Kiemelt ajánlat
Kiemelt infó

Neked is összementek a nadrágjaid tavasz óta? Akkor próbáld ki ezeket a 15 napos edzésterveket, amelyek segítségével formálhatod a hasad és a popsid! Így nyugodtabb szívvel nézhetsz a Karácsony elébe is ;) ...

1lab_nyujtas_600

 

Érdekel az edzésterv »

Az edző válaszol

Írj nekem bátran, ha bármi kérdésed van, a válasz hamarosan ott landol a levelesládádban! A leveled – és az én válaszom – NEM kerül fel automatikusan a rovatba, csakis akkor, ha hozzájárulsz!

"A legnagyobb teljesítmény nem az, ha soha nem buksz el, hanem az, ha a bukás után újból talpra állsz."

Vince Lombardi

Az edző MINDIG válaszol :)

Ezen az oldalon csupa-csupa olyan kérdést tárgyalunk, amelyek a nők 99.9%-át érintik és érdeklik (gyakran a fiúkat is, csak õk nem vallják be :))!

Új formában, sok-sok kérdéssel és válasszal vár Téged is a megújult “Edző válaszol” rovatunk!
A honlap fennállása óta kapott legjellemzőbb, illetve legkülönlegesebb kérdésekből és rájuk adott válaszaimból született ez a rovat, amelyet a folyamatosan érkező kérdéseiteknek köszönhetően mindig frissítünk :).

Köszönöm, hogy ilyen sokan megtiszteltetek leveleitekkel – igyekeztem meghálálni a bizalmat!

Ha a levélírók között vagy Te is, köszönöm, hogy hozzájárulásoddal lehetővé tetted levelezésünk megjelenését – biztos vagyok benne, hogy sokaknak segítünk vele. Köszönöm Neked is, aki most e sorokat olvasod, hogy meglátogattad az oldalt és arra biztatlak, hogy “bányássz” benne kedvedre – biztosan találsz néhány hasznos tippet-tanácsot Téged érdeklő / érintő témákban!

Végül, de abszolút nem utolsó sorban, hálásan köszönöm az én férjuramnak :), hogy szerkesztési munkájával segített nekem abban, hogy az Edző válaszolt most Te is megújult, kibővült formában élvezhesd!

Jó olvasást és ha olyan kérdésed merülne fel, amelyre itt nem találod meg a választ, írj nekem bátran az agi@agipilates.hu – ra! A leveled – és az én válaszom – NEM kerül fel automatikusan a rovatba, csakis akkor, ha hozzájárulsz! Ha úgy kéred, szigorúan bizalmas és kettőnk közt marad, de ha hozzájárulsz nyilvánossá tételéhez, sok embernek segíthetünk (akik pl. nem mernek kérdezni, de a Tiédhez hasonló problémával küzdenek). Várom kérdéseid!

Kategóriák

Repülőrajt 2020. – Évtervező, inspirációs nap
január 11-én, a Rosinante Szállodában***

Aki nem tervezi meg a jövőjét, annak nem is lesz ...

Legyen a 2020-as év életed legjobbja :)! Tarts velünk Te is!

 

Ha nem szeretnéd, hogy a jövőd a múltad pontos mása legyen, viszont szívesen megtapasztalnád a tudatos tervezéssel járó fejlődést,
Rád is vár a „Tudatos Jövőtervezők” Csapata!

 

 

Legyen a 2020-as év életed legjobbja :)! Tarts velünk Te is!

 

Bízom benne, hogy januárban Veled is személyesen találkozhatom :)!


Szeretettel: Ági