Kiemelt ajánlat
Kiemelt infó

Neked is összementek a nadrágjaid tavasz óta? Akkor próbáld ki ezeket a 15 napos edzésterveket, amelyek segítségével formálhatod a hasad és a popsid! Így nyugodtabb szívvel nézhetsz a Karácsony elébe is ;) ...

1lab_nyujtas_600

 

Érdekel az edzésterv »

Az edző válaszol

Írj nekem bátran, ha bármi kérdésed van, a válasz hamarosan ott landol a levelesládádban! A leveled – és az én válaszom – NEM kerül fel automatikusan a rovatba, csakis akkor, ha hozzájárulsz!

"Csak azok, akik felvállalják annak kockázatát, hogy túl messzire menjenek, jöhetnek rá arra, valójában milyen messzire juthatnak."

T.S. Elliot

Hogyan fogyjak?

Szia Kedves Ági!

 

Remélem jól telik a nyarad!:) (és emlékszel még rám... :))
Nekem gyakornoki munkával, fél évig dolgozok szinte nulla forintért... de ezen túl kell esni, tudom...
Viszont nagy csoda történt az életemben: találkoztam egy magyar bajnok tánctanárral, aki lát bennem fantáziát, és most elkezdett edzeni engem, miszerint versenytáncost fog belőlem faragni (valahogyan:))) és ez most nagyon szuper.

A lényeg, ami miatt a segítségedet szeretném kérni, elég drasztikus dolog. Fel kell lépnem vele szeptember 2-án és nekem addigra kellene fogynom kb. 6-7 kg-ot, mert fel kell tudnia emelni... :( Ez mind nem baj, de az idő rövid. Hogy pontos legyek, 175 cm vagyok, és 69 kg jelenleg. (ezt még eddig nem írtam, mert nagyon szeretek erről beszélni :( de nembaj).

Szerinted ezt hogyan tudom a legoptimálisabban úgy elérni, hogy ne tegyem tönkre magam túlságosan? Ezért kérném a Te segítséged, mert nem szeretnék őrült módon valami hülyeséget csinálni.

 

Nagyon köszönöm előre is:
Emese