Kiemelt ajánlat
Kiemelt infó

Neked is összementek a nadrágjaid tavasz óta? Akkor próbáld ki ezeket a 15 napos edzésterveket, amelyek segítségével formálhatod a hasad és a popsid! Így nyugodtabb szívvel nézhetsz a Karácsony elébe is ;) ...

1lab_nyujtas_600

 

Érdekel az edzésterv »

Az edző válaszol

Írj nekem bátran, ha bármi kérdésed van, a válasz hamarosan ott landol a levelesládádban! A leveled – és az én válaszom – NEM kerül fel automatikusan a rovatba, csakis akkor, ha hozzájárulsz!

"A világ utat enged annak, aki tudja, hová tart."

Ralph Waldo Emerson

Aktuális táborok

Idén utoljára élheted át az 1-hetes Ágipilates Classic táborok hangulatát!
Gyere és ünnepeld meg velünk - és sok Pilatesszel -  a jubileumi,
40. (!) táborunkat :)!
 
Június 9-14.
Dömös, Dunakanyar

 

2007-ben hagyományt teremtettünk: itt, Dömösön kezdődött minden. S bár akkor még kétlaki "életet élt" a táborunk a helyszín szempontjából, elég hamar áthelyeztük a központunkat a Biblia Centrum épületébe, ahol vászonra illő környezetben, meleg vendégszeretettel és fitnesz táborhoz méltó, egészséges házi koszttal vártak minket vissza, évről-évre ... ám most úgy döntöttem, hogy az idei lesz az utolsó 1 hetes Classic táborunk, ezen a helyszínen. Hogy miért is, az mindjárt kiderül ...

 

 
A kalandvágyó, túrázó Nagy Csapat, útban a Prédikálószék felé - vidámságban nálunk sosincs hiány :)...

 

Dömös a szívem csücske. Lokálpatrióta vagyok, s mint ilyen, a Dunakanyar lakójaként a kezdet kezdete óta ide szerveztem az 1-hetes Classic táborainkat. Mindig az járt a fejemben: ugyan miért is vinném el innen, amikor más ide jár nyaralni, ahol mi lakunk ...?!

S most mégis úgy döntöttem, ez lesz az utolsó 1-hetesünk ezen a helyszínen. A környék összes programlehetőségét kimerítettük, összes túra útvonalát bejártuk, összes éttermét végigkóstoltuk. Szinte megszámlálhatatlan tábor - tényleg nagyon fel kéne kötnöm a "gatyámat", ha ki akarnám számolni, hányat is tartottunk itt :) - rengeteg élmény, millió emlék, többszáz mosolygós arc villan be emlékezetembe, ha végigpörgetem az elmúlt tizenévet.

Ám a megújulás fontos! Úgy vélem, a dolgokat tudni kell lezárni - és elengedni. Az idei negyvenediknél méltóbb lezárást pedig keresve sem találhatnánk a dömösi hagyománynak! Azt sem tartom lehetetlennek, hogy 1x talán visszatérünk ... de most szükségünk/szükségem van a megújulásra, a felfrissülésre. 

Ha Te idáig csak kokettáltál a dömösi 1-hetes táborunkkal, de valamiért eddig nem jutottál el és még feltétlenül kipróbálnád -
itt az utolsó alkalom, hogy megtapasztald, miért is imádták a Vendégeink ezt a tábort! Ha pedig Te régi, dömösi Táborosunk vagy, gyere és nosztalgiázz kicsit: vegyünk búcsút együtt ettől a "sokat látott" helyszíntől, hisz igazán megérdemli ;) ...

 

Mi vár Rád a táborban?
Erre készülj - a PROGRAM!

Mint eddig mindig, az idei Classic táborunk alapját is a Pilates és a mozgás képezi, napi 3-4 óra mozgáslehetőség formájában.
(A "lehetőség" szót szeretném nyomatékosan kihangsúlyozni: a mi táborainkban semmi nem "kötelező" - mindenből csak annyit végzel, amennyi jól esik :)). Ez az egész itt most Rólad szól - és arról, hogy azt teheted végre, amit akarsz és akkor, amikor épp akarod. Persze, szabadidős programokban sem lesz hiány - ahogy már megszokhattad :)!

Ami biztosan lesz:

 

Sok-sok Sellőnyújtás - és Pilates :) ... Túra - idén nem a Prédikálószékre, de szép lesz ;)
Extra szabadidős program: tavaly sétahajóztunk. Idén? Móka, kacagás, jókedv ...

 

 • minden nap Pilates óra, több is - a 3 nap alatt összesen 10 mozgásórában lesz részed
 • PortDeBras, BodyArt, Groove és Gerincjóga óra - az örök kedvencek a Pilates mellett
 • búcsúkirándulás a Rám-szakadékba - hagyományos túravezetéssel, vagyis az én Pétereimmel (Férjem és Fiam :))
 • teljes állapot felmérés (testzsír%, derék-csípő hányados, BMI, vérnyomás-és pulzusmérés, ideális testsúly meghatározás) és ez alapján személyre szóló tanácsadás
 • esti közös program, beszélgetés
 • extra szabadidős program - hogy mi is lesz pontosan, az meglepetés ;)

 

Jövök, Ági! 

 

S hogy mit tapasztaltam az elmúlt évek során a sok-sok tábor alkalmával?

Hogy ez emberek, amint leérnek a Dunakanyarba, megnyugszanak. Lelassulnak. Újra van idejük - és kedvük - saját magukkal és a többiekkel is foglalkozni. Emberi kapcsolatok alakulnak, barátságok szövődnek ... Olyanok, amelyek kiállják az idő próbáját is! Hogy nem csak a test szomjazik a mozgásra, de a lélek is felfrissül és erőre kap az új élményektől, a szövődő barátságoktól!

Hogy sokat Pilatesezünk és mozgunk? Ez alap. Emellett rengeteget beszélgetünk, játszunk, nevetünk! Épülünk - és szépülünk. Testben - és lélekben is! Sőt, a tavalyi táborban a szellemünk is kapott jó adag muníciót :)! Az Ágipilates táborok programja speciális "összetételű", gyógyító elegy, amely más dimenzióba helyez Téged - és ezt nem én mondom, hanem a Vendégeink ;) ... Akikből több, mint 1 200 fordult meg már nálunk az eddigi 39 táborunkban!

Ha úgy érzed, belefásultál már "kicsit" a taposómalomba - ráadásul a hátad is sajog a rengeteg üléstől - itt az idő, hogy mozdulj és mozogj! Közöttünk jó helyen leszel ;)!

 

 

"Való vagyok én ide?" - ha nem jártál még nálunk, tudom, hogy égető lehet a kérdés ...

És minden olyannal, ami Téged foglalkoztat és / vagy aggaszt, én foglalkozni szeretnék! Az Ágipilates táborok NEM a 20 éves, vasággyal 40 kilós lányoknak szólnak! (én sem vagyok egyik sem ;)) 

Hozzánk - a szó szép értelmében vett - teljesen hétköznapi, normális Nők/Lányok/Asszonyok járnak, akik élik a korunk nőire jellemző felpörgetett, kissé (?) stresszes- hajtós életet. Akik megpróbálnak maximálisan helyt állni ezer szerepkörükben - feleségként, anyaként, nagymamaként, dolgozó nőként, "háztartási alkalmazottként" ... - és akik általában saját rangsoruk leghátulján állnak. Kivéve, ha Ágipilates táborról van szó ;)!
Mert ezt kíméletlenül kihúzzák maguknak - és most már a Család is tudja, hogy oda ne tervezzen semmit: se esküvőt, se osztálytalálkozót, se semmit ... Mert az SZENT :)! És mert utána olyan az Anyu, mint akit kicseréltek ... ezért hagyják, mi több, küldik Őt, hogy csak menjen már ;)! 

Ilyenek a mi táboraink ;) ... 

 

Mégis mibe kerül Neked mindez?

Az 1-hetes Ágipilates Classic tábor - vasárnap kora délutántól péntek estig tartó - Programjának részvételi díja 75 ezer Ft. A szállás+étkezés díját külön adjuk meg - erről lejjebb olvashatsz.

Ismerve a tábor programját - hisz én állítottam össze ;) - bátran mondhatom, hogy ez az összeg azért, amit a táborban kapsz majd, a saját életedbe történő egyik legjobb befektetésnek tekinthető így a nyár elején.

Mit tégy, ha feltétlenül jönni szeretnél? Első lépésként töltsd ki az oldal alján található jelentkezési lapot, kérlek! Annak elküldése után egy e-mailt kapsz a postafiókodba, ahol fontos - a részvétellel és a fizetéssel kapcsolatos - információkat közlünk. Kérlek, feltétlenül olvasd el! A részvételi díjat a jelentkezésed követő 3 napon belül szíveskedj a visszaigazoló levelünkben szereplő bankszámla számra átutalni. Előre is köszönjük :)!

 

A tábor részvételi díjának kiegyenlítésére
OTP SZÉP kártyát is elfogadunk :)!

 

szep

 

Kérésedre Egészségpénztári számlát is kiállítunk!
Jelentkezz a lap alján MOST, hogy biztos legyen a helyed ;)!

 

 

Jövök, Ági! 

 

Az Ágipilates táboron való részvételhez:

 • június 9-én (vasárnap) délután 14-17 óra között érkezz a Biblia Centrum épületébe, légy szíves, mert 17.30-kor tábor megnyitó! A tábor programja június 14-én (pénteken) a délutáni Pilates órák után zárul ...
 • a részletes órarendet a helyszínen kapod majd kézhez, de már a tábor előtt hetekkel gondoskodunk róla, hogy "hangulatba" hozzunk :)
 • Ha Te nem tudsz a teljes hétre elszabadulni otthonról, akár 1-1 napon is részt vehetsz a tábor programjában! Napi részvételi díj, amely tartalmazza a 3 óra tornát és az adott nap szabadidős programját (pl. bobozás, túra, vagy lovaglás stb.): 19 ezer Ft.

S ha mindez nem lenne még elég: velünk lesz idén is Judit és a tibeti masszázs, ha szeretnéd jólesően fáradt izmaid ellazítani egy kicsit :-)!

 

Szállás - ellátás :)

 

Pilates_domos_1 


Az elmúlt évek jól bevált gyakorlatát követve idén is külön adjuk meg a szállás-ellátás díját, amit direktben a helyszínen, a szállásadónak fizethetsz majd - és a tábori programét, amit viszont nekünk.

Táborunk vendéglátója a Biblia Centrum épülete, amely számtalan hazai és nemzetközi konferencia és gyerektábor helyszíne is és ahol sok-sok szeretettel várnak minket idén is!

Kérlek, a szállásra és ellátásra vonatkozó, most következő részt ALAPOSAN olvasd át!!!

Ágipilates Classic tábor - Szállás + ellátás:

 • a Biblia Centrum Alapítvány dömösi házában, amely számos rendezvényt, nemzetközi konferenciát látott már vendégül, s amely a Duna parthoz közel fekszik - vagyis a panoráma nem "kutya" innen :)!
 • elhelyezés 2-3 ágyas szobákban, de ha barátnő csapat érkezik és együtt akartok lenni, akár 4 fő is kényelmesen elfér egy-egy szobában. A szobák jelentős része tavaly felújításon esett át, ami azt jelenti, hogy fürdőszobás lett! Néhány szobához csak zuhanyzó és mosdókagyló tartozik, a WC a folyosón, illetve olyan szoba is van, amelynél a folyosón található közös fürdő használható, ám rajtunk kívül ebben az időpontban senki más nem fog tartózkodni a házban, így reméljük, hogy ez nem jelent nagy gondot :)!
 • étkezés a ház saját ebédlőjében; teljes ellátás illetve félpanzió is igényelhető!
 • a 6 nap 5 éjszaka díja szállással és teljes ellátással 40 000 Ft, csak reggelivel 20 000 Ft, ami a helyszínen, vagy előre utalással,
  a visszaigazolásban küldött bankszámla számra, a vendéglátónak fizetendő és természetesen Te döntöd el, melyik ellátás típust választod! (a fürdőszobás szoba felára 800 Ft/éj)
  Ha bármilyen kívánságod van az étkezéssel kapcsolatban, vagy speciális diétát kell tartanod (pl. glutén, vagy laktózmentes) kérlek, jelezd - megpróbáljuk megoldani :)!
  A ház a teljes ellátásunkat saját konyháján készíti (nagyon finoman főznek és a mi igényeinknekmegfelelő, fitneszes kosztot készítenek :)) ...
 • a Biblia Centrum nem tud SZÉP kártyát elfogadni.

 

BICE_kert BICE_nagy_eloado
Szép időben itt tornázunk ... Kevésbé szépben pedig itt (a székek nem lesznek bent :))
Bice_Szoba Bice_Furdo
A szobák egyszerűek, ám hangulatosak :) A fürdők vadi újak és szépek :)
BICE_etkezo
A Duna a kert végében :) ... Itt pedig enni fogunk majd!

 

A félreértések elkerülése végett tehát, a tábor TELJES részvételi díja:
75 000 + 40 000 Ft = 115 000 Ft
(ebben az összegben a 5 éjszaka szállás teljes ellátással
és a tábor összes programja foglaltatik benne)

 

Jövök, Ági! 

 

 

Ezt jobb, ha tisztába tesszük ...
Lehetnek olyanok, akik nem biztos, hogy élveznék ezt a tábor. Ők azok, akik:

 • nem bírnak ki egy hetet kütyük és Facebook nélkül
 • a zöld és a falu nyugalmát idegesítőnek érzik, mert képtelenek lelassulni és/vagy hiányzik nekik a "zsezsegés"
 • nem tudnak mit kezdeni magukkal a Dunakanyarban abban az 1-2 órában, mikor épp nem tornázunk, vagy túrázunk
 • nem szeretnek ismerkedni, kényelmetlenül érzik magukat idegenek társaságában és akiket zavar, ha néha alkalmazkodni kell másokhoz (több, mint 20 ember esetén ez sajnos néha elkerülhetetlen)

Fontos! Az 1 hetes Classic tábor nem a luxusról szól (az a Szuperhétvége ;))! 
Itt a lényeg: a remek társaság, a sok-sok mozgás + kaland és hogy ezt a hatalmas élménypakkot igen kedvező áron tudjuk kínálni Neked! No és persze, hogy megtanuld a klasszikus Pilates összes csínját-bínját :)!

Ha ez nem Te vagy, akkor gyere bátran! Garantáltan élvezni fogod :)!

Hát nem erre vágytál mindig :)??? Ha úgy érzed, hogy semmiképp nem szeretnél lemaradni erről a lehetőségről, jelentkezz MOST!

Ha jönnél, TÉNYLEG ne teketóriázz sokat, mert a helyek gyorsan fogynak: tavalyi táborosaink 20-at már le is foglaltak belőlük :)! A tábori létszám nem jelentkezési, hanem befizetési sorrendben töltődik fel ...
Ha bármely további kérdésed merülne fel, nyugodtan hívj a 20/ 415 1128-as telefonszámon. 

Örülök, ha segíthetek!

A jelentkezésed visszaigazoló e-mailben minden szükséges, a fizetésre vonatkozó információt és részletet megtalálsz! A részvételi díjad beérkezését követően sorban kapod majd a tájékoztató/hangulatbahozó leveleket, hogy lélekben felkészülve érkezhess a táborba!

FONTOS - Táborlemondási információ:

Bárkinek bármi közbejöhet. Ez tiszta sor. Viszont a tábort pénzügyileg terveznünk szükséges, ezért az utolsó pillanatos lemondásokra díjat számolunk fel. Ha a tábort a kezdő időponthoz viszonyított 2 héten belül kényszerülsz visszamondani, a részvételi díj 50%-át tudjuk visszatéríteni. Vagy dönthetsz úgy, hogy bent tartod a részvételi díjad és egy következő tábor alkalmával felhasználod. Ha kevesebb, mint 3 nappal a kezdés előtt érkezik a lemondás, a tábori díjat nem tudjuk visszaadni, viszont azt bármikor felhasználhatod egy későbbi rendezvényünk, táborunk alkalmával :)!

Bízom benne, hogy idén Veled együtt Pilates-ezhetünk :) !

Szeretettel üdvözöl Téged: Ági és a Csapat

 

 • Huszár Ildikó, Budapest

  Bár Pilates oktató vagyok, tanultam új és fontos dolgokat, amiket tovább adhatok a vendégeimnek. Számomra igazi pihenés, kikapcsolódás és feltöltődés volt ez az 1 hét! Köszönöm!

 • Mohácsi Márta, Budapest

  Egy pillanat alatt döntöttem el, hogy el akarok jönni a táborba - nem bántam meg! Én már jónéhány nyarat megértem, sok sport táborban részt vettem és sok edzővel találkoztam... Ettől a tábortól rengeteget kaptam - jóval többet, mint amire számítottam! A helyszín kiváló, a szervezés tökéletes; Ági és a többi edző természetessége és a csoporthoz való közvetlen viszonya nagyon tetszett! Gratulálok és köszönöm!

 • Szavkó Éva, Budapest

  Emberek! Ezt a legalább 1 hét tornatábort én kötelezővé tenném minden felnőttnek, mert egészségben, lélekben annyit ad, amit semmilyen wellness, vagy gyógyszer nem tud adni!

 • Papp Emese, Budapest

  Egy új életérzést kaptam a Tábortól, amit nagyon köszönök Nektek ! 8 cm a derékbőségből – ezt nem vártam, de megkaptam.

 • Csánki Gábor, Budapest

  Tetszett a Pilates Tábor, szerintem jól kilazítja a kötött izomzatot a Pilates. Ajánlom minden fizikai munkát végző férfinek.

 • Viszt Éva, Budapest

  Amióta megismertük a tábort, azóta nem hagytunk ki egyetlen évet sem. Azóta minden évben elviszünk két „pálmát” is: én vagyok a legidősebb táborozó (72) és férjem az egyetlen férfi (általában). Mindketten nagyon várjuk a tábort, mert változatos, a mozgás programok megcsinálhatók, még az idősebbeknek és az ügyetlenebbeknek is. A tábor után sokáig rendben van a derekam. Ma már a lumbágó is elkerül, ezt elsősorban a táplálkozásom megváltoztatásával és rendszeres mozgással értem el. Nem felejtettem el, hogy Ági táborának köszönhetem, hogy egy súlyos lumbágó után az 1,5 cm-es lábrövidülésem helyre állt, és azóta is rendben van.
  Mindig örülünk annak, hogy találkozunk régi táborozó ismerősökkel az ország minden tájáról és a határokon túlról is és látjuk, hogy az idő telik, de a táborozók kondíciója, életkedve, kinézete egyre jobb lesz. Köszönjük Ági!

   

 • Dr. Répásiné Veres Ágota, Aszód

  Még sohasem voltam ilyen „hosszú” táborban, de ez az igazi! Teljes testi és lelki kikapcsolódás és az, hogy egy problémamentes, allűröktől mentes csapattal, csak hab a tortán, jól esett!

 • Simonyi Katalin, Székesfehérvár

  ,Nagyon jó volt újra a csapat, és a közreműködőket is nagyszerűen választottad meg, csodás volt ennyit mozogni, nyújtózni, erősödni, pihenni. Nekem az tetszett a legjobban, hogy a testem dolgozhatott, a fejem pihenhetett! Külön elismerésem azért, hogy a változékony időjárás mellett is sikerült teljes értékűen megtartani a tábort.

 • Kurucz Zsuzsa, Budapest

  Óriási élmény volt a tábor! Sikerült 1-2 rossz beidegződést kijavítani és sok újat tanulni. a társaság kiváló volt és a jó beszélgetések is emelték a hangulatot. Tetszett a sok magyarázat a feladatokhoz, amire nekem szükségem is volt. Tetszett Ági és Erika személyisége. Mind a lovaglás, mint a túra ó ötlet, a zumba nagyon felpezsdített. A szervezés kiváló, látszik, hogy Ági rutinos ebben is. A sok program alig hagyott szabadidőt, talán ezt máskor majd jobban be tudom osztani.

 • Tóth Judit, Érd

  Lusta, tohonya, elhízott emberként jöttem a Táborba. Energikusan, lelkesen, pár centivel vékonyabban megyek haza. Minden nap fogok Pilatesezni, figyelek az étkezésemre, hogy jővőre új emberként tudjak büszkélkedni az eredményeimmel, és lelkesítsem az új táborozókat.

 • Skita Istvánné, Isaszeg

  Hálásan köszönöm ezt a hetet, ezen a gyönyörű helyen. Minden elismerésem a gondos szervezésért és a lelkes kivitelezésért ! Mindenkinek fogom ajánlani a Tábort, és jövőre is itt leszek.

 • Kovácsné Kati, Encs

  Először voltam itt, de sok év után egy héten át felszabadult és jókedvű voltam. 40 nő összezárva, mindenkitől hallottunk valami újdonságot, fortélyt. Sokat nevettünk és izzadtunk. Sirály volt!

 • Forgácsné Mónika, Debrecen

  Örömmel tapasztaltam, hogy a hozzám hasonló, súlyfelesleggel rendelkező, 40-en túli hölgyekkel együtt jó társaságban, intenzív mozgással tehettünk sokat egészségünkért, és a fiatalabb, soványabb "versenyzőkkel" egyenlő elbírálásban és segítőkészségben részesültünk.

 • Kollár Zsuzsa , Budapest

  Teljes testi-lelki feltöltődést kaptam a Tábortól. Egész héten szeretet volt a szívemben, és a lelkem is könnyebb volt. Ezt viszem magammal minden Tábor után, és őrzöm ! Évközben sokszor eszembe jut, hogy visszavágyok.

 • Simon Andrea, Kecskemét

  Rendkívül kedves, figyelmes szervezők, csodálatos környezet, nagyon sportos hét, remek kísérő programok, tökéletes kikapcsolódás, nagyon jó társaság: minden, amire egy egyébként agyonhajszolt magyar nőnek szüksége lenne, mert megérdemli!

 • Tolvay Magdolna, Szada

  Az Ágipilates táborok a legjobb pihentető, megmozgató és élményt adó program, amit eddig Magyarországon megismertem.

 • Sebők Nikolett, Eger

  Nagyon örülök, hogy találtam egy olyan mozgásformát, ahol a fejemet is kell használni (nemcsak a köldöknézegetésre). Jó volt, hogy kicsit belekukkantottunk az elméletbe is, ami engem meggyőzött arról, hogy köztem és Joe bácsi között nemcsak egy futó kaland lesz :)! Tetszett, hogy különböző szintű és stílusú edzések voltak. Az is, hogy pont annyi ismétlés volt a gyakorlatokban, amit még én kezdőként is memorizálni tudtam, de nem untam meg. Örültem, hogy minden nap volt izomlázam és minden nap máshol :) és a lovaglás nagyon jó volt!

 • Molnár Zsuzsó, Budapest

  Köszönöm, hogy itt lehettem. Változatos szuper programok voltak. Aranyos kellemes társaság. Szuper edzők! Teljes feltöltődés! – 9 cm derékbőség.

 • Kolozs Ágnes, Budapest

  Én pilatesezek otthon, de olyan teljesítményt produkáltam a programnak köszönhetően, amit nem gondoltam magamról. Olyan lendületet adott, ami kitart majd a következő táborig

 • Dr. Répásiné Veres Ágota, Aszód

  Ha párszor részt vesz az ember Ági táborában, nagy eséllyel függő lesz. Már alig várja, hogy a következőre jöhessen. Kikapcsol, felfrissít önbizalmat ad, hogy tényleg bírom még, és meg tudom csinálni. És tényleg megtudom valahogy, és egyre jobb lesz. Jó a társaság, remek a helyszín, jól lehet elfáradni, mi kell még?

 • Harnisch Zsuzsanna, Budapest

  Nagyon jól éreztem magam, gyönyörű környezetben voltunk. Nem voltak pontos elképzeléseim arról, hogy fogom bírni, és mennyit fogok tanulni, de kellemes érzés volt, hogy napról-napra többet értettem meg, többet tudtam elvégezni a gyakorlatokból Jó volt ennyi kedves ember között eltölteni a hetet, és bár kicsit de megismerni őket. Ha máskor is jövök , remélem, még többet tanulok, és még közelebb kerülünk egymáshoz.

 • Bihari Katalin, Budapest

  Minden tábor után nehéz szavakba önteni, hogy mit gondolok, mit érzek. Olyan mintha haza érkeznék, vagy egy régi baráti társaságba. Jó látni, hogy az eleinte bátortalan nők egyre jobban tornáznak, feloldódnak. Már sokadszor voltam táborba, mindig megerősítést kapok. Elégedetten nézek a tükörbe. Tornázok, élek. Köszönöm ismét és ismét Ági és Erika !

 • Tolvay Magdolna, Szada

  A szokásos módon nagyon jól éreztem magam. Jók voltak a mozgás órák, és a többi program. Ismét megerősíthettem, hogy büszke vagyok, hogy ennek a közösségnek a tagja lehetek. Nagyon jó, hogy Ági ennyi év után is tud újdonságokat mutatni.

 • Bálint Ildikó, Gödöllő

  Számomra ez volt az eddigi legjobb tábor. Újból át tudtam érezni az itt és most örömét. A szervezés profi módon történt. A programok egymást követő felépítése jó és változatos volt, igazodva az időjáráshoz. Csak jót tudok írni, felsőfokon.

 • Kiss Kriszta, Budapest

  Eddig is éreztem, hogy a Pilatesszel valami nagyon fontos és jó dolgot találtam. Ez a tábor elmélyítette az érzést, hogy jó úton járok egy egészségesebb élet felé. Megtapasztaltam azt az érzést újra és újra, hogy akármilyen fáradt vagyok, és akármennyire fáj, odaállok, és csinálom. Voltak kezdeti nehézségek, volt mélypont, és az utolsó napokra volt meglepetés: értem, érzem a feladatokat, rugalmasabb, energikusabb lettem.
  Azt hittem, hogy a legjobb az lesz a táborban, hogy kipróbálhatok sokféle más órát, mozgást is, de nem ez volt. A legjobb az volt, hogy rájöttem, hogy Pilatesezni szeretnék! Nem csak alkalmanként. Nem csak azért mert KELL valamit sportolnom a kezelésem részeként. Hanem azért, mert fantasztikus amit tesz a testemmel, és a lelkemmel.
  Köszönöm Ági!!!

 • Balogh Zsuzsanna, Erdély

  Szuper-mint mindig!

 • Bokros Katalin, Budapest

  Fantasztikus élmények, nagyon jó társaság! Ági már megint beleadtál mindent!

 • F. Meszaros Kati, Bécs

  A hírleveleidnek nagyon örülök minden alkalommal és már nagyon várom a tavaszi tábort. Igyekszem persze itthon is kicsit mozogni, de együtt veletek, az egészen más! Az én 2013-as évem legjobb döntése az volt, amikor jelentkeztem a dömösi táborodra! ;-) Szeretettel üdvözöl

 

AZ UTOLSÓ 1 HETES, DÖMÖSI
ÁGIPILATES CLASSIC TÁBOR

Dömös, Biblia Centrum

2019. június 9-14.

Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Erre a táborra jelentkezem:

Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni! Amennyiben nem járul hozzá személyes adatai kezeléséhez a rendelését nem tudjuk fogadni. Megértését köszönjük!