Kiemelt ajánlat
Kiemelt infó

Neked is összementek a nadrágjaid tavasz óta? Akkor próbáld ki ezeket a 15 napos edzésterveket, amelyek segítségével formálhatod a hasad és a popsid! Így nyugodtabb szívvel nézhetsz a Karácsony elébe is ;) ...

1lab_nyujtas_600

 

Érdekel az edzésterv »

Az edző válaszol

Írj nekem bátran, ha bármi kérdésed van, a válasz hamarosan ott landol a levelesládádban! A leveled – és az én válaszom – NEM kerül fel automatikusan a rovatba, csakis akkor, ha hozzájárulsz!

"Ha értékes eredményre vársz, akkor három lényeges dologra lesz szükséged: először is kemény munkára, másodszor kitartásra, harmadszor józan paraszti észre."

Thomas A. Edison

Visszér

Kedves Ági!

Néhány hete találtam rá az oldaladra, és nagyon megörültem :). Épp most rendeltem meg a Kezdõ dvd-t is, alig várom, hogy megérkezzen!
Hallottam már régebben is a Pilates-rõl, de tudtam, hogy kevesen vannak, akik igazan értenek hozzá, és sajnos olyan órát nem találtam, ami idõpontban megfelelt volna nekem. Pedig a módszerre ráharaptam rögtön :). Van két újságból kivágott anyagom, amik alapján egyszer mar próbálkoztam (hamvába holt, a kitartást meg gyakorolnom kell…), de ezek csak kis szeletei az egésznek, ami inkább életforma-váltás, mint csak egyszerû torna vagy testmozgás.
A bemutatkozásod és amit eddig a honlapodon elolvastam, mind abba az irányba mutatnak, amit eddig kerestem, úgyhogy remélem, ezúttal sikerrel járok, mindenesetre azon leszek!

 

Valaha válogatott szinten sportoltam (tájfutás), de az már rég volt. Bár sok szempontból egészségesen élek: nem iszom alkoholt egyáltalán, életemben egyetlen slukknyit sem dohányoztam (bár Budapesten élek sajnos…), viszont mostanra a munkával járó életmód és a mozgás (majdnem) teljes hiánya megtette a hatását. Becsléseim szerint kb. 15 kg plusz lehet rajtam. Talán megérett bennem az elhatározás, hogy ezt a folyamatot végre megállítsam, sõt visszadolgozzam magam régi formámba…

 

Lenne kérdésem is – tulajdonképpen ezért írok, mert ami az információkat illeti, a honlap tényleg profi, és igazán ösztönzõen hat! Hátha van valamilyen tapasztalatod vagy ötleted a témában: családunk nõtagjainak mindig is voltak visszér-problémái. Most nyáron leszek harminc, és hajszálvékony nyomokat már felfedeztem a lábamon én is. Több helyen kérdezõsködtem már, és egy gyógytornász meglepõ választ adott: a helytelen testtartás is lehet ennek az oka. Nem szeretnék mûtétig eljutni, illetve addig sem, mire lézeres kezeléssel ezen segíteni tudnak (mert az is csak akkor mûködik, ha már “markáns” tünetei vannak). Gyanítom, hogy életmóddal, táplálkozással és odafigyeléssel is lehet ezen javítani, ebben kérném a segítséged. Örömmel vennék bármilyen információt, ami ebben a kezdeti stádiumban hasznos lehet!
Nagyon köszönöm, hogy idõt szántál a soraimra, segítségedet pedig elõre is! 🙂

Üdvözlettel,

Hegedûs Klári