Kiemelt ajánlat
Kiemelt infó

Neked is összementek a nadrágjaid tavasz óta? Akkor próbáld ki ezeket a 15 napos edzésterveket, amelyek segítségével formálhatod a hasad és a popsid! Így nyugodtabb szívvel nézhetsz a Karácsony elébe is ;) ...

1lab_nyujtas_600

 

Érdekel az edzésterv »

Az edző válaszol

Írj nekem bátran, ha bármi kérdésed van, a válasz hamarosan ott landol a levelesládádban! A leveled – és az én válaszom – NEM kerül fel automatikusan a rovatba, csakis akkor, ha hozzájárulsz!

"Mások Rólad alkotott véleménye nem kell, hogy a Te valóságoddá váljon."

Les Brown

Cz. Kati

Ildikóval 9 éves korunk óta vagyunk barátok, így mikor beszélt a programról és láttam a lelkesedését tudtam, hogy én is belevágok, majd egyszer. Azonban a súlygyarapodásom következtében úgy döntöttem, hogy nincs mire várni, így június közepén kezdtük el a programot és nagy örömömre már az első hét után érkeztek az eredmények. Később megszűnt az állandó teltség érzés, nyugodt éjszakáim lettek, elhagytam az altatót. Reggel kipihentem ébredtem és napközben is lendületesen tevékenykedtem. A program eredménye nem utolsó sorban az, hogy -5 kg-mal kevesebb lettem, valamint a derék és csípőméretem -4 cm-rel csökkent. A program haszna azonban nem csak a kilók és cm-ek számának csökkenésében rejlik, hanem abban a személyes kapcsolattartásban, a törődésben, támogatásban rejlik, amit a konzultációk során megtapasztalhatunk. A sok hasznos információ, amivel saját magunk is további sikereket érhetünk el felbecsülhetetlenek.