A 7+1 leggyakoribb tévhit a fogyással kapcsolatban

Te is sok mindent kipróbáltál már, de úgy érzed, nem jutsz egyről a kettőre a fogyás-egészséges táplálkozás témakörben?
Ráadásul már zsong a fejed, annyi az – egymásnak gyakran teljesen ellentmondó – információ …

Ha örülnél, hogyha valaki rendet rakna végre ebben a káoszban – és a fejedben –  a legjobb helyen jársz! 😉

 

 

Simonfi Ági vagyok – Peak Pilates mesteredző, nemzetközi Pilates mentor, a magyarországi klasszikus Pilates edzőképzés vezetője, immáron 2008. óta.

Edzőként tudom, hisz a Vendégeimnél nap, mint nap szembesülök vele, micsoda “mumus” tud lenni a Nők számára a testsúly! Sokan elégedetlenek a súlyukkal /alakjukkal/ külsejükkel … végsősoron – önmagukkal!  

Kínozzák, sanyargatják magukat, próbálnak évtizedek óta lefogyni, nem túl nagy sikerrel sikerrel. Futják ugyanazokat a köröket, abban a reményben, hogy “hátha most sikerül!” De miért tenné?! Albert Einsteintől származik a következő, megszívelendő gondolat, mely szerint: egyetlen probléma sem oldható meg azon a szinten, ahol keletkezett!

Ha ugyanazt ismételgeted, csak még keményebben, még több verejték és fogcsikorgatás árán – ne várd, hogy az eredmény nagyon más legyen! Inkább menj mélyebbre: szerezz helytálló, egymásra logikusan épülő információt/ tudást a témával kapcsolatban, hogy a puzzle összeálljon! Ne a “tuti módszereket” keresd, hanem a Benned zajló folyamatok megértésére törekedj. 

Erre a roppant izgalmas felfedező kalandra invitálunk most Téged Huszár Ildikó funkcionális táplálkozási szakértővel 🙂 …
annyira fontosnak tartjuk a témát, hogy az alapokat egy ingyenes webináron fektetjük le.  Személy szerint azt szeretném, hogy Neked is legyen 1-2 olyan homlokcsapkodós AHA-élményed, mint amilyenekkel engem is megajándékozott Ildi, pedig részemről eléggé “képben” éreztem magam a témában …

 

A 7+1 leggyakoribb tévhit a fogyással kapcsolatban
Ingyenes, élő webinár a zoom-on
2022. április 10. vasárnap, 18:30
Huszár Ildikó, táplálkozási szakértővel beszélget Simonfi Ági

Sok szeretettel várunk, Ildivel együtt! 🙂 Nagy mítoszok fognak porba hullani – és hogy feljebb kerülsz saját tested működésének megértési skáláján, azt garantálom! Az esemény előtt a zoom linket automatikusan elküldjük számodra. Köszönjük a bizalmad!

Szeretettel: Ági

Ui.: Ha van az ismeretségi/baráti körödben bárki, akit ez a téma foglalkoztat és/vagy folyamatosan rója a fogyókúrák végeláthatatlan köreit, anélkül, hogy sok eredménye lenne, köszönjük, ha megosztod ezt a linket vele is ;)!