Kiemelt ajánlat
Kiemelt infó

Neked is összementek a nadrágjaid tavasz óta? Akkor próbáld ki ezeket a 15 napos edzésterveket, amelyek segítségével formálhatod a hasad és a popsid! Így nyugodtabb szívvel nézhetsz a Karácsony elébe is ;) ...

1lab_nyujtas_600

 

Érdekel az edzésterv »

Az edző válaszol

Írj nekem bátran, ha bármi kérdésed van, a válasz hamarosan ott landol a levelesládádban! A leveled – és az én válaszom – NEM kerül fel automatikusan a rovatba, csakis akkor, ha hozzájárulsz!

"A legnagyobb teljesítmény nem az, ha soha nem buksz el, hanem az, ha a bukás után újból talpra állsz."

Vince Lombardi

Én még nem vagyok nagyon gyakorlott Pilateses. Akkor is mehetek a táborba? Nem fogom visszahúzni a csoportot?

Hát ha még nem vagy, itt az ideje, hogy azzá válj :)! Ennél jobb alkalmat erre keresve sem találhatnál… A mindennapos Pilatesszel a gyakorlatok helyes kivitelezését fogod elsajátítani, így később otthon (vagy ha lejársz órára, ott) tökéletesen fogod tudni végrehajtani őket – ezzel is megnövelve hatékonyságukat! Arról nem is beszélve, hogy pontosan tudni fogod, mit kell, hogy kapj egy Pilates órától! A kezdő státusszal meg semmi gond – nem Te leszel az egyetlen! Sőt, eddigi tapasztalataink alapján bátran mondhatom, jó néhányan lesztek! És igen megtisztelő, hogy én vezethetlek majd be Téged is ebbe a fantasztikus mozgásba, amit Pilatesnek hívnak. Egyébként a foglalkozásokat mindig kis csoportokban tartjuk, ahol a Veled egy szinten álló “sorstársakkal” kerülsz majd egy csapatba. Így nem fordulhat elő az, hogy netán „bénának” vagy „lassúnak” érzed majd magad olyanok mellett, akik már gyakorlottabbak ebben a mozgásban … hisz ők másik csoportba kerülnek. A tábor végére pedig garantáltan elhagyod majd Te is a “Kezdő Pilateses” címet :-)!