Kiemelt ajánlat
Kiemelt infó

Neked is összementek a nadrágjaid tavasz óta? Akkor próbáld ki ezeket a 15 napos edzésterveket, amelyek segítségével formálhatod a hasad és a popsid! Így nyugodtabb szívvel nézhetsz a Karácsony elébe is ;) ...

1lab_nyujtas_600

 

Érdekel az edzésterv »

Az edző válaszol

Írj nekem bátran, ha bármi kérdésed van, a válasz hamarosan ott landol a levelesládádban! A leveled – és az én válaszom – NEM kerül fel automatikusan a rovatba, csakis akkor, ha hozzájárulsz!

"Mások Rólad alkotott véleménye nem kell, hogy a Te valóságoddá váljon."

Les Brown

Gerincműtét után

Kedves Ági!

 

2006. júniusában gerinc műtétem volt! 3 csigolyám csúszott el egymáson, ebből kettőt rögzítettek egymáshoz! ( IV-V) Így óvatosságból kérdezem meg: én milyen gyakorlatokat végezhetek, vagy lehet minden gyakorlatot bátran elvégezni? Addig, amíg nem válaszolsz, nem fogok hozzá egyikhez sem! Most ez év februárjában részt vettem egy utókezelésen! A legjobb torna, a vizitorna volt számomra, és természetesen az úszás! Ülő helyzetben súlyzóztunk, kerékpároztunk szoba kerékpáron.! Én 2006 szeptemberétől – tehát 2 hónappal a műtét után – már dolgoztam. Ülő munkát folytatok!! Ezt sajnos érzem is! Nem tesz jót az ülés!!

 

Kérlek, ha van lehetőséged válaszolj, milyen gyakorlatokat végezhetek, milyenekenet nem! Nem vagyok analfabéta a testedzés terén, nyugodtan írd meg, milyen lehetőségeim vannak!

 

Segítségedet köszönöm:

Zsuzsa