Kiemelt ajánlat
Kiemelt infó

Neked is összementek a nadrágjaid tavasz óta? Akkor próbáld ki ezeket a 15 napos edzésterveket, amelyek segítségével formálhatod a hasad és a popsid! Így nyugodtabb szívvel nézhetsz a Karácsony elébe is ;) ...

1lab_nyujtas_600

 

Érdekel az edzésterv »

Az edző válaszol

Írj nekem bátran, ha bármi kérdésed van, a válasz hamarosan ott landol a levelesládádban! A leveled – és az én válaszom – NEM kerül fel automatikusan a rovatba, csakis akkor, ha hozzájárulsz!

"Mások Rólad alkotott véleménye nem kell, hogy a Te valóságoddá váljon."

Les Brown

Isiász

Szia Ági!

 

Köszönöm a legújabb Hírlevelet, melyben örömmel olvastam, hogy fontosabb kérdéseket az Edző válaszol rovatban megtalálok. Napok óta készülök ugyanis írni Neked. Márciusban rendeltem meg a kezdő DVD-t, amit kifejezetten azért választottam, mert én is gerincsérvvel küszködök kisfiam születése óta. A DVD nagyon jó! A hátam, illetve a derekam nem fáj, élvezettel csinálom, illetve csinálnám.. A probléma, amire nem találtam nálatok választ a következő. A dvd-t elejétől a végéig (a kezdőknek való részt), tehát bemelegítéstől a nyújtásig csinálom, kezdettől fogva letornázom a has- farszobrász programot is. Kb. 3 alkalom után a bal fenekemben, valahol mélyen iszonyatosan begörcsöl, gondolom egy izom (vagy ideg?), ami a térdhajlatomig sajog. Ez olyan szinten, hogy 3 hétig járni alig bírok. A múltkor már nem fájt, újra nekifogtam a tornának, már rögtön éreztem a görcsöt, de nem adtam fel, 2 nap múlva óvatosan újra csináltam. Hát azóta megint olyan szinten fáj a bal fenekemtől a térdhajlatomig, hogy most ha köhögök majd’ összepisilem magam a fájdalomtól! Mit csinálok rosszul? Mert gondolom az, hogy csak egy helyen jelentkezik mindig a fájdalom azt jelzi. Vagy összefügghet a sérvvel? Próbáljak “rátornázni”? Tanácstalan vagyok, és amúgy nagyon élvezném a tornát, nekem tényleg alakformálásra lenne jó, mert a 175 cm-hez az 59 kg nem sok.

 

Kérlek ha tudsz segíts!

Köszönettel Keresztesné Detti