Kiemelt ajánlat
Kiemelt infó

Neked is összementek a nadrágjaid tavasz óta? Akkor próbáld ki ezeket a 15 napos edzésterveket, amelyek segítségével formálhatod a hasad és a popsid! Így nyugodtabb szívvel nézhetsz a Karácsony elébe is ;) ...

1lab_nyujtas_600

 

Érdekel az edzésterv »

Az edző válaszol

Írj nekem bátran, ha bármi kérdésed van, a válasz hamarosan ott landol a levelesládádban! A leveled – és az én válaszom – NEM kerül fel automatikusan a rovatba, csakis akkor, ha hozzájárulsz!

"Mások Rólad alkotott véleménye nem kell, hogy a Te valóságoddá váljon."

Les Brown

Szia Ági! – Kiss Annamária

Én egy 14 éves 178 cm magas debreceni lány vagyok. Modell szeretnék lenni és ahhoz fogynom kéne (most 63 kg vagyok). A …. Model Agencyhez szeretnék menni 2 v. 3 év múlva. Már régóta egy olyan tornát keresek, amivel nem leszek izmos, hanem még vékonyabb. A pilates ilyen? És ha igen, hogy kell tornázni? Tudnál nekem ajánlani olyan étkezési módszert, amitől fogyok, és mégsem korog egész nap a hasam? Nagyon fontos lenne, mert nagyon szeretek enni!! és csak a suliban tudok megálljt parancsolni a kaja kísértésének! Otthon teleeszem magam, pedig elhatároztam: nem eszek ebéd után semmit, de ez nem megy!! Viszont az egészséges ételektől nem leszek nehezebb, és éhes sem!!! Mindenképp válaszolj, ez az utolsó reményem a fogyásra!!! (mindenki azt mondja, hogy nem vagyok normális, hogy fogyni akarok, amikor ilyen vékony vagyok.)

Kiss Annamária