Kiemelt ajánlat
Kiemelt infó

Neked is összementek a nadrágjaid tavasz óta? Akkor próbáld ki ezeket a 15 napos edzésterveket, amelyek segítségével formálhatod a hasad és a popsid! Így nyugodtabb szívvel nézhetsz a Karácsony elébe is ;) ...

1lab_nyujtas_600

 

Érdekel az edzésterv »

Az edző válaszol

Írj nekem bátran, ha bármi kérdésed van, a válasz hamarosan ott landol a levelesládádban! A leveled – és az én válaszom – NEM kerül fel automatikusan a rovatba, csakis akkor, ha hozzájárulsz!

"Sohasem maguk a körülmények szabják meg kedélyállapotunkat, hanem mindig a körülményekhez való hozzáállásunk."

Thorwald Dethlefsen

Edzők

Szeretnél az egyik legsikeresebb, világszerte ismert és elismert Pilates oktató Csapat tagjává válni? Tarts velünk – Magyarországon is várnak Rád a MEGÚJULT Peak Pilates edzőképző programok!

 

 

New_peak_logo

 

A klasszikus Pilates edzőképzés csúcsa!

 

Fitnesz szakemberként, gyógytornászként, avagy elkötelezett rajongóként egy ideje figyelemmel kíséred már a Pilatest. Tudod, érzed, hogy “tud” valamit ez a Módszer, amit Neked is feltétlenül meg kell ismerned és sok embernek továbbadnod! De honnan szerezheted meg azt a tudást és tanítási módszertant, amely sikeressé tesz majd Téged utadon?

Körülnéztél már oktatás ügyben: találtál is jó néhány Pilates tanfolyamot, de igaziból csak a kérdések száma sokasodott Benned, melyiket is válaszd! Melyik mit nyújt? Miben különböznek egymástól az egyes tanfolyamok? Melyiktől kapsz igazi értéket az áráért? Sok-sok kérdés, amelyre – ha tovább olvasol – itt megtalálhatod a választ!

 

 

edzokepzes

 

 

Jelentkezem a klasszikus Peak Pilates edzőképzésre!

 

A Pilates mozgásrendszer és oktatása

Van, aki tudja, hogy Joseph Pilates rendszerben alkotta meg Módszerét és van, aki nem. Van, aki átlátja és Vendégei javára használni is tudja ezt a rendszert és van, aki nem. Van, aki tisztában van vele, hogy a Pilates edzővé válás egy folyamat, amelyhez hosszú, ám izgalmas út vezet és van, aki azt hiszi, egy hétvége elég, hogy Pilates oktatóvá válhasson … Van, aki nem csak csinálja, de képes egyszerűen, tisztán és hatékonyan tanítani is és van, aki nem. Tehát vannak olyan edzők, akik órái „dugig” vannak; akik lelkes vendégei látványosan fejlődnek, épp ezért visszajárnak, sőt, hozzák a barátnőjüket is! Hogy Te is ilyen edzővé válhass …

 

Nem árt tudnod a Pilates tanításával kapcsolatban:

A 2007 tavaszától itthon is elvégezhető, többlépcsős Peak Pilates® oktatási program – amelyet Magyarországon az Ágipilates képvisel – ebbe a 10%-ba tartozik!

Egyre többen vagyunk: évente 10-12 új, gépes nagy tanfolyamot végzett, profi Peak Pilates® edző – és velük a klasszikus módszer – kerül ki tőlünk, hogy úgy adjuk át az embereknek a Pilatest, ahogyan azt maga Joe bácsi is szeretné …

Te hová szeretnél tartozni edzőként? Magabiztos tudásra, hatékony és eredményeket hozó tanítási módszertanra, nagy adag pozitív energiára, motivációra és egy összetartó Csapatra vágysz? Nálunk ezt kapod…

FONTOS! A Peak Pilates® oktatóképző programjai nem adnak OKJ-s sportoktatói végzettséget; ezt tőlünk függetlenül kell megszerezned, amennyiben szükséged van még rá! OKJ-s végzettséged megszerzéséhez jó szívvel ajánljuk az ART Edzőképzést, melyről itt tájékozódhatsz!

 

Return To Life Together – ahogy Joe bácsi is többször tette …

Ezt a videót a magyar Peak Pilates edzőcsapat készítette, 2020. júniusában, az 1. COVID-időszak végén. Bár ki tudja, mikor jön el a vége … egy a lényeg: ha a Módszer segített Pilatesnek és összes rabtársának átvészelni a spanyolnátha járványt az internáló táborban, nekünk sem fog ártani! Ez az eredeti sorozat, amit Joe bácsi megalkotott – használd egészséggel!

A videóval nem titkolt szándékunk volt az is, hogy megmutassuk, milyen az IGAZI Pilates. S ha együtt csináljuk – legyen az térben máshol, vagy akár időben máskor – a Pilates összeköt bennünket :)!

Nagyon büszke vagyok a Peak Pilates magyar Edzőcsapatára és köszönöm, hogy együtt valami nagyon klasszat hozhattunk létre!

 

 

 

Jelentkezem a klasszikus Peak Pilates edzőképzésre!

 

Kukkants bele képzéseink hangulatába:

 

 

 

A résztvevők ezt gondolják a Peak Pilates® tanfolyamról:

 

Ramm Dóra és Edina Az Építész…

A Gyógytornász… Az Egyetemista…

 

 

Jelentkezem a klasszikus Peak Pilates edzőképzésre!

 

A Peak Pilates® iskola – a klasszikus Pilates edzőképzés csúcsa!

Az amerikai Peak Pilates iskola a nemzetközi Pilates piac meghatározó szereplőjeként az eredeti, klasszikus Pilates módszert tanítja diákjainak. Méghozzá abban az autentikus formában, ahogy azt Joseph Pilates megalkotta és maga is tanította.

Miben más a Peak Pilates® képzés, mint a többi?

A Peak Pilates speciális képzési programja a nemzetközi diplomát nyújtó, 3 lépcsős, MEGÚJULT Peak Pilates Comprehensive (PPC I., II., III.), amely – Magyarországon és a világon egyedüliként – rendszerben oktatja a Pilates-t: vagyis a Matrac gyakorlatok mellett egyidejűleg elsajátítod az adott oktatási szinthez (PPC I., II., III.) tartozó gépes Reformer, Cadillac, Chair (szék) és Barrel (hordó) gyakorlatokat, valamint a Pilates-gyűrű és fal gyakorlatokat! A Módszer komplex, rendszer szemléletű oktatása biztosítja Szómodra, hogy átlásd és megértsd a mozgásrendszert, klienseid számára pedig a leghatékonyabb edzést és a leglátványosabb fejlődést!

Már a PPC I. szint elvégzése után megkapod a nemzetközileg elismert Peak Pilates diplomát, amellyel rögtön a gyakorlatban is alkalmazhatod a tanultakat – akár külföldön is!

“Jó, jó, de mi van, ha engem egyelőre csak a matracgyakorlatok érdekelnek?”- kérdezheted.

Bár a Pilates most már több, mint egy évtizede jelen van Magyarországon is, sok embernek még a matracon végezhető gyakorlatok is újdonságot jelentenek. Igen nagy eredmény lenne, ha ezeket az érdeklődőket szakértő kezek vezethetnék be a matracos Pilates gyakorlatok világába – és nem csak Budapesten, hanem vidéken is! Te is közéjük (közénk) tartozhatnál…

Erről szól a Peak Pilates Matrac Képzési Programja, amellyel belátható időn belül alapos tudással rendelkező, keresett edzővé válhatsz!

A Peak Pilates egyedi, 5 lépcsős tanítási módszere pedig Neked is megadja a kulcsot, hogy Joseph Pilates módszerét magabiztosan keltsd életre, és alkalmazd vendégeidnél – sikerélményt szerezve ezzel nekik és Magadnak egyaránt!

 

2021. képzési programja

Tanfolyam típusa Időpontjai 2021-ben Kreditek Link
 
Peak Pilates Nyári Egyetem  június 21-25.(részletek később)   Katt!
Peak Pilates® okleveles tanfolyamok
PPC I. (4×2,5 nap; 20 óra/hétvége, összesen 80 kontakt óra) 1. modul: szept. 9-11.
2. modul: okt. 14-17.
3. modul: nov. 18-20.
4. modul: 2022. jan. 13-15.
  Katt!
PPC II. (2×2,5 nap; 20 óra/hétvége, összesen 40 kontakt óra) 1. modul: márc. 18-20.
2. modul: ápr. 22-24.
  Katt!
PPC III. (2×2,5 nap; 20 óra/hétvége, összesen 40 kontakt óra)

Nem kerül megrendezésre!!

  Katt!
Kezdő Matrac (PPC I/1) szept. 9-11.   Katt!
Középhaladó Matrac részletek később!   Katt!
Folytatódó képzési kreditet nyújtó workshopok
MVe fitnesz szék 2021. nyara 16 FKK Katt!
Group Reformer training (csoportos MVe Reformer program) ÚJ! 2021-ben nem kerül
megrendezésre!
16 FKK Katt!
I-es és II-es szintű Intenzív Szék és Hordó ÚJ! 2021. nyara 16 FKK Katt!

(FKK – Folytatódó Képzési Kredit; már képzett Pilates edzőknek szóló workshopok)

 

 

Jelentkezem a klasszikus Peak Pilates edzőképzésre!

 

“Most akkor melyiket válasszam?”

Ez nagymértékben függ jövőbeni céljaidtól, terveidtől. Ha a Pilates hobbi szinten érdekel és esetleg “mellékes” tevékenységként szívesen oktatnál csoportokat fitnesz termekben, vagy akár saját vendégeket “toboroznál”, esetleg gyógytornászként saját munkádhoz szeretnéd felhasználni az egyes gyakorlatokat – a Matrac program a Neked való!

Ellenben ha igazán komolyan veszed ezt az egészet és nem elégszel meg a Rendszer egyetlen összetevőjének ismeretével és oktatásával – az átfogó PPC (Peak Pilates Comprehensive) program a Tied! A PPC a bátrak szerencséje! Ezzel a képzettséggel nyugodtan elhelyezkedhetsz Pilates stúdiókban, vagy elgondolkodhatsz sajátod megnyitásán (egyelőre nem kell nagy konkurencia harcra számítanod)!

Ha nagyon szeretnél a tanítás szintjén is foglalkozni a Pilatesszel, de nem igazán tudod, pontosan melyik is lenne a Te utad, a matrac programot javaslom először, amelynek végén kaphatsz egy kis ízelítőt a gépekből! S mivel a PPC I. program első modulja megegyezik a Kezdő Matrac tanfolyam anyagával, még mindig dönthetsz úgy, hogy becsatlakozol a PPC- I-be, méghozzá a II. modultól kezdődően 🙂 …

 

Tanfolyamaink részleteit és feltételeit a fenti táblázatban, a Téged érdeklő tanfolyam mellett találod!

 

Hol, hogyan jelentkezhetsz?

Kérlek, értelemszerűen töltsd ki ennek az oldalnak az alján található jelentkezési lapot – ahová a megfelelő mezőbe írd be a tanfolyam nevét is (pl. Matrac, PPC I., MV fitnesz szék), amelyre jelentkezésed szól – és mielőbb küldd el nekem. A jelentkezési lapon megadott e-mail címedre ezután kapni fogsz egy levelet, amelyre rákattintva meg kell erősítened jelentkezésed. A jelentkezés csak ezután a megerősítés után kerül feldolgozásra és a részvételi díj megérkezésekor válik érvényessé!

A tanfolyami díjat befizetheted:

Átutalással:
Bankszámla szám: Erste Bank 11600006-00000000-21103823
(Ági Wellness Kft.)

Kérlek, átutalásod Megjegyzés rovatában feltétlenül tüntesd fel a megfelelő tanfolyam nevét (pl. Matrac, PPC I., PPC II. tanfolyami díj)

 

 

Jelentkezem a klasszikus Peak Pilates edzőképzésre!

 

Mi történik ezután?

Ha jelentkezésed érvényes, a tanfolyam hetében keresni fogunk Téged, a részletek egyeztetése céljából!

Ha a túljelentkezés miatt nem sikerült a megadott időpontokra a jelentkezésed, várólistára kerülsz és a következő tanfolyami időpontról automatikusan az elsők közt kapsz majd értesítést. Előfordulhat az is, hogy valaki – bár jelentkezett – mégsem tud eljönni. Ez esetben a várólistán soron következő jelentkező lép a helyébe. Ha ez Te vagy, erről természetesen rögtön értesítünk!

Tanfolyam visszamondási feltételek: természetesen bárkinek bármi közbejöhet. A tanfolyam lemondását 2 héttel
(14 naptári nappal) annak kezdési dátuma előtt tudjuk elfogadni. Ez esetben a befizetett összeg bármely más, általunk szervezett tanfolyamra felhasználható. Amennyiben nem tudsz részt venni másik tanfolyamon, két héten belüli lemondás esetén
50 ezer + Áfa visszalépési díjjal szükséges számolnod – ez teljesen független a visszalépés indokától. A fennmaradó összeget visszautaljuk. Szíves megértésed köszönjük!

 

Ha valami nem egyértelmű, vagy bármely egyéb kérdésed merülne fel, hívj nyugodtan a 20 / 415 1128-as telefonszámon!

 

Remélem, hamarosan személyesen is megismerjük majd egymást!


Simonfi Ágnes

Peak Pilates mesteredző,
Nemzetközi Peak mentor

oktatási programvezető

 

Ági szakmai bemutatkozását a névjegyére kattintva olvashatod el!

(Felnőttképző Nyilvántartásba vételi száma: B/2020/004436)

 

  • Csak el szeretném „mondani” Neked, hogy nap, mint nap hálás vagyok és elégedett, amikor végzem a gyakorlataidat a DVD- ről. ...

  A teljes vélemény elolvasása

  Héring – Vincze Tünde
 • Az utóbbi két hónapban úgy éreztem, talán most már óvatosan elkezdhetek otthon mozogni, hogy visszanyerjem az állóképességemet. Egyik este mondtam ...

  A teljes vélemény elolvasása

  Szaller Kata, Esztergom
 • A tegnapi postával megérkezett a dvd, sértetlenül. Nagyon örültem neki, annyira kíváncsi voltam a Pilates 13-ra, hogy tegnap este mindegyik programot ...

  A teljes vélemény elolvasása

  Bek Kriszta, Pécs
 • Nagyon bevált nekem a módszer is, meg Te is :)! Nagyon bátorító, hogy nem profik végzik veled a gyakorlatokat!!! Nagy ...

  A teljes vélemény elolvasása

  Hamar-Sári Bernadett
 • Azért írok Neked, hogy köszönetet mondjak. Ugyanis két héttel ezelőtt a férjem megkérdezte tőlem, hogy milyen tornát csinálok most, mert ...

  A teljes vélemény elolvasása

  Timcsi (Bolyó Tímea)
 • Kb. 2 éve találtam rá az interneten az oldaladra. Neked köszönhetően mára olyan eredményt érhettem el, amit több évi kemény ...

  A teljes vélemény elolvasása

  Csercsics Kriszti