulással startol az örök-bikiniforma Kihívás!
5 Csapat 498 Résztvevővel csinálta végig és ért el vele a legmerészebb álmaikat
meghaladó eredményeket.
Csak azért, mert itt az ősz, nem szeretnélek megfosztani tőle …

 

“Miért nem nyitod ki ősszel is?” – kérdezte az egyik kedves Ismerősöm, aki maga is végigcsinálta az Ágipilates Bikiniforma Kihívást. – “Kár lenne, ha nem tennéd … jó az a bikiniforma bármikor ;)!”

S ez valóban elgondolkodtatott. Ha nem ciklusokban gondolkodnánk önmagunkkal kapcsolatban – hogy van, amikor jól nézek ki, meg van, amikor kevésbé – hanem folyamatosan jól akarnánk kinézni és érezni magunkat a bőrünkben, hosszútávon bitosan célravezetőbb lenne!

Ezért úgy döntöttem, rajtam ne múljon! Október 3-án újra nyílnak a kapuk és Te elindulhatsz az örök-bikiniformád elérése felé :)!

A 30-napos Bikiniforma Kihívásban – amely tavaly debütált – eddig 498-an vettek részt, s a Résztvevők eredményei minden várakozásunkat felülmúlták! Az övéket és az enyémeket is. 
Mert ez nem egy “hagyományos” program. Itt a Pilates edzésvideók mellé a fenntartható egészséges életmód eléréséhez szükséges ÉSZJÁRÁST is megtanítom Neked, sőt, azt is, mikor készülsz épp “szabotálni” önmagad a testmozgás terén! Így különleges eredményeket érünk el együtt!

Két dolgot biztosan ígérhetek Neked: ezt a 30 napot garantáltan VÉGIGCSINÁLOD; önmagad örök-bikiniformája mellé bónuszban Tiéd lesz a Győztesek Észjárása is :)! Érdekel?

Mikor érdemes benevezned erre a programra? Ha ismerős a következő …

 

Veled is előfordult már …?

 

bikiniformaÁllsz a tükör előtt és próbálgatsz. Tavalyi kedvenc nyári ruhád, lengébb szoknyáid, blúzaid … végül is, nem is olyan vészes a helyzet – konstatálod kissé bizonytalanul. Azért kicsit félve nyúlsz a nem-is-oly-rég beszerzett bikinid (fürdőruhád) után. Jajj, ne! Miért buggyan ott elöl??? És a “lovaglóizmaid” is mintha elkezdtek volna behódolni a gravitációnak. Határozottan emlékszel, hogy tavaly ez a cucc nem így állt Rajtad 🙁 …
Nincs mese, itt valamit tenned KELL!

Miközben azon gondolkodsz, hogy miért ismétli a történelem folyton önmagát??! Mintha tavaly is épp így álltál volna a tükör előtt … És tavalyelőtt dettó … Pedig már tele van a hócipőd a last-minute fogyókúrákkal, a rapid – ám kevéssé tartós – alakformálással és minden évben megfogadod, hogy jövőre ez másképp lesz! IGEN, persze: azt is tudod, hogy csakis az életmód-váltás segít(ene), mégsem haladsz egy tapodtat sem előre – nem is nagyon érted, hogy miért! Pedig a szándék TÉNYLEG megvan benned … De HOGYAN csináld??? Hogy légy motivált, rendszeres, kitartó, amikor a testmozgásról van szó? Hogyan szedd össze az akaraterőd, hogy menj és csináld, akkor is amikor fáradt vagy? Hogyan sajtold ki magadnak az időt millió feladatod mellett, hogy tényleg beleférjen a napodba??? Ezer kérdés, de úgy érzed, egyedül nem megy …

Hidd el, a “hiba” nem a Te készülékedben van!!! És fenti jelenséggel közel sem vagy egyedül :)! Mivel sok-sok Vendégem jelzi nekem ezzel kapcsolatos mindennapos küzdelmeit, úgy döntöttem, hogy át akarom adni Neked mindazt a tudást + szemléletet, amit az elmúlt 1 év folyamán e témában megszereztem és szerzek folyamatosan … és ez NEM a Pilatesszel kapcsolatos. Ezért fejlesztettem ki Számodra ezt a különleges, egyedi megközelítést alkalmazó “30 napos Bikiniforma Kihívás” programot, amelyet velünk együtt végigcsinálva nem csak a külsődben megy végbe igen látványos változás, hanem az észjárásodban, a gondolkodásmódban is, amelyek áthangolása egész életedre igen nagy hatást fog gyakorolni – nem csak a testmozgás területén 😉 …

 

Ezt most GARANTÁLTAN végig is csinálod – végigcsinálásod “Őrangyala”: Simonfi Ági

 

angyalos72aVolt már valaha lelkiismeret-furdalásod amiatt, hogy feladtál valamit, amibe pedig oly’ lelkesen vetetted bele Magad? Éreztél bármikor elkeseredett csalódást, hogy már megint nem sikerült betartanod a diétád és lefogynod? Hetente minimum 3x sportolnod? Rendet raknod az íróasztalodon, vagy megtanulnod angolul (pedig már évek óta próbálod)? Eleged van abból, hogy másoknak sikerül – Neked meg valamiért nem! De vajon mit csinálsz “rosszul”?

A jó hír, hogy semmit! A program során megismerkedsz majd a végigcsinálás “tündérmeséjével”és a tervezési hiba elmélettel, amely egyértelműen bebizonyítja Számodra is, hogy nem Veled van a “baj” :)! A végig nem csinálásért az ember kettős irányítórendszere a felelős, amelyet ha megtanulsz kezelni, nem lesz előtted többé akadály! 

Persze, megvizsgáljuk a szokásaidat is, mert ha tetszik, ha nem, mindnyájunkat azok működtetnek – mondják néha azt is, hogy szokásaid rabja vagy. Gyakran robotpilóta üzemmódban suhansz át a napjaidkon, anélkül, hogy túlzottan elgondolkodnál, mit miért is csinálsz.

STOP: készíts most egy pillanat felvételt az életedről! Elégedett vagy azzal, ahol állsz? Azzal, ahogy kinézel? Azzal, amivel a napjaidat töltöd? Azokkal, akik körülvesznek? Legyen a válaszod akár “IGEN”, akár “NEM” – mindezt a szokásaidnak köszönheted! Ha a válaszod NEM, akkor légy résen! Hisz ha mindent pont ugyanúgy csinálsz, mint eddig, az eredmény mitől is változna? S a jövőd mitől is lenne más, mint a múltad???

A világ akkor fog változni körülötted, amikor TE elkezdesz változni: máshogy gondolkodni, érezni, cselekedni. Más szokásokat kialakítani. Más emberekkel körbevenni magad. “Na de hogyan, Ági??? Van-e erre nekem ráhatásom?” Hát ugyan ki másnak lenne, ha nem Neked ;)! Az 1. lépés a szembesülés. A felismerés. A változás csakis utána kezdődhet! Sokszor nem is megy egyedül – az embernek szüksége van egy mentorra, aki “lelöki őt a kerítésről”. És igen, tudom, hogy néha fájdalmas, mi több, ijesztő … mert ki tudja, mit találsz ott?   (Neo a Mátrixból is gondolkodott egy ideig, hogy a piros, vagy a kék kapszulát vegye-e be … ) DE HIDD EL, MEGÉRI! Mert “ha elméd határait egy új élmény kitágította, onnan már soha nem tudsz a régi dimenzióba visszajutni.” (Oliver Wendell Holmes) Azért vagyok én itt, hogy segítsek! Bízol bennem ;)? Akkor gyere, megmutatom, milyen mély a nyúl ürege 🙂 … S a program végén a világot, s benne Önmagát új szemmel látó, az edzésekhez más hozzáállással közelítő, ÚJ TE néz majd vissza Rád a tükörből – akin az a bikini is úgy pont áll, mintha rá öntötték volna!

 

IMG_5361
A tavalyi Csapatból néhányan élőben is összejöttünk az őszi Ági-
pilates táborban 🙂 …
IMG_5269

 … s ha már ilyen jól összegyűltünk, élőben is tornáztunk egyet :)!

 

 

Megéri Neked napi 1 kávé árát – 650 Ft-ot – hogy BÁRMIKOR büszkén magadra húzhasd a bikinid, mert végig is csinálod, amibe belevágtál? Ha igen, a “30-napos örök-Bikiniforma Kihívás Alapprogram” Neked szól :)!

 

 

 

Ebben a programban alakod és észjárásod alakításához ennyi mindent kapsz tőlem:

 • 3 db Pilates torna videót, méghozzá 10 naponta egyet! Az Ágipilates Vendégei között végzett kutatás eredményeképpen azt a választ kaptam, hogy mindenre dolgozzunk a nyárig :). Volt, aki a popsit-combot említette, mások a hasra voksoltak, megint mások a karok és a vállöv edzése mellett kardoskodtak – magyarán, szinte minden, a nyári forma szempontjából fontos terület említésre került! Így olyan, az összes “kritikus” női testtájékot lefedő, tematikus videókat forgattuk, amelyek – tapasztalataim alapján – a leghatékonyabban működnek! Nevezetesen :):
   
  “Mindent bele!” – popsi-és comb program, a formás, “magasan illesztett” fenékért és a narancsbőr-mentes combokért 🙂
  “Beach Body” – a tökéletes bikiniforma programja, teljes testre, 3-ismétléses, dinamikus sorozat formájában, extra súlyzós karblokkal
  “Hasmánia” – mert a hasad mindig szem előtt van, s mert a Pilates hasgyakorlatokból soha nem elég 😉

  Az első 10 napban 1 videód lesz, a harmadikban már három, s úgy kombinálod-variálod őket, ahogy tetszik :)!

 

 

 

 

 • Napi “3 perces Győztes Észjárás” videókat – igen, a 30 nap alatt harmincat 🙂 –, amelyek segítségével elindulsz egy mélyebb megértés és önismeret útján. Vajon szokásoddá teszed, hogy a napot velük kezdve, meg is nézed őket? Ha igen, ezt ígérhetem: rájössz, hol, s miért akadsz el, ha sportról van szó; megismerkedsz a “Tervezési Hiba” elmélettel, az ember kettős irányítórendszerével (ami megmutatja, hogy nem Veled van a “baj”, amikor valamit nem csinálsz végig :)), s olyan végigcsinálási stratégiákat adok a kezedbe, amelyeket alkalmazva a napi szintű testmozgás életedbe való beiktatása könnyebben fog menni, mint gondolnád :)!

  Megismerkedhetsz az általam kifejlesztett Egészséges Életmód Észjárás Rendszer elemeivel; megtudod, Számodra melyik jelenti a “szűk keresztmetszetet” a 9 tényező közül, s hogy hogyan dolgozz rajtuk. Hogyan kezeld a mindnyájunkat fojtogató időhiányt??? Beszélünk arról is, hogyan érdemes célokat kitűznöd, döntéseket meghoznod. Megismerkedhetsz a viselkedésed, reakcióid leginkább meghatározó paradigmáiddal, s lesz szó arról is, hogyan változtass rajtuk! Megnézzük, mitől függ a kitartás, az akaraterő, a motiváció, s mindazok a tulajdonságok, amelyek egy sikeres embert jellemeznek – s persze, azt is, mit szükséges tenned Neked ahhoz, hogy a Tiéd is olyan legyen, ami sikerre visz 😉 …   És egy nagyon érdekes megközelítést is bemutatok Neked: nevezetesen, hogy hogyan befolyásolják a gondolataid a tested!

 • Egy 30-napos letölthető, nyomtatható öröknaptárt, amelyet jól látható helyre,  a faladra kitéve rajta tarthatod a fókuszt a “Bikiniforma Projecten”, s így saját célodon :)! Nincs más dolgod, mint egy X-et berajzolni az adott naphoz, amellyel jelzed, ahogy a program során haladsz előre mindennapi Pilateseddel ;)! Mindig az adott napi X megszerzésére koncentrálj csak, a többivel NE foglalkozz! Tudod Te, milyen motiváló tud lenni az a sok, piros X sorban, egymás után ;)?
 • 30-napos Bikiniforma – motivációs- és edzésnaptárat (szintén letölthető formátumban), amelyben napi motiváló idézetek, elgondolkodtató történetek igyekeznek rajta tartani Téged az úton, s természetesen gondolataid, érzéseid lejegyzésére is lesz elegendő helyed :)! Ez a Napló a Tied – tégy vele belátásod szerint!
 • Jól megérdemelt OKLEVELED a program végén, amely mindig emlékeztetni fog Téged arra, hogy képes vagy BÁRMIT, amit nagyon akarsz, ami iránt izzó vágy ég Benned, végig is csinálni ;)!
 • A program közben tartogatok még Neked sok-sok meglepetést, amit most nem árulok el – hisz meglepetésről van szó ;)! De hogy örülni fogsz neki, az biztos :)!
 • BÓNUSZ! Vár Rád egy zárt, “Bikiniforma Kihívás” Facebook csoport is, ahol azonos célért küzdő Sorstársaiddal oszthatod meg tapasztalataidat, gondolataidat – kérhetsz és kaphatsz segítséget, ha épp arra van szükséged, vagy mesélheted el napi sikereidet :)! Mert EGYÜTT sokkal könnyebb!

 

A “30 napos Ágipilates Bikiniforma Alapprogramod” értéke felbecsülhetetlen :)! Én ezt tudom, mivel tavalyról több, mint 20 gépelt oldalnyi visszajelzésem, véleményem van a Résztvevőktől! Ám mivel azt akarom, hogy mire elérkezik a várva-várt nyaralás, egy önmagával elégedett, szilárd önbecsülésű, magabiztos, formás NŐ nézzen vissza Rád a tükörből, aki most már tudja, hogy KÉPES VÉGIGCSINÁLNI, amit kitűzött maga elé, mindössze napi 1 kávé áráért, vagyis összesen 19 500 Ft-ért ajánlom fel ezen a felbecsülhetetlen értékű programon való részvételt!
Te is velünk tartasz ;)?

 

Érdekel a Bikiniforma Kihívás – belenézek a programba, mielőtt döntök!

 


 Szeretnéd Őrangyalod segítő jelenlétét érezni? A “30-napos Bikiniforma Kihívás – Angyali figyelemmel” erről szól: a program során végig ott vagyok Veled élőben! Védőszárnyaim alatt olyan teljesítményre leszel képes, amire álmodban sem gondolnál 🙂 …

 

 

 

Az “Angyali figyelem” programjának elemei:

 • a teljes 30-napos Bikiniforma Kihívás Alapprogram összes eleme
 • Őrangyalod csak Rád irányuló, személyes figyelme, amelyet ezekben a formákban nyilvánul majd meg:
  – a program során egy alkalommal lehetőséged nyílik egy 20 perces, személyes, online “Őrangyal konzultációra”, amikor Te vagy a reflektorfényben! Kérdezhetsz, amit csak szeretnél – teljes figyelmem a Tiéd :)!
  Élő, online közvetítés keretei között egy alkalommal egy 1 órás “Kérdezz-felelek” programon vehetsz részt
  – Kapsz egy 45 perces, Angyali tanító webinart, amely a táplálkozás témakörben ás mélyebbre :)!
 • BÓNUSZ! Mindezeken felül a Tiéd lesz még egy 3 000 Ft értékű ajándékkupon, amelyet bármely Ágipilates rendezvényen beválthatsz majd!

 

FIGYELEM! Mivel még egy Őrangyal sem tudja klónozni magát, Angyali figyelmét mindössze 30 főnek tudja felajánlani! Vagyis, ha Te is szeretnél részesülni belőle és kiemelkedő eredményt elérni a program végére, ne tétovázz sokat :)!

A “30 napos Bikiniforma Kihívás – Angyali Figyelemmel” program  értéke felbecsülhetetlen x 10, a tettre készek
29 900 Ft-ért juthatnak hozzá! Te is köztük vagy? EZ A PROGRAMVÁLTOZAT CSAK SZEPTEMBER 28-IG ÉRHETŐ EL!

 

 

Érdekel a Bikiniforma Kihívás – belenézek a programba, mielőtt döntök!

 


 

 Mi a 30-napos Bikiniforma Kihívás küldetése? Mit várj tőle?

 

 • online Pilates edzésvideókkal hozzásegít, hogy rendszeres tornával egy hónap alatt megközelítsd/elérd saját magad legjobb formáját
 • gondolkodásmódod áthangolásával – napi 3-perces Győztes Észjárás Videóidon keresztül – átsegít a napi szintű testmozgásod útjába gördülő akadályokon, megtanít, hogyan védd meg az idődet, hogyan állj ki a saját érdekeidért és tarts ki célod mellett, akárki akármit is mond
 • a végigcsinálási stratégiák megismertetésével bebizonyítja számodra, hogy Te is képes vagy végigcsinálni bármit, ami mellett komolyan elkötelezted magad – s a program végeztével ez a készség Veled marad és életed bármely területén alkalmazhatod majd :)!
 • különböző motivációs eszközök segítségével rajta tart majd Téged a “sárga úton”
 • az Őrangyaloddal való, rendszeres kapcsolat új szokások alapjainak lefektetéséhez is elvezet
 • egy új Közösség értékes tagjává is válsz majd 😉 … 

 

Mi NEM ez a program? És mikor NEM VALÓ Neked?

 

 • nem egy klasszikus értelemben vett életmód-váltó program!
 • a táplálkozásba egy webinar erejéig megyünk bele, mert az nagyon egyéni – hiszem, hogy csak úgy tud működni + a rendelkezésünkre álló időkeret sem elegendő hozzá (viszont az, amit itt hallani fogsz, ismét tabukat dönget majd, ebben biztos lehetsz! A legújabb táplálkozástani kutatások eredményeire támaszkodva többé nem fogsz semmiféle kúrának bedőlni, hanem Te magad fogod tudni, mi a jó Neked – és mi nem :))
 • nem egy “alakuljunk-át-gyorsan 30-nap alatt, aztán felejtsük el mindazt, amit menet közben tanultunk és térjünk vissza a régi kerékvágásba” program – NEM FOG MENNI! E program nyugalmad tartós megzavarására, a régi állóvíz felkavarására elkerülhetetlenül alkalmas – úgyhogy, ha Számodra ez túl riasztó, nem Te vagy a mi emberünk! Még nem …

 

 

agi_bikiniformat_varazsol 

 

 

Érdekel a Bikiniforma Kihívás – belenézek a programba, mielőtt döntök!

 


 A Programot eddig 5 Csapat 498 Résztvevővel, már letesztelte – íme, a tapasztalatok! Ha nekik sikerült, Neked is fog 🙂 …

 

Linda_a_sziklanMit ígértem a tavalyi Csapatnak?

– hogy garantáltan végigcsináljuk így együtt
– hogy olyan változások mennek majd végbe bennük – és nem csak testi szinten – amin ők is elcsodálkoznak

S hogy ez mennyire sikerült? Azt gondolom, maradéktalanul – kb. 20 oldalnyi résztvevői vélemény szól róla 😉 …Az eredmények – dióhéjban:

 • leolvadó úszógumik, apadó centik, végre lefelé tendáló mérlegnyelv
 • megszűnő derék -és hátfájdalom, fejlődő fizikai teherbíró képesség
 • a Pilates hatására 3-ujjnyiról 1-ujjnyira összezáródott szétnyílt hasizom (mindössze 30 nap alatt – wow!!!)
 • jóval 50 felett a 40 éves kori forma, erőnlét visszaszerzése
 • otthon együtt tornázó Anya-Lánya Párok 🙂
 • 3-perces Észjárás videókat a reggeli kávé mellett együtt néző és hallgató házaspárok
 • belelkesített Családtagok, Barátok, Rokonok – akik a TE HATÁSODRA (!!!) maguk is mozogni kezdtek, akár más földrészen is
 • újra csodásan álló „összement” ceruzaszoknyák és kedvenc rövidnadrágok, amelyekben még a levegővétel sem okoz problémát 🙂
 • számokban mérhető eredmények, sok-sok elismerő szó és tekintet
 • az Édesanyjuk kitartására büszke, Őt lelkesítő (és számon kérő ;)) gyerekek; ámuló és büszke Férjek/Társak
 • nemzetközi tornász-társaság, akár földrészeken is átívelő Revizor párokkal (tornáztak velünk Máltán és Svájcban, Kanadában és Írországban, az USÁ-ban és Finnországban és még folytathatnám a sort …)

Hogy a sikerélmény hatására növekvő önbecsülésről, a változó énképről és észjárásról, no meg az élet egyéb területeinek kihívásait is könnyedebben elbíró és kezelő hozzáállásról és a menet közben kialakult motiváló, párját ritkító KÖZÖSSÉGünkről már ne is beszéljek!

(Fotó: Szőke Linda Finnországban még a sziklán is Próbatételezett :))

 

 

Kata_gyerkocokkelA program során rengeteg visszajelzés érkezett – és folyamatosan érkezik – hozzám. Hihetetlen élmény olvasni, ahogy a Csajok elkezdik felfedezni a saját erejüket! (a fotón Dr. Korvinné Pató Kata tornázik 3 Csemetéjével – mert a Pilatest nem lehet elég korán elkezdeni ;)) Ezek közül íme néhány:

“Heti 6 nap Pilates továbbra is, minden torna után elhangzik:KÖSZI ÁGI!!! (sokszor este 11-kor)
A Kihívás comb és fenék programja megizzasztott, 1 hét után talán már valami olyasmit is sikerül csinálni, amit mutatsz!(remegett kezem-lábam, de most már sokat fejlődtem ) Barbit idézve:”ez egy gyilkos anya … kell a ….. izének bikiniforma “, de azért csinálja!

Sokat foglalkoztam már a “győztes észjárással”, más forrásból, de nagyon jó másik megközelítésből hallani és újra bebizonyosodik, hogy történeteket mesélve sokkal jobban megmarad az emberben, könnyebben felidézi és tudja alkalmazni is. Nagyszerű ötlet és kivitelezés. Nagyszerű amit csinálsz! Köszönet érte!

Sok puszi: Gabi (Püspökiné Tóth Gabriella, Hatvan)

“Szia Ági!

Örömmel jelentem: SIKERÜLT!!! Kész a 30. nap is!!! A kihívás zárásaként (ami persze csak névleges, mert most már abba nem hagyom) mindhárom programot megcsináltam, végén a nyújtással. 

Úgy érzem, a 30. nap végére olyanná formálódtam, amilyenről jó ideje csak álmodni mertem. Az állóképességem jobb, mint valaha, és úgy futok fel a lépcsőn, mint egy gazella!   A gyermekeim ámulattal méregetik, hogy anyának milyen izmos lett a karja. Kell ennél őszintébb visszajelzés? Abban egyébként nekik is nagy szerepük volt, hogy kihagyás nélkül, napról napra végigcsináltam, mert mindig kaptam a kérdést​, hogy megcsináltam-e a napi Pilatest. Örömmel osztogattam az IGEN-eket!

Hálás, hogy ennek a klassz 30 napos kihívásnak részese lehettem és a magam elé kitűzött célt​, mégpedig azt, hogy – én, aki általában félbehagyja a dolgait – VÉGIG IS CSINÁLOM, teljesítettem. Ági, millió puszi Neked az ötletért és a megvalósításért/megvalósulásért! Mert kell egy CSAPAT!
És ez nem is akármilyen CSAPAT! Gratulálok! Puszi! Lívi

Csomós Líva, Pécs

“10 alkalmat érzel, 20 már látszik, 30 után meg … mintha új testet kaptál volna.”-mondta Joe bácsi. Határozottan igaza volt :)! Az első csapattal kezdtem, kb. 44 “letornázott” nap után -4 kg, -2 cm derékból, -4 cm combból, -2 cm csípőből, ha számszerűsíteni akarom. De sokkal többet jelent számomra a feszesebb kontúr, a kevesebbet dagadó láb, a jobb erőnlét, a ruganyosabb járás, a kiegyensúlyozottabb havi ciklus – kevesebb tünettel, a kevésbé fájó ízületek és gerinc, alacsonyabb cukor… Jobb hőségtűrés…(Hát igen, eü.szempontból elég mélyről indultam… 😀 ) És nem utolsó sorban a kolléganőm – akivel reggelente versenyt sóhajtoztunk és ásítoztunk – mai megállapítása: ” Jaaaaj, már megint olyan nyúzott vagyok, minden bajom van, de Te….olyan……fitt vagy. ” Ilyesmit nagyon régen nem hallottam magamról… Azt hiszem, hamarosan elárulom neki a titkot.
És: még mindig csak az út elején járok.:-) Bocs, hogy hosszú volt, de olyan boldog vagyok!!!”

Hermandy-Berencz Éva, Eger”

“Kedves lányok, kedves Ági!
Ma a szétnyílt hasizommal kapcsolatban keresgéltem a neten és találtam pár hasznos videót, riportot, gyakorlatot. A bemutatott gyakorlatok között csodálkozva ismertem fel pl. az oldalra fekve mindkét lábamat felemelem gyakorlatot. Na, mondom, gyerünk, leellenőrzöm még egyszer, mi a helyzet a szétnyílással (nekem a köldöktől egészen lentig 3 ujjnyira van szétnyílva). Vagyis nem van… Tapogatom-tapogatom, és nem hiszem el… A hossza kb a felére csökkent és a 3ujjnyiból csak egy ujjnyi maradt… Még nem tértem magamhoz! Ez a Pilates csodája, merthogy nem magától múlt el, és pont most, az tuti. Magamban ujjongok és még tényleg alig hiszem el! Köszönöm!”

Kovács Anita, Mosonmagyaróvár

“Ági, az extra karblokk fantasztikus!!!”

Szőke Linda, Finnország

“Most már meg is csináltam a nyújtás programot. Egyszerűen fantasztikus. Eddig ilyen szerintem nem volt, de sehol sem találkoztam hasonlóval. Csodálatos érzés utána. Még egyszer nagy köszönet érte, Ági!!!

Joó Ágota, Szombathely “

“Szia Ági!

Gondoltam írok pár sort visszajelzésként.
Nagyon örülök, hogy csatlakoztam, bár más testmozgást is végzek, nemcsak pilatest, de összesen 2 nap maradt ki mozgás nélkül eddig a program kezdete óta!
 
A testsúlyom nem csökkent, csak 1-1.5 kg-ot, de sokat “formálódtam”, és mások is megjegyezték, hogy látszik rajtam, hogy minden nap mozgok. Közben volt egy nagyobb kihívás, a K&H maratonváltóban a cégünkkel részt vettem, és a 7 km-es táv lefutása a melegben jobban sikerült, mint az elmúlt 2 évben:)
A comb és fenék programban külön sikerélménynek érzem, hogy már nem remegek, és egészen szabályosan végig tudom csinálni a programot, ami az elején közel sem volt így!

Gratulálni szeretnék Neked, mert ismét valami egyedit hoztál létre, és nagyon jó ötletnek tartom, hogy egy következő csoportnak is meghirdetted, mert ezzel mindenki csak nyerhet!
Sok puszi:
 
Zsuzsa” (Dr. Tóth Zsuzsanna, Deszk)
 

 

Érdekel a Bikiniforma Kihívás – belenézek a programba, mielőtt döntök!

 

 

Eszedbe jut valaki a Barátnőid / Ismerőseid közül, aki szintén az utolsó pillanatban akar nyári formába lendülni? Ajánld figyelmébe a programot és vágjatok bele együtt – ez még egy adag extra elköteleződés :)! Hajrá, előre a bikiniformádért!

 

Hogyan nevezhetsz be a programba és mi fog történni ott Veled?

 • a Program kapui jelenleg zárva! Az idei 3. CSAPAT október 3-án indul útjára. Ha szívesen velünk tartanál, a Nagy Narancssárga gombra rányomva felugrik Számodra egy Regisztrációs űrlap, amelyet kitöltve bele fogsz tudni nézni a Program egyes tartalmi elemeibe – mert nem árulok zsákbamacskát :)! S időben megérkezik Hozzád az az e-mail, amelyen keresztül be tudsz regisztrálni a programba, ha akarsz.
  Miután beneveztél …
 • megrendelésed követően kapsz egy mailt a fiókodba, benne néhány fontos infoval 🙂
 • részvételi díjad beérkezése után, szintén e-mailben megkapod a tájékoztató levelet a zárt, online felülethez történő belépéshez (kicsit se légy meglepődve, ha nem a szokásos logó vár a belépési oldalon – jó helyen jársz! Lépj be bátran ;)!)
 • amint beléptél, olvasd el a Kezdőoldalon a tudnivalókat és nézd meg a Köszöntő videódat!
 • október 3-tól pedig a lovak közé csapunk – hogy soha többé ne kelljen aggódnod a BIKINIFORMÁD miatt 🙂

 

A 30-napos bikiniforma kihívás technikai tudnivalói:  

Csak néhány tudnivaló még 1x, dióhéjban, a biztonság kedvéért:

 • ennek a programnak az anyagai egy zárt, online felületen belül érhetők el
 • az eléréshez szükséges belépési adataid a programhoz való csatlakozásod követően kapod meg
 • a 30 nap során Ági intenzív kapcsolatot tart majd fent Veled, ami nélkülözhetetlen ahhoz, hogy rajta maradj az úton és végig csináld :)!
 • ahhoz, hogy biztosak lehessünk benne, hogy üzeneteink eljutnak Hozzád, kérlek, add hozzá az agi@agipilates.hu -t levelezőlistádhoz. Köszönjük!

 

Kicsoda Simonfi Ági? Miért épp az  ő programjába nevezzek be?

 

GyerekekkelSimonfi Ági 3 gyermekes Édesanya. Eredeti végzettsége szerint közgazdász, de a szíve – és egy súlyos gerincbetegség – hamar elvitte őt a Pilates irányába, amelyet 14 éve tanít.

Az Ágipilatest 2006-ban alapította azzal a küldetéssel, hogy Magyarországon megismertesse, elterjessze és saját otthonodban is elérhetővé tegye az autentikus, klasszikus Pilatest – pont azt a szellemiséget közvetítve, ahogy Joe bácsi megalkotta és maga is tanította a Módszert.

Tudását a klasszikus Pilates világ legnagyobb mai képviselőitől szerezte: mentorai között található többek között Brooke Siler, Alycea Ungaro és Clare Dunphy. Tanult az “Elder” Mary Bowentől is, aki maga Joseph Pilates tanítványa volt. Ismereteit minden évben külföldi továbbképzéseken mélyíti, csiszolja. A győztes észjárást és önfejlesztést Bob Proctortól és Pongor-Juhász Attilától tanulja.

Számos Pilates DVD-je mellett 2010-ben megalkotta a legendássá vált “Bombanő születik” online életmód-váltó programot, amellyel sok száz Nőnek segített nem csak az alakjukkal/súlyukkal/formájukkal kapcsolatos céljaik elérésében, hanem az egészséges életmóddal kapcsolatos tudásuk mélyítésében és önismeretük- önbecsülésük – önbizalmuk megszilárdításában is! Ági 2011-ben szülte meg legkisebb gyermekét, Natit – a Bikiniforma Program 6 év óta az első olyan online program, amelyet újra több ezer Nőhöz akar eljuttatni, hogy bebizonyítsa Nekik: a nyári szünetig még bármi lehetséges, s hogy a “lehetetlen” nem létezik :)!

 

 

Érdekel a Bikiniforma Kihívás – belenézek a programba, mielőtt döntök!

 

 

 

Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé.

CAPTCHA Kép
*

0 db hozzászólás