Kiemelt ajánlat
Kiemelt infó

Neked is összementek a nadrágjaid tavasz óta? Akkor próbáld ki ezeket a 15 napos edzésterveket, amelyek segítségével formálhatod a hasad és a popsid! Így nyugodtabb szívvel nézhetsz a Karácsony elébe is ;) ...

1lab_nyujtas_600

 

Érdekel az edzésterv »

Az edző válaszol

Írj nekem bátran, ha bármi kérdésed van, a válasz hamarosan ott landol a levelesládádban! A leveled – és az én válaszom – NEM kerül fel automatikusan a rovatba, csakis akkor, ha hozzájárulsz!

"Mások Rólad alkotott véleménye nem kell, hogy a Te valóságoddá váljon."

Les Brown

Csípő-és felkar műtét után

Kedves Ági!

 

Remélem nem haragszol, hogy levelemmel zavarlak. Szeretnék egy őszinte választ kapni a kérdésemre.

Elolvastam a Pilates-szel kapcsoltban szinte mindent, de mégsem lettem meggyőzve arról, hogy nekem ez a mozgás jó lenne-e. Két éve volt egy autó balesetem, melyben megsérült a csípőm és a felkarom is. Az utóbbit kétszer műtötték, mert a csont nem akart összeforrni. Kaptam bele egy titán rudat, ami helyettesítheti a további életem során a csont fix tartását. Aztán ha idővel összeforr, akkor jól jártam. Terhelni nem igen tudom. Ez lenne itt a kérdésem, hogy jó-e nekem ez a torna????? Illetve a csípőm se nagyon bírja a tekergetést, terhelést. Az orvosaim azt mondták, hogy mindent csinálhatok, ami nem megterhelő és nem fájdalmas. Pl. Úszás. Azon kívül szinte minden fájdalmas 🙁 Néha még egy hosszabb séta is megterhelő. Fiatal vagyok még, és nagyon szeretnék egy kis kondit, szép formákat. Megpróbálhatom a híres Pilates-t? Ha szerinted igen, akkor szeretném megrendelni a kezdőknek kialakított DVD-t.
Várom őszinte válaszodat és bízom abban, hogy a továbbiakban is számíthatok a segítségedre.

Előre is köszönöm:

László Bea