Kiemelt ajánlat
Kiemelt infó

Neked is összementek a nadrágjaid tavasz óta? Akkor próbáld ki ezeket a 15 napos edzésterveket, amelyek segítségével formálhatod a hasad és a popsid! Így nyugodtabb szívvel nézhetsz a Karácsony elébe is ;) ...

1lab_nyujtas_600

 

Érdekel az edzésterv »

Az edző válaszol

Írj nekem bátran, ha bármi kérdésed van, a válasz hamarosan ott landol a levelesládádban! A leveled – és az én válaszom – NEM kerül fel automatikusan a rovatba, csakis akkor, ha hozzájárulsz!

"A tapasztalatot nem tudod "előállítani". Meg kell szerezned azt."

Albert Camus

A Pilatest lehet űzni szoptatás mellett is?

Szia Ági!

 

Egy 6,5 éves tündér és egy 6 hónapos kisoroszlán anyukája vagyok, igény szerint szoptatok, ami sok időmet, energiámat elvesz, ráadásul, a szopik után mindig farkaséhes vagyok. A kekszeket már lecseréltem répára és káposztalevélre, a nasi kölesgolyó és buláta, este már csak salit vagy kefirt eszem. A szoptatós teát almaecettel iszom- egészséges, tisztít és fogyaszt. Ám semmi változás.

 

A Pilatest lehet űzni szoptatás mellett is? Ugrálni, aerobikozni, futni úgy tudom, nem lehet, nincs is kedvem, bevallom. Tornázom heti 2-3x, szigorúan szopik előtt 1,5 órával, hogy az izmokban termelődő tejsav, ne menjen át a tejbe. Erre időt találni igény szerinti szoptatás mellett nagyon nehéz, de megoldom. Általában reggel 6h- kor. Ez a 1,5 óra a Pilates edzésre is áll? 171 cm magas, 64 – 66 kg vagyok, 59 a vágyam, ennyi voltam a pocak előtt. Persze lötyi a popsim, császár után markolható a háj a hasimon, reménykedhetem a változásban? Szoptatás alatt nehezebben mennek le a kilók? Kérlek csak azt ne válaszold, hogy most ne fogyizzak, mert a nagylányomat is 3 évig szoptattam, a kisfiamnak is jár ennyi, de még 2,5 évig nem szeretnék ilyen maradni. Nyáron már strandolni szeretnék a lurkókkal méghozzá jogos önbizalommal. Elérhető? (Nagy lelkesedésemben egyébként az imént rendeltem meg a kezdő DVD-t, kíváncsian várom, milyen!)

 

Üdv.: Andi