Kiemelt ajánlat
Kiemelt infó

Neked is összementek a nadrágjaid tavasz óta? Akkor próbáld ki ezeket a 15 napos edzésterveket, amelyek segítségével formálhatod a hasad és a popsid! Így nyugodtabb szívvel nézhetsz a Karácsony elébe is ;) ...

1lab_nyujtas_600

 

Érdekel az edzésterv »

Az edző válaszol

Írj nekem bátran, ha bármi kérdésed van, a válasz hamarosan ott landol a levelesládádban! A leveled – és az én válaszom – NEM kerül fel automatikusan a rovatba, csakis akkor, ha hozzájárulsz!

"Mások Rólad alkotott véleménye nem kell, hogy a Te valóságoddá váljon."

Les Brown

B. Márton

A program elött gyakran fájt a fejem hetente többször is és csak fejfájáscsillapítóval tudtam átvészelni azt a napot. Manapság sokkal ritkábban fáj a fejem és képes vagyok kialudni gyógyszer nélkül. Gyakran ébredtem bedugult orral, mára ez is megszűnt. Mindig éreztem, hogy valami nincs rendben a táplálkozásommal, próbálkoztam ezzel-azzal, de elvesztem az információk tengerében. Huszár Ildikónak köszönhetően a helyére kerültek az értékes mozaik darabok és az értéktelenektől megváltunk. A fenti változások miatt jobban érzem magam a bőrömben és nem utolsó sorban fogytam 14 Kg-ot. 🙂 Köszönöm Ildikónak! (B. Márton)