Kiemelt ajánlat
Kiemelt infó

Neked is összementek a nadrágjaid tavasz óta? Akkor próbáld ki ezeket a 15 napos edzésterveket, amelyek segítségével formálhatod a hasad és a popsid! Így nyugodtabb szívvel nézhetsz a Karácsony elébe is ;) ...

1lab_nyujtas_600

 

Érdekel az edzésterv »

Az edző válaszol

Írj nekem bátran, ha bármi kérdésed van, a válasz hamarosan ott landol a levelesládádban! A leveled – és az én válaszom – NEM kerül fel automatikusan a rovatba, csakis akkor, ha hozzájárulsz!

"Mások Rólad alkotott véleménye nem kell, hogy a Te valóságoddá váljon."

Les Brown

Pilates gerincsérv műtét után?

Kedves Ági!

 

32 éves vagyok és 2 évvel ezelőtt gerincsérvet (4,5 csigolya) diagnosztizáltak nálam. Könyvelőként dolgozom és hiába tettem meg mindent 8 héttel ezelőtt meg kellett műteni. A panaszok elmúltak, a rehabilitáció végénél tartok. Viszont a sok derék és lábfájdalom (bal lábba sugárzott ki) miatt nem tudtam mozogni és 2 év alatt 5-6 kiló feleslegem lett. És az alakom sem olyan feszes mint volt. Pár hete találtam rá a honlapodra (nagyon tetszik, meggyőző) és a gyógytornászomtól megkérdeztem javasolja-e a tornádat. Ő is “ismer” téged és azt mondta nyugodtan, csak óvatosan a hanyattfekvésből felülő mozdulatokkal. Ma megrendeltem a 2 dvd-t, és már alig várom hogy elkezdhessem. Nem csak a fogyásra és az erősödésre van szükségem, de azt hiszem az elmúlt nehéz időszak után a lelkemnek is. Szeretném kikérni tanácsod mire vigyázzak a tornával kapcsolatban.

 

Gratulálok a munkádhoz!

Válaszod előre is köszönöm: Éva