Kiemelt ajánlat
Kiemelt infó

Neked is összementek a nadrágjaid tavasz óta? Akkor próbáld ki ezeket a 15 napos edzésterveket, amelyek segítségével formálhatod a hasad és a popsid! Így nyugodtabb szívvel nézhetsz a Karácsony elébe is ;) ...

1lab_nyujtas_600

 

Érdekel az edzésterv »

Az edző válaszol

Írj nekem bátran, ha bármi kérdésed van, a válasz hamarosan ott landol a levelesládádban! A leveled – és az én válaszom – NEM kerül fel automatikusan a rovatba, csakis akkor, ha hozzájárulsz!

"Ha csak módszereket tanulsz meg, a módszereknek foglya leszel, míg ha elveket sajátítasz el, akkor saját magad gondolhatod ki a módszereidet."

Ralph Waldo Emerson

Krisztina Dobozi, Hohenpeissenberg, Deutschland

Kerestem valami újat, mást, valami komplexet. Változást vártam. Egy megmagyarázhatatlan változást, nem konkrét dologban. Tudtam, valami új kell, egy másik irány, egy kiegészítés, egy megerősítés. Megkaptam, rátaláltam, kimerítettem ebből a rengeteg információból, az interjúkból, amit csak most fel bírtam dolgozni, és vannak amiket elraktároztam későbbi feldolgozásra. Kerek egész! Talán ez a legjobb kifejezés rá. A sportprogram is szuper volt, ahogyan az Ébredés workshop is, melyet tökéletesen egészre kovácsolt a szakértők megválasztása is.