Kiemelt ajánlat
Kiemelt infó

Neked is összementek a nadrágjaid tavasz óta? Akkor próbáld ki ezeket a 15 napos edzésterveket, amelyek segítségével formálhatod a hasad és a popsid! Így nyugodtabb szívvel nézhetsz a Karácsony elébe is ;) ...

1lab_nyujtas_600

 

Érdekel az edzésterv »

Az edző válaszol

Írj nekem bátran, ha bármi kérdésed van, a válasz hamarosan ott landol a levelesládádban! A leveled – és az én válaszom – NEM kerül fel automatikusan a rovatba, csakis akkor, ha hozzájárulsz!

"Ne oda menj, ahová út vezet. Inkább menj oda, ahová nem vezet semmilyen út - és taposs ösvényt magad után."

Ralph Waldo Emerson

Bombanő születik!

Hogyan fogyott 160 nő 1096 kilót 10 hét alatt?
A “Bombanő születik” életmódváltó mozgásprogram segítségével …

 

 

Volt egyszer egy program. Eddig csak 1x volt ez a program (és azért csak egyszer, mert menet közben én harmadszor is Anyuka lettem, s még nem fért bele egy újabb …), de aki részt vett benne, a mai napig emlegeti! Mert a résztvevők számára ez a 10 hét “történelmi” jelentőséggel bírt – legalább is, a saját sorsuk “történelmét” tekintve.

 

Életek, sorsok változtak meg. Kilók olvadtak le. Önbizalom alakult ki. És CSAPAT. Barátságok szövődtek, amelyek azóta is tartanak … és a virtuális térből áttevődtek a való életbe!

 

A program bármikor újra indulhat! Részt vennél benne? Szívesen lennél Te is Bombanő? Add meg neved és mail címed és amint startra készen vagyunk, szólunk ;)! S hogy miről is szólt ez a program részletesen? A táblázat alatt megtalálod …

 


Ha szeretnéd, hogy a nagyközönség előtt kapj értesítést a Bombanő Születik Programról, ha újra lesz, itt jelentkezz:

Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!

Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!

Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!

Ha elég sokan érdeklődtök, lesz újra….

 

2010. március 22-én indult útjára Magyarországon először az a 10 hetes átváltoztató-és életmód program, amelyet a “Bombanő születik! – A nagy tavaszi átváltozás Ágival” névre kereszteltünk. Nem titkolt szándékom ezzel a kezdeményezéssel az volt, hogy a fogyókúrák ördögi spiráljában egyre mélyebbre csúszó, hamis ígéretek csapdájában vergődő, elkeseredett, ám a hosszútávon is fenntartható eredmény vágya által hajtott, épp ezért kellőképp motivált és elszánt Nőknek kínáljak egy alternatívát, hogy másképp is lehet. Kúra nélkül. Fogyni fogyókúra nélkül??? Megőrültél, Ági???

 

Dehogy. Meggyőződésem, hogy csakis így lehet. Életmódváltással, egy hosszú távon is fenntartható egyensúlyi állapot elérésével. Ehhez viszont “reform-folyamatoknak” kellett megindulniuk – elsősorban a fejekben, a gondolkodás terén. Ez pedig egyáltalán NEM KÖNNYŰ! Régi, rossz szokásokat, hiedelmeket feladni és újakkal helyettesíteni – ez ám csak az igazi kihívás (ha nem próbáltad még, 1x veselkedj neki!) De meg lehet – sőt, a jövőd miatt meg is kell – csinálni! Ezt most már Ők is tudják. Az első program résztvevői.

 

A “Bombanő szültik!” program 10 héten keresztül zajlott. Ebben a 10 hétben történt valami. Valami olyan, amihez fogható Magyarországon még nem volt – s lehet, hogy nem is lesz -, de megkockáztatom, hogy a világon egyébként másutt sem … Legalább is így, ebben a formában nem. Bár azok a Lányok/Asszonyok, akik részt vettek benne, igyekeznek “lobbizni” annak érdekében, hogy ne “fosszam meg” a magyar nőket egy következő lehetőségtől (ők már tudják, mit kaptak ettől a 10 héttől), mert rengeteg embernek lenne szüksége erre a programra – még bennem is roppant intenzíven él az élmény, pedig azóta eltelt “némi” idő …

 

bombano_1

Ez itt már a záróbuli, idáig el kellett jutni:) …

 

Tudtam, hogy valami nagyon jóra készülünk! Nagy megtiszteltetésnek tartom, hogy végül 160 mindenre elszánt, fogyni vágyó hölgy szavazott bizalmat nekem (nekünk, hisz szakértői csapatunkat rajtam kívül 9 profi, a szakterületén kiemelkedő szakember erősítette) és jött / szárnyalt /néha vergődött, de akkor is jött velünk végig az ÚTON!
A résztvevők között találhattunk stockholm-i hazánk lányát, csakúgy, mint brüsszelit és jó néhányan Erdélyből is csatlakoztak a Csapathoz. Kismamát, nagymamát, business woman-t és ki tudja, még milyen hivatást űzőt – egy kapocs viszont már az elején szorosra fűzte őket: változtatni akartak az életükön és ezért tenni is hajlandók voltak (+valamennyien Bombanők akartak lenni)!

 

A Bombanő tablót ajándékba kaptam a Lányoktól ...

A Bombanő tablót ajándékba kaptam a Lányoktól …

 

Elindultunk együtt egy úton, amely 10 héten keresztül napról-napra új feladatok, kihívások elé állította a résztvevőket, akik NEM FOGYÓKÚRÁZTAK!!! A program végére mégis sokan rengeteget fogytak!

 

A Bombanő Fórum “Tudástárban” az addigi hiedelmeiket megrengető, alapos anatómiai és edzéselméleti tudásanyagot kaptak; a legújabb és legszuperebb mozgásformákból szakszerűen felépített edzésprogramot; napi motiváló gondolatokat; játékokat; támogatást a nehéz pillanatokban (mert olyanok mindenkinek voltak …) – és menet közben szépen, észrevétlenül a fórum résztvevők igazi NAGY CSAPATTÁ kovácsolódtak. Olyanná, akik közül sokan a virtuálisból a való világba átlépve igazi barátokká váltak, olyanokká, akik a mai napig tartják egymással a kapcsolatot! Ami azért – valljuk meg őszintén – ennyi év távlatából nem semmi!

 

S hogy kinek mit jelentett a “Bombanő születik!” program?
Itt most oldalakon keresztül sorakozhatnának a vélemények, amiket az én kis “bombám” belseje rejtett (ez volt az egyik ajándékom a Lányoktól a záróbulin – nagy-nagy köszönet érte :))!

bomba

 

Bár az összes jelenlévővel megállapodtunk abban, hogy itt mindenki Bombanő és ezzel a programmal minden résztvevő – aki becsülettel beleadott apait-anyait – csak nyert, a címet meg kellett szavaznunk, mert csak 1 fődíj állt rendelkezésünkre!

 

2010. Bombanője – a jelenlévők egyöntetű szavazásának eredményeképp – Farkas Rita lett, akinek élete azóta gyökeres változáson ment keresztül: pl. férjhez ment:) …

 

 

 

S hogy lesz-e “Bombanő születik!” program újra? Az rajtad is múlik :)… Ha szívesen részt vennél egy ilyen programban, add meg e-mail címed és neved a fenti táblázatban, hogy értesíthesselek, amint a következőt elindítjuk!

 

Viszont ha Te addig is szívesen lépnél a Bombanő-Csapat nyomdokaiba és úgy érzed, nincs mire várnod, no meg a tettek embere is vagy, meg nem fosztanálak a lehetőségtől – hisz az a bizonyos DVD csomag, amelyre a Lányok is “tolták”, most is a Tiéd lehet! Méghozzá 2 változatban: az Extra csomagot és a “Bombanő Turbó Maxipakkot” keresd a Pilates DVD menüpont alatt a webboltban!Vélemények