Kiemelt ajánlat
Kiemelt infó

Neked is összementek a nadrágjaid tavasz óta? Akkor próbáld ki ezeket a 15 napos edzésterveket, amelyek segítségével formálhatod a hasad és a popsid! Így nyugodtabb szívvel nézhetsz a Karácsony elébe is ;) ...

1lab_nyujtas_600

 

Érdekel az edzésterv »

Az edző válaszol

Írj nekem bátran, ha bármi kérdésed van, a válasz hamarosan ott landol a levelesládádban! A leveled – és az én válaszom – NEM kerül fel automatikusan a rovatba, csakis akkor, ha hozzájárulsz!

"Mások Rólad alkotott véleménye nem kell, hogy a Te valóságoddá váljon."

Les Brown

Eljött a Te időd! – kampány, régi, vázlat

Itt találkozhattál velünk:

tv2rtlklub m1duna noklapja elixir anyaklapja wellness sikeresnok vitaltv kossuthradio

 

Tudom, hogy nincs minden nap 1 órád arra, hogy sportolj.
Különösen így Karácsony közeledtével …
Megmutatom, hogyan tudsz mindössze napi 13 perccel látványos eredményt elérni :)!

Az akció december 15-e, éjfélig tart!

 

Idő. Relatív fogalom. Csak az emberi világban értelmezhető. Mégis, szinte félelmetes, mennyire uralja az életünket! Az idő repül, rohan, száll … Szorít. Sosincs belőle elég. Egyszer majd számold meg, hányszor mondod egy nap – bármire – hogy “nincs rá időm!”

Érdekes jelenség, (nem tudom, Te hogy vagy vele, de én ezt rendszeresen megfigyelem másokon és magamon is) hogy sokkal hamarabb találsz időt valaki másra, a másik vágyának, kívánságának, netán követelésének teljesítésére, mint saját Magadra (ha gyermekeid vannak, pontosan tudod, miről beszélek :))! Tedd a szívedre a kezed és mondd meg nekem, hányszor szerepel a neved a saját naptáradban úgy, hogy az nem valaki másról szól? Amikor Te, saját “szakálladra”, valami “úri huncutság” miatt, mint pl. heti rendszeres sporttevékenységed (?), írod be Magad abba a naptárba? És nem 120., mellékes szereplőnek – “ha majd lesz időm rá, megcsinálom!”, illúzióid ne legyenek, ilyen sosem lesz! – hanem először magadra gondolva és elhatározva, hogy “márpedig ezt nem adom!” “ha törik, ha szakad, ezt én megcsinálom!”

Ha Te nem tiszteled Magad annyira, hogy ragaszkodj az elhatározásodhoz – pl. hogy minden nap X percet tornázni fogsz – más miért tartaná tiszteletben ezt a döntésed??? És igen, jó nagy adag elszántság szükséges hozzá – de hidd el, megéri!

 

20150926_095231

 
Az elmúlt 10 évben több 10 ezer Nőt mozgattunk meg otthon és táborainkban
NAPTARmockup72

 
A naptár, amelybe Te is beleférsz :)!

 

S mivel nagyon átérzem a helyzeted – hisz 3 gyermekes, a hivatását imádó, ezerrel “pörgő” Anyukaként én is pontosan ebben a csónakban evezek – dehogy frusztrállak még én is azzal, hogy mozogj naponta 1 – 1,5 órát! Tudom jól, a saját bőrömön érezve, hogy ez irreális elvárás a legtöbb mai, elfoglalt, dolgozó, 65 tányért pörgető Nőtől!

Ellenben – mivel folyton azon töröm a fejem, hogyan, s miben segíthetnék Neked, hogy együtt mégis sikerüljön a rendszeres sport néha bizony rögös ösvényén előre haladni – itt van az Ágipilates legnépszerűbb anyaga, amelyet “felturbózva”, most egy komplett Megoldás Csomagot nyújtok át Neked! Mert ezzel igen is menni fog :)!

És tudd, hogy az egészséges önérdek érvényesítés nem egyenlő az önzéssel! Egy perc lelkifurdalásod NE legyen, hogy időt fektetsz magadba, a testedbe-lelkedbe! Ha ezeket a programokat végigtornázod, nem elveszel mástól, hanem adsz :)! Nyűgös, derékfájós, kedvetlen Feleségből/Anyukából jókedvű, energikus, vidám, önmaga legjobb formájában tündöklő NŐVÉ válsz, aki elsősorban NŐ és ÖNMAGA, s mint ilyen, könnyedén eleget tesz majd bármely, az élet által ráosztott szerepének ;)!

Akkor most nézd meg, hogy is férsz bele ezekkel a csomagokkal a saját életedbe!

 

1. “Az én időm!” – időtakarékos Ágipilates csomag, állandó időprésben vergődő, ám rendszeresen sportolni vágyó, elfoglalt Nőknek

 

 

 

 

A csomag tartalma:

 • az Ágipilates legnépszerűbb, 13-17 perces, időtakarékos programokat tartalmazó klasszikus Pilates DVD-je, a Pilates 13 DVD, amelyre több ezer, elfoglalt magyar Nő tornázik otthon (és nem csak Magyarországon, hanem Los Angelesben, sőt, Pekingben is ;)) A “Pilates 13” öt, testtájék-specifikus programot tartalmaz, amelyek önmagukban is megállják a helyüket, de ha épp több is belefér a napodba, nyugodtan összefűzheted őket!

 

 

 

 • Bónusz #1: “Best of Abs” – a Pilates leghatékonyabb hasgyakorlatait tartalmazó program, amely egy vadi új, titkos hasblokk, amelyet online fogsz megkapni – ha ettől nem lesz kockás a hasad, akkor semmitől 😉

 • Bónusz #2: “A naptár, amelybe én is beleférek!” – 2017-es Ágipilates edzésnaptárad, amellyel megkapod az iránymutatást, hogyan rakd be magad a saját naptáradba, és menj végig egy olyan úton, amely ma még csak álom!

  Megrendelésed követően máris megérkezik mail boxodba Edzésnaptárad “Használati utasítása” (ha esetleg nem találod, nézz bele a a többi mappádba is, hátha odarakta a levelezőprogramod – és állítsd be az agipilates.hu-t biztonságod küldőnek, hogy az összes üzenetem megérkezzen Hozzád!). Innentől már “csak” arra vár, hogy használatba vedd ;)!

 

Az “Az én időm!” csomagod értéke 8 500 Ft – ám mivel azt szeretném, hogy minél több elfoglalt Nő tudja beiktatni a napi szintű testmozgást az életébe, ezt most 5 900 Ft-ért szerezheted meg!

 

 

Ide nekem az “Az én időm!” Ágipilates csomagot!

 

 

2. “Az én időm!” Maxi – időtakarékos Ágipilates komplett csomag, benne a Magyarország legjobb Pilates programjait tartalmazó Ágipilates Kedvencek válogatás DVD-vel és egy kis jutalom meglepetéssel 🙂

 

 

 

 

A csomag tartalma:

 • az Ágipilates legnépszerűbb, 13-17 perces, időtakarékos programokat tartalmazó DVD-je, a Pilates 13 DVD, amelyre több ezer, hozzád hasonló Nő tornázik saját otthonában – és ér el vele mesébe illő eredményeket 😉
 • Ágipilates Kedvencek DVD: Magyarország első és egyetlen válogatás DVD-je, amely 10 194 elégedett, lelkes DVD felhasználó megkérdezése alapján készült! Ez a DVD sehol másutt nem kapható, egyszeri, exkluzív kiadás, amelyből most – egy raktár pakolás alkalmával – találtam még 3 dobozt, vagyis 150 db-ot! Az utolsó 150 db-ot … ebből több nem is fog készülni! Ha szeretnéd, itt az utolsó alkalom!
 • Bónusz #1: “Best of Abs” – a Pilates leghatékonyabb hasizom gyakorlatait tartalmazó program, amely egy vadi új, titkos hasblokk, amelyet online fogsz megkapni – ha ettől nem lesz kockás a hasad, akkor semmitől 😉
 • Bónusz #2: “Szeretem a testem!” – kíméletesebb, ízületnyitogató, izomnyújtogató, jóleső Pilates program, nyűgösebb napokra! Ez is vadonatúj felvétel, amelyet csak e csomag vásárlói kapnak meg, online formátumban (vagyis nincs szükséged hozzá DVD lejátszóra).
  Vigyázat! Az Ágipilatesnél a “kíméletes” nem egyenlő a “fetrengéssel”! Nagyon is érezni fogod és igen – el is fáradsz majd tőle. Ám hihetetlenül jó testérzet lesz a jutalmad, ha végigcsinálod ;)!
 • Bónusz #3: “A naptár, amelybe én is beleférek!” – 2017-es Ágipilates edzésnaptárad, amellyel pontos iránymutatást kapsz, hogyan rakd be magad a saját naptáradba, tarts ki és menj végig egy olyan úton, amely ma még csak álom ;)!
 • Bónusz #4: a Meglepetés, mert megérdemled! Hogy ez mi is? A csomagodban megleled 😉 …

 

Ezzel a csomaggal TÉNYLEG minden napra megvan a napi 13-17 perc Pilatesed, minden lényeges testtájékodra :)! S egy sorvezetőd is, hogyan tartsd magad rajta és haladj előre az úton ;)!

FIGYELEM! Ebből a csomagból mindössze 150 szett van – lévén a Kedvencek DVD utolsó 150 darabja megy bele! Hogyha szeretnéd, ne teketóriázz sokat ;)!

Az “Az én időm!” Maxi csomagod értéke 15 500 Ft, viszont most mindössze 9 900 Ft-ért juthatsz hozzá! Szeretnéd?
Akkor kattints az alábbi gombra és szerezd meg máris!

 

Ide nekem az “Az én időm!” Ágipilates csomagot!

 

 

3. “Az én időm!” Online Mozaik 1-2. – az időtakarékos “Best of Abs” és “Szeretem a testem!” online programcsomag, mert kértétek :)!

 

 

csomag1-2

 

Tudod, hogy fontos vagy nekem! Hisz minden erőmmel azon vagyok, hogy Téged segítselek és olyan Pilates programokkal járhassak a kedvedben, amelyekre tényleg rászánod Magad! És igen, meghallgatom a véleményed, mi több, megpróbálom teljesíteni a kívánságod ;)!

Most is így történt. Már javában ment az akció, amikor többen fordultatok e-mailben hozzám: “Nekem már megvan a Pilates 13 DVD-d és imádom! Nem lehetne, hogy külön vásároljam meg a “Best of Abs” és a “Szeretem a testem!” programokat?” Miért is ne ;)?

Íme, az “Az én időm!” Online Mozaik csomag 1-2., amelyben a 13 perces, leghatékonyabb Pilates gyakorlatokat tartalmazó “Best of Abs” és a 26 perces “Szeretem a testem!” program található!

A csomag egy jelképes összegért, 2 500 Ft-ért lehet most a Tied! Jó ismerkedést az új, online Ágipilates programokkal ;)!

 

 

Ide nekem az “Az én időm!” Ágipilates csomagot!

 

 

Akik életének már szerves részévé vált a napi Pilates 🙂 …

 

fotopng

Zelinka Adriana, Szlovákia

foto2png

Forster Krisztina, Budapest

foto1png

Fábiánné Kiss Katalin, Budapest

 

Ez kisgyerek mellett is menni fog 🙂 …

 

foto04 ” … nagyon megerősítetted a hitem abban, hogy helyre tudom hozni a hasam.”

Nagyon köszönöm a pénteki órát, nagyon megerősítetted a hitem abban, hogy helyre tudom hozni a hasam! … úgy érzem (és ebben a férjem is egyetért), hogy szinte napról napra szebb … Egyébként le a kalappal, a Pilates 13 DVD programjaitól van izomlázam rendesen :)!

Rohwer-Nahóczki Dorka, egy 3 éves és egy 10 hónapos kisfiú Édesanyja, aki a szétnyílt hasizmán (rectus diastasis) dolgozik a Pilatesszel – és ér el szuper eredményeket :)!

 

 

 

foto03 “… egy véletlenszerű átöltözés során bejött a férjem, aki ledöbbenve jegyezte meg, hogy hihetetlen szálkás vagyok, nekem kockás a hasam. Ettől nagyobb elismerés NEM kell!”

Én gyógytornász lévén nagyon elkötelezett vagyok a Pilates mellett! Már kétszer végigcsináltam Veled a 30 napos programot, volt hogy még épp éjfél előtt, de mindig sikerült megoldani. Az én történetem: rendszeresen járok futni hajnalonta, hetente többször, este pedig a gyerekek fektetése után átadom magam a Pilates adta örömöknek (teljesen kikapcsol az, hogy rákényszerít “befelé” figyelni). Már a has blokk 2/3-ánál jártunk, amikor a nagyobbik lányom megjegyezte, hogy csinos vagyok. Tőle ez nekem nagy elismerés. És tegnap egy véletlenszerű átöltözés során bejött a férjem, aki ledöbbenve jegyezte meg, hogy hihetetlen szálkás vagyok, nekem kockás a hasam. Ettől nagyobb elismerés NEM kell! (Érdeklődött mitől vajon, bár minden este az ő jelenlétében megy a gyakorlatok végzése…. 🙂 )

Dr. Korvinné Pató Katalin, 3 gyermekes Édesanya, aki minden második nap tornázik a DVD-kre 🙂

 

 

foto05

“Kíváncsiságból vezettem a változást egy füzetben. Nem kilóban, hanem centiben mérhető csökkenést értem el (!!) és ez szerintem sokkal-sokkal fontosabb, mint hogy hány kilót mutat a mérleg.”

Mindenki törekszik a szép, csinos alakra. Én is. Ezért is kezdtem a PILATES-be, amit “testszobrásznak” is hívnak … Kíváncsiságból vezettem a változást egy füzetben. Nem kilóban, hanem centiben mérhető csökkenést értem el (!!) és ez szerintem sokkal-sokkal fontosabb, mint hogy hány kilót mutat a mérleg. 15 alkalom után 2 centi mínusz a hasamból, a derekamból, 1,5 cm a vádlimból. Ez azért nem rossz. Ha belegondolok, hogy több tízezer forintos csodakezelések ígérnek ilyen eredményt, amellett, hogy nem fejlesztik a mély tartóizmokat és nem teszik rugalmassá, egészségessé a tested, mint a PILATES. Szóval köszönöm Neked ezt Ági, illetve úgy összességében mindent, amit a lelkesedésed és a Pilates iránti szeretetet ad! Bíró Gabi

 

Csatlakozol Te is az eredeti Módszert követő, otthon Pilatesezők lelkes Csapatához? Akkor az egyik “Az én időm!” csomag csak Rád vár 🙂 … Kattints a gombra és szerezd meg most!

 

 

Ide nekem az “Az én időm!” Ágipilates csomagot!

 

 

Eszedbe jut a Barátnőid / Ismerőseid közül valaki, aki szintén mindig időzavarban van? Aki folyamatosan halogatja, avagy mindig “majd holnap” kezdi a sportot, mert sosincs rá ideje? Ha igen, és tetszett Neked az, amit itt olvastál, ajánld Neki, oszd meg vele ezt az oldalt – hálás lesz érte :)! Vagy lepd meg Őt bármely csomaggal Karácsonyra 😉 …

 

Kicsoda Simonfi Ági? Miért pont az Ő DVD-jét válasszam?

 

GyerekekkelSimonfi Ági 3 gyermekes Édesanya. Eredeti végzettsége szerint közgazdász, de a szíve – és egy súlyos gerincbetegség – hamar elvitte őt a Pilates irányába, amelyet 13 éve tanít.

Az Ágipilatest pontosan 10 éve alapította azzal a küldetéssel, hogy Magyarországon megismertesse, elterjessze és saját otthonodban is elérhetővé tegye az autentikus, klasszikus Pilatest – pont azt a szellemiséget közvetítve, ahogy Joe bácsi megalkotta és maga is tanította a Módszert.

Tudását a klasszikus Pilates világ legnagyobb mai képviselőitől szerezte: mentorai között található többek között Brooke Siler, Alycea Ungaro és Clare Dunphy. Tanult az “Elder” Mary Bowentől is, aki maga Joseph Pilates tanítványa volt. Ismereteit minden évben külföldi továbbképzéseken mélyíti, csiszolja.

Számos Pilates DVD-je sok-sok hátfájós, avagy formásabb alakra/hajlékonyabb gerincre vágyó Nőnek segített célja elérésében – itthon és külföldön egyaránt. A DVD-k mellett rengetegen térnek vissza minden évben a nyári Ágipilates táborokba, amelyek a Pilates – és egyéb mozgásformák – mellett izgalmas programok segítségével viszik önismereti utazásra a Résztvevőket. 2008. óta Ági – az amerikai Peak Pilates edzőképző programját képviselve – 100 feletti klasszikus Pilates edzőt képezett ki itthon, 2 éve pedig nemzetközi mentorként külföldi edzőképzőket is tanít.

 

 

Ide nekem az “Az én időm!” Ágipilates csomagot!

 

 

Még nem állok készen erre, több infót szeretnék a Pilates-ről.