Kiemelt ajánlat
Kiemelt infó

Neked is összementek a nadrágjaid tavasz óta? Akkor próbáld ki ezeket a 15 napos edzésterveket, amelyek segítségével formálhatod a hasad és a popsid! Így nyugodtabb szívvel nézhetsz a Karácsony elébe is ;) ...

1lab_nyujtas_600

 

Érdekel az edzésterv »

Az edző válaszol

Írj nekem bátran, ha bármi kérdésed van, a válasz hamarosan ott landol a levelesládádban! A leveled – és az én válaszom – NEM kerül fel automatikusan a rovatba, csakis akkor, ha hozzájárulsz!

"Ne oda menj, ahová út vezet. Inkább menj oda, ahová nem vezet semmilyen út - és taposs ösvényt magad után."

Ralph Waldo Emerson

Edzők

Szeretnél az egyik legsikeresebb, világszerte ismert és elismert Pilates oktató Csapat tagjává válni? Tarts velünk – Magyarországon is várnak Rád a MEGÚJULT Peak Pilates edzőképző programok!

 

 

New_peak_logo

 

A klasszikus Pilates edzőképzés csúcsa!

 

Fitnesz szakemberként, gyógytornászként, avagy elkötelezett rajongóként egy ideje figyelemmel kíséred már a Pilatest. Tudod, érzed, hogy “tud” valamit ez a Módszer, amit Neked is feltétlenül meg kell ismerned és sok embernek továbbadnod! De honnan szerezheted meg azt a tudást és tanítási módszertant, amely sikeressé tesz majd Téged utadon?

Körülnéztél már oktatás ügyben: találtál is jó néhány Pilates tanfolyamot, de igaziból csak a kérdések száma sokasodott Benned, melyiket is válaszd! Melyik mit nyújt? Miben különböznek egymástól az egyes tanfolyamok? Melyiktől kapsz igazi értéket az áráért? Sok-sok kérdés, amelyre – ha tovább olvasol – itt megtalálhatod a választ!

 

 

edzokepzes

 

 

Jelentkezem a klasszikus Peak Pilates edzőképzésre!

 

A Pilates mozgásrendszer és oktatása

Van, aki tudja, hogy Joseph Pilates rendszerben alkotta meg Módszerét és van, aki nem. Van, aki átlátja és Vendégei javára használni is tudja ezt a rendszert és van, aki nem. Van, aki tisztában van vele, hogy a Pilates edzővé válás egy folyamat, amelyhez hosszú, ám izgalmas út vezet és van, aki azt hiszi, egy hétvége elég, hogy Pilates oktatóvá válhasson … Van, aki nem csak csinálja, de képes egyszerűen, tisztán és hatékonyan tanítani is és van, aki nem. Tehát vannak olyan edzők, akik órái „dugig” vannak; akik lelkes vendégei látványosan fejlődnek, épp ezért visszajárnak, sőt, hozzák a barátnőjüket is! Hogy Te is ilyen edzővé válhass …

 

Nem árt tudnod a Pilates tanításával kapcsolatban:

A 2007 tavaszától itthon is elvégezhető, többlépcsős Peak Pilates® oktatási program – amelyet Magyarországon az Ágipilates képvisel – ebbe a 10%-ba tartozik!

Egyre többen vagyunk: évente 10-12 új, gépes nagy tanfolyamot végzett, profi Peak Pilates® edző – és velük a klasszikus módszer – kerül ki tőlünk, hogy úgy adjuk át az embereknek a Pilatest, ahogyan azt maga Joe bácsi is szeretné …

Te hová szeretnél tartozni edzőként? Magabiztos tudásra, hatékony és eredményeket hozó tanítási módszertanra, nagy adag pozitív energiára, motivációra és egy összetartó Csapatra vágysz? Nálunk ezt kapod…

FONTOS! A Peak Pilates® oktatóképző programjai nem adnak OKJ-s sportoktatói végzettséget; ezt tőlünk függetlenül kell megszerezned, amennyiben szükséged van még rá! OKJ-s végzettséged megszerzéséhez jó szívvel ajánljuk az ART Edzőképzést, melyről itt tájékozódhatsz!

 

Return To Life Together – ahogy Joe bácsi is többször tette …

Ezt a videót a magyar Peak Pilates edzőcsapat készítette, 2020. júniusában, az 1. COVID-időszak végén. Bár ki tudja, mikor jön el a vége … egy a lényeg: ha a Módszer segített Pilatesnek és összes rabtársának átvészelni a spanyolnátha járványt az internáló táborban, nekünk sem fog ártani! Ez az eredeti sorozat, amit Joe bácsi megalkotott – használd egészséggel!

A videóval nem titkolt szándékunk volt az is, hogy megmutassuk, milyen az IGAZI Pilates. S ha együtt csináljuk – legyen az térben máshol, vagy akár időben máskor – a Pilates összeköt bennünket :)!

Nagyon büszke vagyok a Peak Pilates magyar Edzőcsapatára és köszönöm, hogy együtt valami nagyon klasszat hozhattunk létre!

 

 

 

Jelentkezem a klasszikus Peak Pilates edzőképzésre!

 

Kukkants bele képzéseink hangulatába:

 

 

 

A résztvevők ezt gondolják a Peak Pilates® tanfolyamról:

 

Ramm Dóra és Edina Az Építész…

A Gyógytornász… Az Egyetemista…

 

 

Jelentkezem a klasszikus Peak Pilates edzőképzésre!

 

A Peak Pilates® iskola – a klasszikus Pilates edzőképzés csúcsa!

Az amerikai Peak Pilates iskola a nemzetközi Pilates piac meghatározó szereplőjeként az eredeti, klasszikus Pilates módszert tanítja diákjainak. Méghozzá abban az autentikus formában, ahogy azt Joseph Pilates megalkotta és maga is tanította.

Miben más a Peak Pilates® képzés, mint a többi?

A Peak Pilates speciális képzési programja a nemzetközi diplomát nyújtó, 3 lépcsős, MEGÚJULT Peak Pilates Comprehensive (PPC I., II., III.), amely – Magyarországon és a világon egyedüliként – rendszerben oktatja a Pilates-t: vagyis a Matrac gyakorlatok mellett egyidejűleg elsajátítod az adott oktatási szinthez (PPC I., II., III.) tartozó gépes Reformer, Cadillac, Chair (szék) és Barrel (hordó) gyakorlatokat, valamint a Pilates-gyűrű és fal gyakorlatokat! A Módszer komplex, rendszer szemléletű oktatása biztosítja Szómodra, hogy átlásd és megértsd a mozgásrendszert, klienseid számára pedig a leghatékonyabb edzést és a leglátványosabb fejlődést!

Már a PPC I. szint elvégzése után megkapod a nemzetközileg elismert Peak Pilates diplomát, amellyel rögtön a gyakorlatban is alkalmazhatod a tanultakat – akár külföldön is!

“Jó, jó, de mi van, ha engem egyelőre csak a matracgyakorlatok érdekelnek?”- kérdezheted.

Bár a Pilates most már több, mint egy évtizede jelen van Magyarországon is, sok embernek még a matracon végezhető gyakorlatok is újdonságot jelentenek. Igen nagy eredmény lenne, ha ezeket az érdeklődőket szakértő kezek vezethetnék be a matracos Pilates gyakorlatok világába – és nem csak Budapesten, hanem vidéken is! Te is közéjük (közénk) tartozhatnál…

Erről szól a Peak Pilates Matrac Képzési Programja, amellyel belátható időn belül alapos tudással rendelkező, keresett edzővé válhatsz!

A Peak Pilates egyedi, 5 lépcsős tanítási módszere pedig Neked is megadja a kulcsot, hogy Joseph Pilates módszerét magabiztosan keltsd életre, és alkalmazd vendégeidnél – sikerélményt szerezve ezzel nekik és Magadnak egyaránt!

 

2022. képzési programja

Tanfolyam típusa Időpontjai 2022-ben Kreditek Link
 
Peak Pilates Nyári Egyetem  június 28-30.   Katt!
Peak Pilates® okleveles tanfolyamok
PPC I. (4×2,5 nap; 20 óra/hétvége, összesen 80 kontakt óra) 1. modul: szept. 15-17.
2. modul: okt. 13-15.
3. modul: nov. 17-19.
4. modul: 2023. jan. 19-21.
  Katt!
PPC II. (2×2,5 nap; 20 óra/hétvége, összesen 40 kontakt óra) 1. modul: márc. 17-19.
2. modul: ápr. 21-23.
3. modul: május 20.
  Katt!
PPC III. (2×2,5 nap; 20 óra/hétvége, összesen 40 kontakt óra)

Ha érdekel ez a képzés, kérlek, írj
az agi@agipilates.hu – ra! 

  Katt!
Kezdő Matrac (PPC I/1) részletek később!   Katt!
Középhaladó Matrac részletek később!   Katt!
Folytatódó képzési kreditet nyújtó workshopok
MVe fitnesz szék 2022. nyara 16 FKK Katt!
Group Reformer training (csoportos MVe Reformer program) ÚJ! 2022. nyara 16 FKK Katt!
I-es és II-es szintű Intenzív Szék és Hordó ÚJ! 2022. nyara 16 FKK Katt!

(FKK – Folytatódó Képzési Kredit; már képzett Pilates edzőknek szóló workshopok)

 

 

Jelentkezem a klasszikus Peak Pilates edzőképzésre!

 

“Most akkor melyiket válasszam?”

Ez nagymértékben függ jövőbeni céljaidtól, terveidtől. Ha a Pilates hobbi szinten érdekel és esetleg “mellékes” tevékenységként szívesen oktatnál csoportokat fitnesz termekben, vagy akár saját vendégeket “toboroznál”, esetleg gyógytornászként saját munkádhoz szeretnéd felhasználni az egyes gyakorlatokat – a Matrac program a Neked való!

Ellenben ha igazán komolyan veszed ezt az egészet és nem elégszel meg a Rendszer egyetlen összetevőjének ismeretével és oktatásával – az átfogó PPC (Peak Pilates Comprehensive) program a Tied! A PPC a bátrak szerencséje! Ezzel a képzettséggel nyugodtan elhelyezkedhetsz Pilates stúdiókban, vagy elgondolkodhatsz sajátod megnyitásán (egyelőre nem kell nagy konkurencia harcra számítanod)!

Ha nagyon szeretnél a tanítás szintjén is foglalkozni a Pilatesszel, de nem igazán tudod, pontosan melyik is lenne a Te utad, a matrac programot javaslom először, amelynek végén kaphatsz egy kis ízelítőt a gépekből! S mivel a PPC I. program első modulja megegyezik a Kezdő Matrac tanfolyam anyagával, még mindig dönthetsz úgy, hogy becsatlakozol a PPC- I-be, méghozzá a II. modultól kezdődően 🙂 …

 

Tanfolyamaink részleteit és feltételeit a fenti táblázatban, a Téged érdeklő tanfolyam mellett találod!

 

Hol, hogyan jelentkezhetsz?

Kérlek, értelemszerűen töltsd ki ennek az oldalnak az alján található jelentkezési lapot – ahová a megfelelő mezőbe írd be a tanfolyam nevét is (pl. Matrac, PPC I., MV fitnesz szék), amelyre jelentkezésed szól – és mielőbb küldd el nekem. A jelentkezési lapon megadott e-mail címedre ezután kapni fogsz egy levelet, amelyre rákattintva meg kell erősítened jelentkezésed. A jelentkezés csak ezután a megerősítés után kerül feldolgozásra és a részvételi díj megérkezésekor válik érvényessé!

A tanfolyami díjat befizetheted:

Átutalással:
Bankszámla szám: Erste Bank 11600006-00000000-21103823
(Ági Wellness Kft.)

Kérlek, átutalásod Megjegyzés rovatában feltétlenül tüntesd fel a megfelelő tanfolyam nevét (pl. Matrac, PPC I., PPC II. tanfolyami díj)

 

 

Jelentkezem a klasszikus Peak Pilates edzőképzésre!

 

Mi történik ezután?

Ha jelentkezésed érvényes, a tanfolyam hetében keresni fogunk Téged, a részletek egyeztetése céljából!

Ha a túljelentkezés miatt nem sikerült a megadott időpontokra a jelentkezésed, várólistára kerülsz és a következő tanfolyami időpontról automatikusan az elsők közt kapsz majd értesítést. Előfordulhat az is, hogy valaki – bár jelentkezett – mégsem tud eljönni. Ez esetben a várólistán soron következő jelentkező lép a helyébe. Ha ez Te vagy, erről természetesen rögtön értesítünk!

Tanfolyam visszamondási feltételek: természetesen bárkinek bármi közbejöhet. A tanfolyam lemondását 2 héttel
(14 naptári nappal) annak kezdési dátuma előtt tudjuk elfogadni. Ez esetben a befizetett összeg bármely más, általunk szervezett tanfolyamra felhasználható. Amennyiben nem tudsz részt venni másik tanfolyamon, két héten belüli lemondás esetén
50 ezer + Áfa visszalépési díjjal szükséges számolnod – ez teljesen független a visszalépés indokától. A fennmaradó összeget visszautaljuk. Szíves megértésed köszönjük!

 

Ha valami nem egyértelmű, vagy bármely egyéb kérdésed merülne fel, hívj nyugodtan a 20 / 415 1128-as telefonszámon!

 

Remélem, hamarosan személyesen is megismerjük majd egymást!


Simonfi Ágnes

Peak Pilates mesteredző,
Nemzetközi Peak mentor

oktatási programvezető

 

Ági szakmai bemutatkozását a névjegyére kattintva olvashatod el!

(Felnőttképző Nyilvántartásba vételi száma: B/2020/004436)

 

  • Csak el szeretném „mondani” Neked, hogy nap, mint nap hálás vagyok és elégedett, amikor végzem a gyakorlataidat a DVD- ről. ...

  A teljes vélemény elolvasása

  Héring – Vincze Tünde
 • Az utóbbi két hónapban úgy éreztem, talán most már óvatosan elkezdhetek otthon mozogni, hogy visszanyerjem az állóképességemet. Egyik este mondtam ...

  A teljes vélemény elolvasása

  Szaller Kata, Esztergom
 • A tegnapi postával megérkezett a dvd, sértetlenül. Nagyon örültem neki, annyira kíváncsi voltam a Pilates 13-ra, hogy tegnap este mindegyik programot ...

  A teljes vélemény elolvasása

  Bek Kriszta, Pécs
 • Nagyon bevált nekem a módszer is, meg Te is :)! Nagyon bátorító, hogy nem profik végzik veled a gyakorlatokat!!! Nagy ...

  A teljes vélemény elolvasása

  Hamar-Sári Bernadett
 • Azért írok Neked, hogy köszönetet mondjak. Ugyanis két héttel ezelőtt a férjem megkérdezte tőlem, hogy milyen tornát csinálok most, mert ...

  A teljes vélemény elolvasása

  Timcsi (Bolyó Tímea)
 • Kb. 2 éve találtam rá az interneten az oldaladra. Neked köszönhetően mára olyan eredményt érhettem el, amit több évi kemény ...

  A teljes vélemény elolvasása

  Csercsics Kriszti