Kiemelt ajánlat
Kiemelt infó

Neked is összementek a nadrágjaid tavasz óta? Akkor próbáld ki ezeket a 15 napos edzésterveket, amelyek segítségével formálhatod a hasad és a popsid! Így nyugodtabb szívvel nézhetsz a Karácsony elébe is ;) ...

1lab_nyujtas_600

 

Érdekel az edzésterv »

Az edző válaszol

Írj nekem bátran, ha bármi kérdésed van, a válasz hamarosan ott landol a levelesládádban! A leveled – és az én válaszom – NEM kerül fel automatikusan a rovatba, csakis akkor, ha hozzájárulsz!

"Csak azok, akik felvállalják annak kockázatát, hogy túl messzire menjenek, jöhetnek rá arra, valójában milyen messzire juthatnak."

T.S. Elliot

Gerincműtét után

Kedves Ági!

 

2006. júniusában gerinc műtétem volt! 3 csigolyám csúszott el egymáson, ebből kettőt rögzítettek egymáshoz! ( IV-V) Így óvatosságból kérdezem meg: én milyen gyakorlatokat végezhetek, vagy lehet minden gyakorlatot bátran elvégezni? Addig, amíg nem válaszolsz, nem fogok hozzá egyikhez sem! Most ez év februárjában részt vettem egy utókezelésen! A legjobb torna, a vizitorna volt számomra, és természetesen az úszás! Ülő helyzetben súlyzóztunk, kerékpároztunk szoba kerékpáron.! Én 2006 szeptemberétől - tehát 2 hónappal a műtét után - már dolgoztam. Ülő munkát folytatok!! Ezt sajnos érzem is! Nem tesz jót az ülés!!

 

Kérlek, ha van lehetőséged válaszolj, milyen gyakorlatokat végezhetek, milyenekenet nem! Nem vagyok analfabéta a testedzés terén, nyugodtan írd meg, milyen lehetőségeim vannak!

 

Segítségedet köszönöm:

Zsuzsa