Macskanő, vagy Superwoman lennél? Netán a Bikiniformádon csiszolnál inkább?

Gyere és válaszd ki, amelyikre a legjobban vágysz 😉 …

 

Szeretnél a leghatékonyabban szert tenni nyári formádra? Vagy vonzóbb Számodra, hogy fájdalommentes, rugalmas gerinccel bírj? Esetleg a mókuskereked hagynád legszívesebben hátra és megtanulnád az elengedést, relaxálást?

Ezek a 66 napos – mozgásforma tekintetében a Pilatesre épülő – csomagok ebben fognak segíteni Neked! Az Ágipilates Közöség tagjai imádják őket ;)!

Számodra pedig egy nyerő konstrukcióval – egy mindössze 2 990 Ft-os, jelképes díjért elérhető Próbacsomag verzióval – készültem, hogy meg tudj ismerkedni velem, ha netán még nem ismernénk egymást! 😉

 

 

 

 

Ki a mókuskerékből!  Kezdő

Ki a mókuskerékből! Kezdő

Nehézségi szint: 1-es, Kezdő

Mókus, aki végre kipattan a kerékből?

Sok nyújtásra, elmélyülésre, befelé fordulásra vágysz? Akkor ez a Te online Programod, amit akkor végzel el JF Virtuális Pilates Stúdiódban, amikor csak akarsz – s mindezt a saját nappalidban !

Teljes program megtekintése
Macskanő gerinc Középhaladó

Macskanő gerinc Középhaladó

Nehézségi szint: 2-es, Középhaladó

Macskanő, akinek gerincét még Halle Berry is megirigyelheti?

Szeretnéd, hogy újra friss és ruganyos legyen a gerinced - és az egész mozgásod? Hogy ne fájjon többé a derekad, a hátad, ne álljon be a nyakad és könnyedén elérd a nagylábujjad nyújtott ülésben? Akkor EZ a Te Programod! Lépj be JF Virtuális Pilates Stúdiódba, ahol a Macskanők "képződnek" :)!

Teljes program megtekintése
Superwoman haladó

Superwoman haladó

Nehézségi szint: 3-as, haladó

Superwoman, akinek még Superman is csak "jelenthet"?

A kemény tornákat szereted? Azokat, amelyek után folyik a víz a hátadon és remeg kezed-lábad, mint kocsonya? Fókuszban az alakformálás, erősítés áll, méghozzá leginkább a kritikus női testtájaké? Akkor ne keress tovább, hanem lépj be Virtuális Pilates Stúdiód "Superwoman-képző" termébe ;)!

Teljes program megtekintése
30 napos Bikiniforma Program Középhaladó

30 napos Bikiniforma Program Középhaladó

Nehézségi szint: 2-es, Középhaladó

Hogyan érheted el legjobb örök-nyári formád, lehetőleg mihamarabb :)?
Ez a Program ebben segít ...

Ahhoz, hogy önmagad legjobb formáját elérd, a Pilatesszel nincs is szükséged sok időre ;)! 30 nap - s ha minden nap végigcsinálod, amit a Program javasol Neked, Te sem fogsz Magadra ismerni! Ezt nagyon komolyan mondom: minden alkalommal lenyűgöz engem is a Lányok által elért változás, pedig számtalanszor végignéztem már! Hisz 2017. óta több, mint 600 Nő csinálta végig ezt a Programot - és ért el több, mint látványos eredményeket vele ;)!

Teljes program megtekintése