Kiemelt ajánlat
Kiemelt infó

Neked is összementek a nadrágjaid tavasz óta? Akkor próbáld ki ezeket a 15 napos edzésterveket, amelyek segítségével formálhatod a hasad és a popsid! Így nyugodtabb szívvel nézhetsz a Karácsony elébe is ;) ...

1lab_nyujtas_600

 

Érdekel az edzésterv »

Az edző válaszol

Írj nekem bátran, ha bármi kérdésed van, a válasz hamarosan ott landol a levelesládádban! A leveled – és az én válaszom – NEM kerül fel automatikusan a rovatba, csakis akkor, ha hozzájárulsz!

"Mások Rólad alkotott véleménye nem kell, hogy a Te valóságoddá váljon."

Les Brown

A testzsír %-ot hogyan lehet kiszámolni?

Kedves Ági!

 

Nemrég rendeltem meg a kezdő DVD-d, és nagyon tetszik. Próbálom a férjem is belevonni a “munkába” és ezért kinyomtattam neki pár hírlevelet. Először el sem akarta olvasni őket, de amikor aztán végre rászánta magát, nagyon élvezte az olvasmányokat. Több kérdése is volt, amire aztán választ talált a hírlevelekben, arra viszont egyelőre nem, hogy a testzsír %-ot hogyan lehet kiszámolni. Arról írtál, hogy a DCS hányadossal megállapíthatjuk, hogy körte vagy alma típusba tartozunk-e, viszont azt nem tudom, hogy ebből testzsír %-ot lehet-e számolni?

A férjem minden nap rááll a mérlegre, és mivel jelenleg 105 kg körül mozog a testsúlya, ettől mindig elkenődik. :-(Szerintem ő elég izmos, csupán a hasán és az úszóguminál van “egy kis” J feleslege. (182cm magas, csípő 107cm, derék 116cm)

A másik kérdésem pedig ezzel kapcsolatban az lenne, hogy neki milyen, illetve mennyi mozgást javasolsz? Elég, ha csinálja velem a kezdő Pilatest, vagy jó lenne egy kis zsírégető mozgás is?

 

Előre is köszönöm válaszod!

Üdvözlettel: Alex