Ágipilates középkezdés

Kipróbáltad – és nagyon szeretted?
Valentin-nap alkalmából visszahoztuk!
Így lehet a Tied az Ágipilates Középkezdés – örökre 🙂 …

 

 

 

A januári Ágipilates Középkezdéssel kapcsolatos aktivitásotokkal teljesen lenyűgöztetek, Csajok! Majd’ 1 200 Nő Pilatesezett velem és egymással lelki közösségben ebben az ingyenes Programban! Ami  fantasztikus létszám – ezúton is szeretném hálás köszönetem kifejezni érte!

S úgy tűnik, a célunkat is sikerült vele elérnünk: “átevickéltünk”, így együtt, a “nem-szeretem” januáron – hisz a videókat január 31-ig szabadon elérted -, és újra rátaláltunk a saját, belső ritmusunkra (mindenki a magáéra) ;)!

Te is végigtornáztad velünk az “Ágipilates Középkezdés” 7 napját és imádtad a videókat? Sokan írtatok nekem ezzel kapcsolatban … a Program egyetlen “hiányosságának” azt róttátok fel, hogy január 31-e után nem elérhető! Helyesebben, NEM VOLT  – egészen mostanáig 😉 …

 

Valentin-nap alkalmából – újra elérhető az Ágipilates Középkezdés

Mivel oly’ sokan kértétek, az informatikusokkal megoldottuk, hogy a Program videói újra elérhetők legyenek Számodra, méghozzá örökre! S egy roppant kedvező áron! 

A Programot már kipróbáltad – nem zsákbamacska 😉 … A benne szereplő anyagok összértéke 35 ezer Ft. 
Ezt most – Valentin-nap alkalmából – töredék áron, mindössze 3 990 Ft-ért ajánlom fel Neked!

S hogy mi köze Valentinnek ehhez? Most valami nagyon furát fogok mondani: azt gondolom, hogy minden jól-működő párkapcsolat az önmagaddal való jó kapcsolatban gyökerezik! S ez a Program ehhez segít hozzá …

Emlékeztetőül, hogy mit is kapsz … hátha régen volt már, hogy végezted! 

A Program tartalma

Testmozgás – Pilates formátumban

A Középkezdést együtt indítjuk – még jó, hisz Csapatban “játszunk”, nem igaz? ;

Egy hét alatt 7 db, nagyon különböző típusú, élvezetes, izgalmas Pilates óra válik elérhetővé Számodra – minden nap egy. Ezek a következők:

 • Kedves testem program – amikor nem szükséges “tolnod”
 • Elő a seprűnyéllel
 • Pilates Rewind – fordítsd meg!
 • Popsi-combturbó Ágival
 • Az igazság félórája – Pilates a falnál
 • Te és a súlyzód
 • Utazás a középvonalad mentén

 

Lelki felhangolás, gondolkodásmód-kalibrálás

Jó ideje már, hogy az Ágipilatesnél nem csak a tornára összpontosítunk. Hogy is tehetném, hogy nem foglalkozom az ember többi “összetevőjével”?! Hisz lélek és szellem is kifejeződik a testen keresztül! 

A gondolkodásmódod, a szokásaid, a hozzáálásod, az érzelmi hangoltságod mind-mind befolyásolják az edzésmunkád és annak a testedre gyakorolt hatását is. S mivel a január sokaknak lelkileg is megterhelő kissé, jöjjön erre is egy kis muníció – inspiráló önismereti videók formájában, napi 3 percben:

 • Önéletrajz – 5 fejezetben
 • Gyümölcsöző hozzáállás – Bear Bryant
 • Ne aggódj a kicsi felett! (különösen Nőknek :))
 • Az örvény
 • Életed filmje
 • Az ego illúziói
 • Ébredés

A tornákat és az Észjárás Mérföldköveket a jovorefiatalabb.hu zárt felületén belül fogod tudni elérni, saját felhasználónévvel és jelszóval – csak úgy, mint eddig!

 

Hívd meg a Barátnőd is …

Van olyan Barátnőd, Ismerősöd, Rokonod, vagy akár Kolléganőd, aki észrevette rajtad a változást, amikor rendszeresen Pilateseztél? Vagy olyan, akire most nagyon ráférni egy kis lelki támogatás?
Akkor itt az ideje, hogy Őt is bevond és megoszd vele a fenti információt! Onnantól az Ő térfelén a labda 😉 …
Küldd el ezt a linket bátran – legyünk minél többen! Mert az egészség és a fájdalommentes mozgás a legnagyobb kincsünk – ahogy erre az elmúlt évek is rámutattak!

E lehetőség február 14-e, vagyis Valentin-nap éjfélig nyitott Számodra! Bízom benne, hogy sikerül örömet szereznünk vele Neked ;)!

Hajrá, #pilateskozepkezdes! 🙂 

 

Szeretettel: Ági

 

 

 

 

 

 

 

Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé.

CAPTCHA Kép
*

0 db hozzászólás