Kiemelt ajánlat
Kiemelt infó

Neked is összementek a nadrágjaid tavasz óta? Akkor próbáld ki ezeket a 15 napos edzésterveket, amelyek segítségével formálhatod a hasad és a popsid! Így nyugodtabb szívvel nézhetsz a Karácsony elébe is ;) ...

1lab_nyujtas_600

 

Érdekel az edzésterv »

Az edző válaszol

Írj nekem bátran, ha bármi kérdésed van, a válasz hamarosan ott landol a levelesládádban! A leveled – és az én válaszom – NEM kerül fel automatikusan a rovatba, csakis akkor, ha hozzájárulsz!

"Amit a cél elérésével kapunk, közel sem olyan fontos, mint amivé válunk, amíg azt elérjük."

Zig Ziglar

Edzőképzés

Szeretnél az egyik legsikeresebb, világszerte ismert és elismert Pilates oktató Csapat tagjává válni? Tarts velünk – Magyarországon is várnak Rád a MEGÚJULT Peak Pilates edzőképző programok!

 

New_peak_logo

 

A klasszikus Pilates edzőképzés csúcsa!

Fitnesz szakemberként, gyógytornászként, avagy elkötelezett rajongóként egy ideje figyelemmel kíséred már a Pilatest. Tudod, érzed, hogy “tud” valamit ez a Módszer, amit Neked is feltétlenül meg kell ismerned és sok embernek továbbadnod! De honnan szerezheted meg azt a tudást és tanítási módszertant, amely sikeressé tesz majd Téged utadon?

Körülnéztél már oktatás ügyben: találtál is jó néhány Pilates tanfolyamot, de igaziból csak a kérdések száma sokasodott Benned, melyiket is válaszd! Melyik mit nyújt? Miben különböznek egymástól az egyes tanfolyamok? Melyiktől kapsz igazi értéket az áráért? Sok-sok kérdés, amelyre – ha tovább olvasol – itt megtalálhatod a választ!

 

edzokepzes

 

 

A Pilates mozgásrendszer és oktatása

Van, aki tudja, hogy Joseph Pilates rendszerben alkotta meg Módszerét és van, aki nem. Van, aki átlátja és Vendégei javára használni is tudja ezt a rendszert és van, aki nem. Van, aki tisztában van vele, hogy a Pilates edzővé válás egy folyamat, amelyhez hosszú, ám izgalmas út vezet és van, aki azt hiszi, egy hétvége elég, hogy Pilates oktatóvá válhasson … Van, aki nem csak csinálja, de képes egyszerűen, tisztán és hatékonyan tanítani is és van, aki nem. Tehát vannak olyan edzők, akik órái „dugig” vannak; akik lelkes vendégei látványosan fejlődnek, épp ezért visszajárnak, sőt, hozzák a barátnőjüket is! Hogy Te is ilyen edzővé válhass …

 

Nem árt tudnod a Pilates tanításával kapcsolatban:

  • Joseph Pilates Módszere több részből tevődik össze: a rendszer alapja a matracon végezhető gyakorlatok sorozata, amely a több, mint 500 gyakorlatnak csak kb. 10%-át teszi ki (a magyarországi fitnesz iskolák szinte kizárólag matracos Pilates oktató képzéseket kínálnak).
  • A Rendszer a gépes Reformer és Cadillac, a székes (High Chair, Low Chair, Wunda Chair) , a hordós (Half Barrel, Spine Corrector, High Ladder Barrel), valamint a Pilates-gyűrű és falgyakorlatokkal válik kerek egésszé!
  • A teljes Rendszer elsajátítása Részedről időt és energiát, valamint sok-sok gyakorlást kíván – ám megéri a fáradságot! Az átfogó, magas szintű tudással rendelkező Pilates edzők iránt ugyanis hatalmas kereslet van kialakulóban itthon (külföldön meg már régóta)! A diplomás Pilates edző – a birtokában lévő óriási tudásanyag és tapasztalat miatt – a fitnesz munkaerő piac egyik legjobban megfizetett szakembere!
  • Ha a teljes mozgásrendszert szeretnéd oktatni, nemzetközi Pilates edzői minősítésedhez minimum 50 órás elméleti-és gyakorlati képzésen kell részt venned, amelyet összesen 100 óra gyakorlás, tanítási gyakorlat és óra megfigyelés tesz teljessé!
  • Vigyázz! ‘Divat’ a Pilates, de a Magyarországon meghirdetett Pilates edző képzések mindössze 10%-a bír megfelelő licenccel!

A 2007 tavaszától itthon is elvégezhető, többlépcsős Peak Pilates® oktatási program – amelyet Magyarországon az Ágipilates képvisel – ebbe a 10%-ba tartozik!

Egyre többen vagyunk: évente 10-12 új, gépes nagytanfolyamot végzett, profi Peak Pilates® edző – és velük a klasszikus módszer – kerül ki tőlünk, hogy úgy adjuk át az embereknek a Pilatest, ahogyan azt maga Joe bácsi is szeretné …

Te hová szeretnél tartozni edzőként? Magabiztos tudásra, hatékony és eredményeket hozó tanítási módszertanra, nagy adag pozitív energiára, motivációra és egy összetartó Csapatra vágysz? Nálunk ezt kapod…

FONTOS! A Peak Pilates® oktatóképző programjai nem adnak OKJ-s sportoktatói végzettséget; ezt tőlünk függetlenül kell megszerezned, amennyiben szükséged van még rá! OKJ-s végzettséged megszerzéséhez jó szívvel ajánljuk az ART Edzőképzést!

 

Kukkants bele képzéseink hangulatába:

 

 

A résztvevők ezt gondolják a Peak Pilates® tanfolyamról:

 

 

          Az Építész…  

 

A Gyógytornász… Az Egyetemista…

 

A Peak Pilates® iskola – a klasszikus Pilates edzőképzés csúcsa!

Az amerikai Peak Pilates iskola a nemzetközi Pilates piac meghatározó szereplőjeként az eredeti, klasszikus Pilates módszert tanítja diákjainak. Méghozzá abban az autentikus formában, ahogy azt Joseph Pilates megalkotta és maga is tanította.

Miben más a Peak Pilates® képzés, mint a többi?

A Peak Pilates speciális képzési programja a nemzetközi diplomát nyújtó, 3 lépcsős, MEGÚJULT Peak Pilates Comprehensive (PPC I., II., III.), amely – Magyarországon és a világon egyedüliként – rendszerben oktatja a Pilates-t: vagyis a Matrac gyakorlatok mellett egyidejűleg elsajátítod az adott oktatási szinthez (PPC I., II., III.) tartozó gépes Reformer, Cadillac, Chair (szék) és Barrel (hordó) gyakorlatokat, valamint a Pilates-gyűrű és fal gyakorlatokat! A Módszer komplex, rendszer szemléletű oktatása biztosítja Szómodra, hogy átlásd és megértsd a mozgásrendszert, klienseid számára pedig a leghatékonyabb edzést és a leglátványosabb fejlődést!

Már a PPC I. szint elvégzése után megkapod a nemzetközileg elismert Peak Pilates diplomát, amellyel rögtön a gyakorlatban is alkalmazhatod a tanultakat – akár külföldön is!

“Jó, jó, de mi van, ha engem egyelőre csak a matracgyakorlatok érdekelnek?”- kérdezheted.

Bár a Pilates most már több, mint egy évtizede jelen van Magyarországon is, sok embernek még a matracon végezhető gyakorlatok is újdonságot jelentenek. Igen nagy eredmény lenne, ha ezeket az érdeklődőket szakértő kezek vezethetnék be a matracos Pilates gyakorlatok világába – és nem csak Budapesten, hanem vidéken is! Te is közéjük (közénk) tartozhatnál…

Erről szól a Peak Pilates Matrac Képzési Programja, amellyel belátható időn belül alapos tudással rendelkező, keresett edzővé válhatsz!

A Peak Pilates egyedi, 5 lépcsős tanítási módszere pedig Neked is megadja a kulcsot, hogy Joseph Pilates módszerét magabiztosan keltsd életre, és alkalmazd vendégeidnél – sikerélményt szerezve ezzel nekik és Magadnak egyaránt!

 

2017. képzési programja

Tanfolyam típusa Időpontjai 2017-ben Kreditek Link
   
Peak Pilates Nyári Egyetem Időpontok 2017. tavaszán!    Katt!
Peak Pilates® okleveles tanfolyamok   
PPC I. (4×2,5 nap; 20 óra/hétvége, összesen 80 kontakt óra) 1. modul: szept. 7-9.
2. modul: okt. 12-14.
3. modul: nov. 23-25.
4. modul: jan. 25-27. (2018.)
   Katt!
PPC II. (2×2,5 nap; 20 óra/hétvége, összesen 40 kontakt óra) Időpont később!    Katt!
PPC III. (2×2,5 nap; 20 óra/hétvége, összesen 40 kontakt óra) 2017-ben nem kerül
megrendezésre
   Katt!
Kezdő Matrac március 25-26.    Katt!
Középhaladó Matrac április 28-29.    Katt!
Folytatódó képzési kreditet nyújtó workshopok   
MVe fitnesz szék 2017. ősz 16 FKK  Katt!
Group Reformer training (csoportos MVe Reformer program) ÚJ! 2017. ősz 16 FKK  Katt!
I-es és II-es szintű Intenzív Szék és Hordó ÚJ! Pontos időpont később! 16 FKK  Katt!

(FKK – Folytatódó Képzési Kredit; már képzett Pilates edzőknek szóló workshopok)

 

“Most akkor melyiket válasszam?”

Ez nagymértékben függ jövőbeni céljaidtól, terveidtől. Ha a Pilates hobbi szinten érdekel és esetleg “mellékes” tevékenységként szívesen oktatnál csoportokat fitnesz termekben, vagy akár saját vendégeket “toboroznál”, esetleg gyógytornászként saját munkádhoz szeretnéd felhasználni az egyes gyakorlatokat – a Matrac program a Neked való!

Ellenben ha igazán komolyan veszed ezt az egészet és nem elégszel meg a Rendszer egyetlen összetevőjének ismeretével és oktatásával – az átfogó PPC (Peak Pilates Comprehensive) program a Tied! A PPC a bátrak szerencséje! Ezzel a képzettséggel nyugodtan elhelyezkedhetsz Pilates stúdiókban, vagy elgondolkodhatsz sajátod megnyitásán (egyelőre nem kell nagy konkurencia harcra számítanod)!

Ha nagyon szeretnél a tanítás szintjén is foglalkozni a Pilatesszel, de nem igazán tudod, pontosan melyik is lenne a Te utad, a matrac programot javaslom először, amelynek végén kaphatsz egy kis ízelítőt a gépekből! S mivel a PPC I. program első modulja megegyezik a Kezdő Matrac tanfolyam anyagával, még mindig dönthetsz úgy, hogy becsatlakozol a PPC- I-be, méghozzá a II. modultól kezdődően 🙂 …

 

Tanfolyamaink részleteit és feltételeit a fenti táblázatban, a Téged érdeklő tanfolyam mellett találod!

 

Hol, hogyan jelentkezhetsz?

Kérlek, értelemszerűen töltsd ki ennek az oldalnak az alján található jelentkezési lapot – ahová a megfelelő mezőbe írd be a tanfolyam nevét is (pl. Matrac, PPC I., MV fitnesz szék), amelyre jelentkezésed szól – és mielőbb küldd el nekem. A jelentkezési lapon megadott e-mail címedre ezután kapni fogsz egy levelet, amelyre rákattintva meg kell erősítened jelentkezésed. A jelentkezés csak ezután a megerősítés után kerül feldolgozásra és a részvételi díj megérkezésekor válik érvényessé!

A tanfolyami díjat befizetheted:

Átutalással:
Bankszámla szám: Erste Bank 11600006-00000000-21103823
(Ági Wellness Kft.)

Kérlek, átutalásod Megjegyzés rovatában feltétlenül tüntesd fel a megfelelő tanfolyam nevét (pl. Matrac, PPC I., PPC II. tanfolyami díj)

 

Mi történik ezután?

Ha jelentkezésed érvényes, a tanfolyam hetében keresni fogunk Téged, a részletek egyeztetése céljából!

Ha a túljelentkezés miatt nem sikerült a megadott időpontokra a jelentkezésed, várólistára kerülsz és a következő tanfolyami időpontról automatikusan az elsők közt kapsz majd értesítést. Előfordulhat az is, hogy valaki – bár jelentkezett – mégsem tud eljönni. Ez esetben a várólistán soron következő jelentkező lép a helyébe. Ha ez Te vagy, erről természetesen rögtön értesítünk!

Ha valami nem egyértelmű, vagy bármely egyéb kérdésed merülne fel, hívj nyugodtan a 20 / 415 1128-as telefonszámon!

 

Remélem, hamarosan személyesen is megismerjük majd egymást!

Simonfi Ágnes
Peak Pilates mesteredző,
oktatási programvezető

(Felnőttképzést folytató intézmény nyilvántartási száma: 00176-2010.; Szakképesítési azonosító: 890010)

 


Bármely edzőképzésre jelentkezel, az alábbi adatokat add meg, kérlek:

 

Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!

 

 
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!

 
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!

 
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!

 
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!

 

 

 
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!

 
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!

 
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!

 
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!

 
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Örülök, hogy hamarosan találkozunk!