Ágipilates Mi-NŐ-ség Klub – a mozgásra, Közösségre és fejlődésre vágyó, ragyogó Nők klubja!

Folyamatos testi, szellemi és lelki fejlődésed különleges, virtuális színtere …

 

 

 

Úgy érzed, elérkezett a Te időd? Mostanra kerültél élethelyzetbe, amikor nem csak kedved és energiád, de időd is van arra, hogy egy kicsit önmagaddal foglalkozz? Nem vagy már 20 éves – de ezt nem is bánod különösebben. Pláne, látva a mai 20-as, 30-as generáció kihívásait! Egyáltalán nem baj, hogy pár évtizednyi tapasztalat már mögötted – viszont jónéhány év még előtted!
Elérkeztél ahhoz a mérföldkőhöz, amit sokan életközépi “válságként” emlegetnek.  Ám Te sokkal inkább változási-változtatási lehetőségként szeretnél tekinteni rá! Egy olyan referenciapontként, ahonnan visszanézve áttekintheted a múltad – és megálmodhatod, megtervezheted, mi több, megvalósíthatod azt a jövőt, amelyben élni szeretnél. (ugyan, ki mondta, hogy álmodozni csak gyermekkorban szabad?!)

 

 

Valamennyire már ismered magad és tisztában vagy a saját működéseddel, ám maradtak még “vakfoltjaid”, felfedezésre, megértésre váró területeid bőven! 🙂 Úgy érzed, életed bizonyos területein – mondjuk az egészséged, a párkapcsolatod, a hivatásod, vagy az anyagiak terén – olyan, mintha ugyanazokat a köröket futnád és valahogy képtelen vagy 1-ről a 2-re jutni!
Nem érted, hogy miért … ám nem bánnád, ha valaki elmagyarázná Neked, hogy végre változtatni tudj rajta.

Azt a furcsaságot is észreveszed, hogy pont ugyanazok a kérdések foglalkoztatnak (újra), mint tinédzser korodban: akkor MOST ki is vagyok én? Jó helyen vagyok? Ezt szerettem volna kezdeni az életemmel? Ott élek, ahol szeretnék? Azzal foglalkozom, amivel szeretnék? Olyan az életem, amilyet elképzeltem magamnak gyerekkoromban, amikor matek órán, az ablakon kibámulva, nyitott szemmel ábrándozva szinte láttam, hol is leszek 20 év múlva?

S talán a legfontosabbak: elégedett vagyok az életemmel? Mi van még bennem, ami ott mélyen, legbelül motoz és felfedezésre vár? Amitől jobban fogom érezni magam a saját bőrömben? Mert alaposabban megértem önmagam és a körülöttem lévő világ működését? S amivel talán hozzá tudok járulni, hogy a világ jobb hellyé váljon? El tudom képzelni, hogy az előttem álló évtizedeket pont így éljem le, mint eddig, vagy: ITT AZ IDŐ A VÁLTOZTATÁSRA?

 

Ott a helyem a Klubban, Ági!

 

Az Érett Nők lehetősége ÉS felelőssége

Előfordult Veled is, hogy azt mondtad: dehogy lennék még egyszer 20 éves?! Vagy csakis akkor, ha a mostani eszemmel lehetnék önmagam fiatalabb változata újra? Mert azt a tudást, élettapasztalatot és bölcsességet, amit megszereztem, dehogy cserélném be az illékony ifjúságra …?

Érett Nőként élni a mai, földi létet izgalmas, kalandos küldetés! Mert rengeteg lehetőséget tartogat számunkra! Ám igen – van felelősségünk is. A gyümölcsöző hozzáállás, ha ettől nem megrettenünk – hanem hiszünk magunkban és élünk az erőnkkel!
A világnak, jelen helyzetében, nagyobb szüksége van a NŐIES női energiákra, mint valaha …. S tudd, hogy a mintáddal, az életeddel mindig példát mutatsz, amellyel alakítod a környezetedben élő, ifjú generációk (Lányaid, Unokáid, a körötted lévő, fiatal Nők) hozzáállását, életfelfogását. Orientálva, fogódzkodót mutatva nekik, hogy hogyan, mely ÉRTÉKEK mentén érdemes élni az életet, egy meglehetősen felfordult, értékválsággal küzdő világban … S abban is példaként szolgálhatsz, hogyan lehet egészségesen, életerőd, pozitív mentális és érzelmi attitűdöd megőrizve, örömmel és alkotókedvvel, a folyamatos megújulás és lelki rugalmasság képességeivel felvértezve haladni előre a korban. Nem, dehogy öregedni! 🙂 Inkább érni, mint a jó bor …

Pont egy ilyen Női Közösség képe lebeg a szemeim előtt az “Ágipilates Mi-NŐ-ség Klub” létrehozásával!

 

Az Ágipilates ÚJ küldetése …

Annak idején – le sem merem írni, 2006-ban :D! – amikor az Ágipilatest megalapítottam, egyetlen cél lebegett a szemem előtt: hogy elhozzam és megismertessem a Pilates mozgásrendszert Magyarországon. Méghozzá annak autentikus formájában, ahogy azt Joe bácsi megalkotta és maga is tanította. A Módszer szellemiségét is megőrizve, ápolva … Ma, 2022-ben, azt mondhatom – ez a Küldetés Teljesítve! 🙂 

S ahogy telt-múlt az idő, teljesen természetes módon, ahogy a szellem és a lélek tágulni, növekedni vágyik, én is fejlődtem (még jó ;)) – mi több, folyamatosan fejlődöm, tanulok. S az új tudást letesztelve, rendszerbe foglalva hozom el Neked! Méghozzá úgy, hogy abból ne csak információt szerezz, hanem rögtön a gyakorlatba ültetve alkalmazni is tudd azt. S ott tudj finomhangolni az életeden, ahol úgy érzed, a legnagyobb szükséged van rá!

 

2017. óta minden egyes online Pilates -és életmódváltó programunkban foglalkozunk azokkal a területekkel, amelyek mentén az életed tovább bontakozhat és olyan MINŐSÉGEIDET fedezheted fel, amelyekről nem is tudtad, hogy Benned rejlenek!
Amelyek hatására megváltozik az önmagadhoz – s ezáltal persze a másokhoz – való viszonyod. A gondolkodásmódod. A szokásaid. Az időfelhasználásod hatékonysága. Persze minden pozitív irányban 🙂 … s ettől nyugodtabbá, türelmesebbé, elfogadóbbá, magabiztosabbá, derűsebbé – és igen, bölcsebbé válsz. Aki tudja, hogy pont ott van, ahol lennie kell – s hogy minden tapasztalat a javát szolgálja. Aki tisztában van vele, hogy az élete és önmaga is folyamatos kibontakozásban van, s hogy mindig önmaga legjobbját nyújtja, a pillanatnyi tudatosságának, megértésének függvényében. Épp ezért, képes akár megbocsájtani is magának, vagy együtt érezni önmagával, ha valami nem úgy sül el, ahogy tervezte …

S aki azt is tudja, hogy soha, semmilyen körülmények között nincs egyedül és nem kell mindent egyedül megoldania! Akinek a környezetében élők nem győznek csodálkozni és érdeklődni, mi is történt/történik vele – a változás annyira szembeötlő! 

(Ezt azért állíthatom ilyen biztosan, mert pont ez történt a TUDATOS Bombanő születik! és a „Jövőre fiatalabb-járd az utat!” 1-éves coaching programok során is …)
Szívesen lennél részese egy olyan közegnek, ahol “mindent vihetsz” ;)? Akkor nagy örömmel mutatom be Neked ….íme:

 

Az Ágipilates Mi-NŐ-ség Klub – folyamatos fejlődésed és kibontakozásod színtere. Készen állsz a dimenzióugrásra? 😉

Meost elérkezett el  az ideje, hogy megnyissuk ezt a Klubot! Ahol megosztom Veled jövőképem, tudásom, tapasztalatom minden területét. S hogy meginvitáljalak Téged arra az izgalmas útra, amelyen én is haladok! Az önismeret- és személyiségfejlődés útjára, amelyen előre lépdelve felfedezheted a benned rejlő potenciált. S KIBONTAKOZTATHATOD azt a legjobb ÉN-t, aki ott szunnyad benned, legbelül. Amint elérsz hozzá, megtapasztalod azt a benső békét és harmóniát, amit nagyon ritkán, de néhány emberben azért érzel … Benned is ott lakik és alig várja, hogy rálelj! S amikor megtalálod, egyszerűen elkezdesz másképp működni … a “normális” ember számára furcsán, értelmezési tartományon kívül esőn – ám rendkívül hatékonyan és derűsen. Fókuszált elmével.

Tudod, az életed 3-síkon éled. Fizikai testtel rendelkező, spirituális lény vagy, akit intellektussal áldott meg a Jóisten. Teremtő erőd a saját kezedben. Nem lenne szuper, ha teljesen világosan értenéd, hogyan is aknázhatod ki a benne (s általa Benned) rejlő erőt és lehetőségeket?!

Senki nem úgy érkezett erre a világra, hogy a bölcsőben egy használati útmutató hevert mellette saját magához és a boldog élethez. De mindannyiunk kezében ott a kulcs, hogy egyre közelebb kerülhessünk önmagunkhoz! A makkba már bele van kódolva a tölgyfa – amely majd makkot terem. És egy tölgyfától nem várhatod, hogy cseresznyét teremjen! Ezért van szükséged arra, hogy fejlődj és egyre mélyebbre merülj önmagadban.

Az Ágipilates Mi-NŐ-ség Klubban pont ez fog történni Veled!  🙂 Olyan remek szakértők mondtak IGEN-t az együttműködésre, hogy nem győzöm kapkodni a fejem! Mivel ebben a Klubban a fejlődés folyamatos, az anyagok is hasonlóképp fognak bekerülni majd …

 

Ott a helyem a Klubban, Ági!

 

Amit egyetlen iskola sem adhat meg Neked ..

Az Ágipilates Mi-NŐ-ség Klubban olyan ismeretek birtokába juthatsz, amelyet egyetlen iskola sem tanít meg Neked! Viszont ami nélkül a boldog, kiegyensúlyozott élet – legalább is számomra – elég nehezen elképzelhető!
Egy olyan online oktatási és önfejlesztő központ nyitja meg virtuális kapuit, amilyennel Magyarországon máshol nem találkozhatsz! S ennek alapkő letételénél Te is ott lehetsz , méghozzá Alapító Tagként! 🙂

 

Klubnyitás – 2 fázisban

Ez a Klub most születik. S pont, mint egy újszülött kisbaba, folyamatosan fejlődni fog.  Méghozzá a Ti visszajelzéseitek alapján  … olyan Szakértők mondtak már eddig is IGEN-t az együttműködésre, akik neve garancia arra a MINŐSÉGRE (pl. Hoppál Bori és Müller Péterrel), amit a Klub képvisel … úgyhogy ez a nyarunk sok-sok forgatással telik majd. 😉

Az 1. fázisban – az alapkőletételnél és az Alapító Tagok meghívásánál – a Klubban az eddigi összes Ágipilates és tematikus programot elérheted – egészen pontosan a következőket:

 

Ágipilates Mi-NŐ-ség Klubtagként az 1. fázisban ezekhez a tartalmakhoz férsz hozzá Értékük
30-napos Bikiniforma Program 19 500 Ft
Ki a mókuskerékből* 19 900 Ft
Macskanő gerinc* 19 900 Ft
Superwoman* 19 900 Ft
Fascia fitness* 24 900 Ft
Dancing Queen* 19 900 Ft
Szilárd vázon* 19 900 Ft
Kis-Buddha* 19 900 Ft
Gyermeki Én-ébresztő* 19 900 Ft
21+3 napos Ágipilates-és Életflow 3 990 Ft
Ágipilates Középkezdés 6 990 Ft
Az 5 legjobb … 5×5 napos test-és lélekfelfedező kaland Ágival 7 555 Ft
Pilates-mánia 4 990 Ft
Virtuális Ágipilates Stúdió zoom-on rögzített, folyamatosan bővülő Pilates és egyéb órái (pl. BodyArt, PortDeBras, gerinctréning stb.) 194 000 Ft
Összértéke jelenleg 420 725 Ft
A Klub havi tagdíja:
Éves díjfizetés esetén
9 990 Ft/hó
99 900 Ft – 2 hónap ajándékba a Tied!

 *tematikus, 66 napos Jövőre fiatalabb! programok

S hogy a rendelkezésedre álló sok-sok tartalomban ne vessz el, együtt fogunk haladni. Pl. rögtön a csatlakozási lehetőség lezárulta után, június 27-én, közösen kezdünk neki a 30-napos Bikiniforma Programnak, hisz ez a jelenleg legaktuálisabb anyag, így a nyár elején 🙂 …

 

A 2. fázisban pedig érkeznek a vadiúj, folyamatosan megújuló szakértői tartalmak, amelyek szeptembertől kerülnek be a Klub anyagai közé. Méghozzá a legváltozatosabb témakörökben, amelyek mindegyike saját, önismereti utadon vezet előre. Legyen szó akár az egészséges életmódról, a változókori anyagcsere-és hormonális működés felpörgetéséről, a bőség megteremtéséről, lelked egymásra rakódó „hagymahéjainak” megértéséről, vagy akár saját stílusod felfedezéséről …

 

Ott a helyem a Klubban, Ági!

 

Klubtagként ezt kapod

 • Új tudást, helytálló információt és ismereteket, mindig az adott téma meghívott, neves szakértőjétől
 • Egészség, fitnesz, Pilates és táplálkozás témakörben a legfrissebb tudnivalókat
 • A tudás RENDSZERBE foglalását, hogy a mélyebb összefüggések átláthatóvá váljanak és valódi megértés társuljon hozzá!
 • A tanultak azonnali gyakorlatba ültetését és sok-sok ismétlést – mert így tudunk új szokásokat elültetni a tudatalatti elméd programjai közé 🙂
 • Támogatást: a rendszeres coaching és egy összetartó Közösség formájában

 

BÓNUSZOK: A Klubban található tartalmakat kiegészíti a havi tanítás, amelyben mindig a legfrissebb élményeimet hozom majd el Neked! E mellett minden hónapban „Kérdezz-felelek!” alkalomra is sor kerül.

 

Az Ágipilates Mi-NŐ-ség Klub tagjai különleges elbánásban részesülnek! Ők a Belső Kör tagjai, akikkel szinte napi kapcsolatban állok. Akikkel együtt fejlődünk – egyéni és közösségi szinten is! Akik visszajelzése a leghamarabb jut el hozzám, s akik véleményére figyelve fejlődik majd ez a Klub.  Akikkel közös, élő programokat is szervezünk … s akik minden rendezvényünkre, termékünkre és egyéb szolgáltatásunkra a legkedvezőbb, Törzstagoknak szóló lehetőségeket élvezhetik.

 

A Klubműködés technikai részletei:

A Klub havi díjas, előfizetői rendszerben működik – a havi díj mindössze 9 990 Ft/hó (vagyis napi 333 Ft), amelyet automatikus terheléssel von le a rendszerünk az általad megadott bankkártyáról, hónap fordulókor.

A Klubtagság éves díjfizetéssel is kiegyenlíthető, amelynek összege 99 900 Ft, vagyis ez esetben 2 hónapot ingyen kapsz – s ráadásul, így 1 teljes évre biztosítottad fejlődésed színterét! Ne feledd, hamarosan érkeznek a szakértői tanfolyamok is! 😉

FONTOS! Előfizetésed bármikor lemondható. Ha 1x kilépsz a Klubból, még 1x van lehetőséged visszacsatlakozni. Ám aki másodszor lép ki, annak számára a visszacsatlakozási lehetőség megszűnik.
Itt tényleg egy összetartó, fejlődni vágyó, egymást ismerő és inspiráló NŐI Közösséget szeretnék létrehozni, amely a saját fejlődésén keresztül a közvetlen környezetének is példát mutatva a világot egy szebb, jobb hellyé teheti! Ehhez pedig elköteleződésre van szükség …

A Klubhoz való csatlakozási lehetőséget évente 2-3 alkalommal nyitom meg, így, ha most nem tartasz velünk, valamikor az év utolsó negyedévében lesz majd csak lehetőséged rá.

És igen, előfordulhat, hogy a jelenleginél magasabb havi tagdíjért. A legkedvezőbb tagdíj az Alapító Törzstagoké – ezzel szeretném kifejezni köszönetem és hálám, bizalmukért cserébe!

A Klubhoz való Alapító tagsági csatlakozási lehetőség június 26-a vasárnapig áll fent!

 

 

Ott a helyem a Klubban, Ági!

 

Mikor szól Neked az Ágipilates Mi-NŐ-ség Klub? Hogyha szeretnél:

 

 • rendszert vinni az életedbe, mind a torna/testmozgás, mind tanulásod/fejlődésed tekintetében
 • az adott és feldolgozásra kerülő témák legremekebb Szakértőitől szert tenni a rendszerbe foglalt tudásra, amit azonnal a gyakorlatba ültetve, rögtön érezheted a pozitív változást az életedben!
 • a léted mindhárom síkján – testileg, lelkileg, szellemileg – fejlődni, kibontakozni, mert tudod, hogy a tested csak akkor lehet egészséges, ha az összes többi is rendben van
 • egy hozzád hasonló Nőkből álló, ugyanazon vágytól fűtött Közösség aktív tagjává válni – így adni és kapni
 • segítséget, vezetést kapni tőlem, hogy hogyan tudod a legtöbbet kihozni saját magadból
 • a mikrokörnyezetedben, a saját példáddal elől járva másoknak is segíteni, utat mutatni – így a változás, pont úgy, mint a tóba hajított kő esetén, kis, koncentrikus sugarú körök mentén tud tovább fodrozódni – és 1x csak, amikor már elegen vagyunk, összeérni! Hiszek abban, hogy csak így tehetjük a világot szebb-jobb hellyé – viszont így igenis KÉPESEK vagyunk rá!
 • élőben is találkozni és megismerkedni azokkal a ragyogó NŐKkel, akik magukon keresztül a világra is pozitív hatást gyakorolnak 

 

Ha pont erre vágysz, köztünk a helyed! 🙂

 

Kinek NEM való?

 • ha nem szereted az elköteleződést, nem ez a legideálisabb választás Számodra
 • ha szeretsz a magad feje után menni és a „próba-szerencse” taktikát alkalmazni pl. a fogyás területén
 • ha Számodra a Közösség és annak összetartása nem közvetít extra értéket
 • ha úgysem nézed meg/csinálod a videókat, teljesen felesleges! Tudod, nem szeretnék senkinek a „rossz lelkiismerete” lenni 😉 …
 • ha teljesen jól elvagy az életedben, mindennel elégedett vagy és nem érzed, hogy arra vágynál, hogy még jobban megismerd, megértsd, megkedveld Önmagad!

 

 

Ott a helyem a Klubban, Ági!

 

 

Klubvezetőd: Simonfi Ági – s hogy miért érdemes velem tartanod?

 

Simonfi Ági vagyok, 2 fiatal felnőtt és egy kistini édesanyja és – Hozzád hasonlóan – egy úton lévő Nő. Végzettségemet tekintve közgazdász, mesterségemet tekintve Peak Pilates mesteredző és edzőképző, nemzetközi mentor. Elhívásomat tekintve: tanító szellem és segítő. 

18. éve van részem abban a megtiszteltetésben, hogy hirdethetem a mozgás szeretetét és taníthatom a Pilatest (és egyéb mozgásformákat) Nektek és 2008. óta képezem a hazai klasszikus Pilates edzőket – az amerikai Peak Pilates edzőképző programja alapján – hogy Ők is tovább adhassák ezt a nagyszerű Módszert. Ebben a bő, másfél évtizedben többezer Nővel dolgoztam együtt, ismertem meg Őket (Benneteket) és végtelenül hálásnak érzem magam, hogy “beengedtetek” az életetekbe, megosztva velem örömeiteket, elakadásaitokat, küzdelmeiteket … amelyekben talán tudtam előremutató tanácsokkal, némi segítséggel szolgálni.

Hosszú ideig Pilates edzőként tekintettem magamra, így is definiáltam magam. Azt gondoltam, annyi a dolgom, hogy mozgassam és a testük működésével kapcsolatban tanítsam az embereket. Mígnem, egyre erőteljesebben éreztem, hallottam a hívást – pont úgy, mint Elza a hangot a Jégvarázs 2-ben

Nem foglalkozhatsz “csak” a Pilatesszel és a testtel! – súgta az én benső hangom. Mert az nem elég. Az ember test-lélek-szellem! És sokak elakadása pl. a mozgás, vagy a táplálkozás területén nem azért van, mert ne tudnák, mit is kéne tenniük! Nagyon is jól tudják – elméletben … ám valamiért még teszik – vagyis az okok teljesen máshol keresendők. Szokások, tudatalatti elme, énkép, attitűd, önelfogadás … wow!

Nem mondom, hogy nem bátortalanított el, amikor először szembesültem vele, mire lettem elhívva! “Hééé, én Pilates-edző vagyok, hogy tanítsam ezt most?” – kerestem a kifogásokat, próbálva lebeszélni magam az önismeret-önfejlesztés – szerintem egy életkor után mindenki számára elkerülhetetlen – területéről. Aztán eszembe jutott első pálfordulásom, amikor végzettségemnek megfelelő szakmám magam mögött hagyva a Pilates edzői útra léptem, amit – így utólag visszanézve – inkább ösztönös döntésnek neveznék. Mostanra viszont már TUDATOSAN tisztában vagyok vele, hogy az élet rajtam keresztül szeretné kifejezni önmagát, az én képességeimet, adottságaimat, ajándékaimat felhasználva. S ezért egész egyszerűen nem tehetem meg, hogy ne osszam meg Veled mindazt, amit e területeken a magamévá tettem, ami engem előrébb vitt – és Téged fog! Realizáltam, hogy igaziból nincs is választásom!  Azóta nyugodt az elmém és a lelkem is, mint az óceán egy csodás, napfényes nyári napon …

Online programjaimba – 21+3 napos Ágipilates-és életflow, Angyal-projekt, TUDATOS Bomabnő születik!, Jövőre fiatalabb-járd az utat! Program –  már évek óta beépítem az önismereti-önfejlesztő munka részt és a visszajelzéseitekből tudom, érzem, milyen nagy szükség van erre! Csodás átalakulásoknak lehettem szemtanuja az elmúlt 4 évben! Ez inspirál a folytatásra.
2018. – Édesanyám váratlan elvesztésével – nagy fordulópontot jelentett az életemben – olyan volt, mint egy hatalmas arcul csapás. Azóta megyek, keresem-kutatom a boldog, egészséges, elégedett, bőség-szemlélettel bíró élet titkát … Nagy Mesterektől tanulok (Dr. Joe Dispenza, Dr. Bruce Lipton, Gregg Braden, Vishen Lakhiani, Bob Proctor, dr. Sarah MacKay) és nagyon-de-nagyon érdekes felfedezéseket tettem az ember és a világegyetem működésével kapcsolatban, amelyek az én egész életem megváltoztatták! Az Ágipilates Mi-NŐ-ség Klubban, többek között, ezt szeretném, immáron remek Szakértők bevonásával, mélyebben is megosztani Veled – ha Te is benne vagy … 😉

 

Emberek, akik hatalmas benyomást gyakoroltak rám – 2019. szeptemberében Rómában, Dr. Bruce Liptonnal és Gregg Bradennel Az 1. személyiségfejlesztő Mentorom, az idén februárban elment Bob Proctor – valódi élmény volt, hogy személyesen is találkozhattam vele Bécsben, 2019. októberében
Az emberi elménél és idegrendszernél lenyűgözőbb alkotás elképzelni sem tudok – ezért is mélyedtem el benne, s alkalmazom a tanultakat! 🙂 Van mit felfedezni … Egészen friss és persze, hogy ezt is alkalmazom a kurzusainkon, ahol megírjuk saját Életkönyvünket – fenomenális élmény!

 

Az alábbi kérdések Benned is felmerülhetnek … (GYIK)

 1. Hol érhetem el az Ágipilates Mi-NŐ-ség Klub tartalmait?
  Egy zárt felületen belül, a www.jovorefiatalabb.hu/belepes/ oldalon, amelyhez hozzáférést küldünk Neked. Ha voltál már bármely, online programunk Résztvevője, ez már Nálad! Belépési adataid változatlanok.
 2. Meddig érhetem el a tartalmakat?
  Aktív előfizetésed időtartama alatt végig, korlátlanul.
 3. Minden egyszerre válik elérhetővé? 
  Minden programhoz hozzáférést kapsz, de nem nyílik meg minden azonnal. A programok tartalmai előre leprogramozottak, fokozatosan, 10-11 naponta nyílnak, hogy ne zúduljon túl sok minden egyszerre a nyakadba! (ez alól kivételt képez a Virtuális stúdió, ahol egyben, de jól átlthatóan találod a fent lévő anyagokat) S én mindig ajánlást teszek, hogy melyik programot végezzük épp közösen 🙂
 4. Letölthetők-e az anyagok?
  A videók nem, a munkafüzetek és egyéb, motivációs jellegű anyagok igen.
 5. Mikor érkeznek a különböző témájú szakértői tartalmak?
  Szeptembertől 🙂 … jelenleg sokat forgatunk és kérjük fel az egyes Szakértőket az együttműködésre.
 6. Fog-e emelkedni a tagsági díj?
  Valószínűleg igen. Ám az 1. körben a Klubhoz csatlakozó tagok számára, hálám jeléül, változatlan marad!
 7. Lemondható-e az előfizetésem?
  Természetesen. Ám ha 1x kilépsz, visszalépni az új tagsági díjjal tudsz majd (ha menet közben megemelkedett esetleg). S ha valaki másodszor is kilép, többet nem csatlakozhat a Klubhoz.

Ha ezen kívül bármely, egyéb kérdésed merülne fel, írd be alulra nyugodtan! 🙂
“A változás elkerülhetetlen. A személyes fejlődés viszont döntés kérdése.” (Bob Proctor)

A kapuk június 26-ig nyitva. Te is velünk tartasz? 😉

Szeretettel: Ági

 

 

 

 • Farkas Mónika

  “Számomra az Ágipilates = változás. Ha csinálom rendszeresen, amit hallok Ágitól, megváltozik az életem. Még ha néha vissza is csúszok, újra tudom mindig kezdeni.”

  Continue reading →
 • Gáspárné Héjja Erika

  “Amióta Ágival vagyok, másképp látom a világot, magamat! Folyamatosan változom, fejlődök, és gyakori a meglepődés, hogy ez tényleg működik!”

  Continue reading →
 • Simon Eklics Gyöngyi

  “ÁGIPILATES számomra egy márkanév, aki holisztikus megközelítéssel kínálja az egészséges életmódot és világlátást minden megújulni szándékozó nő számára.
  Ági kisugárzása, életfelfogása, folyamatos fejlődése és a világgal lépést tartó, életminőség-javító munkássága példaértékű, tiszteletre és csodálatra méltó. Azon kiválóságok köté tartozik számomra, akik adott témában elsőként az eszembe jutnak, akikre fel lehet nézni, akiből erőt lehet meríteni, aki hiteles egyéniség.
  Köszönöm Ági, hogy vagy nekem-nekünk! Jó egészséget kívánok!”

  Continue reading →
 • Oláh Eszter

  “Pilates, profizmus, megbízhatóság, hitelesség, hozzáértés, egészséges mozgás, lelkesség, motiváció, család, szeretet. – számomra ez az Agipilates”

  Continue reading →
 • Babják Veronika, Esztergom

  “Az esztergomi edzések, a csapat, a személyes odafigyelés, a táborok hangulata, a számomra 2017 novembere óta tartó, online programok, amik “idehoznak” téged a szobámba, a tartalmas hírlevelek, a közös színházlátogatások, évzáró “bulik”, a Pilates biblia, amit fordítottál – ez mind-mind, amit az Ágipilatestől kaptam. Az a sok-sok kreatív ötlet, eszköz, amitől minden óra sajátos színezetet kap, sohasem unalmas. No, meg a jó kis felszabadító nevetések. :)”

  Continue reading →
 • Bognár Réka

  “Itt nem csak tornát kapunk, hanem érdekes, hasznos feladatokat és bölcs tanácsokat a mindennapokra, hogy elfogadjuk magunkat és boldogok legyünk a bőrünkben.”

  Continue reading →
 • Karásziné Kovács Katalin

  “Az Agipilates számomra áradó erőfolyam, a Nagy Központi Töltőállomás. :)”

  Continue reading →
 • Valler Marcsi

  “Az Agipilates az, ami már jópár éve beette magát az életembe. A legjobb dolog, ami velem történhetett. Ez nem csak mozgás, sokkal több annál.”

  Continue reading →
 • Fetzerné Ágnes

  Szia Ági!
  Ma volt a negyedik napom az edzésből és egyre jobban élvezem. Sajnos, a neten található edzések közül egyikben sem tudtam kitartó lenni.
  Nagyon örülök,hogy megtaláltam az általad vezetett edzéseket, őszintén szólva motivált, hogy ezek végleg megmaradhatnak a gépemen és így bármikor keresgélés nélkül azonnal használhatom.
  Tetszik, hogy naponkénti bontásban mindig más és más izomcsoportot erősítünk és minden alkalomkor elvégzem az edzés előtti bemelegítést é sa végén a nyújtást.
  Nagyon tetszik és nagyon élvezem ezt a fajta mozgásformát,most már ott tartok ki nem hagynám egyik nap sem.
  Ugyan még erőteljes izomlázat érzek az edzéseket követően de egyre jobban érzem magam tőle és már most jobban érzem magam a bőrömben.
  Köszönöm: Ági

  Continue reading →
 • Tonomárnė Csilla

  Kedves Ági!
  Nagyon köszönöm neked ezt a 21 napos szuper gyakorlatsort és a sok kedvességet, mosolyt, szeretetet, ami a videókból sugárzik, a lélek simogatást is. Minden porcikámat jólesően megmozgatta. Kíváncsian várom a további programokat is.
  Még egyszer hálás köszönet mindenért! Vidám, szép napot kívánok! 🌞♥️💐

  Continue reading →

 

 

 

 

 

 

Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé.

CAPTCHA Kép
*

5 db hozzászólás

 • Boros Melinda

  2022-06-28 03:10:06

  Érdeklődnék az után, hogy én utaltam Ágipilátesre pénzt de nem kaptam semmilyen anyagot ezzel mi újság?

  • Hosszú Hilda

   2022-07-01 21:39:52

   Kedves Melinda!
   Írj légy szíves a hilda.segitseg@gmail.com címre, és utána nézünk.

 • Szentai Zsuzsa

  2022-06-27 11:29:37

  Nagyon jó..Élvezem

 • Makráné Klári

  2022-06-20 22:43:32

  Kedves Ági !
  Tanácsot szeretnék kérni ,hogy csináljam, hogy a tornákkal is megtudjak birkózni?
  Egy idő után lemaradok és nem is érem utol a többieket, igy volt ez a bomba nőnél, valamint a jövőre fiatalabbnál is.
  Mind kettő félig van kész.
  Köszönöm
  Klári

  • Ági

   2022-06-24 14:48:52

   Kedves Klári,

   A tornák 10-11 naponta jönnek. A kérdés az: vajon miért maradsz le? Van-e egy erre rögzített, dedikált időpont az életedben? Amikor azt mondod, hogy márpedig Te itt azzal foglalkozol, amibe belevágtál?
   Ha úgy érzed, naponta nem megy, akkor legalább 2-naponta.

   Nagyon fontos, hogy legyen egy naptárad, amibe beírod saját magad! Pl. azt mondod, hogy minden reggel (este) 45 percet- 1 órát magamra, a saját fejlődésemre fordítok. Amíg ez nincs meg, addig “úszni” fogsz …

   Ezek a Programok erről is szólnak: hogy felfedezzük és beazonosítsuk azokat a mintázatokat, amelyek működtetnek bennünket. Mert amikor felismertük, akkor fogunk tudni változtatni rajtuk …
   Többek között ezzel is foglalkozunk a Mi-NŐ-ség Klubban 😉

   Dönts úgy, ahogy érzed, hogy Számodra a legjobb lesz! Ha jössz, sok szeretettel várunk!

   Puszi: Ági