Kiemelt ajánlat
Kiemelt infó

Neked is összementek a nadrágjaid tavasz óta? Akkor próbáld ki ezeket a 15 napos edzésterveket, amelyek segítségével formálhatod a hasad és a popsid! Így nyugodtabb szívvel nézhetsz a Karácsony elébe is ;) ...

1lab_nyujtas_600

 

Érdekel az edzésterv »

Az edző válaszol

Írj nekem bátran, ha bármi kérdésed van, a válasz hamarosan ott landol a levelesládádban! A leveled – és az én válaszom – NEM kerül fel automatikusan a rovatba, csakis akkor, ha hozzájárulsz!

"Mások Rólad alkotott véleménye nem kell, hogy a Te valóságoddá váljon."

Les Brown

Anatómia

Kedves Ági!

 

Köszönöm a lehetőséget! Akkor rád is zúdítanék néhány kérdést: 

Most jön a nagyobb falat:
Írod, hogy napi öt étkezés. Nagyon nehéz megvalósítani. Reggel 1 4-kor kelek. Először 9-kor eszem. (Addigra jutok oda, hogy van rá időm.) Aztán délben, háromkor és hatkor. Ez bizony csak 4 étkezés.

Este 1/2 9 felé fekszem le, hogy tudjak másnap kelni. Jó ez a négy étkezés? Adsz néhány tanácsot, hogy mikor mit együnk. Én lakto-vegetáriánus vagyok. Tudnál még további tippeket adni?

Heti kétszer járok el közösségbe Pilates-ezni (itt Egerben nagyon nehéz jó helyet találni, ami árban is megfelelő). Szeretnék beszerezni DVD-ket, hogy heti 3 alkalommal itthon tudjak tornázni. A Te DVD-den egy “edzés program” van? Vagy több? 
Hát most hírtelen ennyi kérdés jutott az eszembe. Előre is köszönöm hasznos tanácsaidat. 

Várom válaszod türelmesen és a következő hírlevelet!

Köszönettel: 

Zsanett