Kiemelt ajánlat
Kiemelt infó

Neked is összementek a nadrágjaid tavasz óta? Akkor próbáld ki ezeket a 15 napos edzésterveket, amelyek segítségével formálhatod a hasad és a popsid! Így nyugodtabb szívvel nézhetsz a Karácsony elébe is ;) ...

1lab_nyujtas_600

 

Érdekel az edzésterv »

Az edző válaszol

Írj nekem bátran, ha bármi kérdésed van, a válasz hamarosan ott landol a levelesládádban! A leveled – és az én válaszom – NEM kerül fel automatikusan a rovatba, csakis akkor, ha hozzájárulsz!

"Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani. Mígnem jön valaki, aki erről nem tud és megvalósítja."

Albert Einstein

Aktuális táborok

Milyen jó lenne, ha nem mindig csak várnánk a boldogságra, az örömre,
hanem megtanulnánk megélni azt a pillanatban! Minden nap.
Az idei Ágipilates Szupertábor - az öröm hullámhosszán
pont ennek gyakorlásáról szól majd ;)

Augusztus 11-14. Szigetmonostor, Rosinante Stílusos Vidéki Szálloda***

 

Mostanában ez foglalkoztat különösen. Hogy hogyan élhetjük meg az örömöt - nem csak akkor, amikor elmegyünk szabadságra, vége az iskolának, előléptetnek egy magasabb pozícióba, vagy végre leteszed a vágyott angol nyelvvizsgát ... Hanem minden áldott nap. Mert nem azért élünk, hogy végigküzdjük, dolgozzuk az életünket! Ez mostanra meggyőződésemmé vált. Azért élünk, hogy élményeket szerezzünk, hogy tapasztalatokat gyűjtsünk, hogy kalandokban legyen részünk! Olyanokban, amelyek építenek minket és segítenek rátalálni a saját utunkra, felépíteni egy olyan életet, amelyben jól érezzük magunkat. Amikor a hétköznapjainkon is az öröm hullámhosszára hangolódva, s ettől egy magasabb frekvenciára kerülve élhetsz egy olyan életet, amelynek Te vagy a főszereplője (nem csak statisztája), s ahol a Te örömed kiáramolva másokat is felemelhet! Érdekel? Ebben a táborban csupa-csupa olyan történésben lesz részed, amely ehhez visz majd közelebb Téged ;) ...

Már Pál apostol is ezt írja a filippieknek írt levelében: "Örvendjetek, ismét mondom, örvendjetek!"

A magyar "örökség" része a kissé negatív világszemlélet, a pesszimista hozzáállás - de nem kell, hogy ez a Te valóságoddá is váljon! Olyan kevés elég ahhoz, hogy a félig üres helyett a félig tele poharat vedd észre! Ezzel nem állítom, hogy mindezt megvalósítani is nagyon könnyű! Hisz egy beléd rögzült viselkedés, gondolkodásmintát kiiktatni - legyen szó akár testi, akár lelki mintázatról - egyáltalán nem egyszerű! Kitartásra és eltökéltségre van szükséged hozzá!

Az idei, "az öröm hullámhosszán" muzsikáló Ágipilates Szupertáborban viszont annyit fogjuk az örömteli létet gyakorolni, hogy nem csak egyértelműen ráérzel majd az ízére, de innentől fogva mindig itt, ebben a lelkiállapotban szeretnél majd leledzeni :)!

S hogy mi mindenre van szükséged az örömhöz?

 • a hálás szív
 • a szuper Közösség és a női beszélgetések
 • a kézzel történő alkotás izgalma
 • egy kis éneklés
 • némi tánc
 • mese, mese, mátka
 • és persze, a mindezekről baráti közegben zajló eszmecsere biztos összetevői a receptnek ;)!

Itt mindezt kipróbálod-megtapasztalod, otthon már "csak" egyet-egyet ezek közül be kell csempészned az életedbe és az öröm állandó társadul szegődik majd ;)!

S hogy kik segítenek mindezt elérni számunkra? Íme, meghívott Vendégeink: 

 

Körmöczi-Kriván Péter, mesemondó A Jazzation acappella együttes

 

Kovari_Heni
Kővári Heni - táncpedagógus

 

Minden napra jut egy jó nagy adag az örömből, amelyben nem csak meghívott Vendégeinknek, de a Rosinante Szállodának, nekem és a többieknek is nagy szerepe lesz! Lévén az idei a 41. Ágipilates tábor, bizton merem állítani, hogy remek Közösségbe csöppensz, ha idén Te is velünk tartasz ;)! S akkor lássuk a medvét - vagyis, hogy mi minden vár Rád ebben a 3 napban!

 

1. napi Örömforrásod - találkozás kreatív, alkotó éneddel :)!

Az érkezés napján hangulatba hozó, fizikai "karbantartás" következik: vagyis rögtön fejest ugrunk a tornába! Utána pedig a kézműves alkotótevékenység mezejére lépünk: saját gyártású hálanaplót készítünk! Elhiszed, hogy így, hogy a Te kezed munkája lesz, használni is gyakrabban fogod ;)? Alkotás közben pedig arról is mesélek majd, miért is fontos a hálával telt szív és mi lesz a Hálanaplód szerepe innentől az életedben.
S mivel a kézműveskedés a tavalyi táborunkban nagy sikert aratott - e hagyományt idén ezzel folytatjuk ...

 

                                                                       A tavalyi tábor csodás virágdoboz alkotó műhelye ...

 

halanaplo                                                       
                                          .... idén a Hálanaplónak adja majd át a helyét! S hogy mit írj bele? Arról is lesz szó ;)!

 

S amikor a műved elkészül, pont ilyen boldog és mosolygós leszel :)!

 

 

Jövök, Ági!

 

2. napi Örömforrásod - táncos-dalos oldalad felfedezése

A délelőtt a Pilates mellett az önfeledt táncé! A lelked felszabadításához és a pillanat ily módon történő megéléséhez Kővári Heni táncpedagógus segít majd hozzá :)! Ha 2 éve Te is részt vettél a Groove foglalkozásokon a táborban, lehet némi sejtésed, milyen hangulat vár Rád :)!

Sellőnyújtás - Ágipilates Szupertábor

 

Különleges esti Vendégünk a Jazzation acappella együttes :) 

Amikor egy jó pár hónappal ezelőtt azon gondolkodtam, vajon kit is hívhatnék meg a táborba, aki legjobban közvetíteni tudja Feléd azt az örömöt, amit szeretnék, hogy megtapasztalj, Virág lányom a épp zenét hallgatott a YouTube-on. Egyszer csak megszólalt egy olyan melódia, amire rögtön muszáj volt rákérdeznem: hát ők meg kik? Nna, ők voltak a Jazzation :)!

Amit hallottam, annyira elvarázsolt, hogy én már akkor tudtam: az idei tábor egyik Vendége biztosan ők lesznek! S lőn. De mit is érdemes tudnod erről a fiatal acappella együttesről? 

 

 Jazzation: Várallyay Katus, Bolyki Sára, Kanizsa Gina, Fábián Attila, Homor Máté, www.jazzation.hu

 

A vokális műfaj nemzetközi nagyágyújaként számon tartott Jazzation a jazz aranykorát hozza el minden koncertjére. Az öt magyar énekes alkotta formáció évről-évre a legrangosabb acappella versenyek nagydíjával tér haza: virtuóz feldolgozásaik és saját szerzeményeik itthon és külföldön egyaránt óriási sikert aratnak.

A csapat 2013-ban Grazban, 2014-ben Pinerolóban, 2015-ben Lipcsében nyert nemzetközi acappella versenyt, 2015-ben Lipcsében és 2016-ban az USA-beli Független Zenei Díjak a közönségdíjat is elnyerve. 2017-ben A Dal műsorában a legjobb
4 közé jutott a döntőben az együttes Fall Like Rain című dala, 2019-ben pedig a dániai Aarhus nemzetközi versenyéről tért haza a Jazzation az első díjjal.

A Jazzation fontosnak tartja az éneklés felszabadító élményének továbbadását, a közösségi és egyéni improvizáció, mint örömforrás megismertetését: iskolai programjaikon mára többezer diák (és felnőtt) vett részt és gazdagodott tudással és élményekkel. A Pilates tábor résztvevőjeként - zenei előképzettséggel vagy anélkül - Te is megtapasztalhatod, milyen a legősibb összhang, a körülölelő hangkavalkád és a közösen komponált, a pillanatban születő vokális szimfónia :) ... Ez NAGY ÉLMÉNY lesz! Hallgasd csak, mit üzennek nekünk a Fiúk, Lányok :)!

 

 

Előfordult Veled valaha életedben, hogy acappellát énekeltél, méghozzá több szólamban? S vajon mennyi az esélye, hogy a jövőben ilyen előfordul majd? Na ugye ;)?! Ezt ki ne hagyd!

 

Jövök, Ági!

 

3. napi Örömforrásod - a benned élő Gyermek újjáéledése

Ez a Nap a Wellness Maraton napja (ne aggódj, nem fogsz 42 km-t futni, ellenben 4 egymást követő, változatos órán órán simán részt vehetsz :)), amely után nyugalmasabb, ámde nem kevésbé izgalmas, érdekes programpontok következnek!

Beszélgetéssel egybekötött mozidélután 

Ahol is filmet fogunk nézni - méghozzá együtt! Méghozzá a tábor témájába illő filmet, amiről aztán elbeszélgetünk egy kicsit :)! Ez igazi közösségi élmény lesz ;) ... mert beszélgetni nagyon szeretünk! Különösebben nagy téma sem szükséges hozzá - képzeld, ha meg még van is ;)!

 

2018_05_12-(1)w

 

S hogy mit fogunk megnézni? Az legyen egyelőre meglepetés - ha jössz, majd megtudod ;)! Egyben biztos lehetsz: a film mondanivalója a tábor témájával lesz kapcsolatos.

Volt egyszer, hol nem volt ... egy Fiú, aki felnőtteknek mesél

Most nekünk fog. Az időről. Hogy miért érezzük, hogy nincs elég belőle. Hogy mit okoz ez nekünk ... és arról is, hogy hogyan tudnánk változtatni rajta. Hiszen minden Rajtad múlik.  De erről már majd Körmöczi-Kriván Peti többet, a táborban ;) ...

Különleges srác - az jutott eszembe először róla, amikor találkoztam vele. Csak állt a színpadon, valamiről épp mesélt (ez egy üzleti rendezvényen történt) a tányérsapkájában, a színes öltözékében - igen, határozottan ilyennek képzeltem a bohém, színes színpadi embereket. Belőle egyfajta optimizmus, életigenlés áradt ... pont ezt szeretném megmutatni Neked! Igen, Peti épp olyan, aki az öröm hullámhosszán van mindig, amikor én találkozom/beszélek vele! 

 

BEMUTATOM MAGAM

Hölgyek-Urak! Bemutatom Körmöczi-Kriván Pétert. Röviden Petit. Ő 35 éves fiatalember, borosta nélkül 25-öt is mondhatna, három csodálatos gyermek édesapja, egy csodálatos feleség édesférje. Peti hivatása szerint csapatépítő-mesemondó-mesesíró-drámaíró, ami annyit jelent, hogy ő szavakkal és szóközökkel foglalkozik, hogy velük kifejezze Peti legfőbb üzenetét, ami így néz ki: Jól érzem magam, ha eldöntöm, hogy jól érzem magam. Hölgyek-Urak. Süssön Önökben, Magukban, Bennetek is a nap.
Üdvözlettel, Peti a MeseTaxiból: www.mesetaxi.hu

 

Nézd csak, Peti üzenetet is küldött nekünk - méghozzá fentről, a diófa tetejéről ;)! Sőt, egy ajándék mesével is kedveskedik nekünk, amit innen tölthetsz le ;)! Körmöczi-Kriván Péter: Plafonmese - Jó olvasást ;)!

 

 

Szeretnéd Te is meghallgatni Peti meséjét? Akkor köztünk a helyed ;)!

 

Jövök, Ági!

 

4. napi Örömforrásod - hogy mindazt, amit az elmúlt 3 napban magadba szívtál, ma elmesélheted a Szeretteidnek is ... 

... őket is felhangolva az öröm hullámhosszára! Mert az örömhöz, a jó dolgok észrevételéhez - ezt most már Te is tudod - nem szükséges más, csak némi módosítás a hozzáállásodon, a gondolkodásodon!
S hogy a megtapasztaltak közül melyik lesz a Te mindennapi örömforrásod, azt lehet, hogy már a távozás napján fogod tudni. De az is lehet, hogy majd csak otthon, néhány nap-hét elteltével jössz rá. Ez mindegy is - csak hagyd, hogy hasson Rád!

Tábori zárónapunkon együtt írjuk meg a hálanaplónkat az elmúlt napok történéseiért (s ki tudja, még mi egyébért) :) ...

 

 

Az idei Csapatképen Te is rajta szeretnél lenni? Hát RAJTA :)!

 

Te is vágysz Ágipilates Szupertáborba, de már előre azon izgulsz,
mégis mibe kerül Neked mindez?

Tudod, ahogy szóltam is már előre, ez nem egy hagyományos tábor! Ez egy Ágipilates Szupertábor. Ahol nem csekély kalandban lesz részed.
Ilyen soha nem volt - és nem is lesz többé! Hisz Szupertáboraink arról híresek, hogy minden évben új téma köré szervezzük őket. Így a program exkluzív, és megismételhetetlen: olyan, amelynek hatására akár 180 fokos fordulatot vehet az életed életed :)... Olyan emberekkel fogsz találkozni és olyan dolgokat próbálhatsz ki, akikkel és amilyeneket sehol másutt - ezt garantálom ;)!

"Az öröm hullámhosszán" Ágipilates Szupertábor összes programjának értéke mindenestül 95 400 Ft,
de Neked most

mindössze 75 ezer Ft-ba kerül.

A tábor részvételi díjának kiegyenlítésére
OTP SZÉP kártyát is elfogadunk :)!

 

szep

 

Kérésedre Egészségpénztári számlát is kiállítunk!
Jelentkezz a lap alján MOST, hogy biztos legyen a helyed ;)!

 

Idén is élhetsz a részletfizetési lehetőséggel ...

Ha az úgy Számodra kedvezőbb - a Szupertábor részvételi díját 2 egyenlő részletben is kiegyenlítheted : az 1. részlet (37 500 Ft) fizetési határideje a jelentkezésed követő 3. munkanap, a másodiké (szintén 37 500 Ft) augusztus 5. Kérlek, ha élni kívánsz ezzel a lehetőséggel, a Jelentkezési Lap "Megjegyzés" rovatában szíveskedj feltüntetni! Köszönjük!

Ha a tematikus napok - vasárnap-hétfő-kedd - között van, amelyik épp olyan, mint a szíved vágya és csak arra jönnél, idén erre is van lehetőséged!

TEMATIKUS "ÖRÖMFORRÁS" NAPOK RÉSZVÉTELI DÍJA:

 • 1. napi Örömforrás: találkozás kreatív, alkotó éneddel - vasárnap, fél nap: 17 ezer Ft
 • 2. napi Örömforrás: táncos, dalos oldalad felfedezése - hétfő, egész nap: 29 ezer Ft
 • 3. napi Örömforrás: a benned élő gyermek újjáéledése - kedd, egész nap: 29 ezer Ft

A Jelentkezési Lap megjegyzés rovatában jelezd, melyikre esett a választásod ...

 

Jövök, Ági!


Jó-jó, de hol is fogunk az öröm hullámhosszára hangolódni?
Hát az erre legméltóbb helyen!
Avagy a szállásról és ellátásról :)...

Kérlek, az erre vonatkozó, most következő részt ALAPOSAN olvasd át!!!

Az elmúlt évek jól bevált gyakorlatát követve idén is külön adjuk meg a szállás-ellátás díját, amit direktben a helyszínen, a szállásadónak fizethetsz majd - és a tábori programét, amit viszont nekünk.

A helyszín: Szupertáborunkat idén is a Szentendrei szigeten, Szigetmonostoron található Rosinante *** Stílusos Vidéki Szálloda látja vendégül, ahol az öröm hullámait már rögtön belépés után érezheted, mert a hely aurája nagyon különleges ;)! Törzsvendégeink mindig nagyon szívesen térnek ide vissza és ez nem véletlen!
A szálloda - amely Budapest határától mindössze 30 percnyi autóútra található - olyan, mint egy kis ékszerdoboz: gyönyörű környezetben, kristálytiszta levegővel, remek konyhával és meseszép szobákkal (kényelmes ágyakkal) várnak minket!
A fogadtatás pedig mindig pompás: családias Vendégszeretet, egyedülálló atmoszféra és rugalmas hozzáállás jellemzi a Csapatot!

 

Rosinante terasz - Ágipilates Szupertábor 2015.

 

A Rosinante - lévén törzsvendégek vagyunk :)-  9. éve nagyon kedvező áron biztosít nekünk mindent a Szupertáborra: a 3 éjszaka félpanziós ellátással, gazdag büféreggelivel, korlátlan WIFI használattal, ajándék kávé, tea, ásványvíz bekészítéssel és a Rosinante mini-spa (szauna, élményzuhany, hideg vizes dézsa, szabadtéri pezsgőfürdő, nyári medence) korlátlan használatával, 2 ágyas szobában mindössze

47 400 Ft /fő/3 éj

(ez az ár tartalmazza az ÁFÁ-t és az idegenforgalmi adót is).

Persze, ha Te szívesebben lennél egyedül egy szobában, arra is van lehetőség - így a szállodai tartózkodás kedvezményes csomagdíja 62 400 Ft-ra módosul.

A több éve jól bevált gyakorlathoz híven idén is külön adjuk meg a szállás + ellátás és a Szupertábor részvételi díját. Fenti összeget direktben a szállásadónak kell fizetned, a következő "bontásban": augusztus 2-ig 20 ezer Ft utalandó szálláselőleg címén a Rosinante bankszámlájára, fennmaradó összeg pedig a helyszínen, távozáskor (vagyis augusztus 14-én) egyenlítendő ki. Természetesen a Rosinante Stílusos Vidéki Szálloda*** SZÉP kártyát is elfogad!

 

Rosinante, naszutas szoba Rosinante medence Rosinante, belső tér


Fontos!!!
A Rosinante*** rendkívül népszerű szálláshely, amely hosszú évek óta minden nyáron folyamatos telt házzal működik. (pl rengeteg esküvőknek ad otthont szolgál helyszínéül). Nekünk azért van biztos helyünk, mert 9. éve visszajáró Vendégei vagyunk a szállodának Szupertáborainkon ...
Ám így is, a lefoglalt szálláshelyeket, amelyből összesen 30 főre szóló van, csak augusztus 2-ig tudják fenntartani nekünk. Vagyis én augusztus 2-án az Ágipilates Szupertábor szállásfoglalás részét lezárom!
A tábori programra, illetve a tematikus napokra később is jelentkezhetsz, de akkor szállást már nem tudok garantálni Neked!

Ne feledd, mindösszesen 30 hely kiadó, amelynek több, mint a felét a tavalyi táborosaink már lefoglalták (ők már tudnak valamit :)). A létszám pedig idén sem jelentkezési, hanem befizetési sorrendben töltődik fel. Ha úgy érzed, itt az ideje, hogy "kitörj a bábból" és kiterjeszd pillangó szárnyaid, jelentkezz MOST!

Kérdésed van? Örömmel állunk rendelkezésedre a 20/ 957 4426-os telefonszámon.

Nincs? Akkor szeretettel várunk :)!

A jelentkezésed visszaigazoló e-mailben minden szükséges, a fizetésre vonatkozó információt és részletet megtalálsz! A részvételi díjad beérkezését követően telefonon, vagy e-mailben jelentkezünk majd a további részletek egyeztetése céljából!

Bízom benne, hogy az idén Téged is a Szupertábor lelkes csapatában köszönthetünk :)!

Csodás nyarat kíván Neked sok szeretettel: Ági és a Szupertábor Csapata :)

 

  

 • Sapsál Anna, Bécs

  Én leginkább a sport miatt jövök, meg a társaságért. Ilyenkor megpróbálom átlépni a határaimat, ami idén is sikerült sok szempontból is - úgy érzem, hogy a Pilates elég jól megy, a táncos órák meg sok mindent megmozgattak bennem érzelmileg is. Kár, hogy ilyesmire máskor nincsen lehetőségem (itt Bécsben eddig nem találtam Groove-órákat). Szóval, egyértelműen az első helyen a mozgásos órák állnak. De nagyon tetszett a fűszeres foglalkozás, meg a főzés is. A DISC érdekes volt, de ennyi idő alatt annyira csak a felületet lehet megkarcolni, hogy inkább csak egy játéknak tűnt.

 • Forster Kriszta, Budapest

  Drága Ágikám!
  Nagyon tetszett az összes program, az igazi nagy szerelem a Groove, életemben ilyen felszabadult még nem voltam. Misty egy csoda, fantasztikus vagy, hogy elhoztad. Remek volt a Fűszerész Évi, Kicsi Vúval végre életben is találkoztam, elkezdem újra az egész programját. A DISC izgalmas, azóta egy részletesebb online tesztet itthon is kitöltöttem. Szép sorban csinálják a családom tagjai is.

  Még egyszer köszönöm a munkádat, a fáradhatatlanságodat, a lelkesedésedet, a szeretetedet.

 • Hajdu Gyöngyi, Keszthely

  A kilencedik tábori élményeim, mint eddig minden évben, ismét új meglepetéssel szolgáltak. Nagyon örültem, hogy bepillanthattam az öt elem, hagyományos kínai konyha rejtelmeibe. Úgy éreztem, új fejezetet nyithatok az étkezésem történetében, végre tudatosabban figyelek a táplálékaimra, az egészségemre. Simonfi Ági új szerepkörben, előadóként is megcsillantotta a sokoldalúságát.

  A DISC személyiségtipológia bemutatásával, felcsigázta a kíváncsiságomat. Gyorsan keresgéltem, milyen vagyok én valójában, milyen lehetnék, és milyenné szeretnék válni. Igazi, önismereti „AHA” élményt jelentett számomra. A gondolat, az érzés és a fizikai együttrezgés, csúcs-órái számomra, Misty Tripolival kezdődtek. A lágy, rezdülésszerű mozzanatoktól, a dinamikus, határozott kar-láb- törzs koreográfiákon át, az önfeledt, áramlatban, flow-ban átélt élmény felé haladtunk, attól függően, ki mennyit szánt, megmutatni önmagából. Felszabadító örömbombaként hatott rám.

  A Pilates gyakorlatokról még nem is szóltam!!! Csak felsőfokon említhetem Ági és Erika óráit. Ők alapozták meg a Tábor szakmai profizmusát. Minden Pilates és Bodyart órán emlékeztettek az életfilozófiámra, amit Jim Rohn-tól kölcsönöztem és a jelszavammá vált. „Őrizd a tested, mert ez az egyetlen hely, ahol élhetsz!”

 • Mészáros Erzsébet, Orosháza

  Öt év után újra táboroztam és a nyár egyik legjobban várt és legjobban sikerült pár napja lett. Remek csapat, jobbnál jobb programok. Rengeteg pozitív lökést kaptam és nagyon vigyázok rá, hogy sokáig kitartson. Amióta hazajöttem újra minden nap pilatesezem (még nyaralás alatt is !!) és nagyon büszkén írom a piros „P-ket” a naptáramba!! Robinak (a Férjemnek) mondtam, nem kell szülinapi ajándékon gondolkodnia, ismételje bátran a tavalyit!

 • Lőrik Andrea, Érd

  Testet és lelket is ápoló, igazi „nőcis” táboron vettünk részt. A sokféle, klassz torna mellett különböző előadók, szakértők is remekeltek. Ezalatt a pár nap alatt sokkal felszabadultabb, önbizalomban gazdagabb, fittebb csajokká alakultunk át. Egyszerűen szuper volt !

 • Németh Andrea, Debrecen

  Mi tartozunk köszönettel azért a fantasztikus négy napért! Nem kezdem el ecsetelni, mennyire jó volt, mert aki ott volt az tudja, aki nem volt ott, annak nem fogjuk tudni elmagyarázni. (A vak embernek sem tudjuk elmondani milyen és miért szép a szivárvány!) Nekem most volt először lehetőségem rá, hogy kipróbáljam a tábort, de mondhatom függő lettem! És igen, azóta is csinálom a gyakorlatokat és mindegyikhez eszembe jut egy-egy börzsönyi emlék. Szóval: KÖSZÖNÖM!”

 • Oláh Eszter, Budapest

  Nagyon nagyon élveztem. Egy nőnek mindig rizikós új társaságba menni, ismeretlen dolgokat csinálni. Itt nem éreztem félelmet, rettenetesen jó érzés.

 • Bátorné Neczpál Erika, Budapest

  Nagyon kíváncsi voltam : vajon az Ági tudja-e „überelni” a tavalyi és a tavalyelőtti programokat ? Igen tudta ! Nagyon tetszett a programok sokszínűsége. Alig várom, hogy jövőre újra jöhessek!

 • Szalmás Lilla,Pécs

  „A tábor nagyon szuper volt, és nagyon hatásos: egy napja csak az  izmaimat mutogatom a férjemnek :-)
  Tanultam, töltődtem, és újra érzem, hogy mennyire érdemes! A fiúk mellett Erika is nagyon elvarázsolt élőben! Amellett, hogy az Ági-pilates a non plus ultra,  a Body Art is kifejezetten nekem való: "nem szétcsúszni, van még benned erő, több, mint gondolnád, ki-tartás..." - nekem ezek fontos üzenetek most az életemben. A csipkelődős balettmesternő stílus pedig gyerekkoromból 
  ismerős, pár évig balettoztam, én a biztatást hallom meg benne, és utána látom az elégedettséget mindenki szemében, Erikáéban is. Köszönöm még egyszer!

 • Farkas Rita, Budapest (2010. Bombanője :))

  Nagyon köszönöm, hogy részese lehettem ennek a hétvégének ! És köszönöm minden szervezőnek és segítőnek az áldozatkész, remek munkáját, mindig segítőkész szeretetét!
  Nagyszerű volt minden program, a nordic walkingtól egészen a zárásig. Rengeteg dolgot megtanultam önmagamról és a világról is. A szervezés és a lebonyolítás profi volt, a programok érdekesek, a mozgás pedig nagyszerű ! köszönöm mindenkinek!

 • Lantos Kriszta , Budapest

  ,Remélem, a hétköznapokon is lesz folytatása, kitart a táborban kapott motivációm :)! Minden nagyon tetszett, profi szervezés volt, gratulálok!

 • Bihari Katalin, Budapest

  A Szuperhétvége különleges helyet foglal el az "ÁgiPilates" táborok sorában. Programjaival, erősen csajos jellegével, a színhely megválasztásával tűnik ki. Nem véletlen, hogy harmadszor is eljöttem a táborba, és ezzel mások is így vannak! Sok ismerőssel találkoztam... Színes programjaival, sokfajta mozgásformával, jóízű beszélgetéseivel ismét segített a feltöltődésben. Köszönöm.

 • Dózsa Márta, Budapest

  A testmozgás és a lélek együtt fejlődésének egy új formáját kaptam meg ettől a tábortól. Igényes, vidám, mókás, és emberközpontú foglalkozások. Igazán kellemes érzést adtak a hétköznapok verklije után.

 • Sáhóné Bezsán Melinda, Tata

  Mint régi visszajáró (negyedszer voltam a Szuperhétvége résztvevője) számomra azért elmaradhatatlan ez a nyári program, mert annak ellenére, hogy az ország különböző részeiről érkezünk, más-más korúak, alkatúak stb. vagyunk, itt mindenki ugyanazt akarja: pilatesezni, ellazulni, nyújtani, kikapcsolni a mindennapok malomkerék-forgásából, és együtt lenni! A társaság a mozgatórugója a tábornak! A közös tornák, beszélgetések, kacagások és ,,nyögések", ezek teszik a tábort azzá, ami, és persze nem utolsó sorban Ági személye, aki nélkül ez nem lenne ilyen, amilyen. Úgyhogy kérünk és bíztatunk, hogy így tovább, mi melletted vagyunk, segítünk, bármikor számíthatsz ránk, hiszen ezek a táborok kellenek nekünk, ahogy többen megfogalmaztuk: EZ JÁR NEKÜNK!
  Nemcsak a programok, hanem az ott megismert emberek, művészek életigenlése, élethez való hozzáállása is nagyon pozitív volt
  Köszönjük!

 • Gábor Adrienn, Karlstat, Svédország

  Nagyon jól éreztem magam! A társaság összeszokott, mégis befogadó volt az új jövevények felé. A témaválasztás és a köréje szervezett programok jó érzéssel töltöttek el. Nem csak ,,előadók” voltak, hanem értékes és érdekes emberek is.
  A tornák mindig jólestek, különösen a fitness-maraton 4 része, amik összeszedték a kedvenceimet.
  Nagyon tetszett a fitness-maraton délelőttje, a divattervező bemutatója és a táncház! A szállás is nagyon klassz volt! Máskor is lehet itt nyugodtan!

 • Kovács-Herczegh Nóra, Budapest

  Nagyon-nagyon jól éreztük magunkat a táborban Larisszával! Régen volt ekkora élményben részünk!
  Szuperek voltak a programok, a tornák, jól el is fáradtam:-) Sárkányhajózás, canopy, táncház, Hoppál Bori, mind-mind tökéletes választás volt. És nagyon jó volt a csapat!!! Ami külön nagyon tetszett, az a hozzáállásotok, vidámságotok, a megerősítés, a támogatás, az őszinteség. Minden, ami nekem nagyon fontos az életben. Csodálatos embereket ismertünk meg, jó emlékezni azokra a napokra. A tábor hatására Larissza is jön majd velem tornázni, ami nagy szó, nem az a nagy sportkedvelő.
  Hoppál Bori mély nyomokat hagyott bennünk. Egy baráti borozáson elmélyültünk a témában, a fiúk is nagyon érdeklődtek, elkezdték olvasgatni a könyvét!
  Jövőre tuti jövünk valamelyik táborba, én jönnék a májusira is, de meglátom, hogy a munkával hogy tudom majd megoldani.
  Képzeld, meséltem Anyukámnak is, Ő is jönne, sőt az unokatestvére is! Na ez a legnagyobb dolog, mert ők nagyon kampányszerű sportolók. Jó ideje, csak beszélnek róla:-)
  Úgyhogy valahogy összehozunk egy össznépi családi részvételt!

 • Szilágyi Réka, Debrecen

  Mozgalmas és tanulságos napok voltak. Szuperül éreztem magam, és a sok program ellenére teljesen kipihentnek érzem magam. Nehéz kiragadni egyet azok közül, ami tetszett, de talán Hoppál Bori, mert rengeteg kérdésemre választ adott

 • Simon Judit, Debrecen

  ,Igazán jól éreztem magam, nagyon jól szervezett és tartalmas programok voltak. Igazán sokat tanultam magamról, másokról. Úgy érzem, picit másképpen látom a világot, talán másképpen értékelek dolgokat, és remélem, másképpen kezelek helyzeteket.
  Minden tetszett, nálam minden program betalált. Az evezés hatását most is érzem a karjaimban  , a hangtálak rezegését a testemben, a canopy suhanását stb.
  Úgy érzem, kisimultam, megszépültem, és nem csak a testem, a lelkem is. Köszönöm! Így volt tökéletes és valóban szuper hétvége.

 • Kari Szilvi, Budapest

  Csodálom a kreativitást, amivel kitalálod, megszervezed ezeket a hétvégéket! És minden alkalommal képes vagy fokozni az előző év élményeit. Mindig úgy érzem, hogy na, ez most igazán jó hétvége volt. Az idei táborról csak felsőfokban lehet beszélni, ezt átélni kell, mert az élmény leírhatatlan!
  Nem tudok kiemelni egyetlen programot, a maximális fölött teljesítettél. Bori óriási hatással volt rám, aznap alig tudtam elaludni. Nekem tökéletesen megfelel, ha jövőre is ezt a programot szervezed. Köszönöm az élményt még egyszer.

 • Katona Teréz, Fadd

  Sokat tanultam újból! Jó hangulat, jó társaság, igazán rendkívüli, változatos program. Imádom a profizmusotokat, Ági és Erika! Nagyon tetszett a canopy és a sárkányhaj,ó, természetesen első helyen a Pilates áll!

 • Csapó Ágota, Székesfehérvár

  Most is nagyon jól éreztem magam, köszönöm. Az előadók fantasztikusak, szakmájuk mesterei és nagyon jól kezelik kis társaságunkat. Számos új szempont került bemutatásra ismét. Szellemi és fizikai felfrissülés volt a hétvége –az izomláz ellenére.
  Hála és köszönet a Pilates és body art órákért, a vízért, a vacsoráért, a türelemért és a lehetőségért, hogy itt lehettem.
  Köszi!

 • Hajdú Gyöngyi, Keszthely

  ,Önismeret, női szerep, én-kép! A „tükrömbe” nézni számomra új felfedezéseket jelentett. Ági és Erika órái megerősítették azt a meggyőződésemet, hogy Pilates és Body Art nélkül nem élet az élet!
  Hajrá, jövőre újra itt!
  Igazi kihívást jelentett a sárkányevezés és a canopy.
  Az erőpróba mellett nagyszerű élményt jelentett számomra a csapatszellem összetartó energiája (elszánt sárkányok csapata). Nagyon tetszett a vendégelőadók felkészültsége, közvetlensége, nyitottsága, profizmusa.

 • Dr. Veres Andrea, Pécs

  Jól szerkesztett, kitűnően összeválogatott programokban gazdag táborban vehettem részt, amely hűen tükrözte „A Nő 7 arca” címet. A kalandpark és a gyöngyvarrás egyaránt összefért: más-más oldalunkról és szerepeinkről adott képet magunknak is.

 • Őze Zsuzsa, Budapest

  A Szuperhétvége? Változatos! Profi! Kitűnő! Minden úgy volt jó, ahogy volt! SZUPER :)!

 • Németh Mónika, Edelény

  Köszönöm ezt a 4 napot! Sokat tanultam, sok új arcomat ismertem meg, s ismét bebizonyosodott, hogy a fejlődéshez ki kell lépnem a komfortzónámból. Ez most is sikerült :).

 • Bátorné Neczpál Erika, Budapest

  Évről-évre jó visszatérni az ismerős arcok, a pörgős programok, a jó beszélgetések közé. Úgy érzem, hogy még soha nem tanultam ennyit, mint most (pedig már 7. alkalommal találkoztunk). Nagyon tetszettek a már megszokott „Ági-féle”, változatos programok, izgalmas-érdekes előadók és vendégek, akik ugyan különbözőek, de mégis hasonló rezgésűek. Azt hiszem, mostanra jutottam el odáig, hogy befogadó lettem arra, hogy felismerjem, milyen tanácsot (tanítást) tud számomra nyújtani egy másik ember: szinte mindenkitől tanultam valamit! Nagyon bízom benne, hogy valamivel én is tudtam segíteni valakinek.

 • Novákné F. Angelika, Tét

  Először vettem részt a táborban, sőt, a Pilates is újdonság volt számomra. Nagyon jól éreztem magam, jó volt együtt mozogni. A programok is kitűnőek voltak, sokat tanultam magamról!

 • Ferenczné Laska Erika, Jászárokszállás

  Köszönöm, hogy részt vehettem a táborban! Valóban szuper dologban részesültem. A 7 női arcommal szembesülve gazdagodott személyiségem. Első táborozóként az is élmény volt, hogy személyesen megismerkedtem Ágival és Erikával. Mindketten nagyszerű emberek, akik önzetlen segítsége révén Pilates tudásom tökéletesedett. A Port De Bras pedig akkora hatást gyakorolt rám, hogy egyfolytában azon elmélkedek, hogyan élhetném át még egyszer a test és lélek táncát. Rendkívül felszabadító, jó érzéssel feltöltő örömtorna volt. Köszönöm, hogy megismerhettem.

 • Major Manuéla, Győr

  Már egy ideje változtatni szerettem volna az életemen, de nem tudtam, hogy min és hogy hogyan álljak neki. Ez a tábor mind fizikailag, mind lelkileg nagyon sokat segített. Köszönöm a türelmed és a kisugárzásod :)!

 • Kari Szilvia, Budapest

  Ez az a hely, ahol bizonyítom magamnak, hogy jóval többre vagyok képes, mint amit korábban feltételeztem. 40+-osan tudok 4 órát egyhuzamban tornázni, kötélpályán végigcsúszni és mászni, meg ha kell, több órát keményen evezni :)! Müller Pétert látni és hallani pedig az egyik legmeghatározóbb élményem lesz :)! Köszönöm, hogy megszervezted!

 • Bokor Márta, Kovászna (Románia)

  Kiléptem a komfortzónámból a táborozás alatt. Teljesen ismeretlen helyen és emberekkel találkoztam és jó szándékát tapasztaltam. Élménydús, tartalmas, hasznos programokon vettem részt, próbára tehettem képességeimet. A programok változatosak voltak, a gondolatoknál a lényegre koncentráltunk; betekintést nyertünk a meghívott előadók által a Nőket leginkább foglalkoztató kérdésekbe. Az otthoni barátnőim kérték, hogy vezessek naplót, hogy részletesen el tudjam mesélni, mi is történt itt – de erre nem volt lehetőségem! Még szerencse! Annál többet viszek haza a tudatomban, a sejtjeimben! Másokat is bátorítani fogok, hogy vegyenek részt ebben a táborban. Köszönöm a lehetőséget – kívánok kitartást és további sikereket!

 • Kovácsné H. Mónika, Kimle

  Kis lelkiismeret-furdalással indultam a táborba, hogy vajon élhetek-e egy ilyen lehetőséggel. Soha nem gondoltam, hogy így el tudom engedni magam és átadni az áramlatnak. Most már úgy gondolom, hogy minden Nőnek kijárna egy ilyen tábor minden évben! Örülök, hogy itt voltam :)!

 • Képes-Harjay Kata, Budapest

  Mivel első alkalommal vettem részt a táboron, nekem kimondottan jól esett, milyen kedvesen és szinte “észrevétlenül” befogadott a már nagyrészt rutinos társaság. Kellemes hangulat volt, pörgős program, emberi légkör és külön említést tennék Ági és Erika maximális figyelméről, amit mindenki megkapott, igénye szerint. Feltöltődtem itt a hétköznapokra és rengeteget tanultam Pilatesből a dolgos otthoni edzésekre. Köszönet érte!

 • Hajdu Gyöngyi, Keszthely

  7 éve rendszeres résztvevője vagyok a nyári Ágipilates tábornak. Idén kissé gondterhelten, fáradtan érkeztem, ám néhány nap múlva a fizikai, szellemi és érzelmi rugalmasság, frissesség érzésével búcsúztam a vidám társaságtól. Nagyon tetszett Hoppál Bori és Müller Péter előadása – ők úgy hatottak rám, mint egy erőleves a léleknek. Nőnek lenni csodálatos, s egyben igen nagy feladat, kihívás. Nagyon köszönöm Ági és Erika a Pilates és BodyArt óráitok remek hangulatát, magas szintű profizmusát. Az egyetlen biztos programom 2015-ben a Pilates tábor – itt a helyem :)!

 • Forster Kriszta, Budapest

  A tábor tematikája érdekes és jól felépített volt, a meghívottak profik,  izgalmasak, szimpatikusak, minden együtt valóban SZUPERHÉTVÉGE!
  Fantasztikusan jól éreztem magam, a nyárban ez volt az a 4 nap, ami RÓLAM szólt, ajándék Tőled és a Csapattól nekem. Mindent megkaptam, amit ígért a tábor, igaz, én is igyekeztem megtenni mindent ennek érdekében: részt vettem mindenben, úgy a testi, mint a lelki-szellemi munkában. Tudod: „megmutathatom Neked az utat, de magadnak kell végigjárnod”. Hatalmas lökést kaptam minden szempontból. Sokkal pontosabban tudom a gyakorlatokat végrehajtani az útmutatásotok alapján, mélyen elgondolkodtam Hoppál Bori szavain, igyekszem a mindennapjaimba beépíteni. Müller Péter nagy élmény volt élőben. Talán úgy tudnám megfogalmazni az érzéseimet, hogy egyre büszkébb vagyok arra, hogy nőnek születtem! Még egyszer köszönöm Neked azt az óriási munkát, lelkesedést, szervezést, amit a tábor kitalálásába, előkészítésébe, szervezésébe, megvalósításába belefektettél, köszönöm a családodnak a támogatást, amit kaptál tőlük, hogy ennyire ránk tudtál koncentrálni.
  Remélem, hogy „jövőre Veled ugyanitt”!!!

 • Szabó Orsolya, klasszikus Pilates edző :), Budapest

  Szeretném megköszönni, hogy részt vehettem a táborban, fergeteges élmény volt.
  Olyan sok pozitív energia szabadult fel ott, annyi kedves szó hangzott el és olyan szemléletformáló gondolatokat hallottam egy napba sűrítve, hogy szinte elsöpört az ereje… még mindig érzem a hatását annak a napnak (pedig azóta 2 hét telt el).
  A kalandpark – sziklamászó tanonc lévén – szintén öröm volt, főleg, mivel amikor a napok közül választottam, még úgy tudtam, hogy erről épp le fogok maradni, úgyhogy külön meglepetés volt, hogy ez is pont az általam is meglátogatott programok közé került.
  A sminkelést is rögtön kipróbáltam, néhány tippet tényleg tudok használni belőle a mindennapokban, illetve a melltartóválasztással kapcsolatban is átrendeződtek a gondolataim... 
  Hoppál Bori workshopja pedig engem is Buddhává varázsolt. Sokkal kevesebb dolog tud azóta felbosszantani, illetve minden nehezebb kérdésre ránézek egy távolabbi nézőpontból is, ami segít elengedni vagy feldolgozni az adott kérdéseket.
   Még egyszer – és ezerszer – köszönöm, hogy ott lehetettem, remélem, hogy hamarosan találkozunk ismét.

 • Drégely Ágnes, Budapest

  Ez már a 4. Szuperhétvégém és most is megismétlődtek az örömteli napok: a testben és lélekben gyarapodás jó érzése, sikerült a teljes kikapcsolódás. Az őszinte beszélgetések is örömmel töltöttek el. Nagyon jó Csapat jött össze, nem beszélve a szuper szervezőkről. Az Ágipilates órák, az új eszközök megismerése, Hoppál Bori, no és persze Müller Péter előadása nagyon tetszett.

 

Ágipilates Szupertábor - az öröm hullámhosszán
Rosinante Stílusos Vidéki Szálloda,
Szigetmonostor

2019. augusztus 11-14.

Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Erre a táborra jelentkezem:

Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni! Amennyiben nem járul hozzá személyes adatai kezeléséhez a rendelését nem tudjuk fogadni. Megértését köszönjük!