Kiemelt ajánlat
Kiemelt infó

Neked is összementek a nadrágjaid tavasz óta? Akkor próbáld ki ezeket a 15 napos edzésterveket, amelyek segítségével formálhatod a hasad és a popsid! Így nyugodtabb szívvel nézhetsz a Karácsony elébe is ;) ...

1lab_nyujtas_600

 

Érdekel az edzésterv »

Az edző válaszol

Írj nekem bátran, ha bármi kérdésed van, a válasz hamarosan ott landol a levelesládádban! A leveled – és az én válaszom – NEM kerül fel automatikusan a rovatba, csakis akkor, ha hozzájárulsz!

"Mások Rólad alkotott véleménye nem kell, hogy a Te valóságoddá váljon."

Les Brown

Pulzus

Kedves Ági!

Idéznék az utóbbi hírleveledből, mivel ezzel kapcsolatos lenne a kérdésem:
“Figyelem, az alakformáló órák fekvős lábemelgetései és hasprései nem viszik fel – illetve csak nagyon rossz kondiban lévő vendég esetén – a pulzust a megfelelő tartományba! Hasizom gyakorlatoktól nem fog lefogyni a hasad – ezen gyakorlatok célja az adott izomcsoport erejének növelése és nem a fogyás!!! (Ez is egy gyakori tévhit.) Te most már tudod, hogy a fogyás/zsírégetés a pulzusszámmal korrelál, nem pedig az elvégzett felülések számával!”
Én azt hallottam, olvastam, hogy a pilates egy jó sport, ha fogyni akarsz, és kímélni akarod a tested. Én heti 5 alkalommal Pilates-ezem. De amit most olvastam az egy kicsit úgy érzem, hogy ellentétben áll ezzel. Kérlek, oszlasd el a kételyeimet! A Pilates-től lehet fogyni? De hogyan, ha nem megy föl a pulzusszám a zsírégető zónába a lábszériáktól? Biztos van erre magyarázat.
Előre is köszönöm válaszod!

Zsanett