Kiemelt ajánlat
Kiemelt infó

Neked is összementek a nadrágjaid tavasz óta? Akkor próbáld ki ezeket a 15 napos edzésterveket, amelyek segítségével formálhatod a hasad és a popsid! Így nyugodtabb szívvel nézhetsz a Karácsony elébe is ;) ...

1lab_nyujtas_600

 

Érdekel az edzésterv »

Az edző válaszol

Írj nekem bátran, ha bármi kérdésed van, a válasz hamarosan ott landol a levelesládádban! A leveled – és az én válaszom – NEM kerül fel automatikusan a rovatba, csakis akkor, ha hozzájárulsz!

"Mások Rólad alkotott véleménye nem kell, hogy a Te valóságoddá váljon."

Les Brown

Nem fogok kilógni a csupa 20 éves 45 kilós lány közül a táborban? Én már 40 vagyok és van egy kis túlsúlyom is…

Teljesen normális, hogy az ember kicsit bizonytalannak érzi magát, amikor új, ismeretlen helyzetbe kerül (ezzel én is így voltam nem is oly rég egy barcelonai pilates továbbképzésen, ahol végül remekül éreztem magam – csak nekiindulni volt nehéz), de mondják “Bátraké a szerencse!” Egyébként örömmel jelenthetem, hogy ez nem az a tábor, ahol a 20 éves és 45 kilós kislányok vannak többségében :)! Ha jól visszagondolok, az eddigi táborok alkalmával nem túl sok ilyen vendégünk volt. Részemről 40 vagyok és 57 kg… Egyébként a tavalyi legidősebb tábori résztvevőnk – kedves törzsvendégünk,Évike személyében – 72 éves, legifjabb pedig a nagymamájával érkező 8 éves Lilike volt. Szóval, ha “csak” ez tart vissza, egy pillanat kételyed se legyen és nehogy már a korod, vagy a súlyod miatt lemaradj egy felejthetetlen élményről :)!!!