Kiemelt ajánlat
Kiemelt infó

Neked is összementek a nadrágjaid tavasz óta? Akkor próbáld ki ezeket a 15 napos edzésterveket, amelyek segítségével formálhatod a hasad és a popsid! Így nyugodtabb szívvel nézhetsz a Karácsony elébe is ;) ...

1lab_nyujtas_600

 

Érdekel az edzésterv »

Az edző válaszol

Írj nekem bátran, ha bármi kérdésed van, a válasz hamarosan ott landol a levelesládádban! A leveled – és az én válaszom – NEM kerül fel automatikusan a rovatba, csakis akkor, ha hozzájárulsz!

"Mások Rólad alkotott véleménye nem kell, hogy a Te valóságoddá váljon."

Les Brown

H. Éva

Kedves Ildikó!
Ez a program nekem sokat adott, sajnos sokféle fogyókúrát kipróbáltam, ami rövid ideig volt sikeres. Egészséges életmódváltásra volt szükségem.
65 éves vagyok, egészségügyi problémákkal. Mellékvese műtétem volt, nincs epehólyagom, kettő csípőprotézis műtét után, tornával kezdtem változtatni az életmódomon évekkel ezelőtt.
Ildikónak köszönhetően, a táplálkozásomat meg tudtam változtatni.
Három hónap alatt sikerült 8 kilót fogynom: nem koplaltam, egészséges ételeket főztem és ettem. Jobb lett a közérzetem, jól tudok aludni, vérnyomás gyógyszert lecsökkentettem, energikusabb, fittebb lettem.
A sportolás is megmaradt, heti 2×1 óra pilates torna, a többi napokon 1 óra séta, gyaloglás.
Étrend betartása nem esik nehezemre, nyugodtabb vagyok, stressztűrő képességem megváltozott, energikus lettem. Ajánlom ezt a programot másoknak is, és remélem elérnek olyan sikereket, mint én.
Köszönettel
H. Éva