Kiemelt ajánlat
Kiemelt infó

Neked is összementek a nadrágjaid tavasz óta? Akkor próbáld ki ezeket a 15 napos edzésterveket, amelyek segítségével formálhatod a hasad és a popsid! Így nyugodtabb szívvel nézhetsz a Karácsony elébe is ;) ...

1lab_nyujtas_600

 

Érdekel az edzésterv »

Az edző válaszol

Írj nekem bátran, ha bármi kérdésed van, a válasz hamarosan ott landol a levelesládádban! A leveled – és az én válaszom – NEM kerül fel automatikusan a rovatba, csakis akkor, ha hozzájárulsz!

"Te magad légy a változás, amelyet a világban látni szeretnél."

Mahatma Gandhi

Az edző MINDIG válaszol :)

Ezen az oldalon csupa-csupa olyan kérdést tárgyalunk, amelyek a nők 99.9%-át érintik és érdeklik (gyakran a fiúkat is, csak õk nem vallják be :))!

Új formában, sok-sok kérdéssel és válasszal vár Téged is a megújult "Edző válaszol" rovatunk!
A honlap fennállása óta kapott legjellemzőbb, illetve legkülönlegesebb kérdésekből és rájuk adott válaszaimból született ez a rovat, amelyet a folyamatosan érkező kérdéseiteknek köszönhetően mindig frissítünk :).

Köszönöm, hogy ilyen sokan megtiszteltetek leveleitekkel - igyekeztem meghálálni a bizalmat!

Ha a levélírók között vagy Te is, köszönöm, hogy hozzájárulásoddal lehetővé tetted levelezésünk megjelenését - biztos vagyok benne, hogy sokaknak segítünk vele. Köszönöm Neked is, aki most e sorokat olvasod, hogy meglátogattad az oldalt és arra biztatlak, hogy "bányássz" benne kedvedre - biztosan találsz néhány hasznos tippet-tanácsot Téged érdeklő / érintő témákban!

Végül, de abszolút nem utolsó sorban, hálásan köszönöm az én férjuramnak :), hogy szerkesztési munkájával segített nekem abban, hogy az Edző válaszolt most Te is megújult, kibővült formában élvezhesd!

Jó olvasást és ha olyan kérdésed merülne fel, amelyre itt nem találod meg a választ, írj nekem bátran az agi@agipilates.hu - ra! A leveled – és az én válaszom – NEM kerül fel automatikusan a rovatba, csakis akkor, ha hozzájárulsz! Ha úgy kéred, szigorúan bizalmas és kettőnk közt marad, de ha hozzájárulsz nyilvánossá tételéhez, sok embernek segíthetünk (akik pl. nem mernek kérdezni, de a Tiédhez hasonló problémával küzdenek). Várom kérdéseid!

Kategóriák

Hogy mi foglalkoztat mostanában igazán?
Persze, hogy benne van a Pilates is :) ...
Ám az egész ennél jóval több, MERT
elindítottuk a "Jövőre fiatalabb!" Mozgalmat!

Amelynek KÜLDETÉSE, hogy megváltoztassa azt, ahogy ez az ország öregszik! És ahogy az idősödő Nők önmagukról gondolkodnak! Hogy – a női Közösség támogató erejének segítségével – utat mutasson a 40+-os Nők számára, hogyan élhetnek fitten, energikusan és vidáman egy izgalmas, teljes életet, bármely életkorban.

Mert nehogy már szégyellned kelljen a korod - inkább éld meg a NŐISÉGED, teljes virágában ... Hogy mi köze a Pilatesnek ehhez az egészhez? Ő ez egyik kulcs ;) ...

 

 

Gyere és nézz körül a JF honlapon, ahol megtalálod, hogyan lehetsz jövő ilyenkorra fiatalabb :)!

 

Próbáld ki, milyen online Pilates programokkal, egy fantasztikus Közösség tagjaként tornázni - és megélni Önmagad, teljes valódban, 40-en (sőt, 50-en, vagy 60-on túl is ;))!

Szeretettel várunk: Simonfi Ági (45) és Fincza Era (54), a Mozgalom Alapítói