Kiemelt ajánlat
Kiemelt infó

Neked is összementek a nadrágjaid tavasz óta? Akkor próbáld ki ezeket a 15 napos edzésterveket, amelyek segítségével formálhatod a hasad és a popsid! Így nyugodtabb szívvel nézhetsz a Karácsony elébe is ;) ...

1lab_nyujtas_600

 

Érdekel az edzésterv »

Az edző válaszol

Írj nekem bátran, ha bármi kérdésed van, a válasz hamarosan ott landol a levelesládádban! A leveled – és az én válaszom – NEM kerül fel automatikusan a rovatba, csakis akkor, ha hozzájárulsz!

"Mások Rólad alkotott véleménye nem kell, hogy a Te valóságoddá váljon."

Les Brown

„In medias Pilates” – a Mozogj szabadon! Virtuális Stúdió online Nyílt Napja felvétel megvásárlása

… amely nagyhatású, néhol “húsba vágó” remekbe szabott napra sikeredett!
Ennek felvételét – közkívánatra – most március 15-ig megvásárolhatod!
Mert Számodra legalább annyi AHA-pillanattal szolgál majd, mint a Résztvevők számára.
S hogy mi volt a célja e rendkívül intenzív napnak?
Azt itt elolvashatod ….

 

 

Az elmúlt 1 év pandémia helyzete sok mindenre rávilágított. A 2020-as évet a legtöbben nem úgy terveztük, mint amilyenre végül sikerült! De mit tehetsz Te akkor, amikor az egész világ “megreng” körülötted – és semmi, de semmi nem úgy alakul, ahogy azt az év elején eltervezted … Joggal merülhet fel Benned a kérdés: érdemes ilyen szituációban egyáltalán tervezni??? Amikor az élet és rajtad kívülálló tényezők simán áthúzzák a számításod? S ha igen, mit és mennyire?
Az én válaszom erre egy határozott és hatalmas IGEN! Hisz egy valami felett mindig teljes kontrollal rendelkezel … ez pedig SAJÁT MAGAD!

 

 

 

Ezért önmagadon, a saját életeden minden körülmények között érdemes elgondolkodnod, azt megtervezned és dolgoznod rajta!

Hisz minden gondolatod, érzelmed és cselekedeted abból fakad, AKI VAGY abban az időpontban, amikor épp gondolod, érzed, vagy teszed ezeket. S ha valamit épp nem gondolsz, érzel vagy teszel – teljesen felesleges azon lamentálnod, vajon miért nem … egész egyszerűen azért, mert még NEM FAKAD lényed legmélyéről.

Technikák, taktikák, mások “másolása” azért nem működhet hosszú távon, mert ha nem belülről fakad, egy idő után úgyis leválik Rólad, mint űrrakétáról az 1. fokozat kilövés után. Hisz nem vált a személyiséged részévé! Ezért nem is ez a “küldetésed” itt e Földön! Hanem az, hogy minél jobban megismerd, megértsd, megszeresd és elfogadd azt a VALAKIT, aki Te vagy – és kihozd belőle mindazt, ami lelked microchipjébe kódolva ott vár Rád, hogy végre merd felfedezni!

No de, teszem fel a költői kérdést, ki az, aki szán mondjuk napi (vagy akár, heti/havi) 10-15 percet arra, hogy elgondolkodjon – nem azon, hogy mit kéne tennie; sokkal inkább azon hogy KIVÉ kéne válnia ahhoz, hogy elérhesse mindazt, amire vágyik az életében?!

Asszem, eltaláltad! Nem akarok számokba bocsájtkozni, de az emberek igen-igen csekély %-áról beszélünk. S ez egyáltalán nem csoda! Nem tanította nekünk senki, nem szokás, nincs rá mintád. Sőt, lehet, hogy furán kezdenek Rád nézni, ha ezt teszed és még beszélsz is róla :)! Pedig hidd el: ez a lényeg. Az elmúlt éveim tapasztalata alapján bátran merem kijelentkeni. Nincs ennél fontosabb! Légy Te az első a saját közegedben, aki rálép az “éntervezős évtervezés” útjára – biztos vagyok benne, hogy hamarosan egy sor kérdést fogsz kapni a körülötted élőktől ;)! Mert tudd, hogy “az egész világ félreáll annak az útjából, aki tudja, hova tart”!

 

Bob Proctorral és Peti fiunkkal 2019. október 19-én, Bécsben 🙂

 

Pár évvel ezelőtt akkori mentorom, Bob Proctor – akitől rengeteget tanultam és akinek nagyon sokat köszönhetek – egyik előadásában hallottam először a megközelítést, amelyet rettentően izgalmasnak találtam: mi lenne, ha nem azon erőlködnél, hogy magadra kényszeríts bizonyos szokásokat, amelyek nem fakadnak a jelenlegi személyiségedből, hanem elkezdenél azon dolgozni, hogy AZZÁ az emberré válj, aki automatikusan azt teszi, ami az általad vágyott eredmény eléréséhez vezet?! (lehet, hogy elsőre bonyolultnak hangzik, de nem az :)!)

Wow! Amikor hosszan elgondolkodtam rajta, hihetetlenül felvillanyozott ez a koncepció :)! Milyen bölcs és mennyivel izgalmasabb, mint a hagyományos megközelítés! Gondolj bele: pl. többet nem kellene erőnek erejével koncentrálnod és rávenned magad a rendszeres sportra – hanem “egyszerűen” csak elkezdenéd látni lelki szemeid előtt, hogy igazi SPORTOLÓ vagy! S mit tesz egy igazi sportoló? Identitásából fakadóan rendszeresen edz. Fel sem merül benne kérdésként, hogy “ma akkor csináljam, vagy ne?” Egészségesen táplálkozik. Utánanéz az edzés és az egészséges táplálkozás alapelveinek és elmélyed bennük. És a tudás 1x csak magabiztossá teszi …

Vagyis a KULCS nem az, hogy “mit tegyek, hogy elérjem a célom?” – hanem az “kivé váljak, hogy automatikusan azt tegyem, ami célra vezet?” Oké, szinte hallom lelki füleimmel, amint ezt mondod: ez mind szép és jó! Jól is hangzik – de hogy induljak neki???

Az “Újjászületés” Éntervező Évtervező Napon pont erről volt szó: kézen fogtam a Résztvevőket és egy olyan kalandos utazásra vittem őket, amelynek a végére a válaszok ott voltak a kezükben (persze, az is lehet, hogy új kérdésekkel is gazdagodtak, de az már egy másik történt ;)) …

 

Én is Veletek tartok, Ági!

 

Egy nap, amikor sorban gyúlnak a kis villanykörték a fejedben – és megérted, ki is vagy Te valójában …

Az ember életében vannak Meghatározó Élmények. Olyanok, amelyekről már akkor tudja-érzi, hogy sorsfordító jelentőségűek lesznek, amikor még csak úton van feléjük … Számomra ilyen volt a másfél évvel ezelőtti, Dr. Bruce Lipton és Gregg Braden nevével fémjelzett konferencia Rómában. Az ott hallottak-tanultak elindítottak egy olyan úton, amelyen most is haladok – és ahogy egyre jobban hatolok be a dzsungel mélyére, olyan kincsekre bukkanok, amelyeket feltétlen meg szeretnék osztani Veled! Egyszerűen úgy érzem, nem tehetem meg, hogy a felfedezéseim csak úgy megtartsam saját magamnak! Hisz különben honnan hallanál róluk …???

 

Dr. Liptonnal és Gregg-gel Rómában …

 

Épp ezért rendeztük meg – tavaly januárban először – ezt a fajta, a személyes életedre vonatkozó évtervező napot, amelyre most is sor kerül – s ahol e nagyszerű elmék tanításai is fókuszt kapnak. Csakhogy! Mivel 1 év alatt nagyon sok víz lefolyt a Dunán és rám sem az a jellemző, hogy üldögélek nyugodtan a babérjaimon 😉 … – a mostani a tavalyi nap egy magasabb szintre emelt változata!
Kiegészítve a “puzzle” általam 2020-ban szerzett és megértett darabjaival – amelyek még színesebbé és árnyaltabbá teszik a képet!
Épp ezért, a neve sem lehet már “Repülőrajt” – hisz amiről szó lesz, az egyértelműen az eszmélés és az újjászületés (önmagad újradefiniálásának) lehetőségét hordozza magában.

2020-ban a Rosinante Fogadóban, Szigetmonostoron találkoztunk, január közepén. Íme, a Bátor Csapat, akik ott és akkor nyitottnak bizonyultak a Nagy Kalandra! 😉 Azóta nagyot fordult a világ – mi minden nem tud történni 1 év alatt! – így a mostani napra az online térben került sor.
S hogy ez a NAP sem lett kevésbé izgalmas, mint a tavalyi, azt most már tapasztalatból mondhatom! Sok-sok lelkes ember követte végig a nap történéseit, beszélgetett a Zoom-os breakout roomokban, állt fel és tornázott, vagy adott esetben Brain Gym-elt és mozizott velem 🙂 …

Köszönöm a hatalmas élményt és a lelkesedéseteket, kitartásotokat, Csajok! 🙂

 

Gondolkodom, tehát vagyok … Egy kis frissítő masszázs mindig segít 🙂 Kiscsoportos reflexió …
Reggel egy kis Pilatesszel kezdtünk 😉 … Vacsi a tervező nap előtti estén “Te is így gondolod?!”

 

Én is Veletek tartok, Ági!

 

 

S hogy hogyan zajlott ez a nap a gyakorlatban? Nem, nem végig a gép előtt üldögéltünk! 🙂 Volt benne minden, mi szem-szájnak ingere, s amivel még inkább magukévá tehették a Résztvevők a hallottakat!

Ez a felvétel lett gyönyörűen, követhetően megvágva – így Te is átélheted az élményt! Természetesen, a naphoz tartozó munkafüzet Neked is jár, a benne levő tanításokkal együtt – hogy tudj dolgozni vele! Az anyag végére pedig kristálytisztán látod ÖNMAGAD legmagasabb szintű kifejeződését és a stratégiát, amely segítségével kibontakoztathatod ezt az Új Én-t.

S hogy mi köze a “Titanic” című filmnek a Te újjászületésedhez? A felvételből az is kiderül 😉 …

 

 

Én is Veletek tartok, Ági!

S hogy mit mondtak, akik részt vettek ezen a napon?

„Nagyon jól éreztem magam. Vasárnap reggel kiselőadást tartottam a férjemnek. Aztán próbálok gyakorolni és megyek most tornázni. Azért van mit emésztgetni! Ha utólag is elérhető lesz a nap, ajánlom mindenkinek szívből, sok szeretettel!”
(Farkas Mónika, Szálka)

A hatásod alatt vagyok, még annak ellenére is, hogy nagyon szakadozottan tudtalak csak követni. Az első 2 óra egy érzelmi sokk volt. Most újra nézem az Ébredés videókat (Tudatos Bombanő Program – Ági megj.), amíg megérkezik a szombati anyag.
(Dura Emese, Telki)

„Jó családból származó, “rendes lányként”, így túl a 65 éven, a szombati nap legnagyobb tanítása, tanulsága volt szembesülni, megint: A legfontosabb KÜLDETÉSED itt a Földön, hogy ÖNMAGAD légy. Emésztgetem…. Köszönöm, Ági!”
(Kárásziné Kovács Katalin)

“Ez a nap rendszert, reményt, felismeréseket és célokat adott nekem. Minden egyes sejtem elégedetten, egészségesen és boldogan mosolygott, amikor befejeztem a tervezést. Felszabadító érzés!” (Nyilas Andrea, Leányfalu)

“Nagyon élveztem ezt a napot. Hihetetlen sok energiád van, hogy ezt így végig csináltad. Őszintén mondom, hogy a végén úgy éreztem magam, mint akit kifacsartak. Jó volt téged hallgatni, mert megerősítettél a hitemben, hogy érdemes ezen az úton elindulni, és végig menni. Köszönöm!” (Patai Anikó, Budapest)

“Új ismereteket kaptam, új látásmódokról. A hála gyakorlásának tudatosítását. Kedves embereket ismerhettem meg, akik előtt nem volt nehéz megnyílni. Az élményt, hogy a nőknek együtt, egy körben, mekkora támogató, segítő ereje van.”
(Vonnák Mónika, Budapest)

 

Ha Te is szívesen végüghaladnál az Új Énedhez vezető úton, hajrááá! A felvétel itt vár Rád – akkor nézed meg, amikor csak akarod ;)! Hogy Rád is nagy hatást fog tenni, abban biztos vagyok!

 

Szeretettel: Ági