Aktuális táborok

Vénasszonyok nyara
és kora őszi immunrendszer erősítés – 
az Őszköszöntő Ágipilates Hosszú hétvégén

Szeptember 24-27.
Fehérvárcsurgó, Károlyi-kastély

 

Minden tábor egy-egy új fejezet egy albumban, amelybe az emlékeket gyűjtöm. Ez az album egyre csak dagad, ahogy gyűjtögetem, lepréselem a pillanatokat bele … úgy hiszem, életünk könyvének egy sok fejezetből álló, hatalmas, színekkel, fényekkel, illatokkal, hangokkal, emberekkel teli albumnak kellene lennie! Nem egy szürke, lapos, unalmas, pároldalas vonalas füzetnek!

Hisz ez a muníciód. Ami Benned él tovább. Amit senki nem vehet el Tőled. Amit bármikor fellapozhatsz, s amelybe belemerülhetsz akkor is, amikor az élet épp nem színes-fényes-illatos … (azért ezzel kapcsolatban van néhány tapasztalatunk az az idei évben, nem igaz?!) Mert ezekben a fejezetekben erőt adó érzelmek, mosolyok, érintések, ölelések idéződnek meg!
És eszedbe jutnak az emberek, akikkel átélted ezeket az élményeket. Akikkel ott és akkor osztoztál egy megismételhetetlen pillanatban, egy izgalmas kalandban, vagy egy megható eseményben. S ez a közös megtapasztalás egységbe kovácsolt ott és akkor … van, akiket hosszú időre. Akik Barátokká lettek a közös kihívások alatt, akikre akkor is számíthatsz, amikor az élet épp keményebb arcát fordítja Feléd.

Amikor egy új táborra készülünk, mindig előkapom az 1 évvel ezelőtti, azonos táborunk fotóit és miközben nézegetem őket, szinte újra átélem, mi minden történt velünk :)! Van, hogy fel-felnevetek (még jó, hogy ilyenkor egyedül vagyok itthon ;)), s olyan is, amikor egy-egy könnycseppet törlök ki a szemem sarkából a meghatottságtól. Mert sok minden történik ám egy ilyen Pilates-és életmód táborban!

A tavalyiból, íme, egy ízelítő – bár miközben válogattam, nem tudtam, melyik “ujjamba harapjak” bele :):

 

 Beszélgetős – ismerkedős: jajj, de szeretlek, Katikám :)!  A Csapat a Titkos Kertben
 Torna a teraszon …  … és a teremben :)!
 Ejtőzés 🙂 …  … és virágkonyha kóstoló, a Titkos Kertben
 Látogatás a Titkos Kertben, Velencén … egy csoda volt!  … és nordic walking
 Dóra BodyArt órája   … és Bulla Bia érdekfeszítő előadása

 

Jövök, Ági!  

 

Ezek után most már szívesen megtudnád, mi lesz az idei Őszköszöntő Programja ;)?

Mint eddig mindig, az idei Őszköszöntő táborunk alapját is a Pilates és a mozgás képezi, napi 3-4 óra mozgáslehetőség formájában. (A “lehetőség” szót szeretném nyomatékosan kihangsúlyozni: vagyis a táborban semmi nem “kötelező” – mindenből csak annyit végzel, amennyi jól esik :)). Ez az egész itt most Rólad szól – és arról, hogy azt teheted végre, amit akarsz és akkor, amikor épp akarod. Persze, szabadidős programokban sem lesz hiány – ahogy már megszokhattad :)!

Ami biztosan lesz:

 • minden nap Pilates óra, több is – a 3 nap alatt összesen 10 mozgásórában lesz részed
 • BodyArt, Groove és Gerinctréning, Vendégedzőkkel – az örök kedvencek a Pilates mellett
 • teljes állapot felmérés (testzsír%, derék-csípő hányados, BMI, vérnyomás-és pulzusmérés, ideális testsúly meghatározás) és ez alapján személyre szóló tanácsadás
 • minden este közös program, beszélgetés (ami persze nem kötelező, hanem szintén egy lehetőség 🙂

 

Idén különleges, extra Programokban is részed lesz: az egyik az elvonulásunk hétvégéjén a Kastélyban éppen zajló Európai Dísznövény-és Kertművészeti napokon való részvételi lehetőség.

Aztán velünk lesz Nagy Gyöngyi, a Manzard9 blog írója, aki DYI és lakberendezési tanácsokkal szolgál nekünk – ez minden, az otthonát csinosítgatni, még szebbé-komfortosabbá tenni vágyó Nőnek fontos téma, azt hiszem.

Vezetett botanikai sétán és egy remek kiránduláson is részt veszünk majd! 

 

Igen, megtartjuk …

Ha rajtam múlik, mindenképp megtartjuk az idei Őszköszöntő tábort! Több okból kifolyólag is …

 • az idei első, nyár eleji Classic táborunkat “elvitte” a járvány. S valahogy úgy alakult, hogy azok, akik az 1-hetesre szoktak jönni, az Őszköszöntőt is megtisztelik részvételükkel. Nekik nagyon “fájt” az elmaradt tábor, s alig várják, hogy most újra jöhessenek, találkozhassanak egymással – hacsak nem szakad ránk az ég, nem fogom “cserben hagyni” őket!
 • a Károlyi-kastély egészség-biztonsági szempontból a legideálisabb helyszín, hisz kastélyról beszélünk, az ennek megfelelő méretű és belmagasságú (5 m!) szobákkal egyetemben. Vagyis még a 2-ágyas szobákban sincsenek egymás arcában és aurájában az emberek, hanem jó bő távolságot tudnak tartani egymástól …
 • úgy gondolom, hogy az egyetlen igazán hatékony és ebből kifolyólag legjobb, amit tehetsz a járványos időkben, hogy karbantartod a szervezeted és felkészíted azt, bármely eshetőségre. Nem tud nem eszembe jutni a tény, hogy a 4 éven át tartó, a jelenleginél jóval súlyosabb spanyolnátha járvány semmilyen nyomot nem hagyott se Joseph Pilates-en, sem a vele együtt tornázó Tanítványain! A Pilates a legjobb immunerősítő – pláne egészséges táplálkozással, pihentető alvással és megfelelő gondolkodásmóddal, az elme nyugalmával övezve. Ez pedig mind vár Rád a táborban ;)!

Ha Te is osztod fenti gondolatok igazságát, szeretettel várunk! A szálloda, annak minden Dolgozója és mi is mindent megteszünk a biztonságod érdekében! Köszönjük a bizalmad!

 

S ha velünk tartasz, mégis mibe kerül Neked mindez?

Az idei Őszköszöntő Hosszú hétvége  – csütörtök kora délutántól vasárnap délig tartó – programjának részvételi díja 45 ezer Ft.

Ismerve a tábor programját – hisz én állítottam össze 😉 – bátran mondhatom, hogy ez az összeg azért, amit a táborban kapsz majd, a saját életedbe történő egyik legjobb befektetésnek tekinthető.

Mit tégy, ha feltétlenül jönni szeretnél? Első lépésként töltsd ki az oldal alján található jelentkezési lapot, kérlek! Annak elküldése után egy e-mailt kapsz a postafiókodba, ahol fontos – a részvétellel és a fizetéssel kapcsolatos – információkat közlünk. Kérlek, feltétlenül olvasd el! A részvételi díjat a jelentkezésed követő 3 napon belül szíveskedj a visszaigazoló levelünkben szereplő bankszámla számra átutalni. Előre is köszönjük :)!

 

Jövök, Ági! 

 

Hogy hol jön össze idén az Őszköszöntő Csapata?
Avagy a szállásról és ellátásról 🙂

Kérlek, az erre vonatkozó, most következő részt ALAPOSAN olvasd át!!!

A helyszín: idén Őszköszöntő táborunk átteszi székhelyét a fehérvárcsurgói Károlyi-kastélyba, amely csodás helyszín. Kipróbáltuk a Férjemmel, leteszteltük az ételeket, a kiszolgálást, a vendégszeretetet. S mindent kifogástalannak találtunk :)! Jó szívvel invitállak meg Téged erre a csodaszép helyszínre, ahol úgy érezheted Magad, mint egy igazi hercegnő …

 

 

A Károlyi-kastélyról az alábbiakat érdemes tudnod:

Ágipilates Őszköszöntő tábor – Szállás + ellátás:

 • A Bakony szívében található szálloda a vidék szépsége és gazdag természeti adottsága miatt kitűnő választás lehet az aktív kikapcsoldást kedvelőknek és a pihenni vágyó vendégeknek egyaránt. Kiemelt figyelmet fordítanak a biztonságos környezet megteremtésére. Az alacsony szobaszám, a tágas terek és szállodát körülvevő 50 hektáros park, felhőtlenné és biztonságossá teszi a kikapcsolódásod, mindezt páratlan környezetben.Ébredj madárcsicsergésre, szívd be a harmat-tiszta hajnali levegőt. 

A Szálloda eddig is szigorú higiéniai és tisztasági szabályok szerint működött, melyeket most az (A) Always Clean program keretében tovább bővített a Vendégek biztonsága érdekében.

 • A Kastély története: a fehérvárcsurgói kastélyt magába foglaló birtok története meglehetősen régre nyúlik vissza. 1834-ben a Perényi család zálogosította el Károlyi György grófnak, ami 1853-ban, vásárlás útján végleg a Károlyiak kezébe került.
  A csurgói kastély építése annak a Heinrich Kochnak a tervei alapján történt, aki az angol klasszicista stílusú pesti Károlyi palota átépítését is végezte. A Bécsben élő építészt Ybl Miklós képviselte, aki, mint a Károlyi család építésze, a művezetéssel kapcsolatos tervezésben vett részt.

  Gróf Károlyi György 1877-ben bekövetkezett halála után Csurgót a másodszülött fiú, Viktor örökölte, korai halála után pedig a kastély tulajdonosa idősebbik testvére, Károlyi Gyula lett. Az ő idősebbik fia volt Károlyi Mihály, a fiatalabbik pedig Károlyi József, aki a jelenlegi vagyonkezelő nagyapja volt.
  A kastélyt a családnak 1944-ben el kellett hagynia. A háború alatt katonák használták, majd a második világháború után a kastélyt és birtokot államosították, ezt követően először üdülőként, majd gyermekotthonként üzemelt. 1980-ban kezdődtek meg az állagmegóvási munkafolyamatok, és 2007-ig helyreállították a két pavilont és két szárnyat, majd 2011-ben a főépület is átadásra került. 

 • félpanziós ellátást biztosít nekünk a szálloda, ahol svédasztalos reggeli és vacsora vár majd ránk
 • a 4 nap – 3 éjszaka díja félpanziós ellátással 46 500 Ft/ fő – 2-ágyas szobában. Igény esetén van lehetőség 1-ágyas elhelyezésre is (nem túl sokra, néhány ilyen szobánk van!)  
  Ha bármilyen kívánságod van az étkezéssel kapcsolatban, vagy speciális diétát kell tartanod (pl. glutén, vagy laktózmentes) kérlek, jelezd – megpróbáljuk megoldani :)!

 

 

Az ősfás park a pavilonnal – szép időben itt Pilatesezünk 🙂 … Szoba – belülről; az ágyakat természetesen széthúzzuk!
Étkezni itt fogunk 🙂 … Ez a szoba se “kutya” 🙂
Itt lehet, hogy nem fogunk túl sokat tartózkodni, de szép … Itt viszont annál többet – ez meg egyenesen gyönyörű :)!

 

A félreértések elkerülése végett tehát, a tábor TELJES részvételi díja:
45 000 + 46 500 Ft = 91 500 Ft
(ebben az összegben a 3 éjszaka szállás félpanzióval 
és a tábor programja foglaltatik benne)

 

Jövök, Ági! 

 

A jelentkezésed visszaigazoló e-mailben minden szükséges, a fizetésre vonatkozó információt és részletet megtalálsz! A részvételi díjad beérkezését követően sorban kapod majd a tájékoztató/hangulatba hozó leveleket, hogy lélekben felkészülve érkezhess a táborba!

Bízom benne, hogy idén Veled együtt Pilates-ezhetünk 🙂 ! Hát nem erre vágytál mindig :)???

 

Szeretettel várunk Téged is: Ági és az Őszköszöntő teljes Csapata

 

 

 • Kiss Krisztina, Budapest

  Ági, annyi mindent tettél értem-értünk, nem is tudom, hogy lehetne elmondani a sok-sok gondolatot, érzést, ami eszembe jut. Hálás és büszke vagyok, hogy ismerlek és hogy ebbe a közösségbe tartozom. Remélem, még sokáig :)! Köszönöm!

  Continue reading →
 • Molnár Tamásné, Budapest

  Tavaly nyáron az első tábor előtt nagyon izgultam, hogy ki fogok lógni a sorból, de nem így lett. Az edzőknek köszönhetően rájöttem, hogy élvezem ezt a mozgásformát. Magabiztosabb lettem, és nem utolsósorban búcsút intettem 15 kg-nak.
  Idén már alig vártam, hogy újból itt legyek,, és egy egész évre feltöltődjek.
  A tábor hangulatán külön dobott a csodálatos környezet. Esztergom mesés, örülnék ha jövőre is itt szerveznétek a tábort. Köszi Nektek!

   

  Continue reading →
 • Gulyás Józsefné, Százhalombatta

  Már régóta vártam, hogy ide eljussak. Végre sikerült „életben” kipróbálni jól képzett edzők segítségével a gyakorlatokat. Nagyon tetszett, hogy az edzők, kijavították/megmutatták a helyes tartásokat. Köszönöm Ági, és csak gratulálni tudok a szervezésért is, és mindenért!

   

  Continue reading →
 • Mészáros Erzsébet, Orosháza

  Sajnálom, hogy már tavaly nem jöttem el, és örülök, hogy idén nem hagytam ki. Nagyon sokat adott a tábor, pontosította a DVD-ről megtanult gyakorlatokat.
  Jövőre is itt leszek, és bízom benne, hogy magammal tudom cipelni a barátnőmet is! Köszi Ági!

   

  Continue reading →
 • Gyüréné Rátkai Ilona

  Első alkalommal táboroztam Ágival, már nagyon vártam, de minden várakozásomat felülmúlta az órák változatossága és a szabadidős programok választása. Nagyon tetszett, hogy sokféle óra volt, a jó társaság, és Ági kedvessége, közvetlensége.
  Köszönöm a jó szervezést, szívesen jövök újra!

  Continue reading →
 • Schmidtné Vera, Tatabánya

  Várakozáson felüli volt. Elmúltak a félelmeim és még a térdem is jobb volt, mint amikor nem terheltem annyira. Mivel nekem új volt minden, minden nagyon tetszett. Különösen az, hogy a társaság megértő és kedves volt. Sok újdonság volt számomra. Így talán már nagyobb kedvvel csinálom egyedül is, mivel az alapokat ismerem.
  Köszönök mindent, Ági.

  Continue reading →
 • Várallyai Éva, Szada

  Azért jöttem, hogy jó megmozgass, hát megkaptam! De olyan változatos és magával ragadó formában, hogy fel sem tűnt, csak másnap reggel, hogy mindenem érzem. Sikerült kikapcsolódnom, feltöltődnöm, és ezt a változatos programon kívül a remek társaságnak is köszönhetem.
  Nagyon tetszettek Ági órái, nagyon jó volt, hogy végig Ági szakszerű irányításával dolgoztunk. Jó volt végigtapasztalni, hogy egy Pilates óra hogyan tud alkalomról alkalomra fejlődni.
  Idén a társaság is egészen különlegesen nagyszerű volt…

  Continue reading →
 • Simonyi Kati, Székesfehérvár

  Nem voltam itt a megnyitón, de a kérdésre: -Mit hoztál? –ezt feleltem volna: összecsomósodott, kusza izmokat és lelket. Az elmúlt pár nap alatt sok mindenem szépen kigubancolódott és a folytatáshoz is megkaptam a bátorítást! Ami nagyon tetszett: a sok és sokféle mozgás, hogy Márti – a házigazdánk- is bennfentes, a barátságos árak (program, szállás), Esztergom, a kötetlen szombat esti program, a pénteki beszélgetés témája és előadója.

  Continue reading →
 • Gera Szabolcs (19 éves :)), Nyíregyháza

  Az érzéseim nem tudom leírni, mivel köztudott, hogy az érzések szavakkal kifejezhetetlenek, de a gondolataimat talán sikerül. Tudod, hogy számomra ez a tábor meglepetés volt, így elvárásaim nem is voltak a hétvégével kapcsolatban, viszont most mégis azt kell mondanom, hogy fájó szívvel hagyom el a tábort. Szóhoz sem jutok, talán fel sem fogtam … Egyszerűen minden nagyszerű volt. Felüdülés, kikapcsolódás, szórakozás, mindez egybekötve egészséges és nagyon hasznos programokkal. Nekem nagyon tetszett, szuperül éreztem magam és Neked hála, újra tudom értékelni az élet pozitív oldalát!
  Minden nagyon tetszett, jó társaság, szép és kulturált környezet, és a legfontosabb: nagyszerű Pilates órák. Továbbá tetszettek a programok, kellemes és jó időtöltést biztosítottak, összességében mindennel maximálisan meg vagyok elégedve! Minden úgy volt jó, ahogy, ezen alkalommal történt. Egy jó bulihoz és Pilates órához ennél több nem kell. Szuper hétvége volt!
  Köszönöm, és 1 év múlva újra találkozunk, de addig is jó egészséget és sok boldogságot kívánok!

  Continue reading →
 • Kásáné Hevesi Magdolna, Eger

  Az egyik legszebb természeti környezetben, a Dunakanyarban került megrendezésre a tábor. A kifejezetten aktív napokat zavartalan pihenéssel fejezhettük be. Volt lehetőség programok közötti választásra. A táplálkozás is segítette az egészséges életmódra nevelést. Ez egy komplex egészséges életmód program. Örülök, hogy idén Lányommal együtt részt vehettünk rajta. Köszönjük, hogy a Pilates órákon személyes figyelmet kaptunk és segítséget az egyes gyakorlatok helyes kivitelezéséhez. Nagyon jónak találtuk, hogy megismerhettünk más mozgásrendszereket is (mint a BodyArt, vagy a PortDeBras – ez utóbbi különösen kedvemre volt).

  Continue reading →
 • Dr. Tóth Zsuzsanna, Deszk

  Nagyon örültem, hogy végre részt vehetek a táborban, bár kicsit később érkeztem. Szerettem volna már régen eljönni egy ilyen aktív hétvégére, sok mozgással – most végre sikerült :)! Nagyon jól éreztem magam! A Pilates órák, a PortDeBras, a jóga, a doktornővel folytatott beszélgetés és a stúdiólátogatás különösen tetszett!

  Continue reading →
 • Rajcsányiné Erika, Cserépfalu

  Nagyon örülök, hogy eljöttem az idei Őszköszöntő táborba és hogy jókedvvel végigcsináltam a 4 napot! Aktívan részt vettem a programokon, kellemesen elfáradtam. Minden nagyon tetszett – köszönet érte!

  Continue reading →
 • Kádár Viktória, Szigetszentmiklós

  Összességében jól éreztem magam: fárasztó, de közben feltöltő is volt ez a pár nap. Jók voltak az órák, szép a Duna-part, kellemes a társaság. Nagyon tetszett a stúdiólátogatás, a PortDeBras, Era BodyArtja, a társaság és a masszőr :)!

  Continue reading →
 • Dömők Anna, Budapest

  A tábor nagyon jó és hasznos élményt adott. A különböző órák-mozgásformák hatása már most érződik :). Különösen tetszett a PortDeBras óra és a Reformer! Az összes mozgásóra nagyon jól esett – remek felépítésűek voltak. A terhelés mértéke olyan volt, amiben az embernek erőteljesen kellett dolgoznia, de ennyi erőlködés tökéletesen jól esett! Köszönet érte :)!

  Continue reading →
 • Pap Éva, Pécs

  Nekem tetszett, hogy a 3 nap alatt egyáltalán nem unatkoztunk, mindig volt program. Jók voltak a Pilates órák, sokat tanultam belőlük, hogyan is kell csinálni a gyakorlatokat. A Pilates gépek kipróbálása is érdekes tapasztalat volt – kedvet kaptam az ilyen edzésformához.

  Continue reading →
 • Szatmári József és Józsefné, lányuk: Hajnóci Betty és kislánya, Ajsa

  Új lehetőséget kapott a testem-lelkem. Bizonyára élek is vele – a családomért és magamért. A Lányom hozott el bennünket a táborba, kívánok sok családnak ilyen gyereket! Köszönjük Neked, Ági!

  Continue reading →
 • Cziva Jánosné, Ili, Martonvásár

  Nekem ez volt az 1. táborom, nagy elvárásokkal érkeztem. Az órák színvonala nagyon magas (a 3 fős óra Veled külön élményt adott!) Nagyon örülök, hogy kipróbálhattam a Pilates gépeket és annak is, hogy többféle óratípuson tehettük próbára magunkat. Szuper volt a masszázs lehetőség és a visegrádi kirándulás!

  Continue reading →
 • Dr. Répásiné Veres Ágota, Aszód

  A Pilates táborok most már részei az életemnek – nyomós ok kell, hogy kihagyjam. Kell ez a segítség, hogy kilépjek a komfortzónámból és kapjak egy újabb lökést a következő táborig :)!

  Continue reading →
 • Bohák Erika Orosháza

  Nem is tudom elmondani mennyire jól éreztem magam veletek,nagyon,nagyon jó volt a tábor. Még sosem mentem el egyedül, gyerek és pasi nélkül sehová,és azt hiszem nagyon jó döntés volt elsőre a te táborodat választanom.
  Nagyon gratulálok a szervezéshez,a kitartásodhoz,erődhöz a nagyon jó oktatói tudásodhoz,és a továbbiakban is nagyon sok energiát és jó egészséget kívánok neked,sok sikerrel!!

  Continue reading →
 • Bíró Sándorné Budapest

  Véletlenül bukkantam rá Ági Pilates – honlapjára. Amikor a táborról olvastam, szinte azonnal eldöntöttem, hogy eljövök, és kipróbálom ezt a fajta mozgást. Évek óta szenvedek gerinc-és hátfájással, és azt hiszem, hogy most megtaláltam a nekem megfelelő mozgást : a Pilatest.
  Nagyon jól éreztem magam a táborban, jövőre is csatlakozom a Pilates-rajongók táborába.

  Continue reading →
 • Maczucza Józsefné , Budapest

  Nagyon jól összeállított program volt, csodás környezetben. Fantasztikus jó csapat gyűlt össze. Remélem az itt kapott lendület kitart a következő táborig.

   

  Continue reading →
 • Hantó Sándorné , Budapest

  Amit vártam megkaptam, sőt várakozáson felül is. Büszke vagyok magamra, hogy végig tudtam csinálni, ha nem is volt minden gyakorlatom tökéletesen kivitelezett. Nagyon tetszett a hangulat, a lelkesítő hozzáállás Ági részéről.

   

  Continue reading →
 • Forrai Ildikó, Érd

  Sokféle mozgásformába bele tudtam kóstolni. A Pilates-be újra és újra beleszeretek. Egyszerű, hatásos, EGÉSZSÉGESSÉ TESZ! Csodás volt a táj, és fantasztikus az egész csapat!

  Continue reading →
 • Gaskó Margit

  Köszönöm Neked a Pilatest! A 10. tábor csodás volt,s akkor ébredt fel bennem a szerelem.
  Képzeld, hosszas kutató munka után itt Pesten, a lakhelyemhez közel /bár kb. 3/4 óra utazás/, de találtam egy helyet, egy kultúrházban, ahol hetente kétszer “kiélhetem” magam.
  Most már kb elérem a 10. alkalmat, ami azt jelenti, hogy tényleg “jobban érzem magam”, s kezdek “jobban kinézni”, ahogy közeledek majd a 20. alkalomhoz. A kollégám már megjegyezte, “tanfolyamot” akar tőlem venni férfi létére.

   

  Continue reading →
 • Dr Répásiné Veres Ágota, Aszód

  Harmadik alkalommal vettem részt Őszköszöntőn, és jövőre is jövök ! Itt mindig kapok korrekciót, útmutatást, lelkes vezetést ahhoz, hogy jobban csináljam, amitől minden könnyebb lesz. Ági mindig lenyűgöz, nagyon élveztem minden órát.

  Continue reading →
 • Buday Ágota, Budapest

  Köszönöm, hogy itt lehettem. Sokat segített a gyakorlatok kivitelezésében, hogy mindig korrigálta valaki a tartást. Aktív pihenést vártam, azt is kaptam. Ehhez hozzájárult a társaság.

  Continue reading →
 • Várallyay Éva, Szada

  Nagyon jól éreztem magam, abszolút sikerült feltöltődnöm testileg és lelkileg is, Hála a sok tornának, és a Bombanő szobatársaimnak ! Nagyon köszönöm!

  Continue reading →
 • Halmos Anna, Budapest

  Azt vártam, hogy megtanuljam a Pilates alapjait, hogy otthon gyakorolhassam a DVD-kről. Kár, hogy nem szántam rá magam hamarabb – de úgy látszik, most jött el az ideje !Ha tehetném, minden Táborra eljárnék!

  Continue reading →
 • Liptay Gabriella, Budapest

  Semmit nem tudtam a Pilates-ről, így várakozással tekintettem erre a négy napra.. Ági személyisége az interneten keresztül is megfogott, de itt a Táborban megerősítette, hogy jó útra kell térnem Vagyis pozitívan.

  Continue reading →
 • Bihari Katalin, Budapest

  Nehéz olyat írnom, amit még nem mondtam el. Nem véletlenül jövök el újból és újból. Fizikailag és mentálisan feltöltődve fejezem be ezt a 4 napot is – mint mindig. Jó látni azokat a Nőket, akik ismerkednek a Pilatesszel, mint mozgásformával, és ahogy egyre magabiztosabbak lesznek. Ismét csak köszönni tudom e nem könnyű, de nagyszerű négy napot.

  Continue reading →
 • Hermanné Czékmán Györgyi, Parád

  Ezúton szeretném megköszönni lelkes munkátokat. A hétvégén sűrűn néztem az órát és magamban mindig felelevenítettem, hogy ilyenkor egy héttel ezelőtt mit is csináltunk.
  Nagyon élveztem a mozgást és pár nap intenzív mozgástól is már sokkal keményebbek  és feszesebbek lettek a végtagjaim és a tartásom is jobb lett.  
  Örülök, hogy más mozgásformákkal is sikerült megismerkednem.
  Még egyszer köszönök mindent és további lelkes oktatást és tábor szervezést kívánok a Mátrából

  Continue reading →
 

 

 

Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé.

CAPTCHA Kép
*

2 db hozzászólás

 • Dr Tóth Katalin

  2020-07-09 23:48:13

  Ilyen különlegesen értékes résztvevőket és szakértőket,, ilyen témákat, ilyen testedzést,ilyen élményeket , ilyen környezetben sehol sem találtam eddig. Most is ott leszek lélekben, mert egy betegség most csak ennyit enged. Annyira vágyakozom, de elteszem jövőre. Minden másodpercét élvezzétek, helyettem is!! Mert Ti megtehetitek!!!

  • Ági

   2020-07-16 13:53:22

   Drága Katikám :),

   Aranyos vagy! Hiányozni fogsz … de lélekben együtt ;)! Visszavárunk …

   Sok puszi: Ági