Kiemelt ajánlat
Kiemelt infó

Neked is összementek a nadrágjaid tavasz óta? Akkor próbáld ki ezeket a 15 napos edzésterveket, amelyek segítségével formálhatod a hasad és a popsid! Így nyugodtabb szívvel nézhetsz a Karácsony elébe is ;) ...

1lab_nyujtas_600

 

Érdekel az edzésterv »

Az edző válaszol

Írj nekem bátran, ha bármi kérdésed van, a válasz hamarosan ott landol a levelesládádban! A leveled – és az én válaszom – NEM kerül fel automatikusan a rovatba, csakis akkor, ha hozzájárulsz!

"A legnagyobb teljesítmény nem az, ha soha nem buksz el, hanem az, ha a bukás után újból talpra állsz."

Vince Lombardi

Ékes Edit, Nyíregyháza

Szinte azonnal érzem, hogy jobban ki tudom magam húzni és tényleg növök 2 centit!

Megkaptam a DVD-t és persze rögtön ki is próbáltam. Nagyon-nagyon tetszett. A gyakorlatokat most is teljesen érthetően elmagyarázod, nagyon jó, hogy a lányok hibáit kijavítod, mert gyakran én is ugyanazokat a tartáshibákat elkövettem. A hátamnak ez a gyakorlatsor talán még jobb volt, mint az előző DVD-d, szinte azonnal érzem, hogy jobban ki tudom magam húzni, és tényleg növök két centit. Minden ülőmunkát végzőnek kötelezően ajánlottá tenném. Nekem nem csak a hátammal vannak problémáim, hanem a fenekem és combom méretével is elégedetlen voltam. Ez a torna ezen is segített, amolyan kellemes mellékhatásként a hátfájás eltűnése mellett. Nem lettek vékony combjaim, de határozottan jobban tetszem magamnak és a barátom sem kifogásolja a feszesebb vonalaimat.:-)
Nekem a Pilates esténként nem is torna, hanem kikapcsolódás. Feltölt egy szellemileg fárasztó nap után. A torna idejére kicsit kikapcsolom magam körül a világot, és csak magamra szánom azt az időt.