Kiemelt ajánlat
Kiemelt infó

Neked is összementek a nadrágjaid tavasz óta? Akkor próbáld ki ezeket a 15 napos edzésterveket, amelyek segítségével formálhatod a hasad és a popsid! Így nyugodtabb szívvel nézhetsz a Karácsony elébe is ;) ...

1lab_nyujtas_600

 

Érdekel az edzésterv »

Az edző válaszol

Írj nekem bátran, ha bármi kérdésed van, a válasz hamarosan ott landol a levelesládádban! A leveled – és az én válaszom – NEM kerül fel automatikusan a rovatba, csakis akkor, ha hozzájárulsz!

"A tapasztalatot nem tudod "előállítani". Meg kell szerezned azt."

Albert Camus

Feszesebb, szálkásabb izmokat szeretnék

Kedves Ági!

Már nagyon izgatottan várom a Pilates Dvd-t, alig várom, hogy megismerkedjek vele. 🙂

Lenne egy kérdésem ezzel a mozgásformával kapcsolatban. A súlyommal igazából semmi gondom az égvilágon, igazából csak feszesebb, szálkásabb izmokat szeretnék magamon látni. Jártam rendszeresen konditerembe, de igazából izomtömeg-növekedést tapasztaltam, és hiába végeztem “szálkásító” gyakorlatokat, egy cseppet sem lettem szálkásabb, inkább vastagabb, izmosabb lett a combom, vádlim, karom. Én viszont pont hogy nem igazán szeretnék vastagodni, inkább szálkás izomzatot szeretnék, és örömmel olvastam a honlapon, hogy a Pilates-szel ezt sikerülhet elérni.
Számomra egy kicsit hihetetlen, hogy ilyen szép, szálkás izomzatot el lehet érni aerob tevékenység nélkül. Vagy muszáj azt is beiktatni a mozgásanyagba? Ez pontosan hogy működik?
Előre is köszönöm a válaszodat, és a munkádhoz további szép sikereket kívánok!

Üdvözlettel:

Edit