Kiemelt ajánlat
Kiemelt infó

Neked is összementek a nadrágjaid tavasz óta? Akkor próbáld ki ezeket a 15 napos edzésterveket, amelyek segítségével formálhatod a hasad és a popsid! Így nyugodtabb szívvel nézhetsz a Karácsony elébe is ;) ...

1lab_nyujtas_600

 

Érdekel az edzésterv »

Az edző válaszol

Írj nekem bátran, ha bármi kérdésed van, a válasz hamarosan ott landol a levelesládádban! A leveled – és az én válaszom – NEM kerül fel automatikusan a rovatba, csakis akkor, ha hozzájárulsz!

"Mások Rólad alkotott véleménye nem kell, hogy a Te valóságoddá váljon."

Les Brown

Hogyan fogyjak?

Szia Kedves Ági!

 

Remélem jól telik a nyarad!:) (és emlékszel még rám… :))
Nekem gyakornoki munkával, fél évig dolgozok szinte nulla forintért… de ezen túl kell esni, tudom…
Viszont nagy csoda történt az életemben: találkoztam egy magyar bajnok tánctanárral, aki lát bennem fantáziát, és most elkezdett edzeni engem, miszerint versenytáncost fog belőlem faragni (valahogyan:))) és ez most nagyon szuper.

A lényeg, ami miatt a segítségedet szeretném kérni, elég drasztikus dolog. Fel kell lépnem vele szeptember 2-án és nekem addigra kellene fogynom kb. 6-7 kg-ot, mert fel kell tudnia emelni… 🙁 Ez mind nem baj, de az idő rövid. Hogy pontos legyek, 175 cm vagyok, és 69 kg jelenleg. (ezt még eddig nem írtam, mert nagyon szeretek erről beszélni 🙁 de nembaj).

Szerinted ezt hogyan tudom a legoptimálisabban úgy elérni, hogy ne tegyem tönkre magam túlságosan? Ezért kérném a Te segítséged, mert nem szeretnék őrült módon valami hülyeséget csinálni.

 

Nagyon köszönöm előre is:
Emese