Kiemelt ajánlat
Kiemelt infó

Neked is összementek a nadrágjaid tavasz óta? Akkor próbáld ki ezeket a 15 napos edzésterveket, amelyek segítségével formálhatod a hasad és a popsid! Így nyugodtabb szívvel nézhetsz a Karácsony elébe is ;) ...

1lab_nyujtas_600

 

Érdekel az edzésterv »

Az edző válaszol

Írj nekem bátran, ha bármi kérdésed van, a válasz hamarosan ott landol a levelesládádban! A leveled – és az én válaszom – NEM kerül fel automatikusan a rovatba, csakis akkor, ha hozzájárulsz!

"A tapasztalatot nem tudod "előállítani". Meg kell szerezned azt."

Albert Camus

“Klasszikus” sörhas

Kedves Simonfi Ágnes!

Én egy 36 éves férfi vagyok. Sajnos 3 évvel ezelőttig teljesen elhanyagoltam a mozgást, aminek meg lett a következménye (fulladás a lépcsőn, szellemi teljesítmény drasztikus hanyatlása, állandó fáradtság stb.) Ezért vásároltam egy evezőgépet és néhány súlyzót, aminek köszönhetően állóképességem egészen jól fejlődött. Viszont az utóbbi időben “klasszikus” sörhas fejlődött ki rajtam, amit nem tudok eltűntetni. Bár még nem régóta kardiózom. Érdekes hogy nem sok a súlyfeleslegem viszont a hasam aránytalanul nagy és laza. Az lenne a kérdésem, hogy érdemes-e kipróbálni a módszert erre az esetre és várható-e javulás.

Köszönettel: R. Csaba