Kiemelt ajánlat
Kiemelt infó

Neked is összementek a nadrágjaid tavasz óta? Akkor próbáld ki ezeket a 15 napos edzésterveket, amelyek segítségével formálhatod a hasad és a popsid! Így nyugodtabb szívvel nézhetsz a Karácsony elébe is ;) ...

1lab_nyujtas_600

 

Érdekel az edzésterv »

Az edző válaszol

Írj nekem bátran, ha bármi kérdésed van, a válasz hamarosan ott landol a levelesládádban! A leveled – és az én válaszom – NEM kerül fel automatikusan a rovatba, csakis akkor, ha hozzájárulsz!

"Mások Rólad alkotott véleménye nem kell, hogy a Te valóságoddá váljon."

Les Brown

Kezdődő porckorong sérv

Kedves Ági!

 

Honlapodat olvasva, nagyon meggyőző ez a módszer “hátfájára, fogyásra, karbantartásra”. 🙂 Szívem szerint szeretném megismerni és kipróbálni, de nem tudom ajánlatos-e. Hétköznapi nyelven szólva kezdődő porckorong sérvvel vagyok diagnosztizálva. Ez elég sok mindenben mozgásban is) korlátoz, a fájdalmakról nem is szólva. A McKenzie gyógytornát kellene csinálnom, de arról se könyvet, se kazettát, se DVD-t nem találtam. Gyógytornán részt vettem, a gyakorlatokat lejegyeztem. Gyakorlom is, de szűknek találom az ismereteimet. Feltételezem nem csak ez az egyetlen üdvözítő módszer a gerincproblémával küzdőknek.

Szeretném megismerni véleményedet. Ajánlható-e a Pilates torna porckorongsérveseknek? Mi a tapasztalatod?
Te hol és mikor tartasz Pilates edzés órákat?

Válaszodat előre is köszönöm és további sikereket munkádhoz! 🙂

 

Szeretettel: Kolozsvári Marianna