Kiemelt ajánlat
Kiemelt infó

Neked is összementek a nadrágjaid tavasz óta? Akkor próbáld ki ezeket a 15 napos edzésterveket, amelyek segítségével formálhatod a hasad és a popsid! Így nyugodtabb szívvel nézhetsz a Karácsony elébe is ;) ...

1lab_nyujtas_600

 

Érdekel az edzésterv »

Az edző válaszol

Írj nekem bátran, ha bármi kérdésed van, a válasz hamarosan ott landol a levelesládádban! A leveled – és az én válaszom – NEM kerül fel automatikusan a rovatba, csakis akkor, ha hozzájárulsz!

"A legnagyobb teljesítmény nem az, ha soha nem buksz el, hanem az, ha a bukás után újból talpra állsz."

Vince Lombardi

20 év óta még egyszer sem hagytam magára a családom – nemhogy 1 hétre, de 1 napra sem…

Erre írtam én azt, hogy: szoktatás kérdése! Nagyon sokszor csak mi gondoljuk, hogy nélkülözhetetlenek vagyunk és a családunk nem boldogulna nélkülünk. Aztán – ha netán úgy adódik – és magukra maradnak, mi lepődünk meg a legjobban, milyen jól elvoltak nélkülünk – sőt, még jól is érezték magukat!!! (ez néha nem is esik olyan jól ..) Tehát, szerintem 5-10-20 év után pont itt az ideje egy kis kalandnak! Hidd el, ha anya feltöltődve, kipihenve ér haza, azt a család is megérzi! Van több olyan Törzstáborozónk, akit a férje küld, mondván: „Anya, nem kéne már Pilates táborba menned?” Azért ez nagy eredmény, nem igaz :)?