Az 5 legjobb … 5 x 5 napos Test-és lélekfelfedező Pilates kaland Ágival – Önmagad legjobbjáért! (fedőnév: Angyal-projekt :)) Med központ

“Megláttam az angyalt a márványban és addig faragtam, amíg ki nem szabadítottam.” (Michelangelo)

 

 

 

 

Az Angyal benned is ott rejlik! Készen állsz rá, hogy kiszabadítsuk?

Van, amikor egy-egy mondat, vagy gondolat az ember lelkéig ér! Mélyen megérint, megszólít. Olyan húrokat penget meg, amelyekre nem is számítasz … s nem is igazán érted, vajon miért! Pont így voltam én ezzel a Michelangelo idézettel, amely a neten jött velem szemben, néhány hónappal ezelőtt.

Mikor elolvastam, pontosan tudtam: lesz még “dolgunk” egymással! Fogalmam sem volt, hol, mikor, milyen formában … egyszerűen csak: TUDTAM :). Az idő pedig most jött el … amikor, az Ágipilates hagyományaihoz híven immáron 2014. óta, a tavaszt egy Új Pilates Programmal köszöntjük ;)! S így együtt vágunk bele a formába hozásba, hogy mire a meleg évszakok elérkeznek, aminek következtében a ruháink egyre kevesebb rétegben takarnak, legyen mire büszkének lenned ;)!

 

 

EZ lett az Angyal-projekt! Mert mélyen hiszek abban, hogy az “Angyal” – önmagad fizikai, mentális és lelki legjobbja; egyéniséged legigazabb, legnemesebb kifejeződése és külső megjelenésed, fizikumod ideálisa – ott él Benned! “Mindössze” annyi a feladatod, hogy rátalálj, kapcsolatba lépj vele, kezdd el “megmunkálni” – és 1x csak kiszabadul! Mint Michelangelo angyala a márványból. Méghozzá olyan formában, hogy Magad is elámulsz rajta …

Ám ez a “szabadulás” nem könnyű. Hisz hatalmas a Téged körülvevő zaj. Mindenki mondja a magáét, néha hangosan kiabálva verseng a figyelmedért … és remekül tudja, hogy – szerinte – Neked milyennek kéne lenned! Te meg néha már-már ott tartasz, hogy el is hiszed nekik. Elkezded megkérdőjelezni, amit mondasz, amit teszel, ahogy viselkedsz … végső soron azt, AKI VAGY!

 

Épp ezért, jó ha számítasz rá, hogy a kaland során felmerül majd “néhány” akadályozó tényező – ám ettől lesz még izgalmasabb az egész! Lehet, hogy nehezen találod meg az időt a tornára; előfordul majd, hogy nem lesz kedved hozzá, s olyan is, hogy “dögfáradtnak” érzed magad! Lehet, hogy úgy tűnik, minden fontosabb: a gyerek online oktatása, a háztartás, a Család, az online munka (amivel már tele a hócipőd), mint a Pilates … De TE csak tarts ki!!! Az Angyalodért! Nincs fontosabb küldetésed itt a Földön, mint hogy rátalálj és kiszabadítsd!

S ha ezt megteszed, azzal példát állítasz a Gyermekeid, Barátaid, Ismerőseid elé – mi több, szinte észrevétlenül “engedélyt adsz” nekik arra, hogy Ők is megtegyék! Ennél többet pedig nem is tehetnél értük 🙂 … hisz mindenki a saját élete sikerének kovácsa.

Tudd, hogy sokan vagyunk. Mindig sokan vagyunk. Ez az Angyal-Csapat, akik Rád is várnak! Ott vagyunk egymásnak, motiváljuk, támogatjuk, meghallgatjuk a másikat – együttérzünk vele … néha tanácsot is adunk. Ez az Ágipilates Közösség, amelynek – ha velünk tartasz – Te is tagjává válsz (vagy már az is vagy ;))!

 

 

 

 

Én is Veletek tartok, Ági!

 

Lássuk az Angyalt! – avagy a Programról: miért 5×5?
S miért “az 5 legjobb” …?

 

Kezdjük az utóbbival, mert szerintem ez önmagáért beszél! Ahhoz, hogy elvezessenek Önmagad legjobb fizikai formájához, – méghozzá nem több, mint napi 15 percben – a legjobb, leghatékonyabb Pilates gyakorlatokra van szükséged, nem igaz ;)? Ezeket igyekeztem csokorba gyűjteni Neked ebben a 5×5 napban, méghozzá egy különleges perspektívából megközelítve a célt.

 

 

 

Úgy gondoltam, merüljünk kicsit mélyebbre a Pilates szerteágazó és izgalmas világában és fedezzük fel más-és-más szemszögből, mi mindenre nem képes ez a fantasztikus mozgásrendszer! Hogy lesz 1-2 AHA-élményben részed, abban biztos vagyok :)!
S amint magad mögött hagyod a “melyik testtájékra dolgozunk” – “milyen nehézségi szintű” gyakorlat megközelítést, úgy ugrasz egyből szintet a Pilatesben!

Mert ezek a témák remek alapot adnak ugyan a Pilatesszel való ismerkedéshez, de kicsit be is szűkítenek! Mondjuk így, hogy ez a Pilates 1×1-e … s ha az 1×1-et elsajátítottad, lehet, hogy szívesen felfedeznéd, mi minden van még! 😉

5 témakör – minden témakörben 5 napon keresztül a neki megfelelő, 5 legjobb Pilates gyakorlatokat tartalmazó program!

 • Testtájék-fókusz: csak hogy a “kályhától” induljunk … 😉
 • Funkció-fókusz: hogy jól működjön a csípőd, vállad, gerinced, nyakad, talpad
 • Edzéscél-fókusz: min szeretnél dolgozni? Erősebb és stabilabb akarsz lenni? Hajlékonyabb és mozgékonyabb? Az állóképességeden fejlesztenél? A gerinced ruganyosságán, vagy netán a koordinációdon? Vagy mindegyiken :)? Meglesz rá a lehetőséged!
 • Elő a kiseszközökkel! – törölköző, súlyzó, labda, vagy konyhaszék? Megtapasztalhatod, hogyan kerülnek új dimenzióba a testtájék-specifikus gyakorlatok a használatukkal!
 • Pilates gépes gyakorlatok a matracon – tudod, a Pilatesben gépek is vannak ;). A rajtuk végezhető gyakorlatoknak pedig matracos adaptációi … ezekkel ismerkedhetsz meg itt, méghozzá mindenhol az 5 legjobbal 😉 …

 

Íme, a pontos “menetrendünk” az “Angyal-szabadító” expedícióhoz ;)!

 

 

 

Én is Veletek tartok, Ági!

 

 

“Ki vagy Te? Miért pont Neked higgyek, Ági?!”

 

Úgy gondolom, ha ezt az oldalt olvasod, már nem vagyok teljesen “idegen” Számodra 🙂 … Én vagyok az, aki hiszek Benned! A 16 év alatt, amit eddig a Pilates, az egészségmegőrzés és az önfejlesztés világában töltöttem, számtalan, néha szinte hihetetlen sikersztorinak voltam szemtanúja, jó néhányszor katalizátora, ami igazi megtiszteltetés! Ezért bizton állíthatom, hogyha kezedbe kapod a megfelelő ismereteket és eszközöket, lépésről-lépésre képes leszel kibontakoztatni azt az “ideális én-t”, a Benned rejlő Angyalt, akiről itt szó van …

Az ANGYAL-projekt legjobb Pilates gyakorlatokat tartalmazó programjai és az Elmélkedő Sarok lélekfelfedező, elgondolkodtató videói ebben segítenek Neked! Én pedig küldetésemnek tekintem, hogy végigkísérjelek, motiváljalak, támogassalak az úton … és olyan elfogadó közeget biztosítsak Számodra, ahol egyszerűen csak jó lenni! S ahol bátran hozzászólhatsz, kérdezhetsz, adhatsz magadból egy darabot nekünk … Márpedig az Ágipilates Közösség épp ilyen! Remek EMBEREKből álló, igazi KÖZÖSSÉG!

 

 

Angyal-projekt – Elköteleződési díj …

 • Tavaly vezettük be – az előző évek gyakorlatától eltérően – az “elköteleződési díjat”, amelynek hatására a 21+3 napos Ágipilates-és Életflowt – amely a tavaly tavaszi programunk – VALÓBAN elvégző Nők száma megsokszorozódott (ahhoz képest, mintha az anyag ingyenes lett volna). Mert így van ez. Amit ingyen kapsz, azt nem kezeled értékén … és ezt az előtte lévő évek tapasztalata mondatja velem. Úgyhogy az Angyal-projektnek, saját érdekedben, lett díja.
  Egy – az anyag valódi értékével egy lapon nem említhető – jelképes összeg, amelynek befizetésével tanúsítod, hogy komolyan veszed Magad, a Programot – és engem is 😉 …

 • Ez az anyag rendkívül értékes. Tudom, mert volt benne “némi” szerepem! 🙂 Mire a végére érsz, nem leszel ugyanaz az ember, mint aki belekezdett; sem külcsíny, sem belbecs szempontjából! Sokan dolgoztunk rajta – operatőr, grafikus, informatikus stb. – egy egész Csapat lelkes, profi szakember, szívvel-lélekkel. Hogy Te minden szempontból a LEGJOBBAT kaphasd ;)! Az Ő munkájuk és az enyém is – érték. S mi ezt az értéket szeretnénk most átnyújtani Neked, önmagad legjobbjáért!

  Az Angyal-projekt értéke 25 900 Ft, elköteleződési díja – amivel Te is csatlakozhatsz az Angyal-csapathoz – ára mindössze 7 555 Ft.
  Ez napi 251 Ft befektetés önmagadba. Az Angyalod kiszabadításába! Ugye, Te is érzed, hogy ez nem összeg érte? 😉

A Programba való jelentkezés határideje június 30.

 

 

Én is Veletek tartok, Ági!

 

 

Mi fog történni, ha Te is csatlakozol hozzánk?

Amennyiben úgy döntesz, velünk tartasz – aminek én nagyon örülök 🙂 – kérlek, töltsd ki az oldal alján található Jelentkezési lapot. Kérlek, ha az utalásos fizetési módot választod, ragaszkodj is ehhez! Ne térj át menet közben kártyás fizetésre, mert a rendszer nem fog tudni beazonosítani! Befizetésedről automatikusan érkezik a számla Hozzád.

Aztán készülj! Mert amint beérkezett befizetésed, máris kezünkbe vesszük azt a “vésőt” és indul az Angyal-projekt!
Jelentkezésed követően megkapod azt az e-mailt, amelyben felhasználóneved és jelszavad segítségével be tudsz lépni arra a zárt felületre, ahol sorban, nap-nap után nyílnak majd a videóid :)! Beleértve a 3 db meglepetés videód is 😉 …
FONTOS! Ha Te már bent vagy bármely Ágipilates online programban, ugyanarra a felületre szükséges belépned, mint eddig, csak hozzáadódik egy új menüpont az Általad elérhető videókhoz! Ott fognak nyílni az új anyagaid, szépen, sorjában.

A Program indulását követően pedig – majd 4 héten keresztül – minden nap együtt leszünk. Minden áldott reggelen kapsz tőlem egy rövid mailt, amelyben az új videódról írok és megosztok Veled néhány érdekességet a Pilatesszel, az adott 5 nap témájával kapcsolatban. Menet közben biztosan lesz majd 1-2 olyan dolog is a levelekben, amikre nem számítanál – tán hívhatjuk őket meglepetéseknek ;)!
E gyakori kapcsolattartásra pedig úgy tekints, kérlek, mint “útontartó támogatásra” (és semmiképp ne vedd “zaklatásnak”, lécci)!

A Csapat tagjai az “Ágipilates Közösség” zárt FB csoporton keresztül tartják egymással és velem is a kapcsolatot. Ennek a linkjét is küldjük e-mailen.

Fontos! A Program videói onnantól, hogy regisztrálsz, “örökre” a Tiéd maradnak :)! Bármikor, a nap bármely szakában a belső, zárt felületen belül eléred őket, az 5 x 5 napon túl is! Tehát annyiszor végzed el a videókat, ahányszor csak akarod! Kitartó, lelkes napi Pilatest és jó lélekfelfedező elmélkedést Neked!

 

A Közösség ereje …

“Sejtszinttől az emberi lényekig, a sztori többé már nem a legfittebb túléléséről szól! Túlélésünk záloga a minél együttműködőbb Közösségek létrehozása.” – vallja Dr. Joe Dispeza, akit az egyik Mesteremnek tekintek, s akitől rengeteget tanultam/tanulok. De ugyanezt mondja Dr. Bruce Lipton is és az új kor – amelynek hajnalán állunk – nagy gondolkodói.

Az elmúlt év történései remekül rávilágítottak, hogyan vallanak kudarcot sorra kormányok, omlanak össze gazdaságok, egészségügyi ellátási rendszerek – világszerte. Elérkezett az egyéni felelősségvállalás ideje a saját életedért, egészségedért! Nem számíthatsz arra, hogy majd az orvos, a kormány, a polgármester stb. stb. megoldja … A saját egészségedért, sorsodért Te vagy a felelős! És rengeteget tehetsz is érte … azzal, hogy mozogsz, igyekszel egészségesen táplálkozni, tudatosan megválogatod a gondolataid, szabályozod az érzelmeid; megnézed, mit engedsz be a fejedbe és minek engeded át a lelked!

S ha mindezt egy azonos tudatszinten álló, hasonló értékekkel rendelkező, az önfejlesztés útjának nagyjából azonos mérföldkövénél álló, összetartó Közösség tagjaként tapasztalhatod meg, az rendkívül inspiráló! Egy olyan Csapatban, ahol a Nők hasonló helyzetben vannak, hasonló problémákkal küzdenek – tehát vagy ugyanabban a cipőben járnak, mint Te, vagy már jártak ott, ahol most Te tartasz, épp ezért pontosan tudják, mi több, átérzik, amiről beszélsz; ezért megértenek és támogatnak! Elfogadnak és kedvelnek … szinte ismeretlenül is. A PILATES összeköt minket -először. Utána pedig aztán sok már minden más is …

Az Ágipilates Közösség – azon túlmutatóan, hogy együtt Pilatesezik – egy olyan Közösség védőhálóját vonja köréd, amit mindig érzel, bármerre is járj “hús-vér” hétköznapjaid során! 🙂 Megtisztel, ha Te is csatlakozol hozzánk.
S ha szívesen hivatkoznál bárhol, bármely közösségi média komunikációdban az “Angyal-projektre”, azt így teheted meg:
#agipilatesangyalprojekt

Mert az Angyal Benned is ott rejlik! Kész vagy rá, hogy kiszabadítsd?

Szeretettel: Ági

Ui.: Ha úgy érzed, ez a Program még kemény dió lenne Számodra, ám mindenképp szeretnél megismerkedni a PIlates zseniális gyakorlataival, a fenti bemutatkozó videóban említett “21+3 napos Ágipilates és Életflow” programot itt találod :):

21+3 nap Ágipilates- és életflow itt találod

 

Uui.: Igen, adhatod ajándékba is ;)! Ha annak szánod, erre a gombra nyomj rá, kérlek!

 

Angyal projekt – ajándékba!

 

 

 • Pászti Kata

  Kedves Ági!
  Nagyon köszönöm a sok levelet a sok-sok hasznos tartalommal.
  AZ eddig megvásárolt programjaidat is még emésztgetem, és tervezem a Jövőre fiatalabb programra is a benevezést! Bár 32 évesen sem érdemes már elhanyagolni a fittséget, én egyelőre elég jól állok, úgy érzem:)
  Most egyelőre rendszerezek az életemet tekintve, ez mostmár 2,5 éve tart, és szépen haladok, csendesedek le. A mozgásnak is kezd meglenni a rendszeres helye, szerepe, formája stb.
  Nagyon szeretem a munkásságod és követlek! Meglátjuk a következő csatlakozáskor hol tartok majd az utamon. 😉
  Szép napokat kívánok!
  Kata

  Continue reading →
 • Fetzerné Ágnes

  Szia Ági!
  Ma volt a negyedik napom az edzésből és egyre jobban élvezem. Sajnos, a neten található edzések közül egyikben sem tudtam kitartó lenni.
  Nagyon örülök,hogy megtaláltam az általad vezetett edzéseket, őszintén szólva motivált, hogy ezek végleg megmaradhatnak a gépemen és így bármikor keresgélés nélkül azonnal használhatom.
  Tetszik, hogy naponkénti bontásban mindig más és más izomcsoportot erősítünk és minden alkalomkor elvégzem az edzés előtti bemelegítést é sa végén a nyújtást.
  Nagyon tetszik és nagyon élvezem ezt a fajta mozgásformát,most már ott tartok ki nem hagynám egyik nap sem.
  Ugyan még erőteljes izomlázat érzek az edzéseket követően de egyre jobban érzem magam tőle és már most jobban érzem magam a bőrömben.
  Köszönöm: Ági

  Continue reading →
 • Ildikó

  Kedves Ági! Nagyon köszönöm a programot. Én SM beteg vagyok, nagyon fontos számomra a rendszeres, nem túl megerőltető mozgás. Úgy vélem, ez a program megfelelt ennek a célnak. Legtöbbször az egész hét gyakorlatait próbáltam elvégezni, igaz ez nem minden nap sikerült. 🙂 Szeretném megkérdezni, hogy a program lejárta után is visszanézhetem majd ezeket a videókat? Megmarad a belépésem?
  Köszönöm!

  Continue reading →
 • Tonomárnė Csilla

  Kedves Ági!
  Nagyon köszönöm neked ezt a 21 napos szuper gyakorlatsort és a sok kedvességet, mosolyt, szeretetet, ami a videókból sugárzik, a lélek simogatást is. Minden porcikámat jólesően megmozgatta. Kíváncsian várom a további programokat is.
  Még egyszer hálás köszönet mindenért! Vidám, szép napot kívánok! 🌞♥️💐

  Continue reading →
 • Bálintné Borhidi Eszter

  53 éves vagyok, Ágihoz 6 éve csatlakoztam. Előtte szinte egyáltalán nem mozogtam. Azóta a rendszeres mozgás az életem része lett. Könyvelőként csak ülőmunkát végzek, így a rendszeres mozgás nálam a túlélés eszköze. Mióta heti 3-4 alkalommal is edzek, energikusabb, nyugodtabb, egészségesebb lettem. A – 12 kilóról és a – 3 méreteről már nem is beszélek. Mindenki a maga életének a kovácsa. Az azonban biztos, aki a változást el akarja kezdeni, a legjobb helyen van! Áginál szuperebb embert, edzőt, lelki társat nehéz találni.

  Continue reading →
 • Pados Edit

  Nagyon sokat nyertem a tornákkal, személyiség fejlesztésekkel, mióta csatlakoztam az Ágipilates csoporthoz! Szinte naponta tornázom Velük és ha valamiért nem, akkor az észjárás-motivációkat hallgatom, ami szintén nagyon feltölt. Személy szerint sokkal energikusabb, jókedvűbb vagyok, mióta itt lehetek, nem mellesleg sokan megjegyezték, hogy szépen formálódok is ( férjem sem kivétel 😊)

  Continue reading →
 • Veiland Melinda

  Túl vagyok az első héten! A tegnapi napot leszámítva minden nap megcsináltam a napi adagot, a tegnapit a maival együtt. Az eredmény: derék nem változott, csípő: -2 cm, comb és kar: -1 cm, mell: +3 cm. Nem mondom, hogy hiányzott az a +3 centi, de így látszik, hogy mennyire megváltozott a testtartásom. A közérzetem nagyon jó, nem fájok, van energiám, ami áramlik bennem.

  Continue reading →
 • Trautsch Ildikó

  7 napja csinálom a 21+3 napos programot, minden nap már ugye a 6 napból válogatva többet is, és nagyon boldog vagyok vele, pont ilyen mozgásformát kerestem. Köszi Ági, végre értem, látom, hogyan is kell megvalósítani pl. egy fekvőtámaszt, vagy hogyan lehet fekvő helyzetből ülésbe kapaszkodás nélkül feljönni, és végre, így 40 felé sikerült is, ami gyerekkoromban se soha. Olyan izmoknál érzek izomlázat, amiknek a létezéséről eddig nem is tudtam. A facebook csoport is rendkívül motiváló, mindenki hús-vér ember, nincsenek “ma sajnos csak 50 km-t futottam, mert kicsit fáradt vagyok” posztok, melyektől az ember olyan kis mazsolának érzi magát. A lélekgyógyító monológok is szuperek, a játszótér vagy csatatér eddig a kedvencem.

  Continue reading →
 • Pektor Gabriella

  Kedves Ági!
  Nagyon megkedveltem a Pilatest❤Köszönöm a remek gyakorlatokat, melyek valóban jól estek a testemnek és a lelkemnek.Úgy érzem, becsülettel megcsináltam…Bevallom, egy-egy olyan nagyon húzós nap volt, amikor nem szakítottam rá magamnak időt, de legközelebb duplán bepótoltam.Nagyon kedves, emberi az a hang, közlésmód, ahogy az emberekkel kommunikálsz és lelkesíted őket.Köszönöm. Jó egészséget kívánok Neked és szeretteidnek! Gabi

  Continue reading →
 • Keserű Hajni

  Valóban jön a tavasz és én is keresem egy ideje a számomra megfeleő mozgásformát. Jártam jógára és megpróbálkoztam a futással is. Pilates könyvem van már, próbálgattam otthon ezt a mozgásformát is. Tetszik, mert nem ugri-bugri. A tartásomat is javítani kellene. Te végigmentél az egész testen és nem vesz el sok időt a napból, mégis minőségi mozgást adsz. Már írtam, hogy egy nagyon kellemes és szimpatikus személy is vagy egyben és az idézetekkel nálam betaláltál. Nem bántam meg, hogy csatlakoztam és egyszer szeretnék élőben is részt venni az általad vezetett tornán. 🙂

  Keserű Hajni

  Continue reading →