Kiemelt ajánlat
Kiemelt infó

Neked is összementek a nadrágjaid tavasz óta? Akkor próbáld ki ezeket a 15 napos edzésterveket, amelyek segítségével formálhatod a hasad és a popsid! Így nyugodtabb szívvel nézhetsz a Karácsony elébe is ;) ...

1lab_nyujtas_600

 

Érdekel az edzésterv »

Az edző válaszol

Írj nekem bátran, ha bármi kérdésed van, a válasz hamarosan ott landol a levelesládádban! A leveled – és az én válaszom – NEM kerül fel automatikusan a rovatba, csakis akkor, ha hozzájárulsz!

"A tapasztalatot nem tudod "előállítani". Meg kell szerezned azt."

Albert Camus

Teljesen le vannak tapadva az izmaim

Kedves Ági!

Három hét betegeskedés után ma reggel végre kipróbálhattam a dvd-t! Azért írtam neked, mert már az első alkalom is nagyon jó volt! Érzem, hogy hosszú távon hasznomra válik a gyakorlatsor.

Először nagyon lassan csak a kezdő gyakorlatokat próbálom majd végezni. Picit félek, mert nem tudok a légzésre és a helyes tartásokra is figyelni egyenlőre, és kevesebbet tudok csinálni, mint “kellene”. Teljesen le vannak tapadva az izmaim. Futni nem merek, (régen futottam) mert félek hogy a súlyom miatt az izületeim tönkre mennek.

Azt szeretném kérdezni tőled, hogy ilyen körülmények között hetente hányszor végezzem a gyakorlatokat? 

A másik kérdésem, hogy a kisfiamnak mellkasi horpadása van és gyógytornáznia kellene, a lányom pedig görnyedten tartja magát mert szégyelli a melleit (13 éves) és ilyen problémákra nem készítesz e gyakorlatsort? Vagy ez jó e nekik mert akkor együtt csinálnánk.
(A fiamat nem tudom gyógytornára és úszni hordani mert nem megoldható.) 

Várom a válaszodat :

Heni