Jövőre fiatalabb – járd az utat! Bepillantó

Vedd a kezedbe a jövőd!
Törd át az üvegplafont és teremts magadnak egy olyan életet,
amilyenre mindig is vágytál!
S hidd el, tudd, hogy lehetséges … Hogy hogyan?

 

   

A változás, a fejlődés bármely életkorban lehetséges …

Nem. Egyáltalán nem hiszem, hogy bármitől is tartanod kéne azért, mert az idő múlik, Te pedig “öregszel”! A tested sem azért “rozsdásodik be” és kezd másképp – Számodra nem kívánatos módon – funkcionálni, mert nő a naptári életkorod! Sokkal inkább annak függvényében történik ez, ahogyan használod.

Mennyire táplálod (a szó legnemesebb értelmében), mennyire ismered, szereted, fogadod el (vagy nem)? Hogy mozgatod-e eleget, megadod-e neki a pihenést, a feltöltődéséhez szükséges időt … és sorolhatnám!

Ugyanez igaz az elmédre (hogy milyen gondolatokat forgatsz nap nap után a fejedben, milyen a belső dialógusod) és a lelkedre (hogyan töltekezel lelkileg, keresed-e, megéled-e a lélekemelő pillanatokat) is. Az nem lehet, hogy csak a fizikai síkkal foglalkozzunk! Egyszerűen nem működik hosszú távon. Hisz a fizikai valóságod nem más, mint a belső értékeid, gondolataid, érzelmeid, proiritásaid kivetülése! Úgy nem változtathatod meg az életed, hogy Te nem változol közben. De hogyan kezdj hozzá? Milyen úton haladj, hogy ez az élmény felszabadító és izgalommal eltöltő legyen?

 

Jövőre fiatalabb – Járd az utat! De előtte pillants bele 🙂 …

Sokan és régóta várjátok, hogy újra megnyíljanak a “Jövőre fiatalabb” program kapui, amelyre először 2017. november 29-én került sor. 3 éven keresztül jártuk a 66-os utat az 1. Csapat “pionírral” … és olyan eredményeket értünk el, olyan átalakulásokat láttunk, hogy néha magam is meglepődtem rajta! A Program megújult formában hamarosan újra várja azokat a bátor, változtatni vágyó Nőket, akik saját kezükbe szeretnék venni a sorsukat, hogy megtapasztalják, milyen is “fiatalodva öregedni” ;).
Hogy megkönnyítsem Számodra a döntést, készítettem egy 3-részes videósorozatot Neked – amely a “Bepillantó” címet viseli 🙂 – amelyben szeretném megismertetni Veled a megújult formában hamarosan újra induló “Jövőre fiatalabb – Járd az utat!” program filozófiáját, szemléletmódját és felépítését.

Hogy felelős döntést tudj hozni, Te is rá akarsz-e lépni velünk az útra … arra az útra, amely egy egészséges, fitt, aktív, kiteljesedett és TUDATOS Női Léthez vezet, akárhány évesen ;)!

 

“Bepillantó” videósorozat

 

1. rész: Női sors – öröklöd, vagy teremted?

2. rész: A hiányzó láncszemek …

3. rész: Az öregedés választott … a jövőd a Te kezedben van!

 

Vannak, akik már végigjárták az utat, s olyanok is, akik még haladnak rajta … hús-vér emberek, valódi történetekkel, valódi átalakulásokkal! Köszönöm nekik, hogy megosztották …

 

Meséljenek a Lányok a programról – a Résztvevők személyes női történetei

 

Nagyné Gazsi Dia: megtaláltam azt a mozgásformát, amit kerestem, amit szeretek és ami belefér a mindennapjaimba – én ott leszek a felújított változatban is …

Forster Kriszta: akkor öregszünk meg, ha már nem vagyunk kíváncsiak, nem akarunk fejlődni, újat tanulni …

Török Márti: megtaláltam magamban a Nőt; ez a program életformává vált Számomra

Sloboda Éva: gyökeresen megváltozott az énképem, magabiztosabb Nővé váltam, aki lelkiismeret-furdalás nélkül szereti önmagát

Leirer Irma: 50 éves voltam, amikor belevágtam ebbe a programba, aminél nem sok jobb döntésem volt eddig. Ami ezáltal megváltozott, az … minden.

Püspökiné Tóth Gabriella: testi-lelki tudatosságot kaptam és sok eszközt saját magam megismerésére, fejlesztésére

Szőke Linda: én még nem vagyok 40 éves, de szépen itt ragadtam :)! Ági videói felnyitották a szemem; tudatosabb Nő lettem …

Babják Veronika: engem ez a mozgásforma tartott abban a hitben, hogy igenis fel tudok épülni a balesetem után …

Ajpek Rita: csak azért, mert valaki elmúlt 40, férjhez ment és vannak gyerekei, még igenis szabad és KELL magával foglalkoznia!

Kulcsár Angelika: a hátproblémáim teljesen megszűntek, sőt! Sokkal többet kaptam ennél: az életem teljesen megváltozott …

   

 

 

Karglné Bálint Gyöngyi

Karglné Bálint Gyöngyi

2017. novemberében úgy éreztem, hogy szükségem lenne némi fizikális erőnlétre, nem utolsó sorban szerettem volna néhány kilótól megszabadulni, formálódni. Akkor ott tartottam a 30 év irodai munka után, hogy 1-2 órát képtelen voltam állni és gyalogolni, ilyenkor majd leszakadt a derekam, sokat fájt a hátam.

A teljes bemutatkozás elolvasása
Nagy Gyöngyi, Budapest

Nagy Gyöngyi, Budapest

Talán az egyik legnehezebb dolog - és a'sszem, ez kortól független - rávenni magunkat nap, mint nap, hogy nekilássunk.

A teljes bemutatkozás elolvasása
Baloghné Bóna Eszter, Várpalota

Baloghné Bóna Eszter, Várpalota

Sziasztok! Januárban megfogadtam, hogy csak akkor írok erre az oldalra, ha a januári célkitűzésemet sikerült teljesíteni.

A teljes bemutatkozás elolvasása

 

 

Köszönöm, hogy megnézted a videókat! Ha bármi kérdésed, észrevételed, hozzáfűzni valód van, kérlek, írd le az oldal alján! Örülök, ha beszélgethetünk 😉 …

 

 

A Jövőre fiatalabb-járd az utat! Program hamarosan újra indul.
Életed egyik legizgalmasabb utazása előtt állsz, ha velünk tartasz!
A döntés – s a jövőd – a Te kezedben van ;).

 

A csatlakozási lehetőség május 26-én nyílik!

 

 

Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé.

CAPTCHA Kép
*

2 db hozzászólás

 • Horváth Mihályné

  2021-05-26 14:45:49

  Kedves Ági!
  Tökéletesen egyetértek veled, de képzeld el, hogy erre – koromnál fogva – már jóval előtte rájöttem!
  Egyetértek, hogy a testünket, ha nem használjuk, elkezd öregedni, s a fasciának sem tesz jót az ülőmunka. A társadalom hatásait sem zárom ki.
  Sok-sok mindent összeszedtem aktív korúként, most, hogy nyugdíjas lettem sem vagyok kötöttségek nélkül, de mindent megteszek amit csak tudok a levegőzésért, (kertészkedem, ami lelkileg is feldob) A házilagos torna is heti min 3 napos program, ha több nem fér bele. Szerencsés alkat vagyok, a nyilas jegyében születtem, s azok állítólag örökifjak. A lelkesedésem 72. évemben is töretlen, s jobban érzem magam, mint valaha. Jártam nálad is, nagyon nagyra becsüllek minden tekintetben. Örülhet az, aki a közeledbe kerül!
  Szeretettel üdvözöllek: Horváthné e-Mese Kisújszállás

  • Ági

   2021-06-12 18:20:52

   Kedves e-Mese,

   Köszi, hogy mindezt leírtad :)! Szívből gratulálok Neked – és csak így tovább!

   Szeretettel: Ági