Főzőcske … de egészségesen – megszületett a negyedik szakácskönyvünk is :)!

Amikor rálelsz a “hiányzó láncszemre” …

 

Emlékszel még a “Kincsem”című filmből arra az ikonikus jelenetre, amikor Klara von Oettingen elviszi és átadja Blaskovich Ernő grófnak a Kincsem lába számára gyógyulást hozó főzet receptjét tartalmazó füzetecskét? (amit egyébként az ő apja “nyúlt le” az idősebb Blaskovich gróftól, annak halála után)

Amikor Ernő megkérdezi, hogy miért tette ezt, Klara válasza ez volt: “Mert tudom, milyen a célegyenesben veszíteni …”

Ez a jelenet ugrott be, amikor Ildivel elkezdtünk a táplálkozás – főzés – étkezés területén együttműködni. Mivel a táplálkozástan egy külön tudomány, amit hosszú éveken keresztül tanulnak-tanítanak, ám ami megkerülhetetlenül jelen van a Te életedben is, hisz enni minden nap kell, úgy gondoltam, szívesen adok teret egy olyan szakembernek, aki nem csak érti, maga is gyakorolja és tanítja, amiről beszél, de szívből is teszi mindezt :)!

Ha érezted már valaha úgy magad, hogy “még mindig hiányzik valami, de nem tudom, hogy mi! pedig már tényleg mindent megteszek … sportolok, próbálok egészségesen is étkezni, de nem az az eredmény, amit várnék. 40 után valahogy másképp működnek a dolgok …” – akkor itt most lesz 1-2 AHA-élményben részed ;)!

Mert a “Téli receptek Ilditől”, a “Tavaszi receptek Ilditől”, és a “Nyári receptek Ilditől” nagysikerű, első három szakácskönyvet most követi a negyedik, őszi kiadványunk!

Tétre, helyre, befutóra … Még épp Karácsony előtt megérkezett Ildi negyedik, – vagyis utolsó – Őszi Receptfüzete!

Megvallom őszintén: néhány héttel ezelőtt nem biztos, hogy mertem volna fogadni rá … de csak “befutott” :)! Méghozzá Karácsony előtt, hisz ennek is van jelentősége – majd látni fogod! (hála az összes Kollégámnak, aki közreműködött a grafikai tervezésben és szerkesztésben). S így örömmel jelenthetem, hogy “a kör bezárult” – az évszakok tematika mentén mind a 4, klasszabbnál-klasszabb receptfüzet elkészült!

S hogy mi minden található ebben az utolsó, őszi füzetkében?

 

  • Sok-sok ízletes, egészséges ÉS izgalmas étel receptje
  • Elméleti táplálkozástani tudnivalók, amelyek szinte maguktól diffundálnak be a fejedbe, miközben elkészíted az ételeket 🙂
  • Izgalmas alapanyag-kombinációk, amelyekkel ismert ételek új, kicsit “egzotikusabb” köntösbe bújnak. Például Neked mi jut eszedbe a “pörkölt” szóról? Nem a karfiol, ugye ;)? Vagy a milánóiról? A makaróni? Nekem is :). Akkor most próbáld ki “milánói kelbimbó” formájában … nem fogsz csalódni!
  • Mennyei krémlevesek és italok várnak Rád az ősz jegyében; egészséges – húsos ÉS húsmentes egytálételek és lelkiismeret-furdalás mentes édességek és rágcsák társaságában 🙂
  • Ám ami számomra egyértelműen elviszi a prímet, az a KARÁCSONYI MENÜSOR! Ha érezted Magad valaha tanácstalannak, hogy hogyan is alakítsd Karácsonyra a menüt úgy, hogy finom is legyen, de ne hízzatok tőle X kg-ot – akkor itt a tökéletes megoldás! Mert ez a Karácsonyi Menüsor tényleg király! Legalább 2-3 ételt én már be is emeltem az idei menüsorunkba ;)!

Itt pedig meséljen Neked a Szerző róla, mit és miért tett bele a “Főzőcske, de egészségesen” 4-részes receptfüzet sorozatának utolsó részébe 😉 … 
A receptkönyvecskét – mint az eddigi összest – letölthető, pdf formátumban kapod meg a vásárlást-fizetést követően. Jó étvágyat a benne szereplő szuper receptekhez! 😉

 

 

 

Beleolvasok a receptkönyvbe

 

Kérem a receptgyűjteményt, Ági!

 

 

Nyári receptek Ilditől – kicsit megkésve, de annál nagyobb szeretettel 🙂 …

Ildivel együtt dolgozni igazi élmény! Nem is nevezném ezt munkának … mondjuk inkább, hogy együtt alkotni ;)! Kreatív, dúskál az ötletekben – ugyanakkor fegyelmezett és pontos is. Amire azért van szükség, hogy ne csak recepteket kaphass, hanem tudást is. Amelyet a receptek köré, szépen elosztva, szinte észrevétlenül – jól emészthető formában 😀 – ad át Neked!

Mert abban egyetértünk Ildivel, hogy a TUDÁSra szükséged van! Amikor nem csak követed valaki tanácsát, de azt is érted, mit miért teszel, az egyrészt önbizalommal ruház fel, másrészt sokszorosára turbózza a fejlődésed gyorsaságát! 
A Szerző ebben a receptkönyvben igazán kitesz magáért (mindig ki szokott, de itt most különösképp – lehet, hogy a nyár a kedvenc évszaka ;))! 44 egészséges, ínycsiklandó recepttel vár Téged, amelyeket 3 nagy kategóriába soroltunk: a laktató saláták és a nyári zöldségekből hússal, vagy anélkül készített, tápláló ételek mellett ALAKBARÁT ÉDESSÉGEK is várnak Rád!

Mi több, a videóban a szemed előtt “dob össze” egy olyan salátát, amit akár vele együtt el is készíthetsz ;)! 

Huszár Ildi vadiúj, Nyári Receptkönyvét az oldal alján található űrlapon tudod megrendelni!

Megrendelésed automatikus e-mailben, letölthető pdf formátumban kapod kézhez! Jó étvágyat kívánunk a benne szereplő, szuper-klassz, egészséges receptekhez!

 

 

 

 

 

Kukkants bele a receptekbe – a tartalomjegyzékből pedig kiderül, mi minden is van a tarsolyunkban ;)!

 

Beleolvasok a receptkönyvbe

 

Kérem a receptgyűjteményt, Ági!

 

 

Tavaszi receptek Ilditől:) …

Igazándiból ez az új, tavaszi receptfüzet egy ideje már kész – és arra várt, hogy mikor kerülhet Hozzád. De tudod, mindennek rendelt ideje van a Nap alatt 🙂 … az elmúlt 2 hónapban az Ágipilatesnél rendkívül sűrű napokat életünk, ám most eljutottam odáig, hogy “masnival átkötve”, sok szeretettel nyújtsam át azt az új receptfüzetet, amit Ildi megalkotott Neked!

Benne klasszabbnál-klasszabb receptekkel, amelyek tematikus rendbe szedve várják, hogy kipróbáld őket ;)! Nézd meg a Szerző szívből jövő ajánlóját (s hogy mi is ez az “angyal-torta”? Tudod, az 5×5 napos “Angyal-projekt” apropóján lepett meg vele Ildi engem – egész elérzékenyültem tőle …) 

 

 

 

 

Kukkants bele a receptekbe – a tartalomjegyzékből pedig kiderül, mi minden is van a tarsolyunkban ;)!

 

Beleolvasok a receptkönyvbe

 

Kérem a receptgyűjteményt, Ági!

 

 

Ez pedig egy érdekes beszélgetés a Szerzővel …

 

Egy Általatok inspirált receptkönyvek születésének története 🙂 …

Az úgy kezdődött, hogy Ildi – aki tavaly részt vett a 21+3 napos Ágipilates-és Életflowban, majd benevezett a TUDATOS Bombanő születik! Programra is, amely Replay változatának aztán egyik legkedveltebb Segéd-mentorává vált, most pedig a “Jövőre fiatalabb-járd az utat!” Programban halad előre velünk – elkezdett jobbnál-jobb recepteket felpakolni az Ágipilates Közösség zárt csoportba, a FB-ra 🙂 …

Örömmel figyeltem, hogy milyen sokan kommenteltétek a bejegyzéseit, kérdeztetek; mi több, készítettétek el azokat az ínycsiklandó étkeket, amelyekkel időről-időre előrukkolt :)! S nem csak Ti, hanem én magam is … ami azért nagy szó, mert nem vagyok az a kimondott konyhatündér – és akkor finoman fogalmaztam! Ám Ildi receptjei egyszerűek, inspirálók – és olyan finomak, hogy a Család rendszeresen kéri őket (már amilyeket megfőztem Nekik ;))
Mind emellett, bár tanultam dietetikát, de egy csomó új információt tudtam meg tőle az egyes konyhatechnikai eljárásokkal, alapanyagokkal kapcsolatban.

Ez pedig szöget ütött a fejembe! Miért ne lehetne a legszuperebb recepteket összegyűjteni, hogy mindig kéznél legyenek???
S miért ne lehetne Ildi tudását is megosztani Veled, ha 1x az javadra válik?!
A gondolatot tett követte – mert ez csak így van 😉 – s már hívtam is Ildit, felvezetve az ötletem. Amely, legnagyobb örömömre, Őt is legalább annyira lelkesítette, mint engem … s  nagy elánnal “bele is állt” a feladatba, amiért nagyon hálás vagyok Neki!

Így készült el – közös kooprodukcióban – Huszár Ildikó és az Ágipilates első, ám terveink szerint közel sem utolsó, receptkönyve: Főzöcske, de egészségesen I. – Télies receptek Ilditől címmel, amelyet most a 2. rész követ “Tavaszi receptek Ilditől” címmel. Ennek borítóját ismét Ildi nagyobbik, roppant tehetséges Lánya rajzolta 🙂 … 

Az első receptkönyvecske készítésekor rengeteget tanultunk – köszönet a türelmedért 🙂 – s ezen tapasztalatokból okulva, őket felhasználva készítettük el ezt a másodikat, ami – ha lehet – még klasszabbra sikeredett 😉 … Elég sokat molyoltunk vele – Ildi, Hilda, Zsuzsa és én is – hogy olyan legyen, ami nem csak finom kajákat tartalmaz, de hasznos tudást is mellé. Amit szívesen veszel a kezedbe, mert szép. S amit akár személyre is szabhatsz!
A Füzetke tavszi, ám közel sem csak tavasszal elkészíthető, recepteket tartalmaz … részben fentiek is magyarázzák, miért gondoltuk, hogy előrukkolhatunk még vele!

Ha tetszik és szívesen főzöl belőle, Ildi már “csőre töltve” várja, hogy készíthesse a nyári, majd az őszi receptkönyvet is … Rajtad is múlik 😉 …

FONTOS! Ez egy 30 db receptet tartalmazó, igényes kis könyvecske lett – amit pdf formátumban fogsz tudni letölteni. Mert egy könyvet kiadni jelentős anyagi forrásokat igényel. Ha tetszik és szeretnéd a folytatást is, bőven benne van a pakliban, hogy lesz majd belőle nyomdai kiadvány is 1x 😉 …

Remélem, sikerül egy kis örömet csempésznünk a konyhádba! Jó főzöcskézést :)!

Puszi: Ági és Ildi

Ui.: Az Őszi Receptfüzet megjelenése alkalmából újra beszerezheted az eddig megjelent hármat, méghozzá kedvezményes áron, ha esetleg lemaradtál volna róla 😉 …

 

 

Kukkants bele a receptekbe – a tartalomjegyzékből pedig kiderül, mi minden is van a tarsolyunkban ;)!

 

 

Beleolvasok a receptkönyvbe

 

Kérem a receptgyűjteményt, Ági!