Kiemelt ajánlat
Kiemelt infó

Neked is összementek a nadrágjaid tavasz óta? Akkor próbáld ki ezeket a 15 napos edzésterveket, amelyek segítségével formálhatod a hasad és a popsid! Így nyugodtabb szívvel nézhetsz a Karácsony elébe is ;) ...

1lab_nyujtas_600

 

Érdekel az edzésterv »

Az edző válaszol

Írj nekem bátran, ha bármi kérdésed van, a válasz hamarosan ott landol a levelesládádban! A leveled – és az én válaszom – NEM kerül fel automatikusan a rovatba, csakis akkor, ha hozzájárulsz!

"Te magad légy a változás, amelyet a világban látni szeretnél."

Mahatma Gandhi

Kapcsolat

Kedves Pilates Rajongó!simonfi_agi_foto

Ha szeretnél velünk kapcsolatba lépni, azt a következő módokon teheted meg:

DVD megrendeléseddel, logisztikával kapcsolatos kérdéseiddel fordulj hozzánk bizalommal a dvdkukacagipilates.hu e-mail címen, vagy hívj minket munkanapokon a 20/ 957 4426-es telefonszámon.

Pilates táborainkkal, az Ági Pilates stúdió működésével, Ágival folytatott személyi edzéssel és a stúdióba történő bejelentkezéssel kapcsolatban az agi kukacagipilates.hu címen, vagy a 20/ 957 4426-os telefonszámon tudunk segíteni Neked.

Ha pedig szakmai jellegű kérdésed lenne, kérlek, nézz körül az "Edző válaszol" oldalakon a honlapon. Ott már rengeteg kérdésre szerepel válasz. Ha a Te kérdésedre mégsem találod ott meg a kielégítő információt, ne habozz: írj nekem az agi@agipilates.hu címre, ahol igyekszem Neked is segíteni! Kis türelmed kérem viszont, mert rengeteg a beérkező levél és sajna, nem mindig győzöm a tempót:-)! Megértésed előre is köszönöm!

Szeretnél klasszikus Pilates edző lenni? Amennyiben a Peak Pilates edzőképzésről a honlapon szereplő információ mellett még mélyebben szeretnél hallani, szívesen segítek! Csak írj az agi@agipilates.hu -ra!
Ha pedig van valami speciális téma, amelyről szívesen olvasnál a Forma-Tervező hírlevélben, ötleteid és javaslataid szívesen fogadom a hirlevel@agipilates.hu levelesládában!

FIGYELEM! Freemail-es címről NE írj, kérlek! Valami furcsa oknál fogva a levelezőm nem enged freemail-es címekre válaszolni - inkább hívj, ha kérdésed van, vagy gyorsan csinálj egy gmail-es boxot magadnak ;)! Megértésed köszönöm! (amúgy is, ha innen írsz nekem és legkésőbb 1 héten belül nincs ott a válaszom a levelesládádban, legyen "gyanús", hogy esetleg nem kaptam meg a mailed - ez esetben hívj nyugodtan!)

 

Maradok tisztelettel szolgálatodban:

Simonfi Ágnes

 

Vedd fel velem a kapcsolatot




 A checkbox kipipálásával kijelentem, hogy az adatvédelmi tájékoztatót megismertem, elfogadtam. A checkbox kipipálásával - az Általános Adatvédelmi Rendelet (GDPR) alapján - tudomásul veszem, hogy az adatkezelő a most megadott személyes adataimat a GDPR, továbbá a saját adatkezelési tájékoztatójának feltételei szerint kezelheti.

 

 

Hogy mi foglalkoztat mostanában igazán?
Persze, hogy benne van a Pilates is :) ...
Ám az egész ennél jóval több, MERT
elindítottuk a "Jövőre fiatalabb!" Mozgalmat!

Amelynek KÜLDETÉSE, hogy megváltoztassa azt, ahogy ez az ország öregszik! És ahogy az idősödő Nők önmagukról gondolkodnak! Hogy – a női Közösség támogató erejének segítségével – utat mutasson a 40+-os Nők számára, hogyan élhetnek fitten, energikusan és vidáman egy izgalmas, teljes életet, bármely életkorban.

Mert nehogy már szégyellned kelljen a korod - inkább éld meg a NŐISÉGED, teljes virágában ... Hogy mi köze a Pilatesnek ehhez az egészhez? Ő ez egyik kulcs ;) ...

 

 

Gyere és nézz körül a JF honlapon, ahol megtalálod, hogyan lehetsz jövő ilyenkorra fiatalabb :)!

 

Próbáld ki, milyen online Pilates programokkal, egy fantasztikus Közösség tagjaként tornázni - és megélni Önmagad, teljes valódban, 40-en (sőt, 50-en, vagy 60-on túl is ;))!

Szeretettel várunk: Simonfi Ági (45) és Fincza Era (54), a Mozgalom Alapítói