Kiemelt ajánlat
Kiemelt infó

Neked is összementek a nadrágjaid tavasz óta? Akkor próbáld ki ezeket a 15 napos edzésterveket, amelyek segítségével formálhatod a hasad és a popsid! Így nyugodtabb szívvel nézhetsz a Karácsony elébe is ;) ...

1lab_nyujtas_600

 

Érdekel az edzésterv »

Az edző válaszol

Írj nekem bátran, ha bármi kérdésed van, a válasz hamarosan ott landol a levelesládádban! A leveled – és az én válaszom – NEM kerül fel automatikusan a rovatba, csakis akkor, ha hozzájárulsz!

"A "krízis" szó kínai írásjele 2 részből áll. Az egyik azt jelenti: veszély, a másik azt: lehetőség. Krízisben mindig légy tudatában a veszélynek, de ismerd fel a lehetőségeket is."

John F. Kennedy

Menstruáció alatt sem gond a teljes torna?

Kedves Ági!

 

.Amióta a DVD-dre tornázom, volt egy időszak, kb. egy hét (bevallom van is egy kis bűntudatom), amikor egy kis vírus levett a lábamról és úgymond lusta voltam Pilates-ezni! 

Te milyen idő intervallumot nem tartasz hosszú kihagyásnak?

Egy másik kérdés: menstruáció alatt sem gond a teljes torna, vagy ilyenkor inkább elég csak az alap program, mondjuk a comb, ill hasszobrász blokk nélkül? Remélem lesz időd válaszolni a kérdéseimre! Egy szó, mint száz köszönettel tartozunk Neked, hogy ilyen ügyesen sikerült megoldani ezzel a dvd-vel az otthoni Pilates-t, hogy megváltoztassunk és elindítsunk valamit!! 

Szia: Kissné Anikó Hatvanból