Ágipilates középkezdés

Újra január és Te olyan nehezen találod a ritmust?
Akkor tarts velünk – kezdjünk egy “közepet” 
Mert együtt mindig könnyebb …

 

 

 

Bevallom, a január nem tartozik a kedvenc hónapjaim közé, pláne, az eleje – bár erről “ő” tehet a legkevésbé! Ezért ilyenkor szeretek inspiráló célokat kitűzni magam elé, amelyek lelkesedéssel töltenek el és átlendítenek a szürke reggeleken!
Ráadásul sokatoktól hallom, hogy az ünnepek körüli pihi után olyan nehéz újra felvenni a fonalat – és rálelni a ritmusra! Arra, ami pedig előtte már lehet, hogy megvolt … hogy a felszaladt 1-2 kilót már ne is említsem!

Hidd el, se az érzéssel, se a konkrét “jelenséggel” nem vagy egyedül! Ezért gondoltam arra, hogy egy közös programmal ajándékoználak meg, így január elején. Egy olyannal, amely újra rendszerességet lop a hétköznapi mozgásrutinodba. S amelynek segítségével újra, szinte észrevétlen “iktatódik be” a napi Pilates az életedbe! 😉

 

Ágipilates Középkezdés – 7 napos, újévi pilatesre hangoló 

Amikor a múlt év végén azon gondolkodtam, hogyan tudnám még jobban szolgálni a Közösségem, 1x csak beugrott az Ágipilates Középkezdés program ötlete – amely egy AJÁNDÉK tőlem, Neked :). E program fő célja, hogy a 7 nap alatt 7 nagyon klassz program segítségével visszahozza a  Pilates iránt érzett szenvedélyed és újra rendszeressé tegye azt az életedben, ha az netán “kikopott” volna belőle az elmúlt hetek során …
A másik erénye e 7 napnak, hogy együtt végezzük! Vagyis tudhatod, hogy rajtad kívül az adott napon még jó sokan tornáznak ugyanarra a programra – a kollektív torna tudata pedig határozottan segít (még akkor is, ha nem látjuk egymást …)! Ezt a tapasztalat mondatja velem.

 

A Program tartalma

Testmozgás – Pilates formátumban

A Középkezdést együtt indítjuk – még jó, hisz Csapatban “játszunk”, nem igaz? 😉 A kezdés dátuma: január 12. szerda

Egy hét alatt 7 db, nagyon különböző típusú, élvezetes, izgalmas Pilates óra válik elérhetővé Számodra – minden nap egy. Ezek a következők:

 • Kedves testem program – amikor nem szükséges “tolnod”
 • Elő a seprűnyéllel
 • Pilates Rewind – fordítsd meg!
 • Popsi-combturbó Ágival
 • Az igazság félórája – Pilates a falnál
 • Te és a súlyzód
 • Utazás a középvonalad mentén

 

Lelki felhangolás, gondolkodásmód-kalibrálás

Jó ideje már, hogy az Ágipilatesnél nem csak a tornára összpontosítunk. Hogy is tehetném, hogy nem foglalkozom az ember többi “összetevőjével”?! Hisz lélek és szellem is kifejeződik a testen keresztül! 

A gondolkodásmódod, a szokásaid, a hozzáálásod, az érzelmi hangoltságod mind-mind befolyásolják az edzésmunkád és annak a testedre gyakorolt hatását is. S mivel a január sokaknak lelkileg is megterhelő kissé, jöjjön erre is egy kis muníció – inspiráló önismereti videók formájában, napi 3 percben:

 • Önéletrajz – 5 fejezetben
 • Gyümölcsöző hozzáállás – Bear Bryant
 • Ne aggódj a kicsi felett! (különösen Nőknek :))
 • Az örvény
 • Életed filmje
 • Az ego illúziói
 • Ébredés

A tornákat és az Észjárás Mérföldköveket a jovorefiatalabb.hu zárt felületén belül fogod tudni elérni, saját felhasználónévvel és jelszóval – és szabadon használhatod őket januárban, egészen január 31-ig! Egészségedre váljanak mind egy szálig!
Így 1x csak azt veszed észre, hogy vége a januárnak, Te újra rendszeresen tornázol és más szemüvegen keresztül nézed a világot is! 😉

 

Hívd meg a Barátnőd is …

Van olyan Barátnőd, Ismerősöd, Rokonod, vagy akár Kolléganőd, aki észrevette rajtad a változást, amikor rendszeresen Pilateseztél? Vagy olyan, akire most nagyon ráférni egy kis lelki támogatás?
Akkor itt az ideje, hogy Őt is bevond és megoszd vele a fenti információt! Onnantól az Ő térfelén a labda 😉 …
Küldd el ezt a linket bátran – legyünk minél többen! Mert az egészség és a fájdalommentes mozgás a legnagyobb kincsünk – ahogy erre az elmúlt évek is rámutattak!

S hogy emellé még jól is fogsz kinézni – sőt, a bőrödben is remekül érzed majd magad? Az már csak hab a tortán 😉 …

 

Jelentkezni a Pilates Középkezdésre január 11-e éjfélig tudsz – 12-én érkezik az első videód!
Hajrá, #pilateskozepkezdes! 🙂 

 

Szeretettel: Ági