Kiemelt ajánlat
Kiemelt infó

Neked is összementek a nadrágjaid tavasz óta? Akkor próbáld ki ezeket a 15 napos edzésterveket, amelyek segítségével formálhatod a hasad és a popsid! Így nyugodtabb szívvel nézhetsz a Karácsony elébe is ;) ...

1lab_nyujtas_600

 

Érdekel az edzésterv »

Az edző válaszol

Írj nekem bátran, ha bármi kérdésed van, a válasz hamarosan ott landol a levelesládádban! A leveled – és az én válaszom – NEM kerül fel automatikusan a rovatba, csakis akkor, ha hozzájárulsz!

"Az énkép ereje abban van, hogy az emberek hajlamosak felnőni az önmagukról alkotott képük szintjére."

Dr. J.E. Loehr

Kezdődő porckorong sérv

Kedves Ági!

 

Honlapodat olvasva, nagyon meggyőző ez a módszer “hátfájára, fogyásra, karbantartásra”. 🙂 Szívem szerint szeretném megismerni és kipróbálni, de nem tudom ajánlatos-e. Hétköznapi nyelven szólva kezdődő porckorong sérvvel vagyok diagnosztizálva. Ez elég sok mindenben mozgásban is) korlátoz, a fájdalmakról nem is szólva. A McKenzie gyógytornát kellene csinálnom, de arról se könyvet, se kazettát, se DVD-t nem találtam. Gyógytornán részt vettem, a gyakorlatokat lejegyeztem. Gyakorlom is, de szűknek találom az ismereteimet. Feltételezem nem csak ez az egyetlen üdvözítő módszer a gerincproblémával küzdőknek.

Szeretném megismerni véleményedet. Ajánlható-e a Pilates torna porckorongsérveseknek? Mi a tapasztalatod?
Te hol és mikor tartasz Pilates edzés órákat?

Válaszodat előre is köszönöm és további sikereket munkádhoz! 🙂

 

Szeretettel: Kolozsvári Marianna