Ágipilates táboros ajándékutalvány – a tökéletes karácsonyi ajándék :)

Hát elérkezett idén is, s Te valami IGAZÁN KÜLÖNLEGES AJÁNDÉKOT szeretnél adni. Olyasmit, ami nagyon jót tenne az Ajándékozottadnak és tudod is, hogy örülne neki, de önmagától esetleg “sajnálna” ilyesmit …

Mert a tárgyiasult dolgokat bármikor meg tudja venni magának valaki. Ám minőségi időt, amely csakis róla szól; törődést, amikor olyan élmények érik amelyek az életét is megváltoztathatják, sokkal ritkábban.

Ezért terveztük meg a jövő évi Ágipilates táborokra és az idén januári Évtervező, inspirációs napunkra, a “Repülőrajt 2020-ra” szóló  Ajándékutalványokat! 

Hisz minden évben megkeres valaki közületek így Karácsony előtt, aki ezt szeretné ajándékba adni – idén elébe mentünk és “magunktól” terveztük meg a lenti kuponokat 😉 … Válogass kedvedre közülük! Boldog Karácsonyt!

 

 

 

1. Ágipilates Classic Tábor 2020. – az egyik legnépszerűbb táborunk, új helyszínen

 

2019-ben épp a Classic táborban ünnepeltük a 40. Ágipilates tábort :)! Ez a tábortípus az 1-hetes, annak való, aki igazán szeretne lelassulni és kilépni a mókuskerékből kicsit. Ezen az elvonuláson minden nap 3 óra tornalehetőség, sok szabadidős program, relaxálás, vidámság … és egy remek Társaság várja :)!

 

classictabor

 

 

Ezt adom ajándékba, Ági!

 

 

2. Ágipilates “Best of” Szupertábor – 2020-ban tizedik alkalommal a Rosinantében!

 

A Szupertábor egy 3 napos, intenzív elvonulás. Benne sok-sok torna (természetesen a Pilatesszel az élen, hisz végül is Pilates táborról van szó :)), különleges Programok (mint pl. canopy, sárkányhajós evezés a Dunán, ír step Cathrine Gallagher világbajnokkal, flamenco, beszélgetés Müller Péterrel, avagy éneklés a Jazzation accapelle együttessel), érdekes beszélgetések/előadások várnak Ajándékozottadra!

Ez egy sűrű, pörgős tábor, ahol a Résztvevők be vannak osztva ébredéstől-elalvásig, viszont agyalásra sincs idejük ebből kifolyólag. A hangulat frenetikus, a Társaság – csakúgy, mint minden táborunkban – szuper! 

 

szupertabor

 

 

Ezt adom ajándékba, Ági!

 

 

3. Őszköszöntő hosszú hétvége utalvány

Egy hosszú hétvége – csütörtöktől vasárnapig – a Pilates jegyében! Testmozgás, torna ezerrel. Tematikus programok, kirándulás, sok kinti testmozgás e 3 nap jellemzője. Teljes mentális újraindítás, testi-lelki felfrissülés :).

oszkoszonto

 

 

Ezt adom ajándékba, Ági!

 

 

4. Repülőrajt 2020. – Évtervező- és inspirációs nap, január 11-én

2020. egy különleges év! Nem csak új év, de új évtized is kezdődik – új energiákkal! Ennél jobb apropóra nincs is szüksége az embernek ahhoz, hogy ettől az évtől kezdve új alapokra helyezze a gondolkodásmódját, a szokásait, a jövőjét … az egész életét :)!

Ha van olyan Szeretted, aki életére ez a tudatos Évtervező Nap pozitív hatással lehet és akinek nagy szüksége lenne egy ilyen jellegű eseményre, válaszd Neki ezt az Ajándékutalványt! Őt is várja a „Tudatos Jövőtervezők” Csapata, akik 2020. január 11-én életüket egy magasabb tudatossági szintre emelve olyan évet álmodnak ÉS terveznek meg maguknak, amilyenben még nem volt részük ????!

 

 

 

Ezt adom ajándékba, Ági!

 

Valamennyi táborunk csodálatos természeti környezetben, a magyar vidék egy-egy gyöngyszemén kerül megrendezésre. Ha tanácstalan vagy, melyiket is válaszd, írj nyugodtan az agi@agipilates.hu – ra – szívesen segítek :)!

Még egy fontos tényre szeretném felhívni a figyelmed: az Ajándékutalványok az előjelentkezőkre vonatkozó, kedvezményes áron kaphatók Karácsonyig :)!

Sok szeretettel várunk Téged és /vagy kedves Ajándékozottad!

Kívánok Neked és minden Szerettednek békés, áldott Karácsonyt és jó pihenést az Ünnepekre!

Szeretettel: Ági

 

 

 

 

Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé.

CAPTCHA Kép
*

0 db hozzászólás