Kiemelt ajánlat
Kiemelt infó

Neked is összementek a nadrágjaid tavasz óta? Akkor próbáld ki ezeket a 15 napos edzésterveket, amelyek segítségével formálhatod a hasad és a popsid! Így nyugodtabb szívvel nézhetsz a Karácsony elébe is ;) ...

1lab_nyujtas_600

 

Érdekel az edzésterv »

Az edző válaszol

Írj nekem bátran, ha bármi kérdésed van, a válasz hamarosan ott landol a levelesládádban! A leveled – és az én válaszom – NEM kerül fel automatikusan a rovatba, csakis akkor, ha hozzájárulsz!

"Mások Rólad alkotott véleménye nem kell, hogy a Te valóságoddá váljon."

Les Brown

Nem sikerült lefogyni

Szia Ági!

Megnéztem a honlapodat, és lenne egy kérdésem. Azt írod ugyebár, hogy minél több az izmunk, annál több zsírt égetünk. Én 16 éves vagyok, 8 éve versenyszerűen kajakozok, nyáron 11, télen 9 edzésem van hetente. Minden nap hullára edzem magamat (ez a kajakkal jár), és ennek ellenére mégsem tudok lefogyni. Most már elértem a kritikus 68 kg-ot, a 163cm-es magasságomhoz. Az izomtömegem határozottan nagy. Körülbelül 5-6 kg-ot kellene lefogynom, ami még nem vészes, ha az átlag embert nézzük, de mivel én sportoló vagyok, eléggé akadályoz. Tudnál valami segítő választ adni, amivel célba érhetnék?
3 éve küzdök a súlyommal, és már nem tudom, kihez/mihez forduljak. Sok mindent kipróbáltam már én is, és majdnem az összes az edzés kárára ment, holott pont az ellenkezője lenne a cél.
Kérlek, segíts!

Üdvözlettel:

Orsi