Kiemelt ajánlat
Kiemelt infó

Neked is összementek a nadrágjaid tavasz óta? Akkor próbáld ki ezeket a 15 napos edzésterveket, amelyek segítségével formálhatod a hasad és a popsid! Így nyugodtabb szívvel nézhetsz a Karácsony elébe is ;) ...

1lab_nyujtas_600

 

Érdekel az edzésterv »

Az edző válaszol

Írj nekem bátran, ha bármi kérdésed van, a válasz hamarosan ott landol a levelesládádban! A leveled – és az én válaszom – NEM kerül fel automatikusan a rovatba, csakis akkor, ha hozzájárulsz!

"Nem az a tartós, ami az időnek ellenáll, hanem ami bölcsen változik vele."

Müller Péter

Teljesen le vannak tapadva az izmaim

Kedves Ági!

Három hét betegeskedés után ma reggel végre kipróbálhattam a dvd-t! Azért írtam neked, mert már az első alkalom is nagyon jó volt! Érzem, hogy hosszú távon hasznomra válik a gyakorlatsor.

Először nagyon lassan csak a kezdő gyakorlatokat próbálom majd végezni. Picit félek, mert nem tudok a légzésre és a helyes tartásokra is figyelni egyenlőre, és kevesebbet tudok csinálni, mint “kellene”. Teljesen le vannak tapadva az izmaim. Futni nem merek, (régen futottam) mert félek hogy a súlyom miatt az izületeim tönkre mennek.

Azt szeretném kérdezni tőled, hogy ilyen körülmények között hetente hányszor végezzem a gyakorlatokat? 

A másik kérdésem, hogy a kisfiamnak mellkasi horpadása van és gyógytornáznia kellene, a lányom pedig görnyedten tartja magát mert szégyelli a melleit (13 éves) és ilyen problémákra nem készítesz e gyakorlatsort? Vagy ez jó e nekik mert akkor együtt csinálnánk.
(A fiamat nem tudom gyógytornára és úszni hordani mert nem megoldható.) 

Várom a válaszodat :

Heni