Kiemelt ajánlat
Kiemelt infó

Neked is összementek a nadrágjaid tavasz óta? Akkor próbáld ki ezeket a 15 napos edzésterveket, amelyek segítségével formálhatod a hasad és a popsid! Így nyugodtabb szívvel nézhetsz a Karácsony elébe is ;) ...

1lab_nyujtas_600

 

Érdekel az edzésterv »

Az edző válaszol

Írj nekem bátran, ha bármi kérdésed van, a válasz hamarosan ott landol a levelesládádban! A leveled – és az én válaszom – NEM kerül fel automatikusan a rovatba, csakis akkor, ha hozzájárulsz!

"Mások Rólad alkotott véleménye nem kell, hogy a Te valóságoddá váljon."

Les Brown

Zsírégetés

Kedves Ági!

Először is gratulálok a DVD-hez, mert nagyon jó, nekem nagyon tetszik!
Másrészt nagyon élvezetesek a hírlevélben leírt dolgok (még stílusában is!), főleg a tartalmuk nagyon érdekes és meglepő (szerintem sokan nincsenek tisztában ezekkel a dolgokkal).
A zsírégetéssel kapcsolatban azonban lenne 2 kérdésem, ami nekem még mindig nem tiszta:
Ha a zsírégetés csak a mozgás 25-30. percétől indul meg, akkor az azt jelenti, hogyha pl. a DVD-d kezdő programját csinálom meg – ami kb. 25 perc – akkor egy gramm zsír sem fog lebomlani, csak maximum erősödnek az izmaim?
Ha igen és mondjuk a 25. perc után is folytatom a mozgást a far-comb gyakorlatokkal, akkor valójában csak a far-comb részről fog a zsír égni és teszem azt a hasról nem, mert azokat a gyakorlatokat még az első 25 percben csináltam?
Lehet, hogy buta a kérdés, de tényleg nem tiszta számomra, hogy ezt a zsírégetés témát hogyan is kell értelmezni.

Köszönettel:

Anna