Kiemelt ajánlat
Kiemelt infó

Neked is összementek a nadrágjaid tavasz óta? Akkor próbáld ki ezeket a 15 napos edzésterveket, amelyek segítségével formálhatod a hasad és a popsid! Így nyugodtabb szívvel nézhetsz a Karácsony elébe is ;) ...

1lab_nyujtas_600

 

Érdekel az edzésterv »

Az edző válaszol

Írj nekem bátran, ha bármi kérdésed van, a válasz hamarosan ott landol a levelesládádban! A leveled – és az én válaszom – NEM kerül fel automatikusan a rovatba, csakis akkor, ha hozzájárulsz!

"Ha értékes eredményre vársz, akkor három lényeges dologra lesz szükséged: először is kemény munkára, másodszor kitartásra, harmadszor józan paraszti észre."

Thomas A. Edison

A rheumatoid arthritisben szenvedő beteg végezheti-e ezeket a gyakorlatokat?

Szia!

A nevem Lajos Ágnes, 40 éves vagyok. Szeretném megkérdezni tőled, hogy egy rheumatoid arthritisben szenvedő beteg tudja-e végezni, vagy végezheti-e ezeket a gyakorlatokat?

Az izületeim folyamatosan gyulladásban vannak, elég korlátozott a mozgásom. Próbálkoztam a jógával, de nem esett jól, nem is bírtam mindent megcsináli. Abban a szerencsés helyzetben vagyok, hogy a lakóhelyem közelében van lehetőségem kipróbálni ezt a szimpatikus módszert. Már csak azt szeretném tudni, hogy merjem-e?

 

Válaszodat előre is köszönöm! Üdvözlettel:
L.Á.