Ismerd meg a tested, hogy soha többé ne kelljen kényelmetlenül érezned magad benne!

Képzeld el, hogy egy szép napon úgy ébredsz, hogy nem fáj semmid.
Mindened tökéletesen mozog. S még a tükörbe nézve is teljesen elégedett vagy a látvánnyal! Mert ez vagy TE, önmagad legjobb “kiadásában”! 

 

 

Mikor érezted magad utoljára kirobbanó energiával telve …?

Amikor …

 • reggel jókedvűen pattansz ki az ágyból és alig várod, hogy nekikezdhess a napodnak
 • nem fáj semmid és ez egész nap így is marad, függetlenül attól, hogy épp ülsz, állsz, vagy fizikai munkát végzel
 • nem esik nehezedre, hogy a tükörbe nézve elfogadd és szeresd önmagad
 • elégedett vagy a külsőddel, mert a hasad feszes, a hátad erős és ruganyos; stabil (és formás) lábakon állsz, s a popsid is épp olyan, mint “újkorában” 🙂
 • vidám vagy, kreatív és senki nem tud kibillenteni a “közepedből” – s ennek a környezetedben élők is csodájára járnak
 • pontosan tudod, mit tégy, hogy jól kezeld a Téged érő stresszt
 • ráadásul mindez abból a bizonyosságból fakad, hogy nem csak megismerted és megértetted tested működését, de azt is tudod, mit szükséges tenned, hogy vele együttműködve elérd bármelyik célodat!

Gnoti se auton – ismerd meg önmagad! Áll Szókratész híres mondása a delphoi jósda falán, méghozzá 1. helyen a 20 jósdafelirat között. S hogy ez mennyire igaz! Mert amit nem ismersz, az előtt értetlenül állsz. Az bizonytalansággal, félelemmel, aggodalommal tölthet el.

A megismerés, s az ebből fakadó megértés a kulcs és az 1. lépés a cselekvés, a változtatás képessége felé. Amikor tudod, hogy valamit MIÉRT csinálsz; avagy miért szükséges másképp csinálnod, mint eddig! Az ember teste – lelkének temploma. Épp ezért megdöbbentő és elgondolkodtató számomra, milyen sokan milyen keveset tudnak a működéséről! S hogy nem is nagyon szentelnek több időt annak megismerésére … Korunk embere többet tud az elektonikai kütyüjei kezeléséről, mint a saját teste élettani működéséről – ezért nem is nagyon jeleskedik a tudatos, preventív egészségmegőrzés területén! Elidegenedett tőle. Nem érti működésének nagy szervezőelveit – épp ezért gyakran “haragszik” a testére, amikor az nem úgy “viselkedik”, ahogy ő szeretné!

Itt az ideje, hogy ezen változtassunk! 🙂 Mert bár itt van nekünk a fitnesz, meg a wellness – mégis, egyre több ember küszködik a legkülönfélébb egészségügyi problémákkal.  Pedig, az Ember: egy CSODA! Hihetetlen potenciál, testi-lelki erő, rugalmasság, öngyógyító képesség rejlik benne – amely alig várja, hogy felfedezd és elkezdd végre használni! Birtokba venni! Hisz a Tiéd. Ott lapul Benned régóta … ugyan, miért is ne kezdenéd el felébreszteni, hagyni a felszínre emelkedni ÉS alkalmazni a hétköznapjaidban? 

 

 

Kérem a csomagom, Ági!

 

Mi a célod? Válaszd ki a saját utad az eléréséhez …

A tavaly év végi 3 Programcsomagunk mellett most 2 vadonat új Programmal is szeretnénk a kedvedben járni, hogy bármi legyyen is a célod, azt elérd!

 1. Szeretnéd megőrizni kötőszöveted friss, fiatalos voltát? Hogy úgy tudj mozogni, mint 20-30 éves korod környékén? És ne legyen gondod a narancsbőrrel sem? —» akkor a Fascia fitnesz Program a Tied
 2. Fogyni vágysz, miközben az sem baj, ha edzed szíved és keringésed, méghozzá önfeledten és vidáman? —» a Dancing Queen Program csak Rád vár
 3. Azért, mert közelítesz a menopauza felé (vagy akár már túl is vagy rajta), nem szeretnél aggódni a csontritkulás miatt? Elhatároztad, hogy továbbra is erős, stabil csontozatot tartasz fenn? —» a Szilárd vázon Programnál jobbat keresve se találnál
 4. Az elméd ide-oda csapong és tiszta zaklatott az életed? Úgy érzed, a stressz maga alá gyűr? —» tarts velünk a Kis-Buddha Programban, s hamarosan csodát látsz!
 5. Az idejét nem tudod, mikor nevettél tiszta szívből, felszabadultan és önfeledten? Folytonos aggodalomban telnek a napjaid, s az élet egy harctér, ahová reggel kilépve végig kell küzdened magad a napon? Akkor még pont időben vagy, hogy megelőzd a betegségeket … —» ha velünk tartasz a “Gyermeki-én” Ébresztő! Programban, amelynek végére más emberré válsz, nem csak testileg, de lelkileg és mentálisan is! Megkönnyebbülsz és újra képes leszel könnyedebben, gondtalanabbul élni és élvezni a mindennapokat …

 

Amit még nem tudtál a testedről – az 5 részes testismereti sorozat élő-FB adásainak felvételei

 

 
Nov. 1-i élő adás felvétele: Fascia fitnesz, kortalanul Nov. 4-i élő adás felvétele: Amiről a szíved mesél …
 
Nov. 8-i élő adás felvétele: Stresszkezelés mesterfokon ÉS le a csontritkulással! (2 téma, a másodikra kb. a 38. perc körül térek át :)) Nov. 11-i élő adás felvétele: Szabadulj meg a hasi zsírpárnáktól hormon és anyagcsere reszettel…

 

 

Kérem a csomagom, Ági!

 

Te megosztottad a problémáid – mi elkészítettük rá a megoldást, 5 teljes Program formájában 🙂

Tavaly szeptemberben elmondtad, mi érdekel a legjobban: nyilván az a témakör, amely Téged leginkább érint, vagy ami a legnagyobb gondot okozza az életedben! Mi pedig – az Ágipilates Virtuális Edzőcsapatával, akiket az élő, zoom-os órák kapcsán a múlt év végén, ez év elején megismerhettél – elhoztuk Neked a megoldást! 😉

Ezekkel a nagyszerű, szakképzett Edzőkkel nagy lelkesedéssel vetettük bele magunkat egy nagyon izgalmas alkotói folyamatba, amelynek végeredményképpen olyan anyagok születtek, hogy – őszintén mondom – még az én állam is leesett, amikor megnéztem őket! Mindenki beleadta tudása legjavát, mind a mozgásprogramokba, mind az elméleti tudnivalót ismertető videókba – s ílymódon a szinergia hatás maximálisan érvényesülni tudott. Ha ezekkel a Programokkal megismerkedsz ÉS melléjük elkezded meghallani saját tested hangját, bátran állíthatom, hogy jobban fogod érteni, mi zajlik Benned, mint 1-2 szakember … s így elindulhatsz a tartós vitalitás, a kicsattanó egészség és VALÓDI JÓL-LÉT felé vezető úton 🙂 …

Alig várjuk, hogy megoszthassuk Veled is ;)!

 

 

 

Kérem a csomagom, Ági!

 

Extra Bónuszok

Két teljesen új Programunk – a Kis-Buddha és a Gyermeki-én Ébresztő! – február 3-10. között történő bevezető akciójának keretei között most KÜLÖNLEGES BÓNUSZOKat is szeretnék felajánlani Neked!

 • Az 5 program bármelyikét megrendelve ajándékba adjuk Neked a január eleji, 7-napos “Ágipilates Középkezdés” programjának teljes anyagát! 🙂 Mivel e program január 31-ig volt csak elérhető, ám a visszajelzéseitekből láttam, hogy mennyien és mennyire kedveltétek, ezt találtuk ki, hogy újra és örökre elérhető legyen ez az anyag Számodra 😉 … remélem, sikerül örömet szereznünk vele!
 • Ha Te is részt vettél az Ágipilates Középkezdés Kincskereső játékában, 3 000 Ft értékű nyeremény utalványod egyedi kuponkódod segítségével itt most be is válthatod, ha szeretnéd ;)!

 

Íme, vadi új 66 napos Csomagjaid :)!

 

ÚJ program!

ÚJ program!

 
 

 

 

Kérem a csomagom, Ági!

 

 

Kis-Buddha

Kis-Buddha

Nehézségi szint: 1-2-es, Könnyű középhaladó

Jó lenne, ha senki és semmi nem tudna kihozni a sodrodból? Ha bármely helyzetben pikk-pakk vissza tudnál találni benső középpontodhoz?

E program segítségével a stresszkezelés mesterévé válhatsz, s akár tested öregedési folyamatait is lelassíthatod ... Megértés és a gyakorlati technikák ismétlése - ez a stresszoldás kulcsa!

Teljes program megtekintése
“Gyermeki én” – ébresztő

“Gyermeki én” – ébresztő

Nehézségi szint: 2-es, Középhaladó

Hogyan térhetnél vissza testben, lélekben ahhoz a kreatív, vidám, befogadó énedhez, aki gyermekkorodban voltál?

A felnőttek sokszor túl komolyan veszik önmagukat. Szinte "becsontosodik" a gondolkodásuk, a viselkedésmintáik - a folyamatos aggódás és stressz miatt elfelejtenek nevetni, vagy jól érezni magukat! S ez a gerincükön is meglátszik. Pedig testi-lelki rugalmasságod, szellemi nyitottságod - kortól függetlenül - megőrizhető! Ez a Program ebben segít ...

Teljes program megtekintése
Fascia fitnesz

Fascia fitnesz

Nehézségi szint: 1-es, Kezdő

Szeretnél friss, fiatal kötőszövetet teremteni magadnak?

Arra vágysz, hogy a mozgásod rugalmas, fiatalos ÉS fájdalommentes legyen? Akkor ez a Te online Programod, amit akkor végzel el Ágipilates Virtuális Stúdiódban, amikor csak akarsz – s mindezt a saját nappalidban !

Teljes program megtekintése
Dancing Queen

Dancing Queen

Nehézségi szint: 2-es, Középhaladó

Olyan önfeledt, örömteli kardioedzésre vágysz, ahol nem csak szíved-és keringésed edzed, de amit élvezel is? Mi több, amely gyakorlása közben szinte észrevételnül olvadnak le rólad a kilók ...?

Imádsz táncolni? Teljesen feloldódsz benne, miközben hatékony edzésmunkát is végzel? Akkor a Dancing Queen pontosan Neked szóló online Program, amit akkor végzel el Virtuális Ágipilates Stúdiódban, amikor csak akarsz – s mindezt a saját nappalidban ;)!

Teljes program megtekintése
Szilárd vázon

Szilárd vázon

Nehézségi szint: 2-es, Középhaladó

Készülj a majdani "szupernagyi" küldetésre és nyújts Te saját magadnak aktív védelmet a csontritkulás ellen!

Hogy egy elesés miatt sose kelljen aggódnod! Ezzel az online Programmal sokat tehetsz csontjaid védelme érdekében, s a csontritkulásnak még a hírét is elfelejtheted. Ráadásul egy gombnyomásra bármely programot elérheted és saját nappalidban végezheted ;)!

Teljes program megtekintése

 

 

Kérem a csomagom, Ági!

 

Mi történik megrendelésed leadása után?

 

Megrendelésed összegét kárytás fizetéssel tudod kiegyenlíteni. Ez biztosítja, hogy a beállított automatizmusok lefussanak. 

Megrendelésed elküldése után automatikusan érkezik Hozzád a számlád és e-mailben megkapod belépési adataid a zárt felülethez, ahonnan AZONNAL eléred megvásárolt Programod, amellyel rögtön el is kezdhetsz ismerkedni. Kivéve, ha már bármely, egyéb programunkra tornázol – ez esetben nem kapsz új kódokat! Az új program egyszerűen hozzáadásra kerül a fiókodhoz, amelyet továbbra is a régi belépési adataiddal érhetsz el.

FONTOS! A Programok örökre a Tiéd maradnak – nem csak 66 napig! És nem, nem “vész el”, nem záródik be, nem tűnik el … megvetted, a Tied :)! Bármikor eléred a fiókodból … Használd egészséggel! 

Amennyiben bármely, technikai jellegű problémád, kérdésed merülne fel, azt jelezd kérlek Hildának, az informatikusunknak, az alábbi mail címen: hilda.segitseg@gmail.com

Megtisztel, hogy Te is velünk tartasz! Jó ismerkedést választott programoddal és a saját testeddel! Tudatosan megszerzett és fenntartott, magabiztos JÓL-LÉTet Neked! 😉

Szeretettel: Ági

 

 

 

 • Nyilas Andrea

  Drága Ildikó Huszár, drága Simonfi Ágnes! Hálás vagyok nektek a kurzusért, a kedvességetekért, a magas színvonalú, közérthető, logikusan felépített tudásanyagért, KÖSZÖNÖM! A program „végére” érvén ráeszméltem, hogy ez volt az előétel, most következik a menü további, ínycsiklandozó része: a megváltoztatott, egészséges életmód. A fogyás pozitív mellékhatás. Az eredmények hatalmas, elégedett mosolyt varázsoltak az orcámra, íme: súly: -6,4 kg, derékbőség: -7 cm, csípőbőség: -6 cm! Legyen gyönyörű napotok

  Continue reading →
 • Öveges Enikő

  „Az Edd magad karcsúra! program hatására rengeteg változás következett be! A tornákat átraktam reggelre, így – bár a felkelés még mindig nehéz, ez mindig így volt nálam – sokkal jobban indul az egész nap, este nem ásítozok a torna alatt, több időm marad más dolgokra. Jobban alszom! Nagyon fejfájós lévén 1 hónap alatt mindössze kétszer kellett fájdalomcsillapítót bevennem. Fantasztikusan sok energia van bennem, már az első héttől a nap folyamán. Már látványos, hogy lement 5 kg 🙂 … köszönöm!”

  Continue reading →
 • Hermándy-Berencz Éva

  „Alig vártam a tanfolyam anyagát minden nap! Mindenkinek eszerint kellene élnie!  Ha fogyókúraként tekintünk rá: nem kalóriaszámlálgatós, könnyen tartható. Ha IR, cukor diétaként: nem CH számlálgatós.  De, ami a legfontosabb eredménye ennek az életmódnak: az egészséges, helyesen táplált, jól működő, egyensúlyban lévő testünk. És összefüggésben vele a lelkünk. A legnagyobb AHA-élményem: ha betartom és CSINÁLOM, működik!”

  Continue reading →
 • Veréb Annamária

  Continue reading →
 • Csóka-Jaksa Helga

   

  Continue reading →
 • Schmidt Erzsébet

  Continue reading →
 • Tóth Katalin

  Continue reading →
 • Czakó Ildikó

  Continue reading →
 • Schmidt Erzsébet

  Continue reading →
 • Tamás Tiborné

  Continue reading →

 

 

 

 

 

 

 

Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé.

CAPTCHA Kép
*

9 db hozzászólás

 • Mária Üregi

  2022-02-10 16:18:59

  Kedves Ági, megrendeltem-az ut.pill.ban- két csomagot, banki átutalással tudom fizetni, 1-2 napon belül. Köszönettel, minden jót kívánok,
  Mária 🙂

 • Valler Marcsi

  2022-02-03 22:11:26

  Köszi a jobbnál jobb videókat Ági! Azt hiszem “Ági – függő” vagyok. Amikor azt gondolom, hogy most kilépek a csoportból, mert időnként úgy érzem, hogy nagyon lemaradtam a többiektől, akkor jön megint valami olyan, ami nagyon érdekel és nem hagyhatlak itt Titeket. Sokszor néma követőtök vagyok. De itt vagyok!

  • Ági

   2022-02-09 16:55:11

   Drága Marcsikám :),

   Nagyon örülök, hogy velünk vagy és hogy megtisztelsz minket a figyelmeddel ;)! Ne foglalkozz ezzel a “lemaradtam” érzéssel! Mert ez csak nyomasztja, elbátortalanítja az embert! Kihez/mihez képest?

   Egy a lényeg, Marcsi! Hogy önmagadhoz képest haladsz, fejlődsz! S pont annyit és akkor vagy ott velünk, amennyire és amikor szükséged van 😉

   Sok puszi: Ági

 • Bakcsi Erika

  2021-11-25 13:18:47

  Kedves Ági!

  Megoldható lenne, hogy a facebook-os írások felkerüljenek a honlapra is, és aki részt vesz valamelyik programban, de nincs Facebookja – megkaphassa azokat az informácókat? Úgy vettem észre aki nem tagja a közösségi médiának, sok hasznos inforól lemarad – …… mégis ugyanabba a programba vesz részt mindenki.
  Kicsit elavult már az a gondolkodás, hogyha nincs facebook-od nem is létezel ….

  Köszönöm a lehetőséget és bízom benne, hogy ez is megoldódik,

  Erika

  • Ági

   2021-11-25 14:43:03

   Kedves Erika,

   Nem maradsz le semmi különösről, ha nem vagy fent a FB-on. Minden, a saját programoddal kapcsolatos, fontos információt megkapsz :). Mint ahogy az összes FB élő felvétele is felkerült a honlapra, méghozzá külön blog bejegyzés formájában is. Sajna, egyelőre nincs kapacitásunk arra, hogy minden infot minden csatornán osszunk, mert akkor mást nem csinálnánk egész nap a Lányokkal, mint a különböző platformok előtt üldögélnék! De rajta vagyunk, hogy megoldódjon …
   Köszi a megértést!

   Jó tornát Neked a saját programodban :)!

   Szeretettel: Ági

 • Krisztina Takácsné Szabó

  2021-11-23 08:49:40

  Nagyon örülök az új csomagnak.

  • Ági

   2021-11-25 14:37:38

   Örülök, hogy örülsz, Krisztikém :)!

 • Sorbán Judit

  2021-11-22 20:35:57

  Ez a testismereti sorozat hihetetlenül érdekes és tanulságos volt. Köszönjük szépen kedves Ági.

  • Ági

   2021-11-25 14:37:22

   Nagyon szívesen, Judit :)! Használd egészséggel!