Kiemelt ajánlat
Kiemelt infó

Neked is összementek a nadrágjaid tavasz óta? Akkor próbáld ki ezeket a 15 napos edzésterveket, amelyek segítségével formálhatod a hasad és a popsid! Így nyugodtabb szívvel nézhetsz a Karácsony elébe is ;) ...

1lab_nyujtas_600

 

Érdekel az edzésterv »

Az edző válaszol

Írj nekem bátran, ha bármi kérdésed van, a válasz hamarosan ott landol a levelesládádban! A leveled – és az én válaszom – NEM kerül fel automatikusan a rovatba, csakis akkor, ha hozzájárulsz!

"A "krízis" szó kínai írásjele 2 részből áll. Az egyik azt jelenti: veszély, a másik azt: lehetőség. Krízisben mindig légy tudatában a veszélynek, de ismerd fel a lehetőségeket is."

John F. Kennedy

Folytatódó Képzések – a Pilates magas színvonalú tanításának záloga!

“A fejlődés nem véletlen, hanem szükségszerűség – a természet része” (Herbert Spencer)

Nem vagyunk “készen”. Soha. Aki nem fejlődik, visszafejlődik.
Nem stagnál, mert olyan nincs! De ez jó! A fejlődés új kihívásokat, izgalmas felfedezéseket is jelent, amiket aztán megoszthatsz másokkal is. Hisz a jó tanár dolga ez! Tanítóként soha nem tudhatod, a hatás, amelyeket másokra gyakorolsz, hol áll meg …

A Folytatódó Képzések Pilates edzőknek szólnak. Ha Te is az vagy, akkor Neked is :)! Segítenek, hogy kicsit más szemszögből légy képes vezetni Pilates óráidat és mindig tudd, mivel “dobhatod fel” azokat!

A Peak Pilates® nagy hangsúlyt fektet edzői folyamatos továbbképzésére. A Peak Pilates® oklevél nem örökbérlet – folyamatosan dolgoznunk kell rajta, hogy kiérdemeljük és megtarthassuk! Ez a minőség garanciája a Vendég és a Peak Pilates® edzők közössége felé!

Minden oklevél és képesítés (legyen az akár matracos, akár PPC), amelyet a Peak kibocsát, meghatározott – egészen pontosan 2 éves – időtartamig érvényes. Mindenkié. Hivatalosan elismert Peak Pilates® edző státuszod csak akkor tarthatod meg, ha a diplomád lejárati időpontja előtt összegyűjtöd a meghosszabbításhoz szükséges 14 folytatódó képzési kreditet. Ezért kínáljuk a különböző FKK kurzusokat.

A krediteket összegyűjtheted FKK (Folytatódó Képzési Kredit) kurzusok formájában, illetve úgy is, hogy továbblépsz azon a tanfolyami szinten, ahol jelenleg állsz (vagyis pl. Matrac Középhaladóról Matrac Haladóra; PPC I.-ről PPC II.-re, II-ről pedig III-ra lépsz). Ez utóbbi automatikusan biztosítja diplomád meghosszabbítását.

“Jöhetek-e akkor is valamelyik FKK workshop-ra, ha nem Peak Pilates® edző vagyok?”

Természetesen! A kredit pont akkor is jár érte :)! Az viszont előfeltétel, hogy Pilates edző légy!

“Elismerik-e más Pilates iskolák is a FKK-t?”

AZ USÁ-ban igen. Magyarországon még nincs erre bevett gyakorlat, de azon dolgozunk, hogy ez itthon is hasonlóképp működjék!

A lényeg pedig igazából mindig a Vendég – hisz ő dönt. Ha neki tudsz újat mutatni, s ezért ő elégedett Veled, kell-e még más?

A 2019-ban megrendezésre kerülő FKK kurzusok:

1.) Peak Pilates Chair I. – klasszikusok a Pilates széken

A széket Joseph Pilates is nagyon szerette és sűrűn használta! Az 1-es szintű székes workshop 1 napos, amely bevezet Téged a magas, támlás szék és az alacsony székes gyakorlatok világába. Megismerkedsz majd a szék történetével és az eszköz jellemzőivel. Megtanulod, hogyan tanítsd meg a kurzus anyagát képező 33, kezdőtől a középhaladó szintig tartó gyakorlatot biztonságosan és hatékonyan és hogy hogyan építsd be az óráidba őket úgy, hogy az Vendégeid javát szolgálja!

Pura Vida Peak Pilates   

Időpontja: 2022. nyara – 1 napos képzés (pontos dátum hamarosan)

 • 9-től 17:30-ig
 • Helyszíne: Ági Pilates Stúdió, Pilismarót, Alkotás u. 5/b.
 • FKK : 8 kredit
 • Részvételi díj: USD 300 (a részvételi díj a jegyzet árát tartalmazza!)

Az előző oldal alján található jelentkezési lap értelemszerű kitöltésével jelezheted részvételi szándékod. A tanfolyam díját az alul található bankszámla számra szíveskedj befizetni. (a részvételi díj a tanfolyam időpontján érvényes árfolyam szerint alakul)

2.) Peak Pilates Barrel I. – gyakorlatok félhordón, gerinc korrektoron és létrás hordón

Ha valami, akkor a hordó képes arra, hogy helyrerakja a gerincet! Hát-és derékfájós Vendégeknél kihagyhatatlan!

Ezen az 1 napos kurzuson megismerkedsz majd a 3 féle hordóval: a félhordóval, a gerinc korrektorral és a nagy létrás hordóval. Megtanulod, melyik mire való és mikor válaszd Vendégednek. 32 gyakorlatot sajátítasz majd el és megtanulod, hogyan tanítsd ezeket biztonságosan és hatékonyan Vendégeidnek. Arra is választ kapsz, hogyan válaszd ki, mely gyakorlatot adj 1-1 vendégnek és hogyan építsd be ezeket az óra felépítésébe úgy, hogy Vendéged látványos fejlődésen menjen keresztül.

 

                                           Pura Vida Peak Pilates                               Pura Vida Peak Pilates

 

 

Időpont: 2022. nyara – 1 napos képzés 

 • Helyszíne: Ági Pilates Stúdió, Pilismarót, Alkotás u. 5/b.
 • FKK : 8 kredit
 • Részvételi díj: USD 300 (a részvételi díj a jegyzet árát tartalmazza!)

Az előző oldal alján található jelentkezési lap értelemszerű kitöltésével jelezheted részvételi szándékod. A tanfolyam díját az alul található bankszámla számra szíveskedj befizetni.
(a részvételi díj a tanfolyam időpontján érvényes árfolyam szerint alakul)

A Chair I. és Barrel I. tanfolyam előfeltétele a Chair II. és Barrel II. tanfolyamnak, továbbá a Comrehensive Peak Pilates® diploma megszerzésének is!

3.) Level I. Intenzív Székes – hordós workshop

Időpont: 2022. nyara (csütörtök egész nap, 8 óra; péntek 4 óra)

 • Helyszíne: Ági Pilates Stúdió, Pilismarót, Alkotás u. 5/b.
 • FKK : 12 kredit
 • Részvételi díj: USD 350 + Áfa + jegyzet

4.) Peak Pilates Nyári Egyetem workshopok – 2022. június 28-30. 

Tavaly nagy siker volt, így idén is megrendezzük a Nyári Egyetemet, ahol az alábbi workshopok közül válogathatsz :)!

– Reformer Jump Intervals                                 Június 28. 9-től 13-ig                                          
  4 kredit                                                                     USD 140 + Áfa

Dolgozol a Reformerrel? Csoportos reformer órákat is vezetsz? Gyere és tanuld meg, hogy a jump board segítségével
hogyan varázsolj Reformer óráidból egy kihívásokkal teli, vidám és élvezetes, sok kalóriát égető
kardio edzést, miközben javítod Vendégeid állóképességét és növeled rugaszkodó erejüket!

– Fundamentals – előkészítő gyakorlatok          Június 28. 14-től 18-ig
  4 kredit                                                                            USD 140 + Áfa 

Ismered az előkészítő gyakorlatokat, ugye (legalább is néhányat közülük)? De vajon valóban érted-e a lényegüket és használod-e őket a bennük rejlő potenciálnak megfelelően??? Mert az ördög a részletekben bújik … Különösen igaz ez a Pilatesre!
Az előkészítő gyakorlatok és azok jókor, jó helyen történő alkalmazás felvértez Téged azzal a tudással, amellyel valóban előkészítheted Vendégeid testét a változásra! Régi, rossz mozgásmintákat törölhetsz ki segítségükkel Vendégeidből és jókra cserélheted azokat. Az előkészítő gyakorlatokkal tanítani igazi, kifinomult megközelítés – edzőként még magasabb szintre emelkedhetsz általuk!
És a PPC-n illetve a matracos tanfolyamon tanultak mellé jó néhány további, mini Pilates gyakorlatot is kapsz majd, amelyek segítenek mélyebben megérteni a test biomechanikáját :)!

– Peak Pilates Props Shop                                   Június 30. 9-től 13-ig
   4 kredit                                                                     USD 140 + Áfa

Gyere és tapasztald meg, mi mindent tudsz kihozni egy Pilates órából a különböző eszközök (labda, szalag, gyűrű stb.) használatával! A Vendégeid garantáltan megemlegetik ezeket az órákat ;)!

– Tower – minden, ami Torony!                         Június 29. 9-től 17:30-ig
   8 kredit                                                                     USD 280 + Áfa         

Egy vadonatúj workshop a Torony szerelmeseinek! Sokat használod a Cadillac-et (Tornyot)? Akkor gyere és nézd meg, mi mindent tudsz még kihozni ezekből a gyakorlatokból! Persze, rengeteg új gyakorlatot fogunk tanulni ….

A Nyári Egyetem záró akkordjaként újra összejövünk :)! Mert együtt lenni, tapasztalatokat megosztani, együtt tornázni jó! És mert kértétek – hisz tavaly olyan jól sikerült! Magyarországi Peak Pilates Edzők Szakmai és Inspirációs Napja: június 30. délután 2 órától! 
További részletek hamarosan a FB-on az érintetteknek. Ha Te is közénk tartozol, szeretettel várunk ;)!

 

S hogy kinek ajánljuk a Nyári Egyetem workshopjait?

Nem csak Peak Pilates oktatóknak, hanem bármely iskolában végzett Pilates oktatóknak, akik szeretik az újdonságot és szívesen bepillantást nyernének a klasszikus Pilates letisztult világába :)! Ha Te is egy vagy közülük, várjuk a jelentkezésed szeretettel :)!

A tanfolyami díjat befizetheted:

 • Postai úton, a következő címre: Ági Wellness Kft. 2028 Pilismarót, Pf.:6.
 • Átutalással:
  Bankszámla szám: Erste Bank 11600006-00000000-21103823 (Ági Wellness Kft.)

Befizetésednél, kérlek, tüntesd fel a tanfolyam nevét!
(Székes-hordós workshop, Pilates eszközökkel, Reformer a matracon …)

Remélem, Neked is segíthetünk majd, hogy még mélyebben és kicsit más szögből ismerhesd meg a klasszikus Pilates gyakorlatait!

Baráti üdvözlettel: Ági