Kiemelt ajánlat
Kiemelt infó

Neked is összementek a nadrágjaid tavasz óta? Akkor próbáld ki ezeket a 15 napos edzésterveket, amelyek segítségével formálhatod a hasad és a popsid! Így nyugodtabb szívvel nézhetsz a Karácsony elébe is ;) ...

1lab_nyujtas_600

 

Érdekel az edzésterv »

Az edző válaszol

Írj nekem bátran, ha bármi kérdésed van, a válasz hamarosan ott landol a levelesládádban! A leveled – és az én válaszom – NEM kerül fel automatikusan a rovatba, csakis akkor, ha hozzájárulsz!

"A tapasztalatot nem tudod "előállítani". Meg kell szerezned azt."

Albert Camus

Sajnos, nem mozgok rendszeresen – a kondim hagy némi kívánnivalót maga után. Fogom bírni a foglalkozásokat?

Ezeknek a tábornak az egyik fő célja, hogy “rászoktasson” Téged a rendszeres testmozgásra és megadja a kezdő löketet az életmód váltáshoz. Ami, persze, tudom, hogy nem könnyű, de ha megszokod, hogy 1 héten (4 napon) keresztül minden reggel mozgással indítod a napot, szervezeted hozzászokik és már hiányozni fog neki, ha nem csinálod! Résztvevőink egyöntetű visszajelzése alapján a táborban “bespájzolt” lendület hazatérés után is folytatódott! Ugyanakkor nem katonai kiképzőtábor ez és mi sem vagyunk őrmesterek 🙂 – vagyis mindenből annyit végzel, amennyi jól esik! Választék mindig van bőven, de semmi sem kötelező! Ha Neked elég a napi 1 óra mozgás, akkor annyi… Amellett, hogy sokat mozgunk majd, szeretnénk, hogy kikapcsolódj, jól érezd Magad és új energiákkal feltöltve térj haza! És ami a tábor kezdetén még 1 óra, az lehet, hogy a végére 2-3 is lesz :-)!